Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Postajes naporan ko epi /ero
Nitko nije ovdje rekao da je protiv ovih cijepiva.
1)Prvo to su cijepiva protiv ozbiljnih bolesti a ne protiv prehlade
2)drugo ta cijepiva djeluju, za razliku od cijepiva protiv prehlade koji je nedjeluju
3)sa tim cjepivima cijepiš se jednom u životu i miran si protiv ozbiljne bolesti, ovdje te čeka 10doza protiv prehlade
4)i najvažnije ta cijepiva su godinama testirana i imaju vrlo malo nuspojava, ovo cijepivo protiv prehlade je za većinu zdravih opasnije od same prehlade a zaštita je od kurca
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
T. and n_razbojnik like this post
Ljubo se pomalo plaši da ga ne bi ganjalo. Vidi i on da ono o čemu je brslao ne xrži vodu zato mađo relativizira...newuser wrote:Moguce, iako nisam primjetio da necjepljeni zagorcavaju zivot ikome. Dok s druge strane khmm...ljubo1212 wrote:isto vrijedi za dio necijepljenihnewuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
2015-08-08
newuser wrote:To su sve dokazana cjepiva, ispitana, ucinkovita... predsjednici i vlade ne komentiraju one koji se nisu cjepili i nije im ogranicen zivot niti se tko u to mijesa.
Cak ne pustaju pse na one koji nisu tim cjepivima tretirani
jelda, pa od tih cjepiva je mojoj generaciji ostajao čajni tanjurić na ramenu, danas ona s kojima smo mi cijepljeni šezdesetih ne bi dobila odobrenje ni u kazahstanu. Vlade ne komentiraju one koji se nisu cijepili jer ih nema, ne možeš dijete upisat u školu ako nije cijepljeno...
i? kako je ta estetska nepravda utjecala na tvoj život? si se srušio na nekom sportskom terenu? u prijenosu vijesti uživo? razvio miokarditis?marcellus wrote:newuser wrote:To su sve dokazana cjepiva, ispitana, ucinkovita... predsjednici i vlade ne komentiraju one koji se nisu cjepili i nije im ogranicen zivot niti se tko u to mijesa.
jelda, pa od tih cjepiva je mojoj generaciji ostajao čajni tanjurić na ramenu, danas ona s kojima smo mi cijepljeni šezdesetih ne bi dobila odobrenje ni u kazahstanu. Vlade ne komentiraju one koji se nisu cijepili jer ih nema, ne možeš dijete upisat u školu ako nije cijepljeno...
šta? bilo ti je neugodno na plaži?
Guest- Guest
Možešmarcellus wrote:newuser wrote:Ne možeš dijete upisat u školu ako nije cijepljeno...
2014-04-15
Prije 7-8 godina klincima su nudili u skoli cjepivo za HPV.
Tih godina jako malo djece se cijepilo.
Ne znam sto je s tim bilo dalje, bilo je to novo cjepivo.
Ne znam kako se pokazalo ,a spominjao se i moguci booster ako bude potrebno.
Ne znam ni cijepe li se danas klince s tim i u kolikoj mjeri.
Svakako je bilo dobrovoljno.
Tih godina jako malo djece se cijepilo.
Ne znam sto je s tim bilo dalje, bilo je to novo cjepivo.
Ne znam kako se pokazalo ,a spominjao se i moguci booster ako bude potrebno.
Ne znam ni cijepe li se danas klince s tim i u kolikoj mjeri.
Svakako je bilo dobrovoljno.
dijagram-
2015-08-09
Koje je*ene institucije?newuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
Pa sve institucije guraju to sranje...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
kic likes this post
Polako mic po mic, za ocekivati je da ce se vratiti normalno stanje.T. wrote:Koje je*ene institucije?newuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
marcellus wrote:newuser wrote:To su sve dokazana cjepiva, ispitana, ucinkovita... predsjednici i vlade ne komentiraju one koji se nisu cjepili i nije im ogranicen zivot niti se tko u to mijesa.
u svakoj normalnoj državi pa čak i plemenu ti bi bio streljan jer si preglup da bi živio.
taj čajni tanjurić je ožiljak od BCG cjepiva, cjepiva protiv tuberkuloze.
kakav Kazahstan odi se ubit jebote.
Guest- Guest
newuser wrote:Polako mic po mic, za ocekivati je da ce se vratiti normalno stanje.T. wrote:Koje je*ene institucije?newuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
ne smiju proći nekažnjeno.
Guest- Guest
Pa normalno, to i kažem...Gnječ wrote:newuser wrote:Polako mic po mic, za ocekivati je da ce se vratiti normalno stanje.T. wrote:
Koje je*ene institucije?
ne smiju proći nekažnjeno.
Po naravnom tijeku stvari, s obzirom na učešće svih institucija u zločinu, trebalo bi odstraniti tisuće ljudi, od političara do liječnika, propagandista, medijskih djelatnika, medicinskih sestara, policajaca, vatrogasaca i dr. stožeraša...
Provesti ad hoc nove izbore, a rupe u zdravstvenom sustavu popuniti za prvu ruku umirovljenim kadrom dok mlađe generacije stasaju...
Za cca 10 godina vratili bi se normalnom funkcioniranju ...
2014-04-14
Inace ne idem u kladionice pa ne znam, ali prate li cijepljenje.
Opklade, koeficijenti, koliko doza do kojeg mjeseca, druga, treca, peta, sesta, koliko ove godine itd.
Nije to lako pogoditi ni stuci, a kamoli obicnim smrtnicima.
Opklade, koeficijenti, koliko doza do kojeg mjeseca, druga, treca, peta, sesta, koliko ove godine itd.
Nije to lako pogoditi ni stuci, a kamoli obicnim smrtnicima.
dijagram-
2015-08-09
T. wrote:Koje je*ene institucije?newuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
Pa narodni sud...
darth_vader-
2014-04-17
To nije institucija, nema svoje ploče ni pečata...Glupkakurac wrote:T. wrote:Koje je*ene institucije?newuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
Pa narodni sud...
Ali je jedna od opcija, ako zakaže vojska...
2014-04-14
T. wrote:To nije institucija, nema svoje ploče ni pečata...Glupkakurac wrote:T. wrote:
Koje je*ene institucije?
Pa narodni sud...
Ah, nećemo se sad detaljima zamarati, a još manje držati zakona kao pijan plota... Što bi tu uopće moglo poći po zlu?
darth_vader-
2014-04-17
Isusa ti, ča sve ne ću prečitati, da narodni sud ni institucija....
Ispada da su partizani vaninstitucijonalno pobili onoliko ljidi..
2014-04-16
Sada je zlo...Glupkakurac wrote:T. wrote:To nije institucija, nema svoje ploče ni pečata...Glupkakurac wrote:
Pa narodni sud...
Ah, nećemo se sad detaljima zamarati, a još manje držati zakona kao pijan plota... Što bi tu uopće moglo poći po zlu?
Ne tvrdim da neće bit i pogrešaka ali bože moj...
Ako ih i bude, bit će napravljene u dobroj vjeri...
Važno je osigurati da ovo nikad više nkome ne padne na pamet jer zna koja ga kazna čeka...
2014-04-14
aben wrote:Isusa ti, ča sve ne ću prečitati, da narodni sud ni institucija....
Ajde reci...
Ovi iz Totenkopf divizije se privrću u grobu, baš ga malo opleja taj antifašizam...
darth_vader-
2014-04-17
Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje