Korona novosti i spoznaje
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ima li prema ovom izvoru barem jedan koji je preživio cjepljenje?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
ebenica wrote:majketibožje bistričkemarcellus wrote: pičko glupa. Samo pičke prodaju tu filozofiju. Tijelo muškarca nikad nije bilo njegova stvar, ak je frajer.
koja si ti usrana papčina to je za nevjerovat :/
ti kurca ne kužiš po običaju...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/velika-studija-pokazala-nema-ozbiljnih-nuspojava-nakon-cijepljenja-pfizerom-i-modernom-foto-20211010
Velika studija kojom je obuhvaćeno šest milijuna osoba otkrila je da mRNA cjepiva Pfizer i Moderna ne izazivaju ozbiljne nuspojave. Istraživači će i dalje nastaviti motriti podatke o cijepljenima
Analizirajući medicinske kartone 6,2 milijuna osoba cijepljenih jednom dozom mRNA cjepivom i 5,7 osoba cijepljenih s dvije doze, znanstvenici nisu pronašli statističke dokaze koji bi povezali cijepljenje s bilo kojim od 23 ozbiljna ishoda, javlja N1.
Svaka moguća nuspojava u konačnici odabrana u suradnji sa stručnjacima američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) na temelju novih zabrinutosti, hipotetskih veza i početnih nalaza kliničkih ispitivanja.
Velika studija kojom je obuhvaćeno šest milijuna osoba otkrila je da mRNA cjepiva Pfizer i Moderna ne izazivaju ozbiljne nuspojave. Istraživači će i dalje nastaviti motriti podatke o cijepljenima
Analizirajući medicinske kartone 6,2 milijuna osoba cijepljenih jednom dozom mRNA cjepivom i 5,7 osoba cijepljenih s dvije doze, znanstvenici nisu pronašli statističke dokaze koji bi povezali cijepljenje s bilo kojim od 23 ozbiljna ishoda, javlja N1.
Svaka moguća nuspojava u konačnici odabrana u suradnji sa stručnjacima američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) na temelju novih zabrinutosti, hipotetskih veza i početnih nalaza kliničkih ispitivanja.
2017-09-13
marcellus wrote:ebenica wrote:majketibožje bistričkemarcellus wrote: pičko glupa. Samo pičke prodaju tu filozofiju. Tijelo muškarca nikad nije bilo njegova stvar, ak je frajer.
nije kriv, veli da je imao 6 mjeseci glavu u gipsu
2017-09-13
pokerjocker wrote:ima li prema ovom izvoru barem jedan koji je preživio cjepljenje?
ne piše mrtvi živi nego je to popis nuspojava i broj cijepljenih koji su imali nuspojave.
Guest- Guest
There will always be side effects.Gnječ wrote:pokerjocker wrote:ima li prema ovom izvoru barem jedan koji je preživio cjepljenje?
ne piše mrtvi živi nego je to popis nuspojava i broj cijepljenih koji su imali nuspojave.
Nanny31- Posts : 9
2021-11-10
pokerjocker wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/velika-studija-pokazala-nema-ozbiljnih-nuspojava-nakon-cijepljenja-pfizerom-i-modernom-foto-20211010
klikni na N1 pa onda klikni na JAMA pa onda potraži Nicola P. Klein, M.D. pa onda potraži Kaiser Permanente zdravstvenu korporaciju konzorcij koja ima prihod Revenue Increase $88.7 billion USD (2020) i ima Number of employees 304,220 employees (including 63,847 nurses and 23,597 physicians as of 2021) pa donesi zaključak sam koliko je ta studija biased i naručena od strane farmaceutskih korporacija.
Guest- Guest
Nanny31 wrote:There will always be side effects.Gnječ wrote:pokerjocker wrote:ima li prema ovom izvoru barem jedan koji je preživio cjepljenje?
spisak side effects je za Guinness world record. baš su se potrudili isfušariti vakcinu.
Guest- Guest
niels wrote:Glupkakurac wrote:niels wrote:Glupkakurac wrote:niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.
Ne baš, kapi za oči, hrpe vitamina C i lekadol - prije nego što pročitam tvoje upise.
Ipak je to koktel, možda da se udaljim od upisa i lekadola…
Jesi li pročitao sve nuspojave... Da ne bi bilo...: ) Masa ljudi ni ne zna da kombinacije nekih lijekova i preparata u svakodnevnoj upotrebi, mogu biti smrtonosne.
Kapi za oči, C vitaminoza, lekadol i ebenica?
Ma kakvi, u mojim godinama to ti je sigurnije od čaše mlake vode. :)
A jebi ga... Od kad me prehlada skurila, ja pušem i na hladno... : )
Ovisi o prehladi.
Ja sam sve svoje prehlade prehodao. Ali imao sam ih malo i bile su slabe.
A zna biti i drukčije, jedna je navodno ubila Shakespeara.
Nije bitno stari... Nekome prehlada, a nekome... Ide to tako u životu valjda. Sa svime.
darth_vader-
2014-04-17
Evo, citam malo unatrag stranice, fino ste ih ispunili... Zakljucak bi bio, valjda, nakon svog tog kolaza postova kako su antivakseri idioti, veli Marc, iako istovremeno priznaje da cjepiva zapravo i ne pruzaju neku zastitu, vec se nakon 4 mjeseca svode na placebo..
Hm... Ipak, prema necijepljenima ce nasi savjesni gradjani i dalje kanalizirati vlastite bjesice, optuzujuci ih direktno i indirektno za vlastita zdravstvena stanja, pa je mozda red i da nesto naucimo o tome.. ;)
Ono sto bih prigovorila ovako iznesenom pojasnjenju zrtvene janjadi jest da se odabir uvijek odvija podsvjesno. Video o posluhu lijepo se nadovezuje na ovo..
Hm... Ipak, prema necijepljenima ce nasi savjesni gradjani i dalje kanalizirati vlastite bjesice, optuzujuci ih direktno i indirektno za vlastita zdravstvena stanja, pa je mozda red i da nesto naucimo o tome.. ;)
Ono sto bih prigovorila ovako iznesenom pojasnjenju zrtvene janjadi jest da se odabir uvijek odvija podsvjesno. Video o posluhu lijepo se nadovezuje na ovo..
Guest- Guest
prosvijetli me.marcellus wrote:ebenica wrote:majketibožje bistričkemarcellus wrote: pičko glupa. Samo pičke prodaju tu filozofiju. Tijelo muškarca nikad nije bilo njegova stvar, ak je frajer.
Guest- Guest
super je ta karakteristika koju dijelite ti, nils i sovak kad se prilijepite na nečiji post i razumijem da vam je to instinkt preživljavanja al kaj ti stvarno misliš da se nešto mijenja kad vas je grupa?pokerjocker wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:majketibožje bistričkemarcellus wrote: pičko glupa. Samo pičke prodaju tu filozofiju. Tijelo muškarca nikad nije bilo njegova stvar, ak je frajer.
nije kriv, veli da je imao 6 mjeseci glavu u gipsu
narafski.
Guest- Guest
nemoj sekirati pelcovane, znas da ne vole ovakve sluzbene i konkretne podatke citatiGnječ wrote:klik na link ispod i upisati ime za pfizer vakcinu: COMIRNATY
http://www.vigiaccess.org
jos i nisu antivakserski..nego iz WHO
a mozda WHO laže, prokleti antivakseri
Kako je Domazet Lošo od nade hrvatske znanosti postao ravnozemljaš?
Čeka li ta sudbina svakog znanstvenika koji kaže da ovi šta su u sebe uštrcali nešto što prošle godine ne bi upalo pod definiciju cijepiva nisu baš bili mudri da se blago izrazim.
I ne radi se o tom da će kroz nekoliko miseci zaštita koja se dobiva špricom nakon pelcovanja pasti na nulu, nego ide ispod nule.
Čeka li ta sudbina svakog znanstvenika koji kaže da ovi šta su u sebe uštrcali nešto što prošle godine ne bi upalo pod definiciju cijepiva nisu baš bili mudri da se blago izrazim.
I ne radi se o tom da će kroz nekoliko miseci zaštita koja se dobiva špricom nakon pelcovanja pasti na nulu, nego ide ispod nule.
Gnječ wrote:pokerjocker wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/velika-studija-pokazala-nema-ozbiljnih-nuspojava-nakon-cijepljenja-pfizerom-i-modernom-foto-20211010
klikni na N1 pa onda klikni na JAMA pa onda potraži Nicola P. Klein, M.D. pa onda potraži Kaiser Permanente zdravstvenu korporaciju konzorcij koja ima prihod Revenue Increase $88.7 billion USD (2020) i ima Number of employees 304,220 employees (including 63,847 nurses and 23,597 physicians as of 2021) pa donesi zaključak sam koliko je ta studija biased i naručena od strane farmaceutskih korporacija.
adiatur et altera pars
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X
sad došao od doktora,vadili mi krv i veli da sam vjerojatno prije mjesec dana u njemačkoj imao kovid,zašto se nisam testirao,mjerio temperaturu i ležao na toplom a ne skroz radio.A ja tvrdio da nije bio kovid nego viroza itd.itd.vrag bi ga znao...
vili40-
2015-08-02
dva pitanja. Jesi cijepljen? Zašto doktor misli da je bio kovid?vili40 wrote:sad došao od doktora,vadili mi krv i veli da sam vjerojatno prije mjesec dana u njemačkoj imao kovid,zašto se nisam testirao,mjerio temperaturu i ležao na toplom a ne skroz radio.A ja tvrdio da nije bio kovid nego viroza itd.itd.vrag bi ga znao...
neRingo10 wrote:A ti Noorka nisi pelcovana
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje