Korona novosti i spoznaje
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
"U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji"violator wrote:veber wrote:ne meni "moja" liječnica već poliklinika od airbusa.violator wrote:veber wrote:pa frendovi ti lažu.violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
liječnica koja nas testira, veli ako se cijepite zemite ibuprofen. s obzirom da se radi o velikoj firmi sa stručnim zaposlenicima, bilo bi glupo ne vjerovati.
Tebi tvoja lijecnica veli da si uzmes analgetik i odmah mi prijatelji lazu!? Zasto bi lagali??? Andol 100 se uzima zbog cirkulacije i mogucih ugrusaka...
nekako više vjerujem liječnici iz airbusa od "frendova" s, nisi navela.
tako da.
još uvijek sam necijepljen
unatoč kaj sam dal otkaz i dalje me testiraju
imam ili nemam.
prije odlaska na ........ testirat ću se.
Napisala sam da kod nas, nakon cijepljenja, nista ne kazu. Nikakav savjet ne udijele! Za razliku od te dvije zemlje, npr.
Ne razumijem sad ovo tvoje mudrovanje. Okej, tebi su rekli da si uzmes analgetik. I kako to proturjeci onome sto sam navela kao iskustvo vezano uz Hrvatsku?
to si napisala
meni ne vele prijatelji.
veli liječnica.
ako se cijepim.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Noor wrote:pa sve sam sklonija misliti da je i u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:moramo ih izlijeciti i rijesiti se virusa koji mutira zbog njihviolator wrote:Noor wrote:cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”
onda preživjele testirat i puštat van, jednog po jednog
Znaci opet segregacija?
Nadam se da bi im barem sarme i punjene paprike dostavljala. :P
sarmu i papriku kroz dimnjak, u kanti na štriku ;)
Evo kaže barba Putin, da je omikron možda živo cjepivo :)
Prođe brzo kroz populaciju, imunizira sve i gotovo.
Moram vas razocarati. SARS CoV2 virus je shape shifter isto kao i virus gripe. Barem tako kazu ovi na linku ispod ali malo su zabrazdili jer je istina da je virus shape shifter ali je laz da ce se zaustaviti masovnim cijepljenjem. Upravo suprotno. Masovnim cijepljenjem ce se situacija dramaticno pogorsati kako je i Geert vanden Bossche predvidio.
“This Virus Is a Shape-Shifter!” – New Research Details How COVID Variants Are Evolving New Ways To Evade Vaccines
By HARVARD MEDICAL SCHOOL DECEMBER 3, 2021
New study models future SARS-CoV-2 mutations and forecasts their ability to evade immune defenses developed by vaccines and antibody-based treatments.
Since the study was completed, several of the predicted mutations appeared in omicron, the most recently identified SARS-CoV-2 variant, offering insight into how omicron might be able to escape immune defense generated by mRNA vaccines and monoclonal antibody treatments for COVID-19.
The researchers modeled their predictions of future mutations using a combination of variables, including rare mutations documented in immunocompromised patients, existing SARS-CoV-2 genotypes, and the virus’s current molecular structure and behavior.
Findings highlight the ability of SARS-CoV-2 to shape-shift, underscoring the likelihood of new variants that contain multiple high-risk mutations and are capable of evading antibody-based treatments and vaccines.
The study highlights the urgent need to help curb viral evolution and future mutations through mitigation measures and by ensuring global immunity through mass vaccination.
https://scitechdaily.com/this-virus-is-a-shape-shifter-new-research-details-how-covid-variants-are-evolving-new-ways-to-evade-vaccines/
Guest- Guest
veber wrote:[size=30]"U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji"[/size]violator wrote:veber wrote:ne meni "moja" liječnica već poliklinika od airbusa.violator wrote:veber wrote:pa frendovi ti lažu.violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
liječnica koja nas testira, veli ako se cijepite zemite ibuprofen. s obzirom da se radi o velikoj firmi sa stručnim zaposlenicima, bilo bi glupo ne vjerovati.
Tebi tvoja lijecnica veli da si uzmes analgetik i odmah mi prijatelji lazu!? Zasto bi lagali??? Andol 100 se uzima zbog cirkulacije i mogucih ugrusaka...
tako da.
imam ili nemam.
Napisala sam da kod nas, nakon cijepljenja, nista ne kazu. Nikakav savjet ne udijele! Za razliku od te dvije zemlje, npr.
Ne razumijem sad ovo tvoje mudrovanje. Okej, tebi su rekli da si uzmes analgetik. I kako to proturjeci onome sto sam navela kao iskustvo vezano uz Hrvatsku?
[size=30]to si napisala[/size]
[size=30]meni ne vele prijatelji.[/size]
[size=30]veli liječnica.[/size]
ako se cijepim.
O hebem ti sunce koji si ti stipsa!
Pa i njima su rekli lijecnici! Nama nasi lijecnici nista ne govore. Je l' sad razumljivije?!
Guest- Guest
Za shvatiti sto je shape shift virus procitati ispod na linku
https://www.nature.com/articles/d41586-018-07583-8
https://www.nature.com/articles/d41586-018-07583-8
Guest- Guest
ne.violator wrote:veber wrote:[size=30]"U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji"[/size]violator wrote:veber wrote:ne meni "moja" liječnica već poliklinika od airbusa.violator wrote:veber wrote:pa frendovi ti lažu.violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
tako da.
imam ili nemam.
[size=30]to si napisala[/size]
[size=30]meni ne vele prijatelji.[/size]
[size=30]veli liječnica.[/size]
ako se cijepim.
Pa i njima su rekli lijecnici! Nama nasi lijecnici nista ne govore. Je l' sad razumljivije?!
ako imamo internet.
imamo pamet
procesuiramo podatke,
ne nije mi nikaj jasno.
ako imam input A100
pa ista osoba veli Jok A100
onda mi algoritam šteka.
pogotovo kod "ne znam", "vas" "njih"
"naši" "vaši"
algoritmi isključivo rade unutar 8 naredbenih riječi.
ne isključivo, ali da.
primjerice definicija sata u jednoj firmi koja je određena ulaskom i izlaskom osobe, ali unutar 24h
=IF(AND(B5;C5>0);IF(B5>C5;C5+1-B5;C5-B5);"")
veber-
2014-12-30
ne smije, dok ga je uzimao stalno je tukao duplu, pa i troduplu dozu, zbog tog prokrvario, i sad se boji ponovo uzimati...Noor wrote:Eroo, jel cujes...uzmi Aspirin, bolje ce ti booster dejstvovati :)violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
za ONE koji ne znaju ima opcija ANDOL75, ostvaruje isti učinak kao i stotka a čini manje štete...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:ne.violator wrote:veber wrote:[size=37]"U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji"[/size]violator wrote:veber wrote:ne meni "moja" liječnica već poliklinika od airbusa.violator wrote:veber wrote:pa frendovi ti lažu.violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
tako da.
imam ili nemam.
[size=37]to si napisala[/size]
[size=37]meni ne vele prijatelji.[/size]
[size=37]veli liječnica.[/size]
ako se cijepim.
ako imamo internet.
imamo pamet
procesuiramo podatke,
ne nije mi nikaj jasno.
ako imam input A100
onda mi algoritam šteka.
"naši" "vaši"
ne isključivo, ali da.
primjerice definicija sata u jednoj firmi koja je određena ulaskom i izlaskom osobe, ali unutar 24h
Idi ti spavat'. Kako vele stare ruske bajke, jutra su pametnija od veceri. Mozda se i algoritmi posloze.
Zdravo!
Guest- Guest
u čemu je problem?violator wrote:veber wrote:ne.violator wrote:veber wrote:[size=37]"U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji"[/size]violator wrote:veber wrote:ne meni "moja" liječnica već poliklinika od airbusa.violator wrote:veber wrote:pa frendovi ti lažu.violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
tako da.
imam ili nemam.
[size=37]to si napisala[/size]
[size=37]meni ne vele prijatelji.[/size]
[size=37]veli liječnica.[/size]
ako se cijepim.
ako imamo internet.
imamo pamet
procesuiramo podatke,
ne nije mi nikaj jasno.
ako imam input A100
onda mi algoritam šteka.
"naši" "vaši"
ne isključivo, ali da.
Idi ti spavat'. Kako vele stare ruske bajke, jutra su pametnija od veceri. Mozda se i algoritmi posloze.
Zdravo!
algoritmi služe da bi poslužili.
samim otključavanjem vratiju zadovoljavaš formu
IF/OR
jednim od zadovoljavaš
1/0
veber-
2014-12-30
i btw.
algoritam zvuči fensi
algoritam je samo slijed.
algoritam zvuči fensi
algoritam je samo slijed.
2014-12-30
Dr. Daniel Nagase exposes the exploding cases of stillbirths in Canadian women and tells Canadians what they can do about it.
Guest- Guest
New proposals to the already controversial new UK laws will make peaceful protest even more difficult. With similar moves being made in the US and Australia also, we ask, is the pandemic being used to shut down human rights across the globe?
Guest- Guest
opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Znanstvenici promijenili mišljenje i srušili najveći mit o aspirinu: ‘Rizik od ozbiljnih nuspojava je ogroman‘michaellcmacha wrote:ne smije, dok ga je uzimao stalno je tukao duplu, pa i troduplu dozu, zbog tog prokrvario, i sad se boji ponovo uzimati...Noor wrote:Eroo, jel cujes...uzmi Aspirin, bolje ce ti booster dejstvovati :)violator wrote:U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
za ONE koji ne znaju ima opcija ANDOL75, ostvaruje isti učinak kao i stotka a čini manje štete...
Piše: Jutarnji.hr 12. listopad 2021.
Ero samo sluša struku iz štaba.
Marks je pridonio da mnogi budu natašte...prckov wrote:opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
mutava baštarda wrote:Marks je pridonio da mnogi budu natašte...prckov wrote:opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
napomenuli su mi diktori da po potrebi 'bustam' i sa engelsom
2014-04-19
prckov wrote:mutava baštarda wrote:Marks je pridonio da mnogi budu natašte...prckov wrote:opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
Amo, jedna doza za druga Engelsa
Još jedna za druga Pol Pota
Jedna za druga Kima
al imam i nekih nus pojavamutava baštarda wrote:prckov wrote:mutava baštarda wrote:Marks je pridonio da mnogi budu natašte...prckov wrote:opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
Jedna za druga Kima
naime poslije par dana marksizma posto sam rasist prema slavenima
a i hrvati kao da mi vise nisu mili
al to se kompenzira narcisoidnoscu pa nema veze
2014-04-19
prckov wrote:al imam i nekih nus pojavamutava baštarda wrote:prckov wrote:mutava baštarda wrote:Marks je pridonio da mnogi budu natašte...prckov wrote:opet ovdje nama su doktori poslije vakcine savjetovali da citamo marksa svaki dan nataste
Jedna za druga Kima
naime poslije par dana marksizma posto sam rasist prema slavenima
a i hrvati kao da mi vise nisu mili
al to se kompenzira narcisoidnoscu pa nema veze
Bolje da rasizam kompeziraš alkoholom, ako te ne puca na agresiju :)
epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
inače, ja bi prvo cepil one kaj odvoje zelje od mesa kad jedu sarme...
To ne radim ali paprike od nadjeva da.
cepit te treba...
jebiga i ja odvojim pa bacim paprikumarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
inače, ja bi prvo cepil one kaj odvoje zelje od mesa kad jedu sarme...
To ne radim ali paprike od nadjeva da.
cepit te treba...
2014-04-19
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje