Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
"HZJZ sad izrađuje nove preporuke, prema kojima će se i u Hrvatskoj preporučiti cijepljenje booster dozom nakon tri mjeseca", kazao je Indexu ministar Beroš.
Ali, nije to sve!
Uz booster, koji možete primiti već nakon 3 mjeseca, dobit ćete i set kuhinjskih noževa s magnetnim stalkom, koji sadrži 5 različitih noževa s oštricom od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i s drvenim ručkama. Stalak ima moderan i privlačan izgled koji uljepšava svaku kuhinju.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kod nas na Zapadu je običaj da iole kompliciranog pacijenta tretira konzilij
koji usmjerava daljnja ispitivanja i liječenje. Sad se ja pitam tko je dao pravo
neukim pojedincima, a posebno političarima kao javnim osobama, da se miješaju u način
borbe protiv epidemije? Mogu vam reći što ja najprije učinim kad se nađem
na "konziliju" u mojoj struci. Najprije pitam pojedince što su po struci i u kojoj su
funkciji. Poslije ide sve lakše, jer mi ne mogu soliti pamet neuki...
koji usmjerava daljnja ispitivanja i liječenje. Sad se ja pitam tko je dao pravo
neukim pojedincima, a posebno političarima kao javnim osobama, da se miješaju u način
na "konziliju" u mojoj struci. Najprije pitam pojedince što su po struci i u kojoj su
nešto više ne navode koliko je među umrlima bilo necjepljenih
svaki sljedeći post nevezan za kovid, će biti brisan i po opetovanom činu korisnik možda i baniran.
newuser likes this post
Eroo wrote:Kod nas na Zapadu je običaj da iole kompliciranog pacijenta tretira konzilij
prvo i osnovno, u tvojoj struci nema konzilija, pa čak ni pod navodnicima, to je pojam koji se koristi isključivo u medicini
a drugo, u tvojoj struci, a i mojoj, to su koordinacije, na koje dolaze osobe na poziv i za koje dobro znaš što su po struci i u kojoj su funkciji
kad dolazi netko "nepozvan", njega netko od poznatih sudionika prethodno najavi ili na samoj koordinaciji svima predstavi
na javnim skupovima, pravila poslovne etike nalažu da se ljudi predstavljaju, kad nešto žele reći, što i čine, tak da mi nije jasno u kakvim pripizdimana i s kakvim šabanima si ti radio
da konzilij
moj je vezan za konzilij u građevinarstvu (), ali kao reakcija na covid autoritete, liječenje i vakcinisanjekic wrote:
svaki sljedeći post nevezan za kovid, će biti brisan i po opetovanom činu korisnik možda i baniran.
Noor wrote:moj je vezan za konzilij u građevinarstvu (), ali kao reakcija na covid autoritete, liječenje i vakcinisanjekic wrote:
Mozda postoji strokovni gradbeni konzilij za izracun statike gipsa kad nekom zagipsaju nogu? Ne znam jel to spada u statiku građevinu ili medicinu. Gradbena medicina strokovni konzilij.
Guest- Guest
Opet si propustila uključiti drugu gangliju.Noor wrote:Eroo wrote:Kod nas na Zapadu je običaj da iole kompliciranog pacijenta tretira konzilij
prvo i osnovno, u tvojoj struci nema konzilija, pa čak ni pod navodnicima, to je pojam koji se koristi isključivo u medicini
a drugo, u tvojoj struci, a i mojoj, to su koordinacije, na koje dolaze osobe na poziv i za koje dobro znaš što su po struci i u kojoj su funkciji
kad dolazi netko "nepozvan", njega netko od poznatih sudionika prethodno najavi ili na samoj koordinaciji svima predstavi
na javnim skupovima, pravila poslovne etike nalažu da se ljudi predstavljaju, kad nešto žele reći, što i čine, tak da mi nije jasno u kakvim pripizdimana i s kakvim šabanima si ti radio
da konzilij
Kad ti dođe, naprimjer, 8 Talijana milanskog intituta za građevinarstvo, predstavi se samo njihov "capo di banda",
kao "dotore ta i ta". Ostali su kuš.
Tebe, na primjer, ne bi predtavili, ali pošto voliš kokodakati sigurno bih te prekinio i upitao za naobrazbu i funkciju.
Neugodan sam za one koji se u sve vole petljati, kao ti recimo...epidemiolog, virusolog, dotore takorekuć...
ajde, ko da mene zarezuju njegove konzilijarne bravurekic wrote:
ero dosta.
napiše lik koji je završio osnovno. a kasnije ŠURovac.Eroo wrote:Kod nas na Zapadu je običaj da iole kompliciranog pacijenta tretira konzilij
lik koji ne zna pitagoru, kružnicu niti opći broj.
nemre definirati dijagonalu.
o kvadratu da ne tipkam.
pa daj krepaj več jednom.
veber-
2014-12-30
Ne ide mi s jezika da te pošaljem u kurac,tebe i tvoj forum.kic wrote:
ero dosta.
Postoji komentar br. 1 a moj je tek odgovor br. 2.
Komentar br.4 kao odgovor na br. 3: Šaljem i tebe u kurac svih na konziliju.Noor wrote:ajde, ko da mene zarezuju njegove konzilijarne bravurekic wrote:
ero dosta.
veber-
2014-12-30
@kic nemoj ga slucajno banirati, ja cu ga onako kolegijalno i konzilijarno građevinarski poslati u 3 lepe bolesne pičke materine
;)
;)
Klasično udruživanje radi proganjanja pojedinca. Ero je žrtva, fašist, ali žrtva
2014-04-16
Posljedice su evidentne i karakteristične...ono baš po knjizi.Noor wrote:@kic nemoj ga slucajno banirati, ja cu ga onako kolegijalno i konzilijarno građevinarski poslati u 3 lepe bolesne pičke materine
;)
Last edited by Eroo on 10/12/2021, 16:09; edited 1 time in total
da konzolcij za liječenje korone.. hahaha
98% ljudi koronu liječi tako da uopće ne znaju da je imaju, ili je liječe kao svaku drugu prehladu a to je čaj od šipka, meda i limuna. haha.
2% ljudi zahtjeva bolničko liječenje, od čega opet većina bude samo na pregledavanju + eventualno kisik(ne respirator, nego ti daju da dišeš obogaćeni zrak na pola ure dnevno) , na par dana..
a tek onda 0.3% zaista umire, i to su doslovno ljudi koji su po prosjeku blizu 80godina. takvi , a zvuči okrutno, ali nažalost istina, vrlo često ne bi puno duže živjeli i da nije korone.(što je slovoslagar pokazao statistikama gledano za višak smrtnosti, gdje ga gotovo nije bilo) sve jedno , masovno cijepljenje zdravih, djece, itd - opet neće spasiti niti jedan život. nego dapače, cijepljeni imaju "Potvrdu" i onda idu i šire zarazu i ubijaju starce.
zato se i dogodilo - dok je RH imala među liberalnije mjere u Europi bila je u sredini ljestvice a kada je ekonomist Velimir Šonje korigirao sa BDPom, bili smo praktički među najmanje umrlih u Europi(korigirano uz bdp)
sada kada smo uveli mjere - naravno nastao je pokolj, jer cijepljeni trče sa potvrdama i kašlju viruse ljudima od 70 i 80godina i ovi umiru na lopate.. iman osjećaj da država namjerno se na takav način rješava starijih
i da , takvi bi se trebali em cijepiti, em sve jedno izolirati dok traje val i pustiti ostale na miru da prošetaju koronu sa nogu ili da popiju čaj i med.
i to je to. kraj priče.
98% ljudi koronu liječi tako da uopće ne znaju da je imaju, ili je liječe kao svaku drugu prehladu a to je čaj od šipka, meda i limuna. haha.
2% ljudi zahtjeva bolničko liječenje, od čega opet većina bude samo na pregledavanju + eventualno kisik(ne respirator, nego ti daju da dišeš obogaćeni zrak na pola ure dnevno) , na par dana..
a tek onda 0.3% zaista umire, i to su doslovno ljudi koji su po prosjeku blizu 80godina. takvi , a zvuči okrutno, ali nažalost istina, vrlo često ne bi puno duže živjeli i da nije korone.(što je slovoslagar pokazao statistikama gledano za višak smrtnosti, gdje ga gotovo nije bilo) sve jedno , masovno cijepljenje zdravih, djece, itd - opet neće spasiti niti jedan život. nego dapače, cijepljeni imaju "Potvrdu" i onda idu i šire zarazu i ubijaju starce.
zato se i dogodilo - dok je RH imala među liberalnije mjere u Europi bila je u sredini ljestvice a kada je ekonomist Velimir Šonje korigirao sa BDPom, bili smo praktički među najmanje umrlih u Europi(korigirano uz bdp)
sada kada smo uveli mjere - naravno nastao je pokolj, jer cijepljeni trče sa potvrdama i kašlju viruse ljudima od 70 i 80godina i ovi umiru na lopate.. iman osjećaj da država namjerno se na takav način rješava starijih
i da , takvi bi se trebali em cijepiti, em sve jedno izolirati dok traje val i pustiti ostale na miru da prošetaju koronu sa nogu ili da popiju čaj i med.
i to je to. kraj priče.
newuser likes this post
darth_vader dislikes this post
znači članovi partije, udbaši pošteđeni su?aben wrote:Klasično udruživanje radi proganjanja pojedinca. Ero je žrtva, fašist, ali žrtva
ili ga glupost abolira?
veber-
2014-12-30
...s mudiman.aben wrote:Klasično udruživanje radi proganjanja pojedinca. Ero je žrtva, fašist, ali žrtva
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50