ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 18 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by niels Thu 18 Nov - 21:52

ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

Oisusatidragoga. :)

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 21:55

niels wrote:
ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

djeluješ kao da si u bunici..predmnijevam da ti je doza popustila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Thu 18 Nov - 21:55

ebenica wrote:
veber wrote:
ebenica wrote:
veber wrote:
ebenica wrote:
veber wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:

Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima,
pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/
moj stari je prestao pušiti 10ak godina prije nego što je obolio od raka pluća.
kada bi zapalio cigaru, ne cigaretu, kohibu-održao bi mi predavanje o štetnosti duhana.

po čemu prepoznam bivšeg alkoholičara ili bivšeg pušača?
po priči jehovinih svjedoka.

duhan je odvratan, alkohol je odvratan.

nije moj problem kaj ste se vi naduvali ko prasad i nalokali ko svinje, vaš je problem što niste imali mjeru.
ja sam pio i pušio, prestao sam radi sebe niti govorim nekome da je duhan odvratan niti da je alkohol odvratan, nije moja stvar.
ti si....bio, ali više nisi.

provlači se kroz tvoje upise.
ne primjećuješ, ali dociraš drugima.

po tome prepoznam bivšeg alkića i bivšeg pušača.
ne prigovarate, ali vam se malo "omakne"
učinilo ti se...ja sam alkoholičare koristio kao argument koji nisam ja potegnuo. jebe mi se tko pije i tko puši.
ne bih rekao da mi se učinilo.
stalno navodiš alkiće, pa se ograđuješ sintagmom "dok sam pio".

i ero stalno tipka kako nije udbaš, komunjara i slično.

KBK
stalno navodim alkiće? gdje? izgleda da tebe to jebe a ne mene...
jedino kaj mene jebe je kad me se krivo shvati kao što si ti sad pa pokušam objasnit al očito to kod nekih nema smisla.
nije bitno, pričinjava mi se.
mene više jebe kaj sam opet sjeo na motor i to me ispunilo više nego tetovirana.
ali čudni su putevi gospodnji.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by pokerjocker Thu 18 Nov - 21:56

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:primjećujem
nemoguće.

uh, sad si me žestoko skurio. napustit ću forum, rasprodat sve što imam i idem za Tibet tražit odgovore. Iz hdz-a se još uvijek neću iščlanit. To kad udariš malo jače  :^0
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by pokerjocker Thu 18 Nov - 21:57

niels wrote:
ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

lol!
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 21:57

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
nemoguće.

uh, sad si me žestoko skurio. napustit ću forum, rasprodat sve što imam i idem za Tibet tražit odgovore. Iz hdz-a se još uvijek neću iščlanit. To kad udariš malo jače  :^0
to je zapažanje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Thu 18 Nov - 21:57

ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

zakaj si bahat prema čovjeku koji nije bahat prema tebi?
kaj tebe pere?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 21:58

veber wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

kaj tebe pere?
zato kaj mi glupani koji se svako malo pojave s nekom glupošću idu na živce. jel dobar razlog?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 22:02

marcellus wrote:
Sovak wrote:
Za razliku od tebe koja znaš u slovo za provjerenu tehnologiju, praćenje, studije i kaj sve ne za svih onih trinaest cjepiva koje si dobila tijekom života.

OK ... ja sam smiješan.

To mi je najmanji problem.

jebote pa seti se kakve su nuspojave deca imala od onih socijalističkih cjepiva, skup s tobom i sa mnom...

usput ne znam nikog da mu je bilo kaj bilo od cjepiva, možda idući dan moš imat neke blage simptome umora ili glavobolje kaj ionak imaš od skoro svakog lijeka.

a od korone sam videl svakaj. Pa i mrtvih.

al dobro.. ko se oće pravit jako pametan na kraju obično ispadne glup

Ne volim o sebi preveć, ali ženu mi spasil kisik ... ugušila se skoro od COVID-a.

Ovdje bi ga neki zabranili, kisik i respirator, a meni vele ''otkud mi pravo'' ... iz kurca mojega eto.

Fala kurcu pa takvi ne odlučuju o ničem inače bih bil udovac.

Ja s njom bil cijelo vrijeme osim kad je bila u bolnici naravno i meni niš. 

Druga osoba iz familije ode u hipu ... strava, jednostavno ju nisu stigli niti staviti na respirator, raspad sustava u par dana.

U susjedstvu jedno osmero njih imali COVID, malo šmrknuli i niš im dalje nije bilo.

Ja sam pričekal, savjetoval se s ljudima koje znam i cijepil se.

Jučer sretnem susjedu iz druge ulice ... u petom mjesecu dobila COVID, sva je preneražena jer takvo nekaj nije doživjela.

Veli ne jebe više pol posto i kad dojde vrijeme poslije preboljenja, a to bu sada negdje čini mi se ide na cijepljenje.

Do sada kak i ti ... od cijepljenih nikoga ne znam da je imal probleme. Čak niti alergijsku reakciju neku.

To su fakti okolo mene.

Last edited by Sovak on Thu 18 Nov - 22:09; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Thu 18 Nov - 22:04

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
violator wrote:Gdje to pise - sto?

U ove dvije godine mogli smo upratiti kako se naglasak s virusa polako pomice na odredjene skupine ljudi..   nevidljivi "ubojica" postao je vidljiv u liku onih koji nisu postivali mjere, pravila ponasanja, naredbe... Trenutno se nas nevidljivi pratitelj smijesi na licima onih koji se ne zele cijepiti. Necijepljeni postaju ruzne spodobe spremne zaskociti svakog savjesnog gradjanina...zasto bismo uopce isuosjecali s potencijalnim ubojicama!? Tom razmazenom, sujetnom djecurlijom!

jer je cijepljenje u hrvatskoj obavezno od 47. i jer ste smiješni. I jer ste cijepljeni s 20 cjepiva a moja generacija je dobivala ona socijalistička heavy metal od kojih ti doživotno ostane tanjurić za kavu na ramenu.

No dobro, je, ovo je nacizam. Ali znaš što? Ja vas ne kužim.

Ni kurca.

Nećete cjepivo jer je neispitano i ima nuspojave, iako je to cjepivo primilo do sad jedno tri milijarde ljudi i nije im ništa, ali hoćete lijek za konje koji uopće nije za ljude jer navodno liječi koronu (a u biti je za parazite i ne liječi baš ništa).

gunđate da big pharma zarađuje milijarde na cjepivu iako doza cjepiva košta par eura i uzmeš dvije možda tri u životu, i tri od 4 kompanije koje prodaju cjepiva ga prodaju bez profita, po proizvodnom trošku. Ali ste oduševljeni s lijekom koji košta 2000 eura po osobi i na kom pfizer od toga zaradi pola. I koji u biti ne služi ničem jer kad ubereš koronu ubro si je, lijek je da ne dobiješ teže simptome, al opet moraš ostat doma preležat.

ono... koji kurac, bojite se igle ili šta? Ugledajte se na bareta.

:D a baš

riječ je o antiprotivnom karakteru

sutra da stožer pređe na lijekove i izbaci cjepiva ono bi grintali da jebu mater stožeru troši naše pare na skupe i neučinkovite lijekove pored jeftinog cjepiva :)

tako nasađeni i to je to

Pa već pojedinci jebu mater zbog naručivanja rog lijeka.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by pokerjocker Thu 18 Nov - 22:04

eto, kaže violator da su cjepiva koja je do sada primilia provjerena i sigurna, a ova kao nisu.  uzmimo kao istinu uzrećicu: "para vrti gdje burgija neće"  i primjenimo to na cjepiva. Na dosadašnje cjepivo protiv korone, utrošeno je više novaca nego na sva ostala cjepiva. Pa da im je cilj neko trovanje, potrošili bi 10 centi, smućkali neko sranje, dodali microsoft nanočip, malo radioaktivnog olova i par vitamina za ebenicu....
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by pokerjocker Thu 18 Nov - 22:05

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
nemoguće.

to je zapažanje.
nemoguće
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 22:07

Sovak wrote:

To su fakti okolo mene.
od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Thu 18 Nov - 22:07

niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.

Ne baš, kapi za oči, hrpe vitamina C i lekadol - prije nego što pročitam tvoje upise.

Ipak je to koktel, možda da se udaljim od upisa i lekadola…

Jesi li pročitao sve nuspojave... Da ne bi bilo...: ) Masa ljudi ni ne zna da kombinacije nekih lijekova i preparata u svakodnevnoj upotrebi, mogu biti smrtonosne.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Thu 18 Nov - 22:08

veber wrote:
niels wrote:
kic wrote:

vrlo je maliciozna i opasna ova 

“logika” kako se ljudi moraju i ne moraju cijepiti u uvjetima pandemije virusa koji se prenosi kapljično (između ostaloga), koji neprekidno mutira i pitanje je vremena i iscrpljujuće utrke hoće li se pojaviti supersoj na koje cjepivo neće imati učinka.

Ti ljudi ugrožavaju sebe (za što tvrde da imaju pravo), ali i sve ostale (za što definitivno nemaju pravo). S pojavom COVID potvrda oni histerično zahtijevaju da se iste ne koriste, iako ih dobar dio europskih zemalja koje imaju puno veći obzir prema ljudskim pravima i manju smrtnost u odnosu na ukupnu populaciju, uredno uvodi.

Riječ je o emocionalnoj ucjeni, općeopasnom ponašanju koje je na granici bioterorizma.

Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima, čovjek pije o svojem trošku (iako i tu ima rasprava, ali ukinuti liječenje je drastično).

Ja sam predložio sve što tražite za sebe: nema cjepiva, nema potvrda, nema ograničenja, nema maski…uz samo jedan preduvjet prije trijaže u slučaju manjka respiratora: ne možete u situaciji manjka respiratora biti prikopčani na jedan ako ste odbili cijepljenje.

Molim i da se primjeti da nisam predložio da se ljudima uskrate i drugi načini liječenja koji nisu usko grlo i ne zahtijevaju trijažu. Eto, testiraju i lijekove.

Pristupam holistički: cijepljenje je dio napora u obuzdavanju pandemije. Odbijanje cijepljenja je analogno odbijanju liječenja i preuzimanju osobne odgovornosti za zdravlje.

Stav po kojem bolest ne postoji, cjepivo je opasno, itd. i zaključak da se ne želite cjepiti jest šašav, ali morate prihvatiti posljedice toga da ste opasni po okolinu.

A posljedica mora biti, makar u situaciji ako se odlučuje o ljudskim životima. Ionako kod pravila trijaže ima hrpa faktora na koje mi ne možemo utjecati. Stari znanstvenik će umrijeti, mladi psihopat i diler će živjeti, npr.
deda!
skoro ti svaka na mjestu.
s obzirom da bolje prevladava loše neću kritizirati.

a, svima onima koji negiraju solidarnost neka se sjete svojih starih.
ja se ne protivim da mi se od mog bruta uzme za  zajednicu u kojoj smo solidarni.

sebičnost ne vodi nikamo.
sjetimo se da mali hodamo ispod zvijezda.
brende i deda.
lajkali ste upis.
ali još uvijek smo solidarni.
tamo gdje zakaže država sami sebi pomognemo, ali to je bit socijalizacije.
a da se svi odreknemo malo svog luksuza svijet bi bio bolji.

a prije bilo kojeg spočitavanja, ja osobno skurim 400l benzina na kratkoj turi.
nisam savršen, ali možemo svi bolje.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 22:09

pokerjocker wrote:eto, kaže violator da su cjepiva koja je do sada primilia provjerena i sigurna, a ova kao nisu.  uzmimo kao istinu uzrećicu: "para vrti gdje burgija neće"  i primjenimo to na cjepiva. Na dosadašnje cjepivo protiv korone, utrošeno je više novaca nego na sva ostala cjepiva. Pa da im je cilj neko trovanje, potrošili bi 10 centi, smućkali neko sranje, dodali microsoft nanočip, malo radioaktivnog olova i par vitamina za ebenicu....
asimptomatski si bistar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker Thu 18 Nov - 22:11

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:eto, kaže violator da su cjepiva koja je do sada primilia provjerena i sigurna, a ova kao nisu.  uzmimo kao istinu uzrećicu: "para vrti gdje burgija neće"  i primjenimo to na cjepiva. Na dosadašnje cjepivo protiv korone, utrošeno je više novaca nego na sva ostala cjepiva. Pa da im je cilj neko trovanje, potrošili bi 10 centi, smućkali neko sranje, dodali microsoft nanočip, malo radioaktivnog olova i par vitamina za ebenicu....
asimptomatski si bistar.

e to je to. idem se iščlanit iz stranke. :_|
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by niels Thu 18 Nov - 22:12

Glupkakurac wrote:
niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.

Ne baš, kapi za oči, hrpe vitamina C i lekadol - prije nego što pročitam tvoje upise.

Ipak je to koktel, možda da se udaljim od upisa i lekadola…

Jesi li pročitao sve nuspojave... Da ne bi bilo...: ) Masa ljudi ni ne zna da kombinacije nekih lijekova i preparata u svakodnevnoj upotrebi, mogu biti smrtonosne.

Kapi za oči, C vitaminoza, lekadol i ebenica?

Ma kakvi, u mojim godinama to ti je sigurnije od čaše mlake vode. :)
niels
niels

Male
2021-04-26

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 22:13

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
asimptomatski si bistar.

e to je to. idem se iščlanit iz stranke. :_|
nemoj odmah, pusti da prođe godinu dana pa se onda začudi kako to postoji...tek onda donesi odluku. ohladi se malo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Nov - 22:16

ebenica wrote:
Sovak wrote:

To su fakti okolo mene.
od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.

Nekad se govorilo da papir svakakva govna trpi ... uz časne izuzetke.

Danas to vrijedi za google i internet ... uz časne izuzetke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels Thu 18 Nov - 22:16

veber wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

jedino kaj mene jebe je 

Jedino?

kaj tebe pere?

Zato jer bi pisao ovdje, a ne može.

Bahatost je uvijek odraz frustracije i nemoći. Agresivnost je odraz straha i ugroženosti.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics