ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 24 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by marcellus 19/11/2021, 10:40

ameri, kolko god ih mi potcjenjivali, to imaju dosta dobro i dan danas, bar što se tiče onih certifikata, uvek ti treba neki ak si u programiranju i to... je, da, klikaš kućice, samo nemaš vremena mislit, jer su zadaci takvi da ak ne znaš i ak nisi uvježban, izdrilan, i nisi naučil knjige napamet uključujući sitni tisak i fusnote jednostavno ne stigneš niš riješit. Ono, nemaš vremena razmišljat.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 11:09

marcellus wrote:
violator wrote:Inace, uvijek me iznenadi koliko mnogo ljudi ne zna navesti ni dva primjera iz svakodnevnog iskustva koja ukazuju na sfericnost naseg planeta . ;)

Mogla bih se okladiti da bi se i doticnom kotacici vrtjeli u prazno, kako to obicno i biva kad se stvari uce napamet .. :)

gle, nekad su se u školi stvari učile na pamet... danas uče klince da misle svojom glavom, zato je tak puno idiota jer svi neki kurac misle a niko niš ne zna... nas su drilali u školi, jebiga, to tak treba
a zato ti danas u baš ničemu nisi dobar i baš niš ne znaš? ima logike...
kaj kažu finci na tvoje umotvorine? čuj ameri za primjer cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 11:11

pokerjocker wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/valentina-baus-razgovara-s-anesteziologom-sribarom-iz-kb-dubrava---684618.html

Reporterka Valentina Baus ispred Kliničke bolnice Dubrava za Dnevnik Nove TV razgovarala je s dr. sc. Andrejem Šribarom, specijalistom anesteziologije koji od početka pandemije radi s najtežim bolesnicima.

Na pitanje što kao netko tko svakodnevno radi s pacijentima na respiratoru misli o ljudima koji i dalje negiraju virus, cjepivo i protive se COVID potvrdama, odgovorio je: "Najbolje je da povučemo ovakvu paralelu - još uvijek jedan dio ljudi misli da Zemlja nije okrugla, nego da je ravna, i da je to ploča koja leži na leđima četiri slona koje nosi velika kornjača. Ljudi koji ne vjeruju u virus i učinkovitost cjepiva su otprilike na toj razini."

:D
što nije anesteziologija grana koja se bavi smanjenjem svijesti i osjeta? izgleda da se predugo bavi tim poslom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/11/2021, 11:18

ebenica wrote:
marcellus wrote:
violator wrote:Inace, uvijek me iznenadi koliko mnogo ljudi ne zna navesti ni dva primjera iz svakodnevnog iskustva koja ukazuju na sfericnost naseg planeta . ;)

Mogla bih se okladiti da bi se i doticnom kotacici vrtjeli u prazno, kako to obicno i biva kad se stvari uce napamet .. :)

gle, nekad su se u školi stvari učile na pamet... danas uče klince da misle svojom glavom, zato je tak puno idiota jer svi neki kurac misle a niko niš ne zna... nas su drilali u školi, jebiga, to tak treba

čuj ja imam te američke certifikate, za baze podataka, oracle i te stvari... koje ti imaš certifikate i za kaj?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 11:21

marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:

čuj ja imam te američke certifikate, za baze podataka, oracle i te stvari... koje ti imaš certifikate i za kaj?
u jebote pa ti si ful pametan...nikad ne bih rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 11:21

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/11/2021, 11:34

ebenica wrote:
marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:

spram tebe je i maja šuput pametna.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 11:36

marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:

spram tebe je i maja šuput pametna.
pa to je normalno..i ona ima certifikate, ne mogu se ja mjerit s vama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 12:00

marcellus wrote:

A gle, na primjerima iz povijesti filozofije, odnosno razvoju filozofjskih disciplina koje se uvijek nekako cine kao odgovori na probleme koje su postavljali skeptici, tako vidim i bitno mjesto teoreticara zavjera, odnosno u ovom slucaju ravnozemljasa koji ce poput Kartezija reci: hajdemo zamisliti nekog zlog demona koji nas obmanjuje u gotovo svom nasem znanju pa idemo provjeriti postoji li nesto u cemu nas taj zli demon ne moze prevariti? Ili, ako ravnozemljas zaustavi nekog covjeka na ulici i veli mu: pretpostavimo da su sve fotografije i videozapisi naseg planeta iz svemira obicni laznjaci, daj mi onda pojasni kako mozes pokazati da je Zemlja sfericna?

Kad tu situaciju prenesemo na drustvo u cjelini, onda je dobro da "zavjerenici" kao neki moderni skeptici utjecu na pokretanje mozdanih vijuga iz jednostavnog razloga sto nas navode na propitivanje naucenih prica..  kada ne bismo propitivali autoritete, tada bismo svako razmisljanje prepustali upravo njima. Tvrdim X zato jer je Y to tako rekao, iako nisam razmisljao o tome zasto to Y tvrdi, ali Y je strucnjak, a ne ja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 19/11/2021, 12:34

violator wrote:
newuser wrote:Cijepljen ili necijepljen prenosis koronu, obolijevas od nje, masku moras nositi... jos cijepljene koji mogu biti zarazeni nekontrolirano pustaju da sire zarazu i za to krive necijepljene. Luda kuca koja nema nikakvog smisla.

Naravno. Ali ti si ionako plosnoumac. :D
Ako moram birati bolje i plosnoumac nego ohne Kopfnoumac :)
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by metilda 19/11/2021, 13:05

Pročitah sad koje izmjene zakona predviđa onaj briselski poslušnik i koje će se kazne primjenjivati na one koji "pravilno" ne nose maske i koji su protiv covid potvrda. Sve u svemu, ako tolikim ljudima daju otkaze ne znam od koga će naplatiti kazne. Ja sada ne plaćam ni kazne zbog prometnih prekršaja, nemam ih iz čega platiti, mogu im dati ulje ili da me pošalju u zatvor.  Pa tako i za protivljenje covid potvrdama. Boli me briga. Zatvori će biti puni i tamo će me moći cijepiti samo upotrebom fizičkog nasilja.

Hoću reći, vrijeme je za nasilno svrgavanje vlasti. Kakav građanski neposluh. Ništa od njega. Generali?

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by kic 19/11/2021, 13:07

kakvi generali, prodali se za par odličja

A soldier will fight long and hard for a bit of colored ribbon. - Napoleon
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 14:16

kic wrote:
Sovak wrote:
kic wrote:
Korona novosti i spoznaje - Page 24 Wp4215257

Kaj si za ''obvezno cijepljenje'' koje kakti po zakonu to nije kod njih?

Oni se bez ikakvog pitanja pošlihtaju za cijepljenje jer im vlada veli da je to OK.

Igra psihom.

njihov stav je sasvim ok i korektan otpočetka, hoš-neš, kog briga..

To zapravo nije tako.

Vlada je dala uputu i napravil se raspored za cijepljenje, a oni su u 90% slučajeva tu uputu bespogovorno poslušali.

Ne propituju cjepiva preveć ... kaj ne znači da o tomu ne debatiraju.

Ali se uredno cijepe.

I prema rasporedu buju  i na treću dozu kad dojde red. 

A za onih 10% koji su hard antivakseri ili zbog nečega baš ne mogu ili nećeju  ... hoš-neš, kog briga.

Da nisu ti omjeri postotaka, scenarij bi bil kak i ''južnije''.

E sad ... kaj ideš južnije, tu su ljudi ipak drugačiji ... kaj su južnije, to su više ''uvik kontra''. Uglavnom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/11/2021, 14:28

violator wrote:
marcellus wrote:

A gle, na primjerima iz povijesti filozofije, odnosno razvoju filozofjskih disciplina koje se uvijek nekako cine kao odgovori na probleme koje su postavljali skeptici, tako vidim i bitno mjesto teoreticara zavjera, odnosno u ovom slucaju ravnozemljasa koji ce poput Kartezija reci: hajdemo zamisliti nekog zlog demona koji nas obmanjuje u gotovo svom nasem znanju pa idemo provjeriti postoji li nesto u cemu nas taj zli demon ne moze prevariti? Ili, ako ravnozemljas zaustavi nekog covjeka na ulici i veli mu: pretpostavimo da su sve fotografije i videozapisi naseg planeta iz svemira obicni laznjaci, daj mi onda pojasni kako mozes pokazati da je Zemlja sfericna?

Kad tu situaciju prenesemo na drustvo u cjelini, onda je dobro da "zavjerenici" kao neki moderni skeptici utjecu na pokretanje mozdanih vijuga iz jednostavnog razloga sto nas navode na propitivanje naucenih prica..  kada ne bismo propitivali autoritete, tada bismo svako razmisljanje prepustali upravo njima. Tvrdim X zato jer je Y to tako rekao, iako nisam razmisljao o tome zasto to Y tvrdi, ali Y je strucnjak, a ne ja.

gle beba... neki propituju i jel zemlja okrugla, neki propituju jel ono ispuh mlaznog motora ili nas truju s chemtrailsima, jesu li ljudi bili na mjesecu... svakaj ljudi propituju. Nisu skeptici nego bedaki. Skeptik je nekaj čist drugoga.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 14:36

Noor wrote:
Gnječ wrote:klik na link ispod i upisati ime za pfizer vakcinu: COMIRNATY

http://www.vigiaccess.org
nemoj sekirati pelcovane, znas da ne vole ovakve sluzbene i konkretne podatke citati
jos i nisu antivakserski..nego iz WHO

a mozda WHO laže, prokleti antivakseri

poveznica je i na stranici HALMEDa. što će sad ljubo fakt čeker?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 14:53

HUSTON, WE HAVE A PROBLEM

Are we seeing some new form of Covid-19 Vaccine induced Acquired Immunodeficiency Syndrome? – Official Government data suggests the Fully Vaccinated are on the precipice of disaster as their Immune Systems are being decimated

Data available from the UK Health Security Agency suggests things are about to take a turn for the worse for those who have succumbed to the lies and propaganda about how taking an experimental injection is the worlds only route back to normality, by foolishly rolling up their sleeves and being vaccinated against an alleged disease that had just a 0.2% fatality rate prior to the world-wide roll-out of experimental gene therapies.

To put it bluntly, the “fully vaccinated” are on the precipice of disaster.

The week 37 Vaccine Surveillance report included the number of Covid-19 cases by vaccination status between week 33 and week 36 of 2021 (August 16th to September 12th), and the real-world vaccine effectiveness during this period was proving to be as follows –

Korona novosti i spoznaje - Page 24 Image-179

The real-world effectiveness of all available Covid-19 vaccines combined was as low as minus-47% in the 60-69 age group, and as high as +66% in the under 18 age group between August 16th and September 12th 2021. The only other age groups that the vaccine was showing to have positive effect at this point were 18-29, 30-39, and 80+. But as you can clearly see none of the age groups were showing a vaccine effectiveness anywhere near 95%.

However, just look at how the tables turn just one month later.

The week 41 Vaccine Surveillance report included the number of Covid-19 cases by vaccination status between week 37 and week 40 of 2021 (September 13th to October 10th), and the real-world vaccine effectiveness during this period was proving to be as follows –

Korona novosti i spoznaje - Page 24 Image-180

The real-world effectiveness of all available Covid-19 vaccines combined was as low as minus-109% in the 40-49 age group, and as high as +89% in the under 18 age group between September 13th and October 10th 2021. The only other age group that the vaccine was showing to have positive effect at this point was 18-29.

What’s concerning here though is how far the real-world effectiveness of the vaccine has fallen in all age groups, but especially the 40-49 age group which fell from a real world of effectiveness of minus-36% to minus-109%.

The fact that the real-world effectiveness of the vaccines had surpassed the minus-100% barrier in suggested that not only were the vaccines failing, but they were also completely decimating the immune system of the recipients.

This makes the most recent Vaccine Surveillance report frightening reading.

The week 45 Vaccine Surveillance report included the number of Covid-19 cases by vaccination status between week 41 and week 44 of 2021 (October 11th to November 7th), and the and the real-world vaccine effectiveness during this period was proving to be as follows – –

Korona novosti i spoznaje - Page 24 Image-181

The real-world effectiveness of all available Covid-19 vaccines combined was as low as minus-126% in the 40-49 age group, and as high as +78% in the under 18 age group between September 13th and October 10th 2021. The only other age group that the vaccine was showing to have positive effect at this point was again 18-29.

What’s concerning here is that two more age-groups have surpassed the minus-100% barrier, with the 50-59 age group falling to minus-116% and the 60-69 age group falling to minus-120%. But what is perhaps more concerning is that the effectiveness of the Covid-19 injections has continued to decline in the 40-49 age group after already surpassing the minus-100% barrier in the previous month.

What we can also see from the above is that the effectiveness of the Covid-19 injection in persons over the age of 80 has climbed from minus-22% to minus-9 percent.
This coincides with the booster jab roll-out to this age group, suggesting the vaccines may provide very short term protection against the alleged Covid-19 virus. However, it is worth noting that there is still a negative effectiveness in this age group, and it still lower than the minus-3% effectiveness seen between week 33 and week 36 of 2021.

What this shows is that the biggest decline in vaccine effectiveness has actually been observed in the 30-39 age group, closely followed by the 40-49 age group which took a huge hit in week-37-40 and then by the 60-69 and 70-79 age group.

Unfortunately, by the turn of the year, the Covid-19 injections may have a negative effectiveness in every single age group except for the under 18’s which may fall to +38%. Whilst a negative effectiveness below the minus-100% barrier will be seen in everyone between the ages of 40 and 79. With the 40-49 age group falling to a negative effectiveness close to minus-180%.

But the real question is, what does an ever declining negative effectiveness of the Covid-19 injections actually mean?

As well as proving without a shadow of a doubt that the vaccines are clearly incapable of preventing infection or transmission of the virus, the above chart clearly demonstrates that the vaccinated are much more likely to be infected or transmit the virus. This makes the projected number of cases by the turn of the year even more troubling.

As you can see from the above the 80+ age group had just 4 months remaining until they possibly reached total immune system failure, but following the roll-out of the booster jab this has increased to 16.7 months.

However, since we know the vaccine effectiveness is proving to decline at a significant rate after a short period, and with evidence suggesting the vaccines are not only ineffective but also decimate the immune system, within the next month of two we could see that the booster shot has actually compromised the immune system of recipients even further, and an even quicker decline in immune system performance may materialise.

Which leads us to ask if the authorities are aware of this and this is the reason why they are so desperate for everybody to receive a booster shot before they hit the point of total immune system failure?

This data suggests that the vaccinated population will now require an endless cycle of booster shots to boost their immune systems to a point where it does not fail but is inferior to that of the unvaccinated population, and we are seeing further clues hidden in official government reports that this is the case.

“Recent observations from UK Health Security Agency (UKHSA) surveillance data that N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination.”

What this means is that the Covid-19 vaccines interfere with the immune systems ability to produce antibodies against other pieces of the SARS-CoV-2 virus following infection, in the case of the N antibody this is against the nucleocapsid protein which is the shell of the virus, and a crucial part of the immune system response in the unvaccinated population.

Therefore, if any mutations to the spike protein of the alleged SARS-CoV-2 virus occur in the future, the vaccinated will be far more vulnerable and possibly unprotected due to their inability to produce the N antibody, even if they have already been infected and recovered from Covid-19.

Whereas the unvaccinated would have much better immunity to any mutations due to their ability to produce both S and N antibodies after infection.

više:

https://dailyexpose.uk/2021/11/16/are-the-fully-vaccinated-developing-covid-19-vaccine-induced-acquired-immunodeficiency-syndrome/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2021, 15:13

marcellus wrote:
violator wrote:
marcellus wrote:

gle beba... neki propituju i jel zemlja okrugla, neki propituju jel ono ispuh mlaznog motora ili nas truju s chemtrailsima, jesu li ljudi bili na mjesecu... svakaj ljudi propituju. Nisu skeptici nego bedaki. Skeptik je nekaj čist drugoga.

Da "gle, beba". :D

Gle, bebino... Ako ne znas pojasniti i na primjerima pokazati sfericnost Zemlje, zasto contrailsi nisu chemtrailsi, ako ne znas protuargumentima odgovoriti svim onim primjerima koje ljudi iznalaze za to da nismo bili na Mjesecu, ako ne znas pojasniti ono sto znas bez pozivanja na neki autoritet - onda ne znas. Onda si samo memorirao nesto sto ti je netko drugi rekao da je tako..  onda to tvoje znanje nije opravdano, istinito vjerovanje. :)

Dakle, ostajem pri tome da je veca korist od onih koji propituju institucionalne teorije od onih koji ih prihvacaju "kao vodu pit'".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/11/2021, 15:21

Veli mi bratic u americi gotovo vise nitko ne spominje koronu sve normalno radi i zivi se...a vjerojstno ima brdo zarazenih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pokerjocker 19/11/2021, 15:49

vuksadinare wrote:Veli mi bratic u americi gotovo vise nitko ne spominje koronu sve normalno radi i zivi se...a vjerojstno ima brdo zarazenih

kaj je u samici?  :D
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by pokerjocker 19/11/2021, 15:51

violator wrote:
Gle, bebino... Ako ne znas pojasniti i na primjerima pokazati sfericnost Zemlje, zasto contrailsi nisu chemtrailsi, ako ne znas protuargumentima odgovoriti svim onim primjerima koje ljudi iznalaze za to da nismo bili na Mjesecu, ako ne znas pojasniti ono sto znas bez pozivanja na neki autoritet - onda ne znas. Onda si samo memorirao nesto sto ti je netko drugi rekao da je tako..  onda to tvoje znanje nije opravdano, istinito vjerovanje. :)

Dakle, ostajem pri tome da je veca korist od onih koji propituju institucionalne teorije od onih koji ih prihvacaju "kao vodu pit'".

plima i oseka, noć i dan. primjer zadnjega imaš za par sati kad se smrači.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by T. 19/11/2021, 15:51

Činjenica je da se tzv. mjere donose prema broju tzv. zaraženih...
A da taj broj bog otac ne može provjeriti, jer se testira na x mjesta i onda valjda šalju podaci u glavni štab...
Ja i dalje ne poznam nikoga tko je umro, znam za par njih koji su bili (navodno) zaraženi sa simptomima prosječne gripe i to je to...
Od kud svi ti mrtvi i zaraženi pitaj boga dragoga...
Ne vjerujem im ništa, lažu i jebenu prognozu vremena...
Mogu dakle kazati što god hoće...
A da su ljudi vjerovali znanosti ne bi se makli iz pećine...
Znanosti se ne vjeruje, ona se provjerava i propituje i jedino na taj način napreduje...
Vjerovanje je rezervirano za religiju...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics