Asylum
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Asylum
mativka wrote:Hvala puno! (uvijek tipkam s moba)violator wrote:mativka wrote:
S obzirom na tvoj ispravak, moje je srce sretno!
Tipkam s moba pa mi se cesto potkradu greske. Uspijem ih ispraviti, ali katkad mi ostane koja. Sad sam tek shvatila zasto si to mogla pogresno protumaciti. Ne, nikako nije bilo upuceno tebi. Zahvalila sam se Metki na lijepim zeljama. Tvoj nick uobicajeno kratim u "Mate". :)
Ali, sad kad si tu, i tebi zelim svako dobro i neka te zaobidju tuge i razocarenja.
Neugodno mi je kada me se uopće dovodi u vezu s Metkom, jer moja vjera je naslijeđena, a ona ju živi.
I ja tebi želim sve najbolje, pogotovo oslobađanje od demona zavisti, ega i negativne energije predmeta..
Čestitke bi trebale biti lijepe, iskrene i pozitivne. Ne razumijem čemu ovakav izražaj.
Guest- Guest
Samo smo iskrene, a to što vi želite čitati što vam se snije, nije opravdanje za komentar .
mativka wrote:Samo smo iskrene, a to što vi želite čitati što vam se snije, nije opravdanje za komentar .
Moje oko vidi da je Violina čestitka bila iskrena i dobronamjerna, a tvoja nije. To je moj iskreni komentar, a ti uzmi kako hoćeš.
Smijemo imati različita mišljenja, it's ok.
Guest- Guest
mativka wrote:Hvala puno! (uvijek tipkam s moba)violator wrote:mativka wrote:
S obzirom na tvoj ispravak, moje je srce sretno!
Tipkam s moba pa mi se cesto potkradu greske. Uspijem ih ispraviti, ali katkad mi ostane koja. Sad sam tek shvatila zasto si to mogla pogresno protumaciti. Ne, nikako nije bilo upuceno tebi. Zahvalila sam se Metki na lijepim zeljama. Tvoj nick uobicajeno kratim u "Mate". :)
Ali, sad kad si tu, i tebi zelim svako dobro i neka te zaobidju tuge i razocarenja.
Neugodno mi je kada me se uopće dovodi u vezu s Metkom, jer moja vjera je naslijeđena, a ona ju živi.
I ja tebi želim sve najbolje, pogotovo oslobađanje od demona zavisti, ega i negativne energije predmeta..
Vrlo neobicne zelje, osebujne. :)
Zavist nije moj demon, ego vidim kao dobru, staru asertivnost vrlo bitnu za snalazenje u ljudskom drustvu, odnosno ovladavanje materijom, a "negativna energija predmeta"... hm, sto bi to uopce bilo?
Guest- Guest
violator wrote:mativka wrote:Hvala puno! (uvijek tipkam s moba)violator wrote:
Vrlo neobicne zelje, osebujne. :)
Zavist nije moj demon, ego vidim kao dobru, staru asertivnost vrlo bitnu za snalazenje u ljudskom drustvu, odnosno ovladavanje materijom, a "negativna energija predmeta"... hm, sto bi to uopce bilo?
..a to ti je da se eventualno oslobodiš nekih božićnih poklona koje su napravili nesretni robovi, prodavale nezadovoljne osobe i tak.
Guest- Guest
violator wrote:@Venus ? Gledas li mozda ovaj doc na HRT-u 2? Starac i roda. :)
A gledala sam, pa kad sam vidjela da se popeo na krov i hrani mladunčad dok par roda gleda, onda me iznervirao pa sam makla...
Isto tako me iznervirao kad sam vidjela da rodu zaključava..
Guest- Guest
:)
Kao što jednom prije napisah, stvorila si vrlo ugodan kutak, koji me podsjeća na sjenicu usred vrta prepunog svega i svačega... i ničega.
U svakom slučaju, ako se nekad predomisliš čekat će te tvoja sjenica da zaliješ posađene biljčice i možda dodaš koju novu.
Sretno Metka. Tebi i tvojima...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
violator wrote:@Venus ? Gledas li mozda ovaj doc na HRT-u 2? Starac i roda. :)
Tek sam poslije skužila da se nisam objasnila. Čovjek ako rukom hrani mlade ptiće pored roditelja, ptići će naučiti da ih hrani čovjek, što remeti prirodni proces. Primijetila sam da je ženka imala "viseće" krilo, no svejedno mužjak je bio sposoban donijeti hranu. Možda si ti vidjela bolje jer si moguće odgledala do kraja.
Guest- Guest
Ra wrote::)
Kao što jednom prije napisah, stvorila si vrlo ugodan kutak, koji me podsjeća na sjenicu usred vrta prepunog svega i svačega... i ničega.
U svakom slučaju, ako se nekad predomisliš čekat će te tvoja sjenica da zaliješ posađene biljčice i možda dodaš koju novu.
Sretno Metka. Tebi i tvojima...
Ne razumijem ovo ničega..
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:@Venus ? Gledas li mozda ovaj doc na HRT-u 2? Starac i roda. :)
Tek sam poslije skužila da se nisam objasnila. Čovjek ako rukom hrani mlade ptiće pored roditelja, ptići će naučiti da ih hrani čovjek, što remeti prirodni proces. Primijetila sam da je ženka imala "viseće" krilo, no svejedno mužjak je bio sposoban donijeti hranu. Možda si ti vidjela bolje jer si moguće odgledala do kraja.
Heej .. danas mi je volja za komunikacijom na nezavidnim nizinama pa cu ti drugi put opisati sto me je dirnulo. Uostalom, slusam dark-synth wave, za boga miloga. Ni' mi dobro! :)
Mi mozemo povremeno odrzavat' ovaj topic da ne potone negdje na pdf-u pa kad im uspjesno zavrse terapije, Metka se moze ponovno ovdje opustiti... pozdravi i ti nju! :)
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:violator wrote:@Venus ? Gledas li mozda ovaj doc na HRT-u 2? Starac i roda. :)
Heej .. danas mi je volja za komunikacijom na nezavidnim nizinama pa cu ti drugi put opisati sto me je dirnulo. Uostalom, slusam dark-synth wave, za boga miloga. Ni' mi dobro! :)
Mi mozemo povremeno odrzavat' ovaj topic da ne potone negdje na pdf-u pa kad im uspjesno zavrse terapije, Metka se moze ponovno ovdje opustiti... pozdravi i ti nju! :)
Morala sam ići poslušati malo dark synth wavea da znam o čemu pričaš. Not my cup of tea, podsjeća me na muziku napetih scena u trilerima..
Ma piši kad te volja, kako ti dođe. ;)
Guest- Guest
Ako ćete željeti dobiti novu dimenziju snage naših misli, Dispenza je odličan izbor:
Guest- Guest
“Više nemam želju ugađati onima koji me zapravo ne vole, ne cijene, ni da ih volim, niti se smijati onima koji mi osmijeh nikada ne uzvraćaju” – kaže poznati portugalski autor José Micard Teixeira.
Portugalski pisac i trener osobnog razvoja, José Micard Teixeira objašnjava kako da se svaki čovjek fokusira na glavne životne ciljeve i kako da prestanemo trošiti energiju na trivijalnosti i ljude koji to apsolutno nisu zaslužili!
“Apsolutno više nemam nikakvu želju trpiti sve. Poanta nije da sam arogantan, ali došao sam do točke kada počinjem žaliti sebe jer trošim vrijeme na nešto u čemu nema duše. To utječe na moju dušu, to me boli.
Ne toleriram cinizam, nerazumne kritike i strogost bilo koje vrste.
Više nemam želju ugađati onima koji me zapravo ne vole, ne cijene, ni da ih volim, niti se smijati onima koji mi osmijeh nikada ne uzvraćaju.
Više ne poklanjam ni jedan jedini minut lažovima i manipulatorima. Ako primijetim izgovore, licemjerje i laskanje, okrećem se i odlazim.
Ne podnosim hvalisanje nepostojećim znanjem, ni aroganciju “znanstvenika”.
Gade mi se tračevi. Mrzim rivalitet i uspoređivanja. Vjerujem da je svijet sačinjen od suprotnosti, i zato izbjegavam ljude koji nisu mentalno fleksibilni.
Što se prijatelja tiče, u svom krugu zadržavam lojalne i one za koje sam siguran da me neće izdati. Više ne komuniciram s onima koji ne znaju ni udijeliti kompliment ili pružiti riječi podrške.
Pretjerivanja i ekstremi su mi dosadni.
Teško mi je prihvatiti ljude koji ne vole životinje.
Ali, iznad svega, više ne toleriram one koji ne zaslužuju moje strpljenje.”
[size=10]link[/size]
Guest- Guest
"Bolest kao put" je jedna od mnogih knjiga koju je napisao njemački liječnik Ruediger Dahlke, koji je svoj život posvetio cjelovitom pristupu otkrivanja uzroka bolesti i put prema zdravlju.
Dr. Dahlke kao gost Na rubu znanosti:
Dr. Dahlke kao gost Na rubu znanosti:
Guest- Guest
"How big would you dream, if you knew you couldn't fail?
The only thing stopping us is ourselves.
Take one step in the right direction, and you're halfway there to making the dreams come true".
Richard Bowers <3
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Asylum
» Asylum
» Asylum
» Asylum flow to industrial world
» Benefits are luring false asylum-seekers to EU, says Serbian PM
» Asylum
» Asylum
» Asylum flow to industrial world