Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Roma je pandurski kafićepikur37 wrote:aben wrote:Drogu si mi grode do, a jo tebi mladost celuepikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
to je iznimno rijetko i kod astrazaneke
zato se moj kum boostao pfizerom, nakon astrazaneke
užas od kvarta
Jure drži i kafić Roma dolje.. pa ima dogodovština s lokalnim đankijima.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Noor wrote:neki dan naletim na članak da je ovo kuruzno svinjče izjavilo kako su covid potvrde uvedene da bi mogli trenirati ljude...što i jest istina, ali on je to izjavio ovakvog izraza lica
koja žena ovo može jebat da ne povrati...
Ja i ti imamo ipak nešto zajedničko kada je cijepivo u pitanju.Eroo wrote:Upravo sam stigao s jednog ručka - lokal je za vaksere i testirane antivaksere!
No, mi mislimo i na vas: JELKA ZA ANTIVAKSERE!
Ni ti ni ja nećemo nikada biti potpuno cijepljeni.
veber wrote:kaj nije to onaj trio iz supermena?
Pa jesu, da. :D
80e su imale i svoju mracnu tematiku, nije sve bio leprsavi pop.. :)
Guest- Guest
Nije rijetko rahitičaru, nego skrivaju i manipuliraju sa podacima iz siska i okolice... Naveo sam značajan broj situacija koje će tek dobiti medijskog odjeka, ljudi su inertni, ali kad popizde suočeni sa katastrofalnim posljedicama vrlo brzo će se i za njih čuti...epikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
Da, Nijemci su poznati trendseteri.
ali oko 60% populacije je istetovirano.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Neki dan sam ja tu napisao da mi pod novonastalim okolnostima nemamo niti 20%potpuno cijepljenih, jer već svi oni za koje je predviđen booster nisu potpuno cijepljeni, plus sada 15. Prosinca dplaze cjepiva za djecu i procijepljenost automarski pada na vrlo nizak postotaknewuser wrote:Isto sam prebolio koronu, bio sam 5-6 puta u kontaktu s osobama koje su zarazene neke od njih i cijepljene i izgleda da imam dosta snazan imunitet jer se do sada nisam razbolio. A koliko vidim puno manje ljudi se ove godine razboljeva valjda su/smo s preboljenjem stekli dosta jak imunitet.AssadNaPodmornici wrote:u austriji se sada pazi ovo i cijepljeni vode kao nebostani hahaah, jer su austrijanci rekli "stara cijepiva nerade protiv omikrona džabe ste se cijepili" - uglavnom :D čekaju nova cijepiva protiv omikrona + preboljevanje od omikrona za potvrdu. hahahahanewuser wrote:Jel se sada ovi koji nisu boostani 3 dozom vode kao necjepljeni ili to tek treba doci?AssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
Kako će znat da je omicron baš?
Na rezultatima testova ne piše koji je soj testiran...
I cijepljeni moraju 14 dana u izolaciju? Pa zašto bi se onda itko opće cijepio starim cjepivom koje ne djeluje na novi soj?
Ruši im se priča ko kula od karata...
Ni epikur više ne vjeruje u ovo, samo neće da prizna...
"U izolaciji su i za vrijeme dok se sumnja da njihov kontakt ima omikron soj, a mogu izaći iz nje tek kada se ta mogućnost isključi sekvencioniranjem."
i pelcovani će ići u karantenu i gurat štapiće u nos
oni sa 3 doze koji nebudu htjeli 4 i 5 dozu će biti proglašeni antivaxerima, pratiteljima nekog luđaka kojeg prati neka ekipa iz bosne franceskovića kako se već zove, i da konzumiraju neke ljekove, i mrziteljima svega Hrvatskog
znači zakurac se cijepili. uzimali još luđaci i bostere koji ne pomažu protiv ovoga virusa , koji opet na sreću u cijelom svijetu nije ubio niti jednu osobu još, i često ga je teško razlikovati od prehlade.
pičku materinu koji shit show :D
ja evo odgovorno tvrdim, čim saznam da mi netko od poznanika ima omikron(to je i teško jer većina je preboljela) idem se kod te osobe zaraziti, to jest pokušati zaraziti
Inace pitao sam za cijepljene jer ako se ovi s 1 ili 2 doze ne racunaju onda nema ni 20% cijepljenih po nekakvoj gruboj procjeni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
T.- Posts : 17558
2014-04-14
tu se slažem u potpunosti.pokerjocker wrote:likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
bicikliramo, rus, nijemac, turčin i ja.
dođemo do jednog akumulacijskog jezera i skinemo tajice, tenisice i kako ko navlečemo natikače, sandale.
i svima je normalo bos, jok ovaj bavarac pluto sandale i bijele čarape.
i zamolimo ga da ide 15m iza nas da nas ne sramoti.
i skužiš uz jezero tko je auslander, a tko je echte.
veber-
2014-12-30
joj, užas...dapokerjocker wrote:likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
Pa to je ta klijentela...aben wrote:Roma je pandurski kafićepikur37 wrote:aben wrote:Drogu si mi grode do, a jo tebi mladost celuepikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
užas od kvarta
Jure drži i kafić Roma dolje.. pa ima dogodovština s lokalnim đankijima.
Panduri i njihovi doušnici...
A ista stranka...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
mutava baštarda wrote:Ja i ti imamo ipak nešto zajedničko kada je cijepivo u pitanju.Eroo wrote:Upravo sam stigao s jednog ručka - lokal je za vaksere i testirane antivaksere!
No, mi mislimo i na vas: JELKA ZA ANTIVAKSERE!
Ni ti ni ja nećemo nikada biti potpuno cijepljeni.
jeah, a žene mogu na klasični kostim obući tenisice.Noor wrote:joj, užas...dapokerjocker wrote:likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
to je tako kuuuuul.
i odmara nogu.
mršš.
veber-
2014-12-30
taj rad :D
rusi su isto to furali gao i švabi
doduše rusi još i u 90im
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:jeah, a žene mogu na klasični kostim obući tenisice.Noor wrote:joj, užas...dapokerjocker wrote:likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
to je tako kuuuuul.
i odmara nogu.
mršš.
mrššš ti
to vam je na internacionali.Noor wrote:veber wrote:jeah, a žene mogu na klasični kostim obući tenisice.Noor wrote:joj, užas...dapokerjocker wrote:likove koji obuju sandale i čarape treba streljat na licu mjesta.veber wrote:tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
to je tako kuuuuul.
i odmara nogu.
mršš.
mrššš ti
jebote kako bi izgledalo da se pojavim u odjelu i crvenim adidasicama?
popljuvale bi me u pm.
užass.
ili sandala s potpeticom u štucne.
pa koji kuraz stavljaš sandalu ako ti je zima za papke.
(a, znam zakaj to radite. samo da nas milo gledate u krevetu i uvaljate hladna stopala. i dalje nas milo gledajući kao mačka vrapca)
veber-
2014-12-30
2014-04-16
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje