Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
isto vrijedi za dio necijepljenihnewuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Odlicna izjava malog papka.
Ovim zorno pokazuje o kakvoj se patologiji radi, o kakvom kompleksasu je rijec.
Uljuljkan u sigurnost 90% onih za koje smatra da su slijepo uz njega ovako se obracunava s " neposlusnima"
Mislim da je nasem slavnom stozeru dao upute kako dalje jer oni su to i trazili i pitali ovog politickog " giganta".
Strava!
Uljuljkan u sigurnost 90% onih za koje smatra da su slijepo uz njega ovako se obracunava s " neposlusnima"
Mislim da je nasem slavnom stozeru dao upute kako dalje jer oni su to i trazili i pitali ovog politickog " giganta".
Strava!
dijagram-
2015-08-09
newuser and Hektorović like this post
Tako je, ili smo u svojoj blizini okruženi normalnim ljudima..većina koje znam cijepila se zbog ucjene , mlađi zbog provoda i putovanja (prc, opet brz pcr a nemoš nigdje), stariji neki i od straha...ali ja samo na TVu i ovdje na forumu viđam bolesne male Hitlere, znam da su sitne duše iz podruma i pičkenewuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
2014-04-15
newuser and Hektorović like this post
Macrone čekamo zapovijeddijagram wrote:Odlicna izjava malog papka.
Strava!
2014-04-15
U zemlji mu jucer 220 000 novozarazenih.
Umjesto da kritizira struku, mjere, neuspjeh, cjepivo, svoje pogreske i sto sve ne
on se konfrontira izrazitoj manjini necijepljenih i proglasit ce ih krivima za sve.
Ide njima zagorcati zivot, i uziva u tome.
To je zrelo za ludnicu.
Slicno adezenjare pokusavaju kod nas, malo ih jebe sto nemaju bas 90%cijepljenih pa se pomalo ustrucavaju.
Kakvi smradovi.
Umjesto da kritizira struku, mjere, neuspjeh, cjepivo, svoje pogreske i sto sve ne
on se konfrontira izrazitoj manjini necijepljenih i proglasit ce ih krivima za sve.
Ide njima zagorcati zivot, i uziva u tome.
To je zrelo za ludnicu.
Slicno adezenjare pokusavaju kod nas, malo ih jebe sto nemaju bas 90%cijepljenih pa se pomalo ustrucavaju.
Kakvi smradovi.
dijagram-
2015-08-09
newuser likes this post
A bas, iako, islo im je dobro i bez njega, znaju oni svoje, kako to treba:)n_razbojnik wrote:Macrone čekamo zapovijeddijagram wrote:Odlicna izjava malog papka.
Strava!
dijagram-
2015-08-09
poliglot ni materinski jezik ne znaebenica wrote:debilček je purgerizam. a debilčeku eri je sve izbosne zato kaj je sam iz bosne.violator wrote:Eroo wrote:
Čuli debilčeka? Da ti slučajno nisi iz'bosne? Nji'ov vokabular i ničim podržan značaj iskazuješ...
Le Penova je na drugoj strani, srećice, da nisi i ti?
Kokili, tebe nesto jaaako zanima odakle je tko, vidim? :)
Ako ti kazem da si stronzo, cini li me to Talijankom?
Inace, nije mi poznato da je "debilcek" izraz "izBosne", ali tebi komotno mogu reci da si "bedačina", bena, trubilo - izrazi primjereniji mojem kraju. ;) U finom si drustvu s gore spomenutim debilcekom.
u srcu bosna u glavi fosna.
Znaju ali nemaju 10% necijepljenih, nebo je granica što bi sada radili ravnozemljašima da je idiotska kampanja misli na druge širi zarazu uspjeladijagram wrote:A bas, iako, islo im je dobro i bez njega, znaju oni svoje, kako to treba:)n_razbojnik wrote:Macrone čekamo zapovijeddijagram wrote:Odlicna izjava malog papka.
Strava!
2014-04-15
newuser likes this post
Moguce, iako nisam primjetio da necjepljeni zagorcavaju zivot ikome. Dok s druge strane khmm...ljubo1212 wrote:isto vrijedi za dio necijepljenihnewuser wrote:Vecina cijepljenih su sasvim regularni ljudi koji zive svoj zivot. Medjutim postoje oni koji ocito obozavaju fasizam i zastranili su u potpunosti. Kada se sve uskoro vrati u normalno stanje njima ce se trebati pozabaviti institucije
2015-09-09
Eroo wrote:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/macron-izvan-kontrole-zelim-raspi-iti-necijepljene-to-mi-je-strategija-idem-do-kraja-oni-nisu-gradani-15141977
Ništa ja drugo nisam govorio cijelo vrijeme.
Imam pravo živjeti sigurno i nitko mi to pravo ne smije uskraćivati.
Takva dva prava u jednom su trnutku došla ukonflikt.
Riješenje je u ovome što predlaže Macron...
Macron ce zavrsiti na Sv. Heleni a mogao bi iti s njim biti mu butler i drzati mu predavanja kako i kada se piju vrancuska vina.
Guest- Guest
Pogubljen lik, pa i vlastite glasače bi progonio, još ne vjerujem šta čitam...radit' će giljotine opet
2014-04-15
to je problem svih velikih 'rvatina s kamenjara, nitko od njih nije odrastao niti na malom mistu niti gruntovčanima niti smogovcima, kulturološki su mješavina nekog srbizma i turcizma, užičko kolo je najnormalnija stvar na proslavama...identitet im se svodi na popove, hrvati su zato kaj su katolici. ero nije ni prvi ni zadnji koji ovak ispada glup na neke hrvatske žargone ili riječi.Noor wrote:poliglot ni materinski jezik ne znaebenica wrote:debilček je purgerizam. a debilčeku eri je sve izbosne zato kaj je sam iz bosne.violator wrote:
Kokili, tebe nesto jaaako zanima odakle je tko, vidim? :)
Ako ti kazem da si stronzo, cini li me to Talijankom?
Inace, nije mi poznato da je "debilcek" izraz "izBosne", ali tebi komotno mogu reci da si "bedačina", bena, trubilo - izrazi primjereniji mojem kraju. ;) U finom si drustvu s gore spomenutim debilcekom.
Guest- Guest
Ovdje je tema korona i fasizam koji se sprovodi. Tvoj opis jednog dijela naroda te komotno moze tu svrstati bez obzira sto si necjepljen. Dakle i na toj strani ne nedostaje fasista kako vidimo.ebenica wrote:to je problem svih velikih 'rvatina s kamenjara, nitko od njih nije odrastao niti na malom mistu niti gruntovčanima niti smogovcima, kulturološki su mješavina nekog srbizma i turcizma, užičko kolo je najnormalnija stvar na proslavama...identitet im se svodi na popove, hrvati su zato kaj su katolici. ero nije ni prvi ni zadnji koji ovak ispada glup na neke hrvatske žargone ili riječi.Noor wrote:poliglot ni materinski jezik ne znaebenica wrote:
debilček je purgerizam. a debilčeku eri je sve izbosne zato kaj je sam iz bosne.
No najbitnije je da si ti pravi inteligentni Hrvat
2015-09-09
n_razbojnik likes this post
Fašisti su hijackali ov plemeniti movementnewuser wrote:Ovdje je tema korona i fasizam koji se sprovodi. Tvoj opis jednog dijela naroda te komotno moze tu svrstati bez obzira sto si necjepljen. Dakle i na toj strani ne nedostaje fasista kako vidimo.ebenica wrote:to je problem svih velikih 'rvatina s kamenjara, nitko od njih nije odrastao niti na malom mistu niti gruntovčanima niti smogovcima, kulturološki su mješavina nekog srbizma i turcizma, užičko kolo je najnormalnija stvar na proslavama...identitet im se svodi na popove, hrvati su zato kaj su katolici. ero nije ni prvi ni zadnji koji ovak ispada glup na neke hrvatske žargone ili riječi.Noor wrote:
poliglot ni materinski jezik ne zna
2014-04-16
newuser likes this post
možda-. no moj opis nije sprdnja nego je činjenica da velik dio ljudi porijeklom s kamenjara je upravo ovakav iz mog opisa, tipa ere ili epikura. osobno poznajem puno ljudi koji su s tog kamenjara koji spominjem i s jako puno od njih sam si jako dobar čak i jako blizak a s nekima nemam aposlutno ništa zajedničko i u mom opisu su takvi s kojima nemam apsolutno ništa zajedničko i to nije problem, problem je što takvi imaju tu neku crtu učit druge kako biti pravi 'rvat i s tim imam ogroman problem...newuser wrote:Ovdje je tema korona i fasizam koji se sprovodi. Tvoj opis jednog dijela naroda te komotno moze tu svrstati bez obzira sto si necjepljen. Dakle i na toj strani ne nedostaje fasista kako vidimo.ebenica wrote:to je problem svih velikih 'rvatina s kamenjara, nitko od njih nije odrastao niti na malom mistu niti gruntovčanima niti smogovcima, kulturološki su mješavina nekog srbizma i turcizma, užičko kolo je najnormalnija stvar na proslavama...identitet im se svodi na popove, hrvati su zato kaj su katolici. ero nije ni prvi ni zadnji koji ovak ispada glup na neke hrvatske žargone ili riječi.Noor wrote:
poliglot ni materinski jezik ne zna
Guest- Guest
To su sve dokazana cjepiva, ispitana, ucinkovita... predsjednici i vlade ne komentiraju one koji se nisu cjepili i nije im ogranicen zivot niti se tko u to mijesa.
Cak ne pustaju pse na one koji nisu tim cjepivima tretirani
2015-09-09
n_razbojnik likes this post
Mislim mjesa se, da se ispravim. Ali ne ovako i na ovaj nacin.
2015-09-09
ono kaj je zajedničko svim tim cjepivima da nema nikakve veze jel pored tebe netko tko ih nije uzeo, ne trebaš ga se bojat jer si cijepljen bez obzira što on nije, to ti se zove zaštita
Guest- Guest
Postajes naporan ko epi /ero
Nitko nije ovdje rekao da je protiv ovih cijepiva.
1)Prvo to su cijepiva protiv ozbiljnih bolesti a ne protiv prehlade
2)drugo ta cijepiva djeluju, za razliku od cijepiva protiv prehlade koji je nedjeluju
3)sa tim cjepivima cijepiš se jednom u životu i miran si protiv ozbiljne bolesti, ovdje te čeka 10doza protiv prehlade
4)i najvažnije ta cijepiva su godinama testirana i imaju vrlo malo nuspojava, ovo cijepivo protiv prehlade je za većinu zdravih opasnije od same prehlade a zaštita je od kurca
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
T. and n_razbojnik like this post
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje