Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Guverner Floride DeSantis potpisao zakon o zabrani uvođenja obaveznog cijepljenja
Demokrati na respiratorima
Demokrati na respiratorima
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Longi je 5G, general s pet zvjezdica, a ovaj je fiksno povezan, ali nekada mu veza pukne pa se onda ovdje prikopča.veber wrote:ovaj je iz koje galaksije?T. wrote:Jer se ne radi o ljutskom biću...veber wrote:ti si živi dokaz da znanost, a onda kao praktična primjena iste, medicina u tvom slučaju ne pomažu.
već godinama.
A medicina još uvijek nema odgovora na zdravstvene probleme neljutskih bića...
longi je general s 5 zvjezdica GF, ekipa mu iza mjeseca.
ovaj putuje ko faraon.
Ne razumijete vi tu shemu... Oni su starseed bica. :)
Evo vam testic pa si odmah razrijesite jeste li i vi! :)
Ja nisam jer oduvijek osjecam da je Zemlja moj dom i da sam zdruzena s njenom sudbinom. Mene nisu stvorili ni bogovi, ni jarcevi, ni vanzemaljska inteligencija. Eto. :p
https://gimmemore.com/en/you/BX1NWR/start
Guest- Guest
2015-09-14
2015-09-14
Data from ONS/England. Quick math since the lines diverged:
Average Death Rate, Unvaccinated = 1.27/100k
Average Death Rate, Fully vaccinated = 2.68/100k (2.1x higher)
Assuming original data interpretation & plotting is correct.
Treba vjerovati znanosti i naboosterati se. Ima ljudi što kad se napiju navečer ujutro odmah presječu s rakijom i budu skroz normalni. Drugarica Sora je najbolji primjer za to.
Doduše ove podatke ne treba ni uzimati kao relevantne dok ih drug ljubo iz centrale ne faktčekira.
https://alexberenson.substack.com/p/vaccinated-english-adults-under-60
The basic data is available here, download the Excel file and see table 4:
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland
violator wrote:Sovak wrote:kic wrote:
https://dalmatinskiportal.hr/zdravlje/cijepljeni-nakon-12-tjedana-prenose-virus-kao-i-osobe-koje-se-nisu-cijepile/116222
I kaj s tim?
Svrha cijepljenja je prvenstveno imunizacija.
Cijepljeni smo protiv npr. dječje paralize i ospica i TBC-a svi ... i itekako možemo pokupiti i prenesti te viruse djetetu koje nije po kalendaru imunizirano i ono oboli ... posljedice znamo.
Cijepljenjem ne istrebljujemo viruse s lica planeta i realno ljudska populacija može biti zaštićena samo velikim brojem cijepljenih.
Skupina malo poveća antivakserskih roditelja prije par godina nisu htjeli cijepiti djecu protiv ospica i buknula je zaraza među klincima.
Grebli po vratima za cijepljenje.
Igrajte se vi ljudskih prava i sloboda, prava na izbor i trljanja guzica na prosvjedima kontra "fašizma" ... ali to bu netko fasoval.
Molite se samo da ne bu netko vaš ... jer kad gledaš osobu, s kojom si provel skoro cijeli život, na kisiku, vjerujte mi molite se svim bogovima i demonima i vragovima vjerovali ili ne vjerovali u njih i prođeš razna stanja uma. A nisam čovjek koji se svakakvih pizdarija nije nagledal.
Idem sad natrag u stanje "glupkakurac" ... jednostavnije mi je tak. Prašit chemtrailse i mozak na ispašu ... nit brige, nit pameti.
Mislim da je Kic savrseno sazeo citav ovaj revolt ljudi, pojavljivanje prosvjednika pa i ovaj nas mali kutak . Necu opet o bitnoj razlici izmedju prijasnjih cjepiva i prijasnjih cijepljenja, kao i odgovornosti koju drzava preuzima kod obaveznog cijepljenja i odgovornosti koje se odrice kod neobaveznog .
Necu cak ni o tome da vi koji pljuckate po vasim neistomisljenicima na ovoj temi, nazivajuci ih ravnozemljasima, sami vrlo lijepo pristajete uz neke druge konspirativne teorije i ponavljate istu shemu, ali tada se vi nalazite u poziciji onih koji ste sve savrseno shvatili, poslozili kockice, bla, truc... Klimatske promjene, ekofasizam, peder-gender, svasta nesto..
Kada je rijec o zdravlju osobe do koje ti je jako stalo i s kojom si proveo vecinu zivota, zao mi je sto ste bili dovedeni u takvu situaciju. Razumijem, i ja sam to prozivljavala. Ne zbog virusa, ali opisana situacija bila je identicna.
Ironija je da nisam antivakserica. Za ovo cjepivo smatram da bas nije tako bezazleno i da ga se i ne bi trebalo zvati cjepivom. No predstavlja preventivu i smatram ga manjim zlom od virusa. Za rizicne skupine je svakako preporucljivo.
Politika i politicari, nazalost, nisu odradili gotovo nikakav posao. Iz svojih su bjelokosnih kula izdavali naredbe kroz sve dvije godine, nabrijavajuci medjusobnu mrznju ljudstva, sami se nisu pridrzavali mjera, a kad im je stvar izmakla kontroli, krenuli su s kaznjavanjem. Nitko im vise nista ne vjeruje. Nitko! Ne mozes tako s ljudima. S uplasenim, osiromasenim i sada obespravljenim ljudima...
To uopće ne dvojim da je PR bil debilan ... počevši od nošenje/nenošenje maski itd.
Svi se sjećamo izjava o maskama, pobjedama nad virusom i pizdarijama.
Bolje bi bilo da su rekli - gledajte nemamo veze kaj bude jer ovakav SARS još nije poharal Europu u moderno vrijeme i nemamo pojma.
Ja sam osobno moral projti traumu, stati na loptu i preispitati zdravoseljački svoja stajališta i o cjepivu i o ''slobodama'' ... bi se reklo stati na loptu i pogledati lijevo i desno.
Ako se ovo ovak nastavi Europa ima dva moguća scenarija - austrijski scenarij obveznog cijepljenja svih kako već i ima za niz bolesti ili skidaj sve mjere i pustiti prirodnoj selekciji da napravi svoje.
Guest- Guest
čestitam gnječu , ebenici i ostalom življu na odličnom izboru glazbene podrške:
"rekao je student nakon čega su prosvjednici počeli pjevati Thompsonovu pjesmu 'Lijepa li si'."
Prosvjednici skandiraju i protiv medija i 'U boj'.
Nekoliko prosvjednika upalilo je baklje.
Pjevaju 'Ustani bane'.
bravo dečki!
"rekao je student nakon čega su prosvjednici počeli pjevati Thompsonovu pjesmu 'Lijepa li si'."
Pjevaju 'Ustani bane'.
bravo dečki!
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
U njemačkoj prosvjeduju neonacisti, proive se vlasti i mjerama uzvikujući parole: fašisti, fašisti
:D
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa šta ? možda se i kod njih to okrenulo kao i kod nas. Anti fašisti su dns najgori fašisti.
2017-09-13
@Sovak, cjepljenje je na nivou EU od prvog dana pojave cjepiva trebalo biti obavezno za sve. sad je kasno, i više tu nema pomoći. nikakav pr to neće promjeniti, vjerojatniji je scenario 2
2017-09-13
pokerjocker wrote:čestitam gnječu , ebenici i ostalom življu na odličnom izboru glazbene podrške:
Pjevaju 'Ustani bane'.
bravo dečki!
Čestitke drugovima Debu, jastrebu i sori... U beču korona napravila ono što nisu mogli svi emisari iz bilog svita.
A zašto nije obvezno cijepivo kontra svinjske gripe iako su najavljivali 200 miliona mrtvih?pokerjocker wrote:@Sovak, cjepljenje je na nivou EU od prvog dana pojave cjepiva trebalo biti obavezno za sve. sad je kasno, i više tu nema pomoći. nikakav pr to neće promjeniti, vjerojatniji je scenario 2
Jel se netko cikepio ove godine protiv svinjske gripe, Milinović možda?
2015-09-14
michaellcmacha wrote:I nikaj s tim... ti kao korisinik eksperimentalnog cjepiva ćeš biti potencijalni raznosač zaraze i ja kao nekorisnik tog cjepiva ću to također biti u omjer 2:1 i to samo iz razloga jer je konačno cijepljenih jedva 30%. Kako bro konačnoj cijepljenih bude rastao tako će i broj cijepljenih raznosača zaraze rasti... I ništa drugo... Ovo cjepivo je potpuno neučinkovito kad je u pitanju covid21, a lako moguće da će upravo kao takvo napraviti nepopravljivu štetu po pitanju imunizacije opće populacijeSovak wrote:kic wrote:
https://dalmatinskiportal.hr/zdravlje/cijepljeni-nakon-12-tjedana-prenose-virus-kao-i-osobe-koje-se-nisu-cijepile/116222
I kaj s tim?
Svrha cijepljenja je prvenstveno imunizacija.
Cijepljeni smo protiv npr. dječje paralize i ospica i TBC-a svi ... i itekako možemo pokupiti i prenesti te viruse djetetu koje nije po kalendaru imunizirano i ono oboli ... posljedice znamo.
Cijepljenjem ne istrebljujemo viruse s lica planeta i realno ljudska populacija može biti zaštićena samo velikim brojem cijepljenih.
Skupina malo poveća antivakserskih roditelja prije par godina nisu htjeli cijepiti djecu protiv ospica i buknula je zaraza među klincima.
Grebli po vratima za cijepljenje.
Igrajte se vi ljudskih prava i sloboda, prava na izbor i trljanja guzica na prosvjedima kontra "fašizma" ... ali to bu netko fasoval.
Molite se samo da ne bu netko vaš ... jer kad gledaš osobu, s kojom si provel skoro cijeli život, na kisiku, vjerujte mi molite se svim bogovima i demonima i vragovima vjerovali ili ne vjerovali u njih i prođeš razna stanja uma. A nisam čovjek koji se svakakvih pizdarija nije nagledal.
Idem sad natrag u stanje "glupkakurac" ... jednostavnije mi je tak. Prašit chemtrailse i mozak na ispašu ... nit brige, nit pameti.
Miha, svi smo raznosači dječje paralize, TBC-a, šarlaha, kolere i čega sve ne, ali zbog obveze cijepljenosti te bolesti više ne haraju populacijom.
Od milijarde i pol do osam milijardi za sto godina skočili smo zbog cjepiva kojima varamo prirodnu selekciju, a ne zato kaj se razmnožavamo.
Kaj se tiče imunizacije to bi značilo da sam ja zbog cjepiva za gripu postal podložan gripama svih vrsta?
Zapravo je obrnuto. Dok se nisam cijepil protiv gripe trgale su me kak grančicu, a od posljednje vukel sam posljedice do svibnja mjeseca.
Onda mi je pukel film.
Otkad se redovito cijepim četverovalentnim cjepivom (o kojem realno znam manje nego o ovom Pfizerovom za COVID) obrišem malo nos, ako i to i vozim dalje.
Cjepivo za COVID je po mojoj procjeni (okom mojim) učinkovito oko 70-80% za sprječavanje težih oblika.
Ali gle, kad netko ima 70 ili 80 i samom starošću oslabljeno tijelo ili živi neuredno kak prasac - pušenje, lokanje, pretilost, nekretanje ili zbog neke druge bolesti smanjen imunitet ili je jednostavno prirodnije slabijeg odgovora imuniteta mogućnosti za pizdarije rastu strmo i kod ostalih cjepiva.
Cijepil sam se i za gripu i COVID.
Prije boostera svakako ću provjeriti antitijela.
Ako ih imam dovoljno nemam potrebe za booster dozu.
Netko svoj život stavlja u ruke ''Boga ili bogova'' koje zamišlja kako već zamišlja.
Ja svoj epidemiološkoj struci i medicini koliko god se pokazala benastom i lutajućom.
A o politici ... da su na vlasti SDP i njihovi podrepaši delali bi ovo kaj dela kradeze danas, a kradeze bi prosvjedoval.
O izjavi slobodara ''da imaju pravo na virus'' nemam kaj više reći.
Guest- Guest
Odličan opis !
– Unatoč tome što se svaki dan pokapa toliko mrtvih, unatoč tome što su kamere ušle u jedinice intenzivne njege i među pacijente, koji i sami kažu da bi bilo bolje da su se cijepili, toliko gluhoće i neosjetljivosti na patnje umirućih i teško bolesnih govori o određenom mentalnom defektu kod ljudi koji prosvjeduju. Kako se u narodu kaže, slijepi su pored zdravih očiju. Odbijaju prihvatiti medicinu tamo gdje je medicina najefikasnija jer im je najvažniji njihov strah i nepovjerenje i sada ga već očajnički brane. Strah prati svakog čovjeka od rođenja do smrti, strah je normalna pojava, ali ako je ovakvih razmjera... Umjesto da ti ljudi opsjedaju Plenkovića, Sabor i druge institucije, bilo bi bolje da opsjedaju psihijatre kako bi im pomogli svladati strahove. Ti ljudi žrtve su svojih strahova, ali je i cijela Hrvatska žrtva antivaksera. Mislite li da je sada lako liječnicima i medicinskom osoblju što su se bolnice u koje ljudi dolaze po pomoć i s nadom u izlječenje pretvorile u tvornice smrti? – govori Urlić.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/sto-strucnjaci-kazu-o-prosvjedu-i-utjecaju-crkve-radikalni-pojedinci-slijepi-su-pored-zdravih-ociju-i-oni-nisu-odraz-javnog-mnijenja-1540988 - www.vecernji.hr
– Unatoč tome što se svaki dan pokapa toliko mrtvih, unatoč tome što su kamere ušle u jedinice intenzivne njege i među pacijente, koji i sami kažu da bi bilo bolje da su se cijepili, toliko gluhoće i neosjetljivosti na patnje umirućih i teško bolesnih govori o određenom mentalnom defektu kod ljudi koji prosvjeduju. Kako se u narodu kaže, slijepi su pored zdravih očiju. Odbijaju prihvatiti medicinu tamo gdje je medicina najefikasnija jer im je najvažniji njihov strah i nepovjerenje i sada ga već očajnički brane. Strah prati svakog čovjeka od rođenja do smrti, strah je normalna pojava, ali ako je ovakvih razmjera... Umjesto da ti ljudi opsjedaju Plenkovića, Sabor i druge institucije, bilo bi bolje da opsjedaju psihijatre kako bi im pomogli svladati strahove. Ti ljudi žrtve su svojih strahova, ali je i cijela Hrvatska žrtva antivaksera. Mislite li da je sada lako liječnicima i medicinskom osoblju što su se bolnice u koje ljudi dolaze po pomoć i s nadom u izlječenje pretvorile u tvornice smrti? – govori Urlić.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/sto-strucnjaci-kazu-o-prosvjedu-i-utjecaju-crkve-radikalni-pojedinci-slijepi-su-pored-zdravih-ociju-i-oni-nisu-odraz-javnog-mnijenja-1540988 - www.vecernji.hr
2017-09-13
ništa ne možemo razlučivati dok se pristojno ne ispričaš što si rekao da ljubo sere i da ste vi u bavarskoj prvaci cijepljenjaveber wrote:ljubo, da razlucimo. ne tjera mene sada, kao niti bilo koga. mozes odbiti i zavrsiti na bolovanju s 70 posto place.ljubo1212 wrote:tako što ste zadnji u procijepljenosti i ponašate se kao da ništa nijeveber wrote:u bavarskoj sve zatvorili, a korona divlja, a procijepljniji više od ostatka njemačke.
kako to?
džaba sad što te tvoj airbus svaka dva dana tjera na testiranje
u airbusu je pravilo od pocetka corone da se svi testiraju.
to sto si ti cijepljen li prebolio njih ne zanima.
ne priznaju testove osim svojih.
a, eto sef mi dva put coronirao. usprkos cijepivu, a ja se ponadao da cemo u karantenu, a kad tamo samo test moramo obaviti u ponedjeljak.
ni airbus vise nije airbus od prije pola godine.
ne, niste, vi ste kao i istočni nijemci "turčad" njemačke, pa zato nije lijepo ni što se rugaš eri i epikuru...
i nije šija nego vrat, ne tjera te, nego smanjuje plaću, a kako si poznat po tome da ćeš radije jesti travu nego odustat od svojih uvjerenja, ti si se odlučio ne odbiti testiranje, dajme najme
ok, neka se držite pravila, trebat će vam i cijepljenje usput, pa ću baš gledati kako ćeš mahati da si osjetljiv na penicilin
onda pustim jedno 3 kile veprovine da vidim kako praviš čobanac ili pečeš
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-posljedica-covida-preminuo-novinar-nenad-bunjac-u-90-ima-poznat-kao-zestoki-tudmanov-kriticar-15122936
branimir bunjac? to onaj živozidaš što je sad u irskoj, ismijavao covid, pa se razbolio i bio manji od makova zrna, pa onda opet ismijava cijepljenje i mjere?
hm, što sad kaže, mislim, žao mi za njegovog brata, ali..
branimir bunjac? to onaj živozidaš što je sad u irskoj, ismijavao covid, pa se razbolio i bio manji od makova zrna, pa onda opet ismijava cijepljenje i mjere?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-posljedica-covida-preminuo-novinar-nenad-bunjac-u-90-ima-poznat-kao-zestoki-tudmanov-kriticar-15122936
Manje više to ti je radikalna politička margina.. levo desna... jučer sinčić i hasanbegović, DP i RF...
Nešto vjerskih fanatika okolo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje