Korona novosti i spoznaje
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Bauštelac nisam, a ti, sa štiklama 20cm, po bifeima kao kontrolirašNoor wrote:Eroo wrote:Tvoja konverzacija s Bubaš bi tekla odprilike 'vako:Noor wrote:
prikopametna Bubaš i dalje buba...da 100%
- Kako se zovete, gospođo?
-Bubaš
-Ne trkeljaj, samo pitam.
a tvoja ovako:
- kako se zovete gospođo?
- Bubaš
- ma ne bubam, ozbiljno pitam, znate i ja na baušteli držim konzilije s tesarima i armiračima
radi li se sve po peesu kako je Eroo predvidio...
Ta znamo se, majkumu...tko, što i na koji način.
Sve znamo, ali o tome se ne priča.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Eroo wrote:Bauštelac nisam, a ti, sa štiklama 20cm, po bifeima kao kontrolirašNoor wrote:Eroo wrote:
Tvoja konverzacija s Bubaš bi tekla odprilike 'vako:
- Kako se zovete, gospođo?
-Bubaš
-Ne trkeljaj, samo pitam.
a tvoja ovako:
- kako se zovete gospođo?
- Bubaš
- ma ne bubam, ozbiljno pitam, znate i ja na baušteli držim konzilije s tesarima i armiračima
radi li se sve po peesu kako je Eroo predvidio...
Ta znamo se, majkumu...tko, što i na koji način.
Sve znamo, ali o tome se ne priča.
ja ne nadzirem petparačke projektiće kakve ti radiš, nego prave ozbiljne projekte
princeze ti u štiklama i halterima operiraju po bifeima
a sad marš u pičku materinu usranu
Last edited by Noor on 2/1/2022, 21:11; edited 1 time in total
Hektorović likes this post
Ja nisam zamjenik ravnatelja HZJZ ni kurčev stručnjak, ne znam što bi napravio ali vidim da Portugalci cijepljeni ne nose masku, ne peru ruke i ne drze razmak jer #vjerujemstruciEroo wrote:n_razbojnik wrote:[size=52]Naglasila je kako virus ne može dugo obitavati na sluznici cijepljene osobe i istaknula da je potrebno biti “oprezan, savjestan i nositi masku i da se tada neće zaraziti nikoga”.[/size]n_razbojnik wrote:[size=51]“Ipak to baš nije tako. Trebalo bi ipak više, kad se tako nešto hoće ustvrditi, pronaći onda i utemeljene dokaze da je to zaista tako. Činjenica je da je daleko manji rizik da osoba koja je cijepljena, koja u nekom trenutku može imati virus na sluznici nazofarinksa, zarazi drugu osobu koja nije cijepljena, daleko je manji rizik nego kada se susretnu dvije osobe koje nisu cijepljene, a jedna je zaražena, a druga nije.”[/size]
Portugal,Italy, France and UK dislike this
Portugalci su ocito umno zakinuti ako ove jednostavne upute ne znaju slijediti
Zanimame koje je tvoje objašnjenje za ovakav skok i što bi ti učinio da ovo zaustaviš?
Ne šalim se, ozbiljno pitam.
Mene su na jednom "brain-stormingu" učili da je svaki odgovor dobar, a posebno onaj najgluplji.
2014-04-15
Naravno da lažeš.Noor wrote:to je ono što si jučer spomenuo....cerenje i kleberenje kad se spomene smrt koju on, veličina u pizdu metrinu, ne priznajemichaellcmacha wrote:Što je tebi smiješno... Pa sjeti se ane stavljenić rukavine i Bakster... U svijetu je tada na stotine ljudi svjesno ubijeno putem uređaja za dijalizu... U hrvatskoj je ubijeno 23 ljudi... Naravno nije umro nitko tvoj pa se možeš ceriti...Eroo wrote:
pa je rekao da lažem.
al eto, kratka pamet, pa ponovi i utvrdi gradivo već idući dan
a sinoć te pošteno izvrijeđao kad je digao paniku zbog neke babe u Splitu koja je zakurila 38
Ja poobičaju nikoga ne izvrijeđam,osim nakontrećeopomene.
A ti lažeš eto već dva puta u dva komentara.
Nego, nisi mi odgovorila, zašto ne podigneš svoje lijeno dupe
i pomogneš Zagrebu da potroši onih 600 mio € bespovratnih sredstava?
2016-07-22
n_razbojnik wrote:Ja nisam zamjenik ravnatelja HZJZ ni kurčev stručnjak, ne znam što bi napravio ali vidim da Portugalci cijepljeni ne nose masku, ne peru ruke i ne drze razmak jer #vjerujemstruci
Možda zbog ovoga, šta misliš?
Tvoj komentar se odnosi na izjavu u vrijeme haranja Delta virusa,
a ovo sad u Potrugalu je Omikron virus. Kladio bih se u bilo što.
Dvije potpuno odvojene situacija, koje se ne mogu uspoređivati.
2016-07-22
Ne razumijem poantu, sada cijepljeni nebi trebali ni iz kuće? Cjepivo ne stiti od umiranja, cijepljeni zarazuju cijepljene a maska sluzi usima za ukras...Bubaši bubaju daljeEroo wrote:n_razbojnik wrote:Ja nisam zamjenik ravnatelja HZJZ ni kurčev stručnjak, ne znam što bi napravio ali vidim da Portugalci cijepljeni ne nose masku, ne peru ruke i ne drze razmak jer #vjerujemstruci
2014-04-15
Abramson valjda isto pojma nema, slušajte faktograf i pucajte se Pfizerovim boosterima :D
Dr. John Abramson, A Harvard Medical School Lecturer & National Drug Litigation Expert...
— Covid-1984 (@Orwells_Ghost_) December 31, 2021
Shares What Goes On Behind The Scenes With Big Pharma... pic.twitter.com/lXAHof20sE
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor wrote:gdje je to? što je to?T. wrote:Sreća da smo članica eu koja će se pobrinuti za sve građane...
Sve je to ionako za naše dobro...
Amstedram, progresivna woke vlast protiv zlih antivaksera.
2018-04-10
n_razbojnik wrote:Ne razumijem poantu, sada cijepljeni nebi trebali ni iz kuće? Cjepivo ne stiti od umiranja, cijepljeni zarazuju cijepljene a maska sluzi usima za ukras...Bubaši bubaju daljeEroo wrote:n_razbojnik wrote:Ja nisam zamjenik ravnatelja HZJZ ni kurčev stručnjak, ne znam što bi napravio ali vidim da Portugalci cijepljeni ne nose masku, ne peru ruke i ne drze razmak jer #vjerujemstruci
Niste u istoj situaciji kao Portugal.
Niste i s cijepljenjem uspjeli smanjiti smrtnost(i hospitalizaciju) na nivo grpe kao Portugalci.
Kod njih je Omikron, a kod vas je još uvijek dominantan Delta i za sada s malim primjesama Omikrona.
Poređenje smrtnosti Portugala i Hrvatske - vidi moj sljedeći komentar!
2016-07-22
Eroo wrote:Naravno da lažeš.Noor wrote:to je ono što si jučer spomenuo....cerenje i kleberenje kad se spomene smrt koju on, veličina u pizdu metrinu, ne priznajemichaellcmacha wrote:
Što je tebi smiješno... Pa sjeti se ane stavljenić rukavine i Bakster... U svijetu je tada na stotine ljudi svjesno ubijeno putem uređaja za dijalizu... U hrvatskoj je ubijeno 23 ljudi... Naravno nije umro nitko tvoj pa se možeš ceriti...
pa je rekao da lažem.
a sinoć te pošteno izvrijeđao kad je digao paniku zbog neke babe u Splitu koja je zakurila 38
a što tebe brine zagreb i općenito hrvatska? uživaj u deželi u koži čefura, sam si izabrao
Hektorović likes this post
prokleti fašistiHektorović wrote:Noor wrote:gdje je to? što je to?T. wrote:Sreća da smo članica eu koja će se pobrinuti za sve građane...
Sve je to ionako za naše dobro...
Amstedram, progresivna woke vlast protiv zlih antivaksera.
Hektorović wrote:Abramson valjda isto pojma nema, slušajte faktograf i pucajte se Pfizerovim boosterima :DDr. John Abramson, A Harvard Medical School Lecturer & National Drug Litigation Expert...
— Covid-1984 (@Orwells_Ghost_) December 31, 2021
Shares What Goes On Behind The Scenes With Big Pharma... pic.twitter.com/lXAHof20sE
Rogan je zadnjih par dana napravio frku dovodeći vrhunske goste koji su prikazali Pfizer kao doslovno kriminalni kartel uvezan sa politikom preko žestokog lobiranja.
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
@n_razbojnik, podatki sa: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Portugal 10.15 mio stanovnika ; Hrvatska 4.067 mio stanovnika
Prosječno dnevno umrlih kroz zadnjih 7 dana :
Portugal 16 osoba ; Hrvatska 42 osobe
S "križnim računom" dobijemo koliko puta je veća smrtnost u Hrvatskoj od one u Potugalu.
fv = (10.15x42)/(4.067x16)=6.55x veća
Morašpriznati da to nije malo, je lise slkažeš?
Vidiš,to je razlog zašto pravila u HR moraju još jedno vrijeme biti drugačija nego u Portugalu.
S "križnim računom" dobijemo koliko puta je veća smrtnost u Hrvatskoj od one u Potugalu.
Vidiš,to je razlog zašto pravila u HR moraju još jedno vrijeme biti drugačija nego u Portugalu.
2016-07-22
Zanimljivo je primjetiti i sljedece u tablici.
Losije procijepljene drzave Srbija, Estonija, Svicarska stoje bolje po pitanju smrtnosti
od bolje od njih procijepljenih UK, Spanjolske, Portugala, Francuske.
Takodjer, mi stojimo lose u odnosu na EU, ali smo recimo bolji od bolje od nas procijepljene Madjarske.
Onda primjer, Njemacka i Austrija losije procijepljene od Spanjolske, UK i Portugala ,a stoje bolje.
Na prvi pogled da se uociti suprotno, ali nemli je broj i ovakvih primjera sto dodatno zbunjuje i ukazuje na nepoznavanje stanja
olako etiketiranje i ceste pogresne procjene i ocjene stozera.
Losije procijepljene drzave Srbija, Estonija, Svicarska stoje bolje po pitanju smrtnosti
od bolje od njih procijepljenih UK, Spanjolske, Portugala, Francuske.
Takodjer, mi stojimo lose u odnosu na EU, ali smo recimo bolji od bolje od nas procijepljene Madjarske.
Onda primjer, Njemacka i Austrija losije procijepljene od Spanjolske, UK i Portugala ,a stoje bolje.
Na prvi pogled da se uociti suprotno, ali nemli je broj i ovakvih primjera sto dodatno zbunjuje i ukazuje na nepoznavanje stanja
olako etiketiranje i ceste pogresne procjene i ocjene stozera.
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:Eroo wrote:Naravno da lažeš.Noor wrote:
to je ono što si jučer spomenuo....cerenje i kleberenje kad se spomene smrt koju on, veličina u pizdu metrinu, ne priznaje
pa je rekao da lažem.
a što tebe brine zagreb i općenito hrvatska? uživaj u deželi u koži čefura, sam si izabrao
Naravno da uživam u svojoj Sloveniji, zar sumnjaš u'to?
Brinem i za HR, jer je u njoj puno više mojih nego tvojih...puuuno, puno više ...
O kome ti brineš osim osvome dupetu?
Tebi se je strgalo i ovdje liječiš samo svoje frustracije.
Usvakom slučaju na pogeršnoj osobi.Neuspješno!
Možešdobitisamo koju više.
2016-07-22
I ne baš. 9.55% jemalo čak i u sporedbi s Hrvatskom.dijagram wrote:
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 22:28; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:I ne baš.dijagram wrote:
Pa zar nisu bolje procijepljeni, a istovremeno prilicno gori po smrtnosti.
dijagram-
2015-08-09
i nećemo ništa pametno reći na to da zamjenica ravnatelja HZJZ u maniru ravnozemljaskog antivaksera izvali glupost i ostaje na poziciji nego ćeš prkositi struci i pokazivati stopu smrtnosti sa cijepivom koje 100% štiti od iste?Eroo wrote:@n_razbojnik, podatki sa: https://www.worldometers.info/coronavirus/
koja su to pravila drugačija kod nas nego u Portugalu? Isto peremo ruke, odrzavamo distancu i nosimo ukras za uši, manje se cijepimo, umiremo više. opet kad vidim da i oni umiru a nebi smjeli, jer tako struka kaže, pitam se zna li itko u toj ustanovi o čemu priča
2014-04-15
Nisu kao što vidiš. 9.6% populacije zaštićeno je zanemarljivo.dijagram wrote:Eroo wrote:I ne baš.dijagram wrote:
Hrvatska je počela s ozbiljnim cijepljenjem kasnije i sporije,
zato jojjekrivuljaugodnija glede zaštite. Puno bolja.
Vjerojatno su bili prije, kaj znam, 5 mjeseci recimo,to bi morao provjeriti.
2016-07-22
Eroo wrote:Nisu kao što vidiš. 9.6% populacije zaštićeno je zanemarljivo.dijagram wrote:Eroo wrote:
I ne baš.
Hrvatska je počela s ozbiljnim cijepljenjem kasnije i sporije,
zato jojjekrivuljaugodnija glede zaštite. Puno bolja.
Vjerojatno su bili prije, kaj znam, 5 mjeseci recimo,to bi morao provjeriti.
Pa ne pratim ovo, pogotovo ne cijepljenje, ali sam prilicno siguran da sam vidio tablicu negdje di su Madjari bolji.
Postavi tablicu procijepljenosti europe, sigurno je gledas svaki dan;)
dijagram-
2015-08-09
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje