Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
bice je ona marksist u nijansama takodjeaben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
a komedije zene
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koliko se pojedinci boje za svoju gu*icu kao da nisu svjesni da ce umrijeti ovako ili onako.AssadNaPodmornici wrote:cijelo vrijeme nesmijemo zaboraviti sljedeće činjeniceT. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Netko bi trebao ispovjediti što je netko drugi u bolnici u pandemiji stoljeća?
od+sa korone umire cca 0.3% zaraženih. dok je RH država držala normalnu statistiku ispadalo je da je od korone umiralo 2/3 sa koronom a 1/3 od korone.
Dakle tom logikom bi bilo da korona ubija 0.1% zaraženih zaista, što je stavlja u razinu sezonske gripe doslovno.
dalje, prosjek umrlih od korone je 76godna, a očekivano trajanje života je 77godina. 99.98% ljudi od 20-50godina preživi koronu, onih 0.02% što umre , gotovo svi imaju komorbiditete.
od 0-70godine, stopa umiranja od +sa koronom je 0.05%. dakle 99.95% pazi ovo mlađih od 70godina preživi koronu. tek nakon 70godina brutalno raste statastitika da će vas sjebati.
ovaj priča o dva autobusa.. jednostavno godišnje u RH umre blizu 60 000 ljudi od raznih sranja, prosjek umrlih je 77godina. ispada kada je slovoslagar vadio statistike da je višak smrtnosti bio koji sitni postotak%, sa time da svake godine je rastao broj umrlih(zbog starenja populacije) i ako bi se to korigiralo, ispada da je višak smrtnosti od korone bio doslovno zanemariv na godišnjoj razini
to su neke statistike, dakle može se zaključiti. ako ste stariji ili niste toliko stari ali imate neke bolesti najčešće zbog vlastitih životnih izbora (pušite kutiju duhana dnevno, ne izlazite vanka i stojite zaključani u podrum, i spajate se na internet u 3 ujutro umjesto da spavate i jedete junk) , normalno da korona predstavlja veći rizik za vas, nego osobu koja je preboljela, ima anti tijela, trenira, i pazi što jede.
i onda logično bi bilo - promjenit ću vlastiti lifestyle da poboljšam zdravlje, ali ako ne to, tu su cijepiva, a dok je vrhunac vala , izolirat ću se u podrumu.
sa druge strane koja je logika da vrištiš da se cijepe djeca i mladi koji su imuni na ovu bolest, a cijepivo im predstavlja rizik?
Ironija bi bila da ih korona pokosi
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor likes this post
AssadNaPodmornici wrote:prvo ne jedeš krumpire kako neki pišu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:
gle najlakši način(meni , drugima teže) za ući u jebenu ketozu jest da postite - konzumirate 0 kalorija minimalno 24-48h.
ja sam tako ušao. nisam ništa jeo 36h, i onda sam već tada bio u ketozi jer nakon 30h ne osjećaš glad, niti pad energije, niti pad koncetracije, i onda sam nakon 36h takvog stanja otišao u teretanu napravo trening - i idući obrok juha od kostiju pa onda naravno normalan keto obrok.
i tako si direktno u ketozi.
Jel, al kako postići ketozu je irelevantno, kakoostati u ketozi je pitanje. Zato te pitun, kako odredjuješ jesi li, ili nisi
dakle držiš se ispod 25 net carbs dnevno, a ekipa koja je sportska i mršavija poput mene , može čak i do 50grama i ostati u ketozi a ja sve jedno sam ispod 25
drugo osjetiš efekte.
ne osjećaš jebenu glad. recimo pojedeš keto ručak, kojeg pojedem nakon 16h (dakle večera, preskočim doručak pa ručak), i taj ručak jučer računa 800 -900kalorija koji se sastoji od masnoća, proteina i vlakana.. netko kaže "puno", međutim jedna čokolada + štrudel od višnje i eto te već tu..
i kada pojedeš ovakav ručak ne osjećaš nikakvu glad. doslovno mogao sam otići spavat i ne bih osjećap glad. ali jeo sam naravno.
drugo dolaze pusti pozitivni efekti. od kada sam išao u teretanu, klasična priča je bila "ne možeš dobijati mišićnu masu i gubiti mast u isto vrijeme" - bogami u ketozi možeš. drugo mozak puno bolje radi, recimo ja sam otkrio nisam imao niti jedan dan glavobolje(osim prijelazni period). odlična je ketoza za učenje taman sam na nekoj intezivnoj edukaciji pa bi čak i super došlo. i da u teretani unatoč tome što ne konzumiraš UH, odrađuješ jebačke treninge kada uđeš u ketozu. i vidiš rezultate, u isto vrijeme raste snaga a tope se masne naslage. i druge stvari
Čuj, koliko se sićun, mislin da ne moreš u isto vrime dobivati mišić i gubiti salo, ali moreš u istom danu.
Čin smanjiš uh, ositiš efekte, ali to ne jamči ketozu.
Jo trenutno nis u ketozi, nego na 20-2 fastu, i efekti su slični.
Nego, vlakna:
https://m.youtube.com/watch?v=xqUO4P9ADI0
2014-04-16
Neki dan prljavih ruku od posla udjem u trgovinu, kad ono dezificijens.
Eto, mogao bi posluziti umjesto vode i sapuna.
Ali, taman posla, jos da netko pomisli kako sam jedan od covididiota.
Eto, mogao bi posluziti umjesto vode i sapuna.
Ali, taman posla, jos da netko pomisli kako sam jedan od covididiota.
dijagram-
2015-08-09
aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:prvo ne jedeš krumpire kako neki pišu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:
gle najlakši način(meni , drugima teže) za ući u jebenu ketozu jest da postite - konzumirate 0 kalorija minimalno 24-48h.
ja sam tako ušao. nisam ništa jeo 36h, i onda sam već tada bio u ketozi jer nakon 30h ne osjećaš glad, niti pad energije, niti pad koncetracije, i onda sam nakon 36h takvog stanja otišao u teretanu napravo trening - i idući obrok juha od kostiju pa onda naravno normalan keto obrok.
i tako si direktno u ketozi.
Jel, al kako postići ketozu je irelevantno, kakoostati u ketozi je pitanje. Zato te pitun, kako odredjuješ jesi li, ili nisi
dakle držiš se ispod 25 net carbs dnevno, a ekipa koja je sportska i mršavija poput mene , može čak i do 50grama i ostati u ketozi a ja sve jedno sam ispod 25
drugo osjetiš efekte.
ne osjećaš jebenu glad. recimo pojedeš keto ručak, kojeg pojedem nakon 16h (dakle večera, preskočim doručak pa ručak), i taj ručak jučer računa 800 -900kalorija koji se sastoji od masnoća, proteina i vlakana.. netko kaže "puno", međutim jedna čokolada + štrudel od višnje i eto te već tu..
i kada pojedeš ovakav ručak ne osjećaš nikakvu glad. doslovno mogao sam otići spavat i ne bih osjećap glad. ali jeo sam naravno.
drugo dolaze pusti pozitivni efekti. od kada sam išao u teretanu, klasična priča je bila "ne možeš dobijati mišićnu masu i gubiti mast u isto vrijeme" - bogami u ketozi možeš. drugo mozak puno bolje radi, recimo ja sam otkrio nisam imao niti jedan dan glavobolje(osim prijelazni period). odlična je ketoza za učenje taman sam na nekoj intezivnoj edukaciji pa bi čak i super došlo. i da u teretani unatoč tome što ne konzumiraš UH, odrađuješ jebačke treninge kada uđeš u ketozu. i vidiš rezultate, u isto vrijeme raste snaga a tope se masne naslage. i druge stvari
Čuj, koliko se sićun, mislin da ne moreš u isto vrime dobivati mišić i gubiti salo, ali moreš u istom danu.
Čin smanjiš uh, ositiš efekte, ali to ne jamči ketozu.
Jo trenutno nis u ketozi, nego na 20-2 fastu, i efekti su slični.
Nego, vlakna:
https://m.youtube.com/watch?v=xqUO4P9ADI0
ODJEBI S TIME U PICKU MATERINU. IMAS PODFORUM ZA TO ILI OTVORI TEMU.
Guest- Guest
inače još jedna zanimljiva statistika. onaj luđak se raduje što smo izbili "na vrh" ljestvice gdje svatko frizira statistiku kako hoće.
evo jedna zanimljiva činjenica.
dok je RH imala među najliberalnije mjere u Europi, naša razina smrtnosti je bila u sredini ljestvice.
kada smo uveli prisilu, - dakle umjesto da se savjetuju rizične skupine , oni se ne cijepe, a sa druge strane prisiljavaju cijepiti mlade i zdrave - nismo spasili cijepivmo niti jedan život tako, + uvele se potvrde, gdje zbog toga smo imali pokolj u bolnicama jer ekipa koja e cijepila prije 9,12 mjeseci kašlje viruse po bolnicama, gdje dolaze bolesni ljudi i nastaje pokolj, a istovremeno neki tko radi u šumarstvu ili tako nešto , gdje je su mlađi fizički zdravi na otvorenom, moraju se testirati svaki drugi dan :D
i čim smo uveli restrikcije eto nas u vrhu
evo jedna zanimljiva činjenica.
dok je RH imala među najliberalnije mjere u Europi, naša razina smrtnosti je bila u sredini ljestvice.
kada smo uveli prisilu, - dakle umjesto da se savjetuju rizične skupine , oni se ne cijepe, a sa druge strane prisiljavaju cijepiti mlade i zdrave - nismo spasili cijepivmo niti jedan život tako, + uvele se potvrde, gdje zbog toga smo imali pokolj u bolnicama jer ekipa koja e cijepila prije 9,12 mjeseci kašlje viruse po bolnicama, gdje dolaze bolesni ljudi i nastaje pokolj, a istovremeno neki tko radi u šumarstvu ili tako nešto , gdje je su mlađi fizički zdravi na otvorenom, moraju se testirati svaki drugi dan :D
i čim smo uveli restrikcije eto nas u vrhu
Hektorović likes this post
Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Krivci za nju će odgovarati kad-tad, pred sudom ljudskim ili Božjim, svejedno.
poanta jest da ako se bojiš za svoje dupe, ovdje te neće cijepljenje djece koja su imuna na koronu i slabo je šire(osim ako nisi blizu njih) , spasiti tebe koji piješ pušiš, jedeš sranja, i u 4ujutro postaš na internetu.newuser wrote:Koliko se pojedinci boje za svoju gu*icu kao da nisu svjesni da ce umrijeti ovako ili onako.AssadNaPodmornici wrote:cijelo vrijeme nesmijemo zaboraviti sljedeće činjeniceT. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
od+sa korone umire cca 0.3% zaraženih. dok je RH država držala normalnu statistiku ispadalo je da je od korone umiralo 2/3 sa koronom a 1/3 od korone.
Dakle tom logikom bi bilo da korona ubija 0.1% zaraženih zaista, što je stavlja u razinu sezonske gripe doslovno.
dalje, prosjek umrlih od korone je 76godna, a očekivano trajanje života je 77godina. 99.98% ljudi od 20-50godina preživi koronu, onih 0.02% što umre , gotovo svi imaju komorbiditete.
od 0-70godine, stopa umiranja od +sa koronom je 0.05%. dakle 99.95% pazi ovo mlađih od 70godina preživi koronu. tek nakon 70godina brutalno raste statastitika da će vas sjebati.
ovaj priča o dva autobusa.. jednostavno godišnje u RH umre blizu 60 000 ljudi od raznih sranja, prosjek umrlih je 77godina. ispada kada je slovoslagar vadio statistike da je višak smrtnosti bio koji sitni postotak%, sa time da svake godine je rastao broj umrlih(zbog starenja populacije) i ako bi se to korigiralo, ispada da je višak smrtnosti od korone bio doslovno zanemariv na godišnjoj razini
to su neke statistike, dakle može se zaključiti. ako ste stariji ili niste toliko stari ali imate neke bolesti najčešće zbog vlastitih životnih izbora (pušite kutiju duhana dnevno, ne izlazite vanka i stojite zaključani u podrum, i spajate se na internet u 3 ujutro umjesto da spavate i jedete junk) , normalno da korona predstavlja veći rizik za vas, nego osobu koja je preboljela, ima anti tijela, trenira, i pazi što jede.
i onda logično bi bilo - promjenit ću vlastiti lifestyle da poboljšam zdravlje, ali ako ne to, tu su cijepiva, a dok je vrhunac vala , izolirat ću se u podrumu.
sa druge strane koja je logika da vrištiš da se cijepe djeca i mladi koji su imuni na ovu bolest, a cijepivo im predstavlja rizik?
Ironija bi bila da ih korona pokosi
ja da sam jedna od tih skupina, već bi se vjerojatno rokuno busterom, ali bi otišao kod Primorca na test staničnog imuniteta. Zatim bi sve jedno, dok traju valovi, izolirao se čak i cijepljen. Ako bi baš nešto "zahtjevao"; zahtjevao bi da se dok je vrhunac vala u bolnicama testiraju svi... a ne ja sa 70godina, posjetim bolnicu, a ono doktor od 45godina koji se cijepio prije 9mjeseci, kašlje meni koronu u facu, a on ima potvrdu da je eto cijepljen... a šumar koji je prebolio, nije cijepljen, radi fizički, mora se testirati 3 puta tjedno.. onda bi se trebali svi u tim kritičnim lokacijama(staračkim domovima i bolnicama) testirati tih par tjedana , i nakon toga adio.
kod nas se to ne radi pa je nastao pokolj po bolnicama, evo kada val odlazi, tek sada se spominje da će to možda uvesti :D mislim u Splitu je jedan starački dom uveo to na svoju ruku, a u varaždinu ili čakovcu neka bolnica.. sigurno ima još koji primjer u RH.. eto to bi bila normalna politika.
kada prođe val, i korona se povuče (kao i gripa) i bolnice prestaju sa testovima itd.
ostatak društva cijelo vrijeme normalno funkcionira, jer za 99.9+% ljudi koji su u radnom odnosu(dakle vjerojatno su donekle zdravi) ovo nije opasna bolest i cijepiva su dostupna
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
'He Wants To Deny The Reality Of What He Said, What He Did!': Ron Johnson Rips Fauci On Senate Floor
Guest- Guest
prckov wrote:bice je ona marksist u nijansama takodjeaben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
a komedije zene
Ima Liv Tyler na avu pa joj je oprošteno sve... :)
darth_vader-
2014-04-17
Samotiguraj glavu u pijesak, ali od svoga dijela odgovornosti nećeš pobjeći. Domoljube.T. wrote:Odustao sam odavno od bilo kakve rasprave sa njim...Noor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
i neizpostavni smajli, jer je bez ikakve empatije i pijeteta
Ti vjerojatno imaš bolje živce ili više empatije za takve slučajeve...
Eroo wrote:Čuj, ja sam cijepljen 2x i čekam na booster dozu, nosim masku, držim distancu i pazim na higijenu.Noor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
To je sve šta mogu učiniti da naša braća i sestre ne bi umirali od ove pošasti?
A što ti radiš? Nakon što si se prboljevanjem zaštitila instruiraš dečkiće na ovom forumu darade
sve suprotno od onoga što struka preporuča. Na taj način sudjelujete u nečemu što iz pristojnosti
neću nazvati imenom koje zaslužujete.
Imam toga još za reći...ako me budeš vukla za jezik možda i progovorim. Neće ti se svidjeti, u to sam
više nego siguran. Zato...preskoči me, ne gnjavi, daj na ignore ili šta već...
čuj, meni je zaštita prebolijevanjem po tvojim stožerašima već istekla, ukinuli su mi je još 29.9., a tebi su dali pasoš, da bez simptoma možeš okolo nahodavati i sijati virus među nezaštićenima.
šta ti nije jasno? zbrajaj na digitron, ak ne ide na prste ili idi na dopunsku nastavu
vidi jarca, a čime ti to meni prijetiš? šta imaš za reći, zašto šutiš? ajde, kreni da i ja saznam
newuser, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Glupkakurac wrote:prckov wrote:bice je ona marksist u nijansama takodjeaben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
a komedije zene
Mislim da si mi drag samo kad pustas glazbu. :)
Tema nisam ni ja, ni pedercina Aben, niti ova dva pjetlica (PJ & Prco) koja su odmah doleprsala pripomenut' koju, iako od njih ocekivat' neku inteligentnu primjedbu spada u dobitak na lottu... Pa, eto, kad si Aben otvori svoj kutak ljepote, neka povede i kokotice s ove teme, da nam ne poginu tako usamljeni.
Guest- Guest
violator wrote:Glupkakurac wrote:prckov wrote:bice je ona marksist u nijansama takodjeaben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
a komedije zene
Mislim da si mi drag samo kad pustas glazbu. :)
Tema nisam ni ja, ni pedercina Aben, niti ova dva pjetlica (PJ & Prco) koja su odmah doleprsala pripomenut' koju, iako od njih ocekivat' neku inteligentnu primjedbu spada u dobitak na lottu... Pa, eto, kad si Aben otvori svoj kutak ljepote, neka povede i kokotice s ove teme, da nam ne poginu tako usamljeni.
I odmah je morala prominit av...
Ae... Slažem se u načelu za Abena, Yodu i još neke dečkiće... ne znam je li im ko reka do sad, ali ono je samo mali korak do biranja omiljenog losiona za tijelo i biranja boje kužine s Doris Pinčić... : )
darth_vader-
2014-04-17
Propade lik...ubi ga ovaj lockdown vidi seNoor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
2014-04-15
Noor and Hektorović like this post
Možemo reć da je Ero NEDOCIJEPLJENHektorović wrote:Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
— Jim Roberts (@nycjim) December 8, 2021
Ništa 3, mora se 4.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
newuser and Hektorović like this post
prva osoba za koju budem znala da ima omicron a da dopusti, idem kod iste osobe da se pokušam zaraziti omicronom :D pokušao sam deltom dva tri puta nije išlo. javim vam rezultate :)
tanka je nit između vaksera i antivaksera...eto, ovo drugo postanes u trenumichaellcmacha wrote:Možemo reć da je Ero NEDOCIJEPLJENHektorović wrote:Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
— Jim Roberts (@nycjim) December 8, 2021
Ništa 3, mora se 4.
stradat ce mu đigerica
Neće jezik nego pravo...Eroo wrote:Kristalno su jasni uzroci za enormnu smrtnost od covida u Hrvatskoj.T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Krivci za nju će odgovarati kad-tad, pred sudom ljudskim ili Božjim, svejedno.
2015-08-08
newuser, Noor and Hektorović like this post
Uglavnom su znanstvenici (neovisni) suglasni da je ovaj omicron dar s neba...
Uhvatio je kaže neku sekvenciju obične gripe, širi se munjevito s nikakvim posljedicama, odnosno s blagim simptomima...
Po nekoj bi logici trebalo ukinuti sva ograničenja i pustiti da se većina populacije zarazi i time bi stvar manje-više bila riješena jer bi se stekao kolektivni imunitet...
Tako tvrdi dr. Campbell barem...
Normalno da takav razvoj događaja ne paše svima...
Uhvatio je kaže neku sekvenciju obične gripe, širi se munjevito s nikakvim posljedicama, odnosno s blagim simptomima...
Po nekoj bi logici trebalo ukinuti sva ograničenja i pustiti da se većina populacije zarazi i time bi stvar manje-više bila riješena jer bi se stekao kolektivni imunitet...
Tako tvrdi dr. Campbell barem...
Normalno da takav razvoj događaja ne paše svima...
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50