Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Činjenica je da corona nije ni približno opasna kao kuga, a da se radi corone ekonomija urušava, ljudska prava se poništavaju, totalitarizam je već odavno tu, faktički je vlast u rukama neizabranih birokrata i tzv. stožera a tzv. svjetski lideri su mahom kriminalci i psihopate + virtualni joe biden...
Ako je nekome sve to i dalje, nakon 2 godine, normalno...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
newuser and Hektorović like this post
u austriji se sada pazi ovo i cijepljeni vode kao nebostani hahaah, jer su austrijanci rekli "stara cijepiva nerade protiv omikrona džabe ste se cijepili" - uglavnom :D čekaju nova cijepiva protiv omikrona + preboljevanje od omikrona za potvrdu. hahahahanewuser wrote:Jel se sada ovi koji nisu boostani 3 dozom vode kao necjepljeni ili to tek treba doci?AssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
Kako će znat da je omicron baš?
Na rezultatima testova ne piše koji je soj testiran...
I cijepljeni moraju 14 dana u izolaciju? Pa zašto bi se onda itko opće cijepio starim cjepivom koje ne djeluje na novi soj?
Ruši im se priča ko kula od karata...
Ni epikur više ne vjeruje u ovo, samo neće da prizna...
"U izolaciji su i za vrijeme dok se sumnja da njihov kontakt ima omikron soj, a mogu izaći iz nje tek kada se ta mogućnost isključi sekvencioniranjem."
i pelcovani će ići u karantenu i gurat štapiće u nos
oni sa 3 doze koji nebudu htjeli 4 i 5 dozu će biti proglašeni antivaxerima, pratiteljima nekog luđaka kojeg prati neka ekipa iz bosne franceskovića kako se već zove, i da konzumiraju neke ljekove, i mrziteljima svega Hrvatskog
znači zakurac se cijepili. uzimali još luđaci i bostere koji ne pomažu protiv ovoga virusa , koji opet na sreću u cijelom svijetu nije ubio niti jednu osobu još, i često ga je teško razlikovati od prehlade.
pičku materinu koji shit show :D
ja evo odgovorno tvrdim, čim saznam da mi netko od poznanika ima omikron(to je i teško jer većina je preboljela) idem se kod te osobe zaraziti, to jest pokušati zaraziti
evo curi u same "mainstream fake medije" tipa index, ono što smo znali od prije. farmaceutske kuće lobirale i podmićivale i lajale konkurenciju i upirali da ovo ludilo što više traje.T. wrote:Činjenica je da corona nije ni približno opasna kao kuga, a da se radi corone ekonomija urušava, ljudska prava se poništavaju, totalitarizam je već odavno tu, faktički je vlast u rukama neizabranih birokrata i tzv. stožera a tzv. svjetski lideri su mahom kriminalci i psihopate + virtualni joe biden...
čak i ludi index zbog memova po internetu napisao članak da su "farmaceutske firme uvećale opasnost od ptičje gripe ali da ovo sada nije isto" :D
pazi i mainstream mediji priznaju da je virus "vjerojatno"(a to znači) je došao iz kineskog laba, a prije godinu dana su se rugali sa ekipom koja je tvrdila to(poput mene) . a ovaj ludi epikur se i danas smije na to , misli da je neki kinez u wuhanu pojeo sirovog šišmiša, a najbliži sirov šišmiš je udaljen 800km od vuhana(kao od splita do minkena ). sa druge strane u wuhanu se nalazi jedini kineski lab 4 razine, za kojeg su ameri još 2018 tvrdili da ima loše sigurnosne standarde da postoji mogućnost da će im uteći neka bolest(inače nije prvi put da su se takve stvari dešavale u svijetu)
ukratko većina ljudi neće nikada shvatiti.. imaš ljude poput mene i par koji smo od početka znali da sve ovo smrdi, zatim hvala bogu imamo i dobar dio ljudi koji su se iskopčali iz matrice, tipa noorka , miha, da ih pohvalim, oni su kao probuđeni Neo u Matrici , koji popili red pill i slobodni su.
i onda imaš ekipu tipa epi, ero(haha bolesnik nad bolesnicima) itd, koji ne da nisu "agenti sustava"(to su malo jači igrači tipa Matija Babić sa indexa, političari itd), nego su ono kao obični NPCovi u Matrixu koji su ovisni o sustavu, ne mogu biti iskopčani i početi razmišljati svojom glavom i na svu silu će čak i braniti taj sustav logici..
Last edited by AssadNaPodmornici on Tue 7 Dec - 19:40; edited 1 time in total
Noor wrote:Ero i Epi bi i do 100-teAssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
I cijepljeni moraju 14 dana u izolaciju? Pa zašto bi se onda itko opće cijepio starim cjepivom koje ne djeluje na novi soj?
"U izolaciji su i za vrijeme dok se sumnja da njihov kontakt ima omikron soj, a mogu izaći iz nje tek kada se ta mogućnost isključi sekvencioniranjem."
oni sa 3 doze koji nebudu htjeli 4 i 5 dozu će biti proglašeni antivaxerima, pratiteljima nekog luđaka kojeg prati neka ekipa iz bosne franceskovića kako se već zove, i da konzumiraju neke ljekove, i mrziteljima svega Hrvatskog
pitanje je hoće li 6, 7, 8 uopće doživjeti
Mislim da bi forumski antivakseri konačno odahnili inazdravili u to ime. Bili bi dio 24,000 + par sitnjiža.
Isto sam prebolio koronu, bio sam 5-6 puta u kontaktu s osobama koje su zarazene neke od njih i cijepljene i izgleda da imam dosta snazan imunitet jer se do sada nisam razbolio. A koliko vidim puno manje ljudi se ove godine razboljeva valjda su/smo s preboljenjem stekli dosta jak imunitet.AssadNaPodmornici wrote:u austriji se sada pazi ovo i cijepljeni vode kao nebostani hahaah, jer su austrijanci rekli "stara cijepiva nerade protiv omikrona džabe ste se cijepili" - uglavnom :D čekaju nova cijepiva protiv omikrona + preboljevanje od omikrona za potvrdu. hahahahanewuser wrote:Jel se sada ovi koji nisu boostani 3 dozom vode kao necjepljeni ili to tek treba doci?AssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
znači zakurac se cijepili. uzimali još luđaci i bostere koji ne pomažu protiv ovoga virusa , koji opet na sreću u cijelom svijetu nije ubio niti jednu osobu još, i često ga je teško razlikovati od prehlade.
ja evo odgovorno tvrdim, čim saznam da mi netko od poznanika ima omikron(to je i teško jer većina je preboljela) idem se kod te osobe zaraziti, to jest pokušati zaraziti
Inace pitao sam za cijepljene jer ako se ovi s 1 ili 2 doze ne racunaju onda nema ni 20% cijepljenih po nekakvoj gruboj procjeni.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
jednom su se samo zajebunili i objavili koliko je u HR bilo reinfekcija..pred cca mjesec dana, malo višenewuser wrote:Isto sam prebolio koronu, bio sam 5-6 puta u kontaktu s osobama koje su zarazene neke od njih i cijepljene i izgleda da imam dosta snazan imunitet jer se do sada nisam razbolio. A koliko vidim puno manje ljudi se ove godine razboljeva valjda su/smo s preboljenjem stekli dosta jak imunitet.AssadNaPodmornici wrote:u austriji se sada pazi ovo i cijepljeni vode kao nebostani hahaah, jer su austrijanci rekli "stara cijepiva nerade protiv omikrona džabe ste se cijepili" - uglavnom :D čekaju nova cijepiva protiv omikrona + preboljevanje od omikrona za potvrdu. hahahahanewuser wrote:Jel se sada ovi koji nisu boostani 3 dozom vode kao necjepljeni ili to tek treba doci?AssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
Inace pitao sam za cijepljene jer ako se ovi s 1 ili 2 doze ne racunaju onda nema ni 20% cijepljenih po nekakvoj gruboj procjeni.
tada ih je bilo cca 1900
https://www.poslovni.hr/hrvatska/hzjz-objavio-broj-ljudi-koji-su-se-dva-puta-zarazili-koronom-4312329
neki dan naletim na članak da je ovo kuruzno svinjče izjavilo kako su covid potvrde uvedene da bi mogli trenirati ljude...što i jest istina, ali on je to izjavio ovakvog izraza lica
NEW - "There’s not going to be an endpoint to this vaccination program...," says New Zealand PM Jacinda Ardern.pic.twitter.com/YdjZEIBGFx
— Disclose.tv (@disclosetv) December 7, 2021
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jel posljedica cijepljenja pojačano laganje?
ili to ide samo bosančerosima.
koji jebeni repići i zblajhane traperice?
di ovaj idiot živi?
gleda Bravo iz 82e?
u modi su brade i većina muških ima neki oblik brade.
zurke su kratke ili ćelavo, kakvi jebeni repići.
žene se oblače klasično jedino kaj me nervira da na kostim obuće tenisice.
uobičajna obleka je klasični denim, vratio se model 501.
ženske više vole mrkva traperice.
turke ćeš prepoznati po tome kaj su crnomanjasti ko ova dva sančosa, nose brke, a mlađi briju vugla, a na tjemenu ostave naviljak kose.
očito da cjepivo ima još neke nuspojave.
liku bi bilo bolje da ne gledao Bravo
ili to ide samo bosančerosima.
koji jebeni repići i zblajhane traperice?
di ovaj idiot živi?
gleda Bravo iz 82e?
u modi su brade i većina muških ima neki oblik brade.
zurke su kratke ili ćelavo, kakvi jebeni repići.
žene se oblače klasično jedino kaj me nervira da na kostim obuće tenisice.
uobičajna obleka je klasični denim, vratio se model 501.
ženske više vole mrkva traperice.
turke ćeš prepoznati po tome kaj su crnomanjasti ko ova dva sančosa, nose brke, a mlađi briju vugla, a na tjemenu ostave naviljak kose.
očito da cjepivo ima još neke nuspojave.
liku bi bilo bolje da ne gledao Bravo
2014-12-30
epikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
to je iznimno rijetko i kod astrazaneke
zato se moj kum boostao pfizerom, nakon astrazaneke
užas od kvarta
Drogu si mi grode do, a jo tebi mladost celu
2014-04-16
Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i u tom istom članku piše nekaj ovak fantastično :Noor wrote:jednom su se samo zajebunili i objavili koliko je u HR bilo reinfekcija..pred cca mjesec dana, malo višenewuser wrote:Isto sam prebolio koronu, bio sam 5-6 puta u kontaktu s osobama koje su zarazene neke od njih i cijepljene i izgleda da imam dosta snazan imunitet jer se do sada nisam razbolio. A koliko vidim puno manje ljudi se ove godine razboljeva valjda su/smo s preboljenjem stekli dosta jak imunitet.AssadNaPodmornici wrote:u austriji se sada pazi ovo i cijepljeni vode kao nebostani hahaah, jer su austrijanci rekli "stara cijepiva nerade protiv omikrona džabe ste se cijepili" - uglavnom :D čekaju nova cijepiva protiv omikrona + preboljevanje od omikrona za potvrdu. hahahahanewuser wrote:Jel se sada ovi koji nisu boostani 3 dozom vode kao necjepljeni ili to tek treba doci?AssadNaPodmornici wrote:i ako se ne zaustavi ovo ludilo biti će kako je gnječ prorokovaoNoor wrote:T. wrote:
tada ih je bilo cca 1900
https://www.poslovni.hr/hrvatska/hzjz-objavio-broj-ljudi-koji-su-se-dva-puta-zarazili-koronom-4312329
Dodaju i kako se radi o toliko malom broju reinfekcija da prethodno oboljele osobe jednostavno nisu prikazivali u izvješćima jer bi se radilo o pojedinačnim slučajevima.
kad friziraš statistiku i boli te jednostavno kurac.
Guest- Guest
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
užas od kvarta
Jure drži i kafić Roma dolje.. pa ima dogodovština s lokalnim đankijima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pusti studente blentačo :P pogledaj si balkanski špijun (onaj link kaj sam ti stavio) i tko pjeva zlo ne misli. dva najbolja filma ikad napravljena.violator wrote:
Studenti se udruzuju. Podrska i s ostalih fakulteta. :)
Guest- Guest
kaj i ti izlaziš iz ormara?epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
kada te lik guzi onda te lovi za repić?
ti i ero lažete za cijeli forum.
veber-
2014-12-30
kaj? dolaze i pričaju mu kak će bit piloti i kak trče?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
užas od kvarta
Guest- Guest
epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
Da, Nijemci su poznati trendseteri.
Guest- Guest
tamo osamdesetih su imali užasnu modu, otprilike ovo kaj epi nameće.violator wrote:epikur37 wrote:Repić i štucovani brkovi. Veber ne kuži modu
Da, Nijemci su poznati trendseteri.
ali oko 60% populacije je istetovirano.
veber-
2014-12-30
Roma je pandurski kafićepikur37 wrote:aben wrote:Drogu si mi grode do, a jo tebi mladost celuepikur37 wrote:aben wrote:Prvo ča naučiš na vošti je da ne mišoš droguepikur37 wrote:newuser wrote:Sta kazu mediji, umro mlad covjek od cjepiva. Hmm eto ga na. Sad ce se pomalo prica okrenuti, vjerojatno ce pocet objavljivati nuspojave i smrtnost povezanu s cjepivom.
užas od kvarta
2014-04-16
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje