Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
jebiga i ja odvojim pa bacim paprikumarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
inače, ja bi prvo cepil one kaj odvoje zelje od mesa kad jedu sarme...
To ne radim ali paprike od nadjeva da.
cepit te treba...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:jebiga i ja odvojim pa bacim paprikumarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
inače, ja bi prvo cepil one kaj odvoje zelje od mesa kad jedu sarme...
To ne radim ali paprike od nadjeva da.
cepit te treba...
Teško mi dođe na želudac... dok sarma ne.
Kupus redovito kiselim i ovogodišnji je već gotov.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
što ne napravite mesne okruglice u saftu ?
lakše, brže i ne baca se ništa...
T. wrote:nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
Zato što ima onih koji i pojedu te paprike jer ih vole.
A nama koji ih ne jedemo, daju onako šmek tom cijelom šugu.
2015-08-06
T. wrote:nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
Koja to budala baca papriku od ''punjenje paprike''?
Guest- Guest
Suverenisti smijenili zekanovića nakon podrške cijepljenju.
Neš majci, ZDS :)
2015-08-06
nekima smeta valjda želucu, to mi je jasno...Sovak wrote:T. wrote:nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
ali čemu onda uopće pravljenje nečega što ne možeš konzumirati na način kako je to normalno i uobičajeno...
kao da netko kaže da voli burek ali da mu smeta nadjev pa ga vadi vani i jede samo tijesto...
čudno...
Last edited by T. on 10/12/2021, 11:16; edited 1 time in total
T.- Posts : 17558
2014-04-14
epikur37 wrote:Suverenisti smijenili zekanovića nakon podrške cijepljenju.
Idioti.
Guest- Guest
T. wrote:nekima smeta valjda želucu, to mi je jasno...Sovak wrote:T. wrote:nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
ali čemu onda uopće pravljenje nečega što ne možeš konzumirati na način kako je to normalno i uobičajeno...
kao da netko kaže da voli burek ali da mu smeta nadjev pa ga vani vani i jede samo tijesto...
čudno...
Gle ... nakon kuhanja kad omekša nema kaj smetati, ful probavljivo i fini šmek ... ali opet, tuđim želudcima sudil ne bih.
Ali meni je to kak da od sarme hitim list zelja i pojedem samo ''filu''.
To nije to.
Onda nek si delaju mesne okruglice iliti po turski ćufte.
Guest- Guest
Zbog arome.T. wrote:nekima smeta valjda želucu, to mi je jasno...Sovak wrote:T. wrote:nije mi jasno zašto bi netko pravio punjene paprike a paprike poslije baca...
kao da netko kaže da voli burek ali da mu smeta nadjev pa ga vadi vani i jede samo tijesto...
čudno...
2014-04-16
What is the Omicron Variant? On this episode, Neil deGrasse Tyson and comic co-host Chuck Nice discuss the emergence of the new Omicron Variant of COVID-19 with biomedical scientist and president of Regeneron, George Yancopoulos.
How do we create antibodies for infectious diseases? We explore ebola, the Will Smith movie I Am Legend, and special rats with human immune systems! Find out how the immune system makes antibodies and how people can become resistant to a disease. What is “viral load”? What’s the difference between making vaccines and making antibody treatment? We take a deep dive into the science at the front lines of the pandemic.
We break down how vaccines work and what monoclonal antibodies are. What’s the difference between mutations of Covid and mutations of the flu? Will we be getting a Covid shot every year? How do we help immunocompromised people who can’t get vaccinated? What does immunocompromised actually mean for their immune system? How does a virus mutate anyway?
What goes behind the naming of the new variants? We take some hard-hitting patron questions like: How is Regeneron working to treat cytokine storms that seem to cause clotting in youth populations? What even is a cytokine? Learn about how our immune systems work to save us, but also how they can put us in danger, too. How do you get medical info out onto the front lines? Should we be worried about every mutation? Would too many false alarms make people ignore a real threat? How do you prevent panic? Is there a glimmer of hope in this new variant? We discuss how it is possible that a new variant could outcompete a current strain and make an overall less deadly version of Covid. Wouldn’t that be nice? All that, plus, Chuck offers some new pandemic-themed video game ideas to pass the time with.
How do we create antibodies for infectious diseases? We explore ebola, the Will Smith movie I Am Legend, and special rats with human immune systems! Find out how the immune system makes antibodies and how people can become resistant to a disease. What is “viral load”? What’s the difference between making vaccines and making antibody treatment? We take a deep dive into the science at the front lines of the pandemic.
We break down how vaccines work and what monoclonal antibodies are. What’s the difference between mutations of Covid and mutations of the flu? Will we be getting a Covid shot every year? How do we help immunocompromised people who can’t get vaccinated? What does immunocompromised actually mean for their immune system? How does a virus mutate anyway?
What goes behind the naming of the new variants? We take some hard-hitting patron questions like: How is Regeneron working to treat cytokine storms that seem to cause clotting in youth populations? What even is a cytokine? Learn about how our immune systems work to save us, but also how they can put us in danger, too. How do you get medical info out onto the front lines? Should we be worried about every mutation? Would too many false alarms make people ignore a real threat? How do you prevent panic? Is there a glimmer of hope in this new variant? We discuss how it is possible that a new variant could outcompete a current strain and make an overall less deadly version of Covid. Wouldn’t that be nice? All that, plus, Chuck offers some new pandemic-themed video game ideas to pass the time with.
Guest- Guest
samo budala ili potpuni naivac može vjerovati kmici koji nas godinama uvjerava da je zemlja okrugla...
Zato su Javierova javljanja iz '27. za one koji ne puse gluposti.
Guest- Guest
Čim me nema već netko nametne teme o sarmi, punjenim paprikama...
E ljudi, probajte u sarmu hititi i baranjske kobasice ... normalno uz špek ... ajooooooj.
Liječi koronu ''garant''.
Sad nije spam.
Sad nije spam.
Guest- Guest
Sovak wrote:E ljudi, probajte u sarmu hititi i baranjske kobasice ... normalno uz špek ... ajooooooj.
Sad nije spam.
Ne nije ali si ispao glup kao i obicno.
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Idemo mi dalje, unatoc sarmama .
‘Following the science’ is a phrase that we have heard a lot of this year, but what does it actually mean? Over the past year, science has shifted from a mode of inquiry to a form of authority that you are not allowed to question in fear of being labelled ‘anti-science’. To understand how and why this has occurred, we spoke to philosopher and writer Matthew B. Crawford, who has a full-length piece in UnHerd on this very subject.
// Timecodes //
00:24 - Intro
01:43 - Political legitimacy in a pandemic
04:41 - Science vs scientism
10:01 - The crisis of scientific authority
12:44 - Commercial science
16:10 - Climate-gate
19:18 - Scientific and moral knowledge monopoly
21:21 - Morality as a public health problem
27:21 - Over-scepticism
30:47 - China
33:38 - Politics of fear
35:47 - Society post-pandemic
‘Following the science’ is a phrase that we have heard a lot of this year, but what does it actually mean? Over the past year, science has shifted from a mode of inquiry to a form of authority that you are not allowed to question in fear of being labelled ‘anti-science’. To understand how and why this has occurred, we spoke to philosopher and writer Matthew B. Crawford, who has a full-length piece in UnHerd on this very subject.
// Timecodes //
00:24 - Intro
01:43 - Political legitimacy in a pandemic
04:41 - Science vs scientism
10:01 - The crisis of scientific authority
12:44 - Commercial science
16:10 - Climate-gate
19:18 - Scientific and moral knowledge monopoly
21:21 - Morality as a public health problem
27:21 - Over-scepticism
30:47 - China
33:38 - Politics of fear
35:47 - Society post-pandemic
Guest- Guest
"HZJZ sad izrađuje nove preporuke, prema kojima će se i u Hrvatskoj preporučiti cijepljenje booster dozom nakon tri mjeseca", kazao je Indexu ministar Beroš.
Ali, nije to sve!
Uz booster, koji možete primiti već nakon 3 mjeseca, dobit ćete i set kuhinjskih noževa s magnetnim stalkom, koji sadrži 5 različitih noževa s oštricom od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i s drvenim ručkama. Stalak ima moderan i privlačan izgled koji uljepšava svaku kuhinju.
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50