Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
realno gledano, otkazala ti je i druga ganglijaEroo wrote:Noor wrote:dobro znaš da čitavo vrijeme to prešućujete i metete pod tepih, pa nema službenih podatakaEroo wrote:Da nezamišljam,koliko?Noor wrote:zamisli koliko njih se zarazilo u bolnici i umrlo!Eroo wrote:violator wrote:Jedne mlade, zdrave osobe vise nema. Ona nece imati tu privilegiju da se pretvori u uplasenog djubretara koji si vlastitu otromboljenu straznjicu predstavlja najbitnijom silom na svijetu.
Nema više ni 11,383 naše drage braće i sestara, sinova, baka i didova. Nisu bezimeni, kao što bi se moglo zaključiti
iz šturih medijskih statističkih podataka.
ja osobno znam 10-ak osoba koje su iz bolnice došle pozitivne, 6 od njih su umrli, a ostali su po povratku zarazili ukućane, od kojih su neki također nakon toga umrli
ne možeš na to žmiriti, ili ti možeš?
Statistički gledano (na tvom slučaju) u HR je do sada od covida umrlo barem 30 milijuna Hrvata.
statistički gledano, takvi odroni se ipak ne dogode često
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Distanca, mladi kolega, distanca.T. wrote:I kakvi su to autobusi ako su dva puna sa 62 putnika...AssadNaPodmornici wrote:Koji je prosjek godina braće i sestara i koje su komorbitete imali?
Taj šta s njim debatUJEš nema nikoga od starijih, jer je odrastao u domu za nezbrinutu djecu.
Noor dislikes this post
i neizpostavni smajli, jer je bez ikakve empatije i pijeteta
Odustao sam odavno od bilo kakve rasprave sa njim...Noor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
Ti vjerojatno imaš bolje živce ili više empatije za takve slučajeve...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
Zaslužili su on i Yoda svoj kutak di se mjerkaju mišići i pločice, ne znam samo kako Kic nije doša na tu ideju. Sve mu se mora crtati izgleda...
darth_vader-
2014-04-17
nisam ravnodušna na licemjerje, pokvarenost i zluradost, jbg...nisamT. wrote:Odustao sam odavno od bilo kakve rasprave sa njim...Noor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
Ti vjerojatno imaš bolje živce ili više empatije za takve slučajeve...
možda postanem nekad
Last edited by Noor on Thu 9 Dec - 15:10; edited 1 time in total
So great. Here's the 3 stories we submitted:
— Paul D. Thacker (@thackerpd) December 9, 2021
1) Conflicts of interest among the UK government’s covid-19 advisers https://t.co/gLydWKLVkj Little is known about the interests of doctors, scientists, and academics on whose advice the UK government relies to manage the pandemic /1 https://t.co/tRfvSLlgzr
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Covid-19: How independent were the US and British vaccine advisory committees? https://t.co/pG8nHLOJLQ Experts on national vaccine advisory panels are asked to disclose industry ties But Paul D Thacker finds disclosure standards differ widely, leaving the public in the dark /END
— Paul D. Thacker (@thackerpd) December 9, 2021
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
"Iako govorim u ime kluba, prvenstveno govorim u svoje ime. Po mojim saznanjima, nažalost, jedini sam cijepljen od nas 24 desnije od HDZ-a. Od kluba Domovinskog pokreta, Mosta, Suverenista.... Cijepljenjem sam dao svoj stav o tom pripravku", rekao je Zekanović, koji je prebolio koronavirus.
"U Suverenistima smo načelno protiv covid potvrda i za to smo da se o svim mjerama raspravlja u Saboru. No ono što je ključno - svi koji ste za ili protiv potvrda morate s ove govornice reći jasnu stvar - ljudi zbog vašeg stava završavaju na respiratoru. Ne smijete to ostaviti u fusnoti i morate reći da cjepivo spašava ljudske živote. Može vas biti sram sve koji s govornice u Saboru tu činjenicu stavljate u fusnotu", rekao je Zekanović, pa dodao kako mu je "jedan od kolega u bolnici s maskom na licu".
"Unatoč mojim uvjeravanjima da se cijepi, to nije napravio. Ne samo on, nego i tisuće drugih. Sramite se svi vi koji negirate to" rekao je Zekanović.
"Cijepljenje je rizik, ali svi oni koji misle da će bez njega proći lišo od korone - neće", dodao je.
ono kad zeko glas razuma
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Eroo likes this post
Hektorović likes this post
darth_vader-
2014-04-17
Čuj, ja sam cijepljen 2x i čekam na booster dozu, nosim masku, držim distancu i pazim na higijenu.Noor wrote:evo, s mrtvima se opet sprda...kaže sjede u busu na distanci
To je sve šta mogu učiniti da naša braća i sestre ne bi umirali od ove pošasti?
A što ti radiš? Nakon što si se prboljevanjem zaštitila instruiraš dečkiće na ovom forumu darade
sve suprotno od onoga što struka preporuča. Na taj način sudjelujete u nečemu što iz pristojnosti
neću nazvati imenom koje zaslužujete.
Imam toga još za reći...ako me budeš vukla za jezik možda i progovorim. Neće ti se svidjeti, u to sam
više nego siguran. Zato...preskoči me, ne gnjavi, daj na ignore ili šta već...
Noor dislikes this post
Podpisujem do zadnjega slova.debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
Netko bi trebao ispovjediti što je netko drugi u bolnici u pandemiji stoljeća?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Imaš i ti "svoj sindrom", reci nam nešto o tome.Noor wrote:zeko još pati od postcovid sindroma
Noor dislikes this post
Eroo wrote:Imaš i ti "svoj sindrom", reci nam nešto o tome.Noor wrote:zeko još pati od postcovid sindroma
Ti još uvijek nisi shvatio besmislenost svog potpisa.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
cijelo vrijeme nesmijemo zaboraviti sljedeće činjeniceT. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
od+sa korone umire cca 0.3% zaraženih. dok je RH država držala normalnu statistiku ispadalo je da je od korone umiralo 2/3 sa koronom a 1/3 od korone.
Dakle tom logikom bi bilo da korona ubija 0.1% zaraženih zaista, što je stavlja u razinu sezonske gripe doslovno.
dalje, prosjek umrlih od korone je 76godna, a očekivano trajanje života je 77godina. 99.98% ljudi od 20-50godina preživi koronu, onih 0.02% što umre , gotovo svi imaju komorbiditete.
od 0-70godine, stopa umiranja od +sa koronom je 0.05%. dakle 99.95% pazi ovo mlađih od 70godina preživi koronu. tek nakon 70godina brutalno raste statastitika da će vas sjebati.
ovaj priča o dva autobusa.. jednostavno godišnje u RH umre blizu 60 000 ljudi od raznih sranja, prosjek umrlih je 77godina. ispada kada je slovoslagar vadio statistike da je višak smrtnosti bio koji sitni postotak%, sa time da svake godine je rastao broj umrlih(zbog starenja populacije) i ako bi se to korigiralo, ispada da je višak smrtnosti od korone bio doslovno zanemariv na godišnjoj razini
to su neke statistike, dakle može se zaključiti. ako ste stariji ili niste toliko stari ali imate neke bolesti najčešće zbog vlastitih životnih izbora (pušite kutiju duhana dnevno, ne izlazite vanka i stojite zaključani u podrum, i spajate se na internet u 3 ujutro umjesto da spavate i jedete junk) , normalno da korona predstavlja veći rizik za vas, nego osobu koja je preboljela, ima anti tijela, trenira, i pazi što jede.
i onda logično bi bilo - promjenit ću vlastiti lifestyle da poboljšam zdravlje, ali ako ne to, tu su cijepiva, a dok je vrhunac vala , izolirat ću se u podrumu.
sa druge strane koja je logika da vrištiš da se cijepe djeca i mladi koji su imuni na ovu bolest, a cijepivo im predstavlja rizik?
michaellcmacha, newuser and Hektorović like this post
T. wrote:Zdrav razum navodi na zaključak da je zeko ograničenog intelekta...debotoijusto wrote:"Isto kao što ću beskompromisno braniti život od začeća, tako ću i ovdje reći - ljudi, odgovorni ste. Zbog vas se ljudi ne cijepe jer ste ih vi uvjerili u fusnoti da se ne cijepe. I predsjednik Milanović se cijepio i zagovara cijepljenje, ali uvijek mu je to u fusnoti. To ne smije biti u fusnoti, to mora biti primarno. Svi se mi volimo nazivati kršćanima, ali zanima me, svi koji obilaze klanjanja, molitvene zajednice, hoće li oni ispovjediti zašto netko na respiratoru pati, zašto je netko ostao bez djeda, oca, kćeri. A ostali su jer su vjerovali Facebooku, Telegramu, a ne zdravom razumu", kazao je Zekanović.
zeko je izda
2014-04-12
Connolly criticises Government's 'moronic' response to COVID-19 pandemic
Guest- Guest
bice je ona marksist u nijansama takodjeaben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
a komedije zene
2014-04-19
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
» Korona novosti i spoznaje