Korona novosti i spoznaje
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Prosvjedi su legitimni i legalni...jasno da ima ljudi koji se ne slažu s mjerama.
Pustimo ih da nam kažu što ih tišti i koja pitanja imaju.
Pustimo ih da nam kažu što ih tišti i koja pitanja imaju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Ako je sve uzalud onda uzalud govoris da je uzalud. Prestani disati jer i to je uzalud.
Nije. Meni OK. Imun sam na chemictrailse.
Rada Borić, jesi to ti?
God damn ... you got me!Na prosvjed došli Raspudić, Bulj, Kokakušić, Bartulica, Hasanbegović, Sinčić, Grmoja
protiv prosvjeda, zločinačka organizacija, možemo, sdp, hsls, hns...
piši lastanu, pitaj ga jesi li postao ljevičar?
Pisal sam i pital ga.
Lastan odgovoril. Nisam.
E sad ... malo sam zbunjen.
Događa mi se nekaj ... otkad sam skužil da se dotipkavam i s fanovima chemictrailsa osjećam se potpuno čudno ... možda mi se događa ono kaj se dogodilo Brendu.
Možda sam postal glup ka' kurac kak i Glupkakurac"?
Tko bi znal?
Guest- Guest
zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
zakaj korona divlja u zemlji sa 67% procjepljenih.
jednostavno
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo ne lupetaj.ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
bayern ima veću procijepljenost od ostatka zemlje.
s dvije doze su prešli 65%, a s prvom dozom preko 67% odnosno po svemu su "ispred" ostalih.
Eine Impfung gegen das Coronavirus ist freiwillig, es gibt keine Impfpflicht. Wir empfehlen jedoch jedem, sich impfen zu lassen, um sich vor einer Corona-Erkrankung zu schützen. Damit helfen Sie sich, Ihren Angehörigen und den Menschen in Ihrer Umgebung.
Seit Beginn der Corona-Impfungen haben in Bayern bis einschließlich 18. November 2021 schon 8.900.689 Menschen die Erstimpfung und 8.660.120 Menschen auch die Zweit-/Abschlussimpfung erhalten.
Zudem erhielten bereits 820.192 Menschen eine Auffrischungsimpfung.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
nisam, ja sam u hr, samo gore navraćam svako malo da se ekipa ne opusti
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
šta kažeš ti na ovo? ogromna masa ljudi, idealno rasadište korone pa ako brojke ne skoče slijedećih dana, onda ipak nešto ne štima.
2017-09-13
Vidi, dok ga možeš naći u gaćama, dobro je...Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Ako je sve uzalud onda uzalud govoris da je uzalud. Prestani disati jer i to je uzalud.
Rada Borić, jesi to ti?
God damn ... you got me!Na prosvjed došli Raspudić, Bulj, Kokakušić, Bartulica, Hasanbegović, Sinčić, Grmoja
Pisal sam i pital ga.
Lastan odgovoril. Nisam.
Događa mi se nekaj ... otkad sam skužil da se dotipkavam i s fanovima chemictrailsa osjećam se potpuno čudno ... možda mi se događa ono kaj se dogodilo Brendu.
Tko bi znal?
onda nisi relevantan.pokerjocker wrote:veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
nisam, ja sam u hr, samo gore navraćam svako malo da se ekipa ne opusti
moraš stisnutu više ekipu.
veber-
2014-12-30
Kako onda u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni pada ili je nema.ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
Što kaže faktograf?
veber wrote:zato je marc u podrumu. cijepljen.
kaj je ziher je ziher.
u bavarskoj sve zatvorili, a korona divlja, a procijepljniji više od ostatka njemačke.pokerjocker wrote:ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
šta kažeš ti na ovo? ogromna masa ljudi, idealno rasadište korone pa ako brojke ne skoče slijedećih dana, onda ipak nešto ne štima.
kako to?
još njihov kancelar nacistički tvrdi da ispod 90% i cijepljenja djece nikaj.
ukinuli sve događaje. ni s potvrdom o cijepljenju nemreš u kino. kazalište.
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:ovo je za temu: teorija urote, tamo je objavljeno i previše smrti u sportu ove godine. neki dan na jednoj trci u španjolskoj dva srčana udara. stožer bi ozbiljno morao razmisliti o ukidanju sporta zbog njegove štetnosti za zdravlje.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
Jedna od najvećih gluposti je da su profi športaši zdravi ljudi.
Prvo, pod stalnim jakim fizičkim opterećenjima ljudsko tijelo trpi i troši se brže nego uobičajeno.
Drugo, mnogi od njih kako bi bili konkurentni futraju se svakakvim znanim i neznanim dopingom.
Niti prvi niti zadnji koji se srušil usred treninga ili tekme.
Guest- Guest
veber wrote:u bavarskoj sve zatvorili, a korona divlja, a procijepljniji više od ostatka njemačke.pokerjocker wrote:ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
kako to?
Majn Firer ... slijedi konačan pad.
Izvucite se dok Minken ne bu potpuno opkoljen.
Guest- Guest
veber wrote:
u bavarskoj sve zatvorili, a korona divlja, a procijepljniji više od ostatka njemačke.
kako to?
ne kužim, jučer si pričao kako te nitko živ ne pita potvrdu,(osim na poslu)svi bez maske, a murja ak se buni dobije batina.
2017-09-13
do danas te nitko nije nikaj pitao.pokerjocker wrote:veber wrote:
u bavarskoj sve zatvorili, a korona divlja, a procijepljniji više od ostatka njemačke.
kako to?
ne kužim, jučer si pričao kako te nitko živ ne pita potvrdu,(osim na poslu)svi bez maske, a murja ak se buni dobije batina.
po noći maknuli štandove božićnog sajma.
maske i dalje nitko ne nosi, trgovine normalno rade.
zatvorene sve kulturne institucije.
čak i birtije.
restorani mogu za van.
pišem za donauwörth.
prošlu subotu smo bili u augsburgu i kao da su ljudi naslutili kaj će nacisti napraviti. nisi mogao mrdnuti.
sutra idemo u harburg koji je otvoren. čak i restoran.
tako da su naci metode šireg spektra primjenjivosti.
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Vidi, dok ga možeš naći u gaćama, dobro je...Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Rada Borić, jesi to ti?
Pisal sam i pital ga.
Lastan odgovoril. Nisam.
Tko bi znal?
Jebal on sliku svoju ... hoće još i proviriti iz gaća.
Ak si to mislil.
Ak si mislil da imam škembu od koje ga ne mrem vidjeti - nemam škembu.
Ravan sam na trbuhu ... centimetar-dva-tri špek'ca jedino ... jebi ga, mirovina ... a žena dela dobre čušpajze sa špekom i kobasicama ... ispod tri tanjura ne mrem stati.
Guest- Guest
Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Rada Borić, jesi to ti?
Pisal sam i pital ga.
Lastan odgovoril. Nisam.
Tko bi znal?
Pa ti i jesi tupavac. Odakle ti pomisao da se ovdje zagovara teorija o kemijskim tragovima? Zato jer je spomenuta kao jedan od primjera konspirativnih teorija? Zato jer smo se nasmijali na Markovo objasnjenje s vjetrom? Jest, vjetar je jedan od faktora brzog rasprsivanja contrailsa, no pojasnjenje zasto vodena para koju ostavljaju avioni ostaje dugo na nebu i pretvara se u oblake ovisi i o visini na kojoj leti zrakoplov, ovisi o vlaznosti zraka, ovisi i o temperaturi.. hajd' sad opet ti malo o svojoj konspirativnoj teoriji s kojom si dosadio i Bogu i vragu i na koju svodis svaku temu na kojoj se pojavis. Da, bas se pravi nasao nekog ismijavat'.
Guest- Guest
ljudi su iz cijele rh, ne iz zagreba, da bi mogao nešto zaključitipokerjocker wrote:ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
a i broj je odskakao svoje, silazimo s vala izgleda
trebalo ih je provesti kroz zaraznu, za eksperiment, i praćenje brojki
2015-08-02
violator wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Rada Borić, jesi to ti?
Pisal sam i pital ga.
Lastan odgovoril. Nisam.
Tko bi znal?
Pa ti i jesi tupavac. Odakle ti pomisao da se ovdje zagovara teorija o kemijskim tragovima? Zato jer je spomenuta kao jedan od primjera konspirativnih teorija? Zato jer smo se nasmijali na Markovo objasnjenje s vjetrom? Jest, vjetar je jedan od faktora brzog rasprsivanja contrailsa, no pojasnjenje zasto vodena para koju ostavljaju avioni ostaje dugo na nebu i pretvara se u oblake ovisi i o visini na kojoj leti zrakoplov, ovisi o vlaznosti zraka, ovisi i o temperaturi.. hajd' sad opet ti malo o svojoj konspirativnoj teoriji s kojom si dosadio i Bogu i vragu i na koju svodis svaku temu na kojoj se pojavis. Da, bas se pravi nasao nekog ismijavat'.
Satrla si me.
Guest- Guest
veber wrote:ljubo ne lupetaj.ljubo1212 wrote:zato što zaostale pokrajine tipa tvoja bavarska, plus cijela nekadašnja istočna njemačka nisu toliko procijepljene, kao ostatak,veber wrote:ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
jednostavno
bayern ima veću procijepljenost od ostatka zemlje.
s dvije doze su prešli 65%, a s prvom dozom preko 67% odnosno po svemu su "ispred" ostalih.
Eine Impfung gegen das Coronavirus ist freiwillig, es gibt keine Impfpflicht. Wir empfehlen jedoch jedem, sich impfen zu lassen, um sich vor einer Corona-Erkrankung zu schützen. Damit helfen Sie sich, Ihren Angehörigen und den Menschen in Ihrer Umgebung.
Seit Beginn der Corona-Impfungen haben in Bayern bis einschließlich 18. November 2021 schon 8.900.689 Menschen die Erstimpfung und 8.660.120 Menschen auch die Zweit-/Abschlussimpfung erhalten.
Zudem erhielten bereits 820.192 Menschen eine Auffrischungsimpfung.
malo je 65, sad će vas sve stisnuti u višu brzinu
a evo ti slika
https://app.23degrees.io/view/SceA7dXXe6QjrW5R-choro-corona-faelle-pro-100-000
zadnji ste
https://www.statista.com/statistics/1195589/coronavirus-covid-19-vaccinations-number-federal-state-per-1000-germany/
Last edited by ljubo1212 on 20/11/2021, 20:05; edited 1 time in total
2015-08-02
ti pinky baš sve moraš sjebat :/ nema bolje nego kad se netko ismijava teorijama urote i onda stvori svoju malu teoriju uroteviolator wrote:
nedaj se sovak! sve si shvatio, reci svima da nekome ne promakne
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje