Korona novosti i spoznaje
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Epi i aben su strucnjaci za ketozu
Svaki dan maznu barem pola litre vina, sad bijelo
il crno, ne znam koje preferiraju
Zato abenu indikatori ne stimaju;)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
to ka nemaš vina domaaben wrote:
Jo sun bi u visokoj ketozi ka sun bi sigur da nis, i obrnuto. Testiroš, znoš
Vino je ketodijagram wrote:Epi i aben su strucnjaci za ketozu
2014-04-16
Nemo rozlike, krv je krvNoor wrote:ma ne, u laboratorijima imaju preciznijeaben wrote:Ne nego trakice za krv.Noor wrote:a čuj, ako želiš savršenu preciznost, traži doktora da te pošalje u laboratorijaben wrote:
Unda ne triboš ni miriti, ako ti je neprecizno dovoljno. Ili uzmeš breath analyzer, pa ne triboš svako jutro pišati sebi po prstima.
2014-04-16
al trakice nisu trakiceaben wrote:Nemo rozlike, krv je krvNoor wrote:ma ne, u laboratorijima imaju preciznijeaben wrote:Ne nego trakice za krv.Noor wrote:a čuj, ako želiš savršenu preciznost, traži doktora da te pošalje u laboratorijaben wrote:
Unda ne triboš ni miriti, ako ti je neprecizno dovoljno. Ili uzmeš breath analyzer, pa ne triboš svako jutro pišati sebi po prstima.
[size=43]Reliability between the meters was excellent for measuring ketones (ICC = .968; .942–.981) [/size]Noor wrote:al trakice nisu trakiceaben wrote:Nemo rozlike, krv je krvNoor wrote:ma ne, u laboratorijima imaju preciznijeaben wrote:Ne nego trakice za krv.Noor wrote:a čuj, ako želiš savršenu preciznost, traži doktora da te pošalje u laboratorijaben wrote:
2014-04-16
Ovo je između skupog verificirano preciznog, i jeftinog, 50€
2014-04-16
a čemu se ti uopće bacaš u ketozu?aben wrote:Ovo je između skupog verificirano preciznog, i jeftinog, 50€
ok, možda više nisi suh, nego si se uprasio
Pfizer CEO says fourth Covid vaccine dose may be needed sooner than expected due to omicron. https://t.co/qJFpJ7ydVG
— Jim Roberts (@nycjim) December 8, 2021
Ništa 3, mora se 4.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
Last edited by violator on 9/12/2021, 13:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
KoronaNoor wrote:a čemu se ti uopće bacaš u ketozu?aben wrote:Ovo je između skupog verificirano preciznog, i jeftinog, 50€
ok, možda više nisi suh, nego si se uprasio
2014-04-16
A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
2014-04-16
aben wrote:A o čemu bi ti govorila, o marksu?violator wrote:3 - 4 ispisane stranice o Abenu i njegovoj dijeti. Abene, imas nekoliko katova nize pdf Moda i ljepota pa si ondje daj oduska, you girly girl.
nemoj zajebavat, da nema nje, tema ne bi preživjela i nama bi jedino preostalo da omastimo štrik.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
prvo ne jedeš krumpire kako neki pišu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:
gle najlakši način(meni , drugima teže) za ući u jebenu ketozu jest da postite - konzumirate 0 kalorija minimalno 24-48h.
ja sam tako ušao. nisam ništa jeo 36h, i onda sam već tada bio u ketozi jer nakon 30h ne osjećaš glad, niti pad energije, niti pad koncetracije, i onda sam nakon 36h takvog stanja otišao u teretanu napravo trening - i idući obrok juha od kostiju pa onda naravno normalan keto obrok.
i tako si direktno u ketozi.
Jel, al kako postići ketozu je irelevantno, kakoostati u ketozi je pitanje. Zato te pitun, kako odredjuješ jesi li, ili nisi
dakle držiš se ispod 25 net carbs dnevno, a ekipa koja je sportska i mršavija poput mene , može čak i do 50grama i ostati u ketozi a ja sve jedno sam ispod 25
drugo osjetiš efekte.
ne osjećaš jebenu glad. recimo pojedeš keto ručak, kojeg pojedem nakon 16h (dakle večera, preskočim doručak pa ručak), i taj ručak jučer računa 800 -900kalorija koji se sastoji od masnoća, proteina i vlakana.. netko kaže "puno", međutim jedna čokolada + štrudel od višnje i eto te već tu..
i kada pojedeš ovakav ručak ne osjećaš nikakvu glad. doslovno mogao sam otići spavat i ne bih osjećap glad. ali jeo sam naravno.
drugo dolaze pusti pozitivni efekti. od kada sam išao u teretanu, klasična priča je bila "ne možeš dobijati mišićnu masu i gubiti mast u isto vrijeme" - bogami u ketozi možeš. drugo mozak puno bolje radi, recimo ja sam otkrio nisam imao niti jedan dan glavobolje(osim prijelazni period). odlična je ketoza za učenje taman sam na nekoj intezivnoj edukaciji pa bi čak i super došlo. i da u teretani unatoč tome što ne konzumiraš UH, odrađuješ jebačke treninge kada uđeš u ketozu. i vidiš rezultate, u isto vrijeme raste snaga a tope se masne naslage. i druge stvari
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Da nezamišljam,koliko?Noor wrote:zamisli koliko njih se zarazilo u bolnici i umrlo!Eroo wrote:violator wrote:Jedne mlade, zdrave osobe vise nema. Ona nece imati tu privilegiju da se pretvori u uplasenog djubretara koji si vlastitu otromboljenu straznjicu predstavlja najbitnijom silom na svijetu.
Nema više ni 11,383 naše drage braće i sestara, sinova, baka i didova. Nisu bezimeni, kao što bi se moglo zaključiti
iz šturih medijskih statističkih podataka.
Danas opet pokopavamo puna dva autobusa naše braće i sestara - 62 osobe!
Koji je prosjek godina braće i sestara i koje su komorbitete imali?
dobro znaš da čitavo vrijeme to prešućujete i metete pod tepih, pa nema službenih podatakaEroo wrote:Da nezamišljam,koliko?Noor wrote:zamisli koliko njih se zarazilo u bolnici i umrlo!Eroo wrote:violator wrote:Jedne mlade, zdrave osobe vise nema. Ona nece imati tu privilegiju da se pretvori u uplasenog djubretara koji si vlastitu otromboljenu straznjicu predstavlja najbitnijom silom na svijetu.
Nema više ni 11,383 naše drage braće i sestara, sinova, baka i didova. Nisu bezimeni, kao što bi se moglo zaključiti
ja osobno znam 10-ak osoba koje su iz bolnice došle pozitivne, 6 od njih su umrli, a ostali su po povratku zarazili ukućane, od kojih su neki također nakon toga umrli
ne možeš na to žmiriti, ili ti možeš?
Last edited by Noor on 9/12/2021, 14:41; edited 1 time in total
I kakvi su to autobusi ako su dva puna sa 62 putnika...AssadNaPodmornici wrote:Koji je prosjek godina braće i sestara i koje su komorbitete imali?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Noor wrote:dobro znaš da čitavo vrijeme to prešućujete i metete pod tepih, pa nema službenih podatakaEroo wrote:Da nezamišljam,koliko?Noor wrote:zamisli koliko njih se zarazilo u bolnici i umrlo!Eroo wrote:violator wrote:Jedne mlade, zdrave osobe vise nema. Ona nece imati tu privilegiju da se pretvori u uplasenog djubretara koji si vlastitu otromboljenu straznjicu predstavlja najbitnijom silom na svijetu.
ja osobno znam 10-ak osoba koje su iz bolnice došle pozitivne, 6 od njih su umrli, a ostali su po povratku zarazili ukućane, od kojih su neki također nakon toga umrli
Statistički gledano (na tvom slučaju) u HR je do sada od covida umrlo barem 30 milijuna Hrvata.
realno gledano, otkazala ti je i druga ganglijaEroo wrote:Noor wrote:dobro znaš da čitavo vrijeme to prešućujete i metete pod tepih, pa nema službenih podatakaEroo wrote:Da nezamišljam,koliko?Noor wrote:zamisli koliko njih se zarazilo u bolnici i umrlo!Eroo wrote:violator wrote:Jedne mlade, zdrave osobe vise nema. Ona nece imati tu privilegiju da se pretvori u uplasenog djubretara koji si vlastitu otromboljenu straznjicu predstavlja najbitnijom silom na svijetu.
Statistički gledano (na tvom slučaju) u HR je do sada od covida umrlo barem 30 milijuna Hrvata.
statistički gledano, takvi odroni se ipak ne dogode često
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje