Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Uglavnom su znanstvenici (neovisni) suglasni da je ovaj omicron dar s neba...
Uhvatio je kaže neku sekvenciju obične gripe, širi se munjevito s nikakvim posljedicama, odnosno s blagim simptomima...
Po nekoj bi logici trebalo ukinuti sva ograničenja i pustiti da se većina populacije zarazi i time bi stvar manje-više bila riješena jer bi se stekao kolektivni imunitet...
Tako tvrdi dr. Campbell barem...
Normalno da takav razvoj događaja ne paše svima...
Uhvatio je kaže neku sekvenciju obične gripe, širi se munjevito s nikakvim posljedicama, odnosno s blagim simptomima...
Po nekoj bi logici trebalo ukinuti sva ograničenja i pustiti da se većina populacije zarazi i time bi stvar manje-više bila riješena jer bi se stekao kolektivni imunitet...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ja smatram da ovo sto prisilatori rade je protiv zakona, i ljudskih i Božijih.michaellcmacha wrote:Neće jezik nego pravo...Eroo wrote:Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Netko bi trebao ispovjediti što je netko drugi u bolnici u pandemiji stoljeća?
Krivci za nju će odgovarati kad-tad, pred sudom ljudskim ili Božjim, svejedno.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kazu da trebaju 3 doze za omikrcron. Sad procitah da je nekakav znanstvenik ili kvaziznanstvenik izjavio.T. wrote:Uglavnom su znanstvenici (neovisni) suglasni da je ovaj omicron dar s neba...
2015-09-09
NOVI NJEMAČKI MINISTAR ZDRAVSTVA PORUČUJE: Potrebno je tri doze cjepiva za zaštitu od Omikrona
09/12/2021
09/12/2021
2015-09-09
newuser wrote:NOVI NJEMAČKI MINISTAR ZDRAVSTVA PORUČUJE: Potrebno je tri doze cjepiva za zaštitu od Omikrona
09/12/2021
Pfizer kaže 4
:)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
o čemu ti sinko bulazniš?AssadNaPodmornici wrote:
gle najlakši način(meni , drugima teže) za ući u jebenu ketozu jest da postite - konzumirate 0 kalorija minimalno 24-48h.
ja sam tako ušao. nisam ništa jeo 36h, i onda sam već tada bio u ketozi jer nakon 30h ne osjećaš glad, niti pad energije, niti pad koncetracije, i onda sam nakon 36h takvog stanja otišao u teretanu napravo trening - i idući obrok juha od kostiju pa onda naravno normalan keto obrok.
i tako si direktno u ketozi.
jebeš čovjeka koji nemre izdurati 72h bez hrane, apsolutno nikakve.
da nikaj ne radim osim drkam kurac, surfam i odem pišat mogu 7 dana bez hrane.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
Djecu ne pitaš hoće li se ili neće cijepiti, njih se jednostavno cijepi.newuser wrote:Ja smatram da ovo sto prisilatori rade je protiv zakona, i ljudskih i Božijih.michaellcmacha wrote:Neće jezik nego pravo...Eroo wrote:Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Malo zaplaču kad vide iglu, onda im teta da liziku i bude sve ok.
..un-ca-unca-ca...Čoban/ka tera ovčice, lakoj lane...un-ca-unca-ca...Noor wrote:tanka je nit između vaksera i antivaksera...eto, ovo drugo postanes u trenumichaellcmacha wrote:Možemo reć da je Ero NEDOCIJEPLJENHektorović wrote:Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
— Jim Roberts (@nycjim) December 8, 2021
Ništa 3, mora se 4.
stradat ce mu đigerica
Sranje... stavit ćemo PCR testove na 100 ciklusa.T. wrote:Uglavnom su znanstvenici (neovisni) suglasni da je ovaj omicron dar s neba...
Neprijatelj nikad ne miruje...
Djecu se ne cijepi s necim za sto nisi siguran u djelovanje i nuspojave. Cak ni zivotinje.Eroo wrote:Djecu ne pitaš hoće li se ili neće cijepiti, njih se jednostavno cijepi.newuser wrote:Ja smatram da ovo sto prisilatori rade je protiv zakona, i ljudskih i Božijih.michaellcmacha wrote:Neće jezik nego pravo...Eroo wrote:Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
To mogu raditi samo... mislim da znamo vec tko.
2015-09-09
jel su to počele karmine za dva puna autobusa braće i sestara?Eroo wrote:
..un-ca-unca-ca...Čoban/ka tera ovčice, lakoj lane...un-ca-unca-ca...
treba te ubit i zakopat duboko u gnoj.
Guest- Guest
fora je kak se tu čobani hvale kak jedu svoje, zdravo, ne tretirano, ništa gmo..jer to domaće, ne tretirano, prirodno, to je zdravo.
a u isto vrijeme su spremni u sebe uštrcat kaj god im se da pod iglu.
a u isto vrijeme su spremni u sebe uštrcat kaj god im se da pod iglu.
Guest- Guest
porazno je što je nakon jedva preživljavanja treće doze, optužio aspirin100 (vjerovatno je dogmatski gutao aspirin 500)ebenica wrote:jel su to počele karmine za dva puna autobusa braće i sestara?Eroo wrote:
..un-ca-unca-ca...Čoban/ka tera ovčice, lakoj lane...un-ca-unca-ca...
treba te ubit i zakopat duboko u gnoj.
nastavlja gnojiti, besramno se smijući žrtvama.
isto tako lažući o broju umrlih 12,5k a broj je danas ispod 11,5k.
zato je stvarno šteta kaj nije krepao.
veber-
2014-12-30
dr Mengele to ne shvacanewuser wrote:Djecu se ne cijepi s necim za sto nisi siguran u djelovanje i nuspojave. Cak ni zivotinje.Eroo wrote:Djecu ne pitaš hoće li se ili neće cijepiti, njih se jednostavno cijepi.newuser wrote:Ja smatram da ovo sto prisilatori rade je protiv zakona, i ljudskih i Božijih.michaellcmacha wrote:Neće jezik nego pravo...Eroo wrote:Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
To mogu raditi samo... mislim da znamo vec tko.
newuser likes this post
ne treba tebe tjerati, ti sam ides u torEroo wrote:..un-ca-unca-ca...Čoban/ka tera ovčice, lakoj lane...un-ca-unca-ca...Noor wrote:tanka je nit između vaksera i antivaksera...eto, ovo drugo postanes u trenumichaellcmacha wrote:Možemo reć da je Ero NEDOCIJEPLJENHektorović wrote:Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
Ništa 3, mora se 4.
stradat ce mu đigerica
"Dok je trenutna preporuka davati boostere nakon šest mjeseci, trenutno dostupni podaci idu u korist sigurne i učinkovite primjene boostera već tri mjeseca nakon cijepljenja", rekao je na brifingu za medije Marco Cavaleri, voditelj strategije cijepljenja Europske agencije za lijekove (EMA).
[BORBA S COVIDOM] U Europi će 2022. biti proizvedeno 3,6 milijardi doza cjepiva protiv koronavirusa
---------
već tri mjeseca nakon druge doze
[BORBA S COVIDOM] U Europi će 2022. biti proizvedeno 3,6 milijardi doza cjepiva protiv koronavirusa
---------
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:"Dok je trenutna preporuka davati boostere nakon šest mjeseci, trenutno dostupni podaci idu u korist sigurne i učinkovite primjene boostera već tri mjeseca nakon cijepljenja", rekao je na brifingu za medije Marco Cavaleri, voditelj strategije cijepljenja Europske agencije za lijekove (EMA).
---------
zabb si napisati jupiiiii
Skupi ti svoje krdo i sve bu ok. Barem za sada.Noor wrote:ne treba tebe tjerati, ti sam ides u torEroo wrote:..un-ca-unca-ca...Čoban/ka tera ovčice, lakoj lane...un-ca-unca-ca...Noor wrote:tanka je nit između vaksera i antivaksera...eto, ovo drugo postanes u trenumichaellcmacha wrote:Možemo reć da je Ero NEDOCIJEPLJENHektorović wrote:Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
Ništa 3, mora se 4.
stradat ce mu đigerica
đankiji u akciji.Noor wrote:epikur37 wrote:"Dok je trenutna preporuka davati boostere nakon šest mjeseci, trenutno dostupni podaci idu u korist sigurne i učinkovite primjene boostera već tri mjeseca nakon cijepljenja", rekao je na brifingu za medije Marco Cavaleri, voditelj strategije cijepljenja Europske agencije za lijekove (EMA).
---------
hoćemo još, hoćemo još!
veber-
2014-12-30
Da sam žensko i da ih imam 12 kom. jednu im ne bih da o ni primiristi.Noor wrote:epikur37 wrote:"Dok je trenutna preporuka davati boostere nakon šest mjeseci, trenutno dostupni podaci idu u korist sigurne i učinkovite primjene boostera već tri mjeseca nakon cijepljenja", rekao je na brifingu za medije Marco Cavaleri, voditelj strategije cijepljenja Europske agencije za lijekove (EMA).
---------
Mislim ona te tvoje iz tora.Samo ih pogledaj kako sline...
Last edited by Eroo on Thu 9 Dec - 20:59; edited 1 time in total
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje