Korona novosti i spoznaje
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
neRingo10 wrote:A ti Noorka nisi pelcovana
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
cijepljen sam drugi puta krajem svibnja.Prije nekih mjesec dana gore me uhvatila gadna viroza,prva dva dana curenje iz nosa,nakon toga otežano disanje a snaga mi pala na nekih 50% i to je trajalo nekih dva tjedna,došao sam prije par dana doma ali još nisam onaj pravi.Radio sam skroz na hladnom umjesto da sam ostao par dana na stanu na toplom.Kupio sam si gore kapi za nos i paracetamol i to je sve.mutava baštarda wrote:dva pitanja. Jesi cijepljen? Zašto doktor misli da je bio kovid?vili40 wrote:sad došao od doktora,vadili mi krv i veli da sam vjerojatno prije mjesec dana u njemačkoj imao kovid,zašto se nisam testirao,mjerio temperaturu i ležao na toplom a ne skroz radio.A ja tvrdio da nije bio kovid nego viroza itd.itd.vrag bi ga znao...
vili40-
2015-08-02
Gnječ wrote:pokerjocker wrote:ima li prema ovom izvoru barem jedan koji je preživio cjepljenje?
ne piše mrtvi živi nego je to popis nuspojava i broj cijepljenih koji su imali nuspojave.
ja imam jebene nuspojave od običnog aspirina. Moja starija kćer dobije osip i svrbež od sirupa za kašalj. Neki ljudi mogu umrijet od običnog penicilina. Ništa od toga nije zabranjeno, i ne treba bit. Samo postoje ljudi koji to ne trebaju uzimat, to je sve.
Samo se vi cijepite koji zelite a koji ne zele neka ih se pusti na miru.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Cijepljen ili necijepljen prenosis koronu, obolijevas od nje, masku moras nositi... jos cijepljene koji mogu biti zarazeni nekontrolirano pustaju da sire zarazu i za to krive necijepljene. Luda kuca koja nema nikakvog smisla.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor likes this post
Brz oproravak. Ne uzdaj se u božanske moći cijepiva i radi na imunitetu.vili40 wrote:cijepljen sam drugi puta krajem svibnja.Prije nekih mjesec dana gore me uhvatila gadna viroza,prva dva dana curenje iz nosa,nakon toga otežano disanje a snaga mi pala na nekih 50% i to je trajalo nekih dva tjedna,došao sam prije par dana doma ali još nisam onaj pravi.Radio sam skroz na hladnom umjesto da sam ostao par dana na stanu na toplom.Kupio sam si gore kapi za nos i paracetamol i to je sve.mutava baštarda wrote:dva pitanja. Jesi cijepljen? Zašto doktor misli da je bio kovid?vili40 wrote:sad došao od doktora,vadili mi krv i veli da sam vjerojatno prije mjesec dana u njemačkoj imao kovid,zašto se nisam testirao,mjerio temperaturu i ležao na toplom a ne skroz radio.A ja tvrdio da nije bio kovid nego viroza itd.itd.vrag bi ga znao...
marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:ja se nisam cijepio 13 puta..osim ako su me cijepili toliko puta kao dijete u što čisto sumnjam.Sovak wrote:ebenica wrote:bbc promovira cijepljenje kao i svaki drugi medij na ovoj planeti i svejedno je izrazio sućut obitelji i prenio mrtvozornikovo izvješće. kaj ja imam točno s tim da mi to paše?Sovak wrote:ebenica wrote:znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.
Nekad se govorilo da papir svakakva govna trpi ... uz časne izuzetke.
Danas to vrijedi za google i internet ... uz časne izuzetke.
Nisu izmišljene kao osobe.
Ali ono kaj su nounari pisali u svezi njih ... za to ne dajem ruku u vatru ... ne dajem niti prst, a kamoli nekaj drugo.
Tebi to pisanje paše jer pišu upravo ono kaj ti hoćeš ćuti.
Nisu nounari blesavi pa da ne znaju kak podignuti tiražu ... pardon .. klikanje članaka.
jel trebam ignorirat ili odbacit? jel bi trebao imat supesenzibilno čulo i reć da je to sranje jer mojoj susjedi katici nije niš?
Koliko vidim ti ga imaš ... za svih onih trinaest cjepiva u sebi i studije i rezultate i nuspojave koja ona imaju.
O čemu više uopće ...?
Jedino ak si kak Mowgly živil u džungli.
Pogledaj si listu obveznog cijepljenja u RH.
dečko je fakat tulav. Inače ne cijepiš se 13 puta ali primaš 13 cjepiva. Neka su kombinirana. I zanimljivo niko ne pizdi oko tih kombiniranih cjepiva koja fakat imaju nuspojave i mogu bit opasna.
ja imam dvoje dece, i normalno da ih moraš cjepit. Mislim ne moraš, al bez toga ne primaju ni u vrtić ni u školu. A ak ih ne pošalješ u školu oduzmu ti ih. Tak da... nije da moraš, ali moraš.
OK ... to je tehnička izvedba.
Htel sam reći da primiš 13 cjepiva .... a u koliko puta i koliko koktela toga se više niti za svoje klince ne sjećam.
Ali su uredno imali knjižicu cijepljenja plus kaj im je to bilo upisano u njihove zdravstvene kartone koji su se šaltali kak su rasli i išli u školu kak bi ''školska medicina'' znala kaj su obavili i kad.
Je l' se sjećaš fluoridacije zuba u školi?
Ti mater ... nema oš-neš nego u red i tišina.
Guest- Guest
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/valentina-baus-razgovara-s-anesteziologom-sribarom-iz-kb-dubrava---684618.html
Reporterka Valentina Baus ispred Kliničke bolnice Dubrava za Dnevnik Nove TV razgovarala je s dr. sc. Andrejem Šribarom, specijalistom anesteziologije koji od početka pandemije radi s najtežim bolesnicima.
Na pitanje što kao netko tko svakodnevno radi s pacijentima na respiratoru misli o ljudima koji i dalje negiraju virus, cjepivo i protive se COVID potvrdama, odgovorio je: "Najbolje je da povučemo ovakvu paralelu - još uvijek jedan dio ljudi misli da Zemlja nije okrugla, nego da je ravna, i da je to ploča koja leži na leđima četiri slona koje nosi velika kornjača. Ljudi koji ne vjeruju u virus i učinkovitost cjepiva su otprilike na toj razini."
Reporterka Valentina Baus ispred Kliničke bolnice Dubrava za Dnevnik Nove TV razgovarala je s dr. sc. Andrejem Šribarom, specijalistom anesteziologije koji od početka pandemije radi s najtežim bolesnicima.
Na pitanje što kao netko tko svakodnevno radi s pacijentima na respiratoru misli o ljudima koji i dalje negiraju virus, cjepivo i protive se COVID potvrdama, odgovorio je: "Najbolje je da povučemo ovakvu paralelu - još uvijek jedan dio ljudi misli da Zemlja nije okrugla, nego da je ravna, i da je to ploča koja leži na leđima četiri slona koje nosi velika kornjača. Ljudi koji ne vjeruju u virus i učinkovitost cjepiva su otprilike na toj razini."
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
kic wrote:
Kaj si za ''obvezno cijepljenje'' koje kakti po zakonu to nije kod njih?
Oni se bez ikakvog pitanja pošlihtaju za cijepljenje jer im vlada veli da je to OK.
Igra psihom.
Guest- Guest
pokerjocker wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/valentina-baus-razgovara-s-anesteziologom-sribarom-iz-kb-dubrava---684618.html
Evo sam se jako zabrinula.
Guest- Guest
Sovak wrote:kic wrote:
Kaj si za ''obvezno cijepljenje'' koje kakti po zakonu to nije kod njih?
Oni se bez ikakvog pitanja pošlihtaju za cijepljenje jer im vlada veli da je to OK.
Igra psihom.
njihov stav je sasvim ok i korektan otpočetka, hoš-neš, kog briga..
newuser wrote:Cijepljen ili necijepljen prenosis koronu, obolijevas od nje, masku moras nositi... jos cijepljene koji mogu biti zarazeni nekontrolirano pustaju da sire zarazu i za to krive necijepljene. Luda kuca koja nema nikakvog smisla.
ma apsolutna besmislica. Cjepivo je realno zakurac. Od zaraze ne štiti praktički nimalo, od smrti minimalno.
Inace, uvijek me iznenadi koliko mnogo ljudi ne zna navesti ni dva primjera iz svakodnevnog iskustva koja ukazuju na sfericnost naseg planeta . ;)
Mogla bih se okladiti da bi se i doticnom kotacici vrtjeli u prazno, kako to obicno i biva kad se stvari uce napamet .. :)
Mogla bih se okladiti da bi se i doticnom kotacici vrtjeli u prazno, kako to obicno i biva kad se stvari uce napamet .. :)
Guest- Guest
newuser wrote:Cijepljen ili necijepljen prenosis koronu, obolijevas od nje, masku moras nositi... jos cijepljene koji mogu biti zarazeni nekontrolirano pustaju da sire zarazu i za to krive necijepljene. Luda kuca koja nema nikakvog smisla.
Naravno. Ali ti si ionako plosnoumac. :D
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:ja se nisam cijepio 13 puta..osim ako su me cijepili toliko puta kao dijete u što čisto sumnjam.Sovak wrote:ebenica wrote:bbc promovira cijepljenje kao i svaki drugi medij na ovoj planeti i svejedno je izrazio sućut obitelji i prenio mrtvozornikovo izvješće. kaj ja imam točno s tim da mi to paše?Sovak wrote:ebenica wrote:znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.
Nekad se govorilo da papir svakakva govna trpi ... uz časne izuzetke.
Danas to vrijedi za google i internet ... uz časne izuzetke.
Nisu izmišljene kao osobe.
Ali ono kaj su nounari pisali u svezi njih ... za to ne dajem ruku u vatru ... ne dajem niti prst, a kamoli nekaj drugo.
Tebi to pisanje paše jer pišu upravo ono kaj ti hoćeš ćuti.
Nisu nounari blesavi pa da ne znaju kak podignuti tiražu ... pardon .. klikanje članaka.
jel trebam ignorirat ili odbacit? jel bi trebao imat supesenzibilno čulo i reć da je to sranje jer mojoj susjedi katici nije niš?
Koliko vidim ti ga imaš ... za svih onih trinaest cjepiva u sebi i studije i rezultate i nuspojave koja ona imaju.
O čemu više uopće ...?
Jedino ak si kak Mowgly živil u džungli.
Pogledaj si listu obveznog cijepljenja u RH.
dečko je fakat tulav. Inače ne cijepiš se 13 puta ali primaš 13 cjepiva. Neka su kombinirana. I zanimljivo niko ne pizdi oko tih kombiniranih cjepiva koja fakat imaju nuspojave i mogu bit opasna.
ja imam dvoje dece, i normalno da ih moraš cjepit. Mislim ne moraš, al bez toga ne primaju ni u vrtić ni u školu. A ak ih ne pošalješ u školu oduzmu ti ih. Tak da... nije da moraš, ali moraš.
OK ... to je tehnička izvedba.
Htel sam reći da primiš 13 cjepiva .... a u koliko puta i koliko koktela toga se više niti za svoje klince ne sjećam.
Ali su uredno imali knjižicu cijepljenja plus kaj im je to bilo upisano u njihove zdravstvene kartone koji su se šaltali kak su rasli i išli u školu kak bi ''školska medicina'' znala kaj su obavili i kad.
Je l' se sjećaš fluoridacije zuba u školi?
Ti mater ... nema oš-neš nego u red i tišina.
Ma daj... ovi idioti gore danas treniraju strogoću na pizdarijama a idioti odozdo su se uzjebali oko cjepiva nakon što su im oduzeli sve slobode već odavno, jebalo ih cjepivo. Pizdu materinu ne smiješ govorit radi "govora mržnje i fejk njuza", ono više danas moram pazit kaj pričam nega za druga tita, o njemu smo u osnovnoj pričali viceve... kad sednem u auto moram pazit kak vozim jer su kamere i usrana murija posvuda a ograničenja su stavljena za bakicu u peglici, žensku ne smeš zašlatat za guzicu jer te 20 godina kasnije može tužit za silovanje, pičku materinu sve skupa... i sad se digla revolucija oko jebenog cjepiva, najveći bed ove civilizacije... sve ludo i blesavo, skupa s vlastima. Pa ne mreš ti dve curice u vrtiću prisilit na nekaj tak kaj ćeš ih ucjenjivat, prisiljavat, jer ćeš doma imat revoluciju a kamoli ne kad veliš ljudima ajd se svi cijepit inače ćemo vam jebat mater, tim više što ljudi vide da nije neka korist od toga. To što su antivakserske spike teška debilana je opet priča za sebe.
Na kojoj je on razini, tako nadobudanpokerjocker wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/valentina-baus-razgovara-s-anesteziologom-sribarom-iz-kb-dubrava---684618.html
2015-08-08
violator wrote:Inace, uvijek me iznenadi koliko mnogo ljudi ne zna navesti ni dva primjera iz svakodnevnog iskustva koja ukazuju na sfericnost naseg planeta . ;)
gle, nekad su se u školi stvari učile na pamet... danas uče klince da misle svojom glavom, zato je tak puno idiota jer svi neki kurac misle a niko niš ne zna... nas su drilali u školi, jebiga, to tak treba
ono, jebote, kad si darku novakoviću (danas je šef katedre klasičnih jezika, ali onda je predaval u osnovnoj) počel odgovarat s "mislim da..." rekal bi ti sedi, jedan. Misliš, znači nemaš pojma. Misliti je drek znati.
ameri, kolko god ih mi potcjenjivali, to imaju dosta dobro i dan danas, bar što se tiče onih certifikata, uvek ti treba neki ak si u programiranju i to... je, da, klikaš kućice, samo nemaš vremena mislit, jer su zadaci takvi da ak ne znaš i ak nisi uvježban, izdrilan, i nisi naučil knjige napamet uključujući sitni tisak i fusnote jednostavno ne stigneš niš riješit. Ono, nemaš vremena razmišljat.
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 23 of 50