Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ja pristajem... A da svi necijepljeni također pristanu misliš da bi stale mjere?niels wrote:
Tko god se hoće cijepiti, neka se cijepi. Tko se ne želi cijepiti, neka se ne cijepi.
ALI…ako se nisi cijepio, pa završiš na COVID odjelu i ne možeš samostalno disati, nema respiratora.
.
Čisto sumnjam. Kad su osamdesete završavale ja sam bio tinejdžer pa nisam kužio da će biti sranja.
Sad imam dovoljno životnog iskustva da vidim da se sprema nešto jebeno... Pandemija, klimatske promjene i slične katastrofe su samo dimna zavjesa za ono što dolazi po parolom Build back better...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ebenica wrote:evo promijenio sam....sad se idem smijat cijeli dan, nezaboravne pošalice. humor.Sovak wrote:ebenica wrote:ti si k'o usporeno retardirano dijete :/ fore su ti kaj? odvodnja, zidić, kokice?Sovak wrote:
Boktejeba .... vas dvoje ste onak ....
jebem si mater ako ti znaš vic ispričat :/ grabljaj lišće to je za dosadne osobe.
Čemu mater ... jesam ti ikad opsoval mater?
Uživaj.
Guest- Guest
ja ne igram ruski rulet, ja sam potpuno zdrav. jel razumiješ razliku?niels wrote:ebenica wrote:jel ti radiš kardio vježbe svaki dan i trčiš 3 km?niels wrote:
ALI…ako se nisi cijepio, pa završiš na COVID odjelu i ne možeš samostalno disati, nema respiratora.
znači ak te srce stepe za tebe je jarak kraj ceste.
Ako sam težak srčani bolesnik s par premosnica, pa zem kokain i viagru i neku mladu pucu od 20-ak godina, onda to činim na svoju odgovornost. Nije jarak, al je lijes i ne znam zašto bi itko trebal plakati na mojem sprovodu.
Ak ti igraš ruski rulet, pa si sprašiš metak u lubanju, ne bi nitko trebao ni narikati za tobom. Tvoje telo, tvoj izbore, kaj ne?
Guest- Guest
Sovak wrote:mutava baštarda wrote:violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
nije se čuditi.
Ako je netko popušio priču:
Još samo dva tjedna,
Još samo maske
Još samo jedna doza
Još samo treća doza
Još samo kovid potvrda
...
Zašto me bi i dalje lizao guzicu, a sutra ako treba i jeo govna...
Neće.
Trajat će to ... to više nitko ne sumnja.
Moguće je i uvođenje obveznog cijepljenja barem dva puta na godinu.
Dovoljno je u tu svrhu samo donesti zakon.
Vjeruj mi da se i to razmatra.
Bilanca ... bilanca.
Daj odjebi vise jebote nemoj nam dokazivati koliko si glup jer si vec dokazao da si panj. Jel ti stvarno mislis da se mozes docjepljivati svakih par mjeseci a da to nece imati negativne posljedice na imunitet? Znam da si glup ko kurac ali i kurcu dođe ponekad malo krvi u glavu ali tebi u gornju glavu nikako. Jebeni hrvatski papak za koju godinu češ imati AIDS pa ce te u grob poslati obicna prehlada jer ce ti zbog cijepiva imunitet biti nepovratno sjeban. To se zove AIDS.
Guest- Guest
violator wrote:
Uh, druze Eb, kako ti je spustio! Molim te, disi duboko! [/quote]
je brutalno...to je valjda napredak od žuje na zidiću..onak, ludilo, zauzmem fetus položaj, pustim da mi koljena diraju pimpek i plačem....
Guest- Guest
niels wrote:Ne pišem na temama vezanima za COVID-19, jer je tu previše ostrašćenosti. Svi spominjete Eru, i u redu, čovjek je prirodno uporan, ali ni mnogi drugi na ovim temama nisu cvjećke.
Moje mišljenje: COVID-potvrde ne bi trebale postojati. Lockdown ne bi trebalo uvoditi. Stožer ne bi trebao postojati, uvoditi ograničenja i držati presice svaki dan. Maske bih zakonom zabranio.
Tko god se hoće cijepiti, neka se cijepi. Tko se ne želi cijepiti, neka se ne cijepi.
Nema, bio Rimac, Radman, Modrić ili građanin/ka xy. Odrasli smo ljudi, znamo i predobro rizike, donio je svatko svoju odluku i odgovara za nju.
Nema cijepljenja, nema respiratora. Samo to pravilo trijaže, i miči mi to više iz vijestiju .
Ne moze. Onda bismo se na takav nacin mogli pomalo rjesavati svake individue/skupine koju ocijenimo teretom za drustvo... A bome ne bi, tada, ni nasi postariji gradjani dobro prosli.
Guest- Guest
violator wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:čuvaju mi dečki mjesto, razumiju, znaju da je važnije pljunut na smeće.Sovak wrote:ebenica wrote:on i takvi su direktno odgovorni za iseljavanje pola miliona hrvata od 2001 do danas jer su se uvijek našli tu kad se netko bunio i srali o "jugoslaviji", "komunizmu", unutarnjim neprijateljima...i stavljali se u obranu svakog jebenog debila od tuđmana do bandića...i kao kuga su, uvijek prisutni da seru....jebeni usrani otrov.violator wrote:Sovak wrote:violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
Buhuhuhu .... prava .... buhuhuhu ... slobode .... buhuhu .... da imaš imalo mozga, koliko ga zapravo nemaš shvatila bi da te ''guzice'' zaobilazim na široko, a vama revolucionarkama i revolucionarima prepuštam zabijanje vaših vlastitih glava ''u njih''.
I dok takvi kao ti histerično pokušavaju osloboditi vlastite glave iz stiska šupka vam oko vrata, na široko vas zaobiđem i nastavim svojim putem.
E sad ... dok bu tebi i sličnima to doista postalo jasno ... pogurat ćeš još ohoho puta tu svoju glavu u te guzicu.
Ali ne daj se smesti ... vrijeme radi za tebe (ma ne radi, lažem ti, ali nema veze).
Nadalje, kad ne lizes straznjice, zamisljas si unutarnje neprijatelja u pederima i tranzicima jer ti za tu borbu ne treba izlaziti van okucnice, dovoljno je kakat' iz naslonjaca. Onda si samom sebi velik i jak i jako bitan. Kad te bas huja uhvati i pozelis svoje impersonalne borbice zamijenit' odredjenim likom, svadjat ces se s lokalnim popom. :) Uh, sile od covjeka. :)
Danas sunce i ugodno vrijeme i ak si ulovil mjesto na zidiću ne vidim razlog ove histerične patetike?
Jedino ak si zakasnil.
Onda prestani hračkat po ogledalu internetski ''social justice warrioru''.
Uh, druze Eb, kako ti je spustio! Molim te, disi duboko!
Drugarice ... obnaži grudi i povedi revolucija ... ''CP svima, ne samo njima''.
Guest- Guest
Ne mogu donijeti zakon, jer da mogu već bi ga donijele i fašističke zemlje. Mislim da je problem eksperimentalnog cijepiva zašto ne...Sovak wrote:mutava baštarda wrote:violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
nije se čuditi.
Još samo dva tjedna,
Još samo maske
Još samo jedna doza
Još samo treća doza
Još samo kovid potvrda
...
Neće.
Bilanca ... bilanca.
Ne može postati obvezno nešto što je eksperimentalno.
Uspoređivati ovo sa ostalim cijepivima je smiješno.
Namjera cijepljenja djece čiji rizik od cijepiva uvelike premašuje rizik od bolesti govori da namjere nisu časna. A svako tko to promiče na njegovu dušu. Svi ćemo jednom odgovarati za svoja djela.
je brutalno...to je valjda napredak od žuje na zidiću..onak, ludilo, zauzmem fetus položaj, pustim da mi koljena diraju pimpek i plačem....[/quote]ebenica wrote:
A daaaj. Nisi bas morao biti toliko slikovit. :)
Last edited by violator on Thu 18 Nov - 15:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
ebenica wrote:ja ne igram ruski rulet, ja sam potpuno zdrav. jel razumiješ razliku?niels wrote:ebenica wrote:jel ti radiš kardio vježbe svaki dan i trčiš 3 km?niels wrote:
Ako sam težak srčani bolesnik s par premosnica, pa zem kokain i viagru i neku mladu pucu od 20-ak godina, onda to činim na svoju odgovornost. Nije jarak, al je lijes i ne znam zašto bi itko trebal plakati na mojem sprovodu.
Ak ti igraš ruski rulet, pa si sprašiš metak u lubanju, ne bi nitko trebao ni narikati za tobom. Tvoje telo, tvoj izbore, kaj ne?
Jel ti znaš što je primjer u svrhu dokazivanja?
Evo, dao sam vam za pravo: ne morate se cijepiti, ne smijete trpjeti nikakva ograničenja zbog toga. Odrasli ste ljudi.
Ali sa slobodom ide i odgovornost. Nema cijepljenja, nema respiratora.
Ne vjerujete u bolest, sumnjate u cjepivo, ne želite se cijepiti. Ok, imate pravo biti slobodnomisleći članovi društva. Ali onda budimo principijelni do kraja, i preuzmite odgovornost za svoj stav. To je inače problem za tvoju generaciju, preuzeti odgovornost.
Nema štetnog cjepiva za nepostojeću bolest, nema respiratora.
niels-
2021-04-26
stari pervertit...al aide, to ti je prirodno, humor nije.Sovak wrote:
Guest- Guest
naravno i imamo pravo na liječenje kao i svaki hrvatski zdravstveni obveznik...jer to pazi sad usranog šoka: plaćamo!niels wrote:
Ne vjerujete u bolest, sumnjate u cjepivo, ne želite se cijepiti. Ok, imate pravo biti slobodnomisleći članovi društva. Ali onda budimo principijelni do kraja, i preuzmite odgovornost za svoj stav. To je inače problem za tvoju generaciju, preuzeti odgovornost.
Guest- Guest
Sovak wrote:violator wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:čuvaju mi dečki mjesto, razumiju, znaju da je važnije pljunut na smeće.Sovak wrote:ebenica wrote:on i takvi su direktno odgovorni za iseljavanje pola miliona hrvata od 2001 do danas jer su se uvijek našli tu kad se netko bunio i srali o "jugoslaviji", "komunizmu", unutarnjim neprijateljima...i stavljali se u obranu svakog jebenog debila od tuđmana do bandića...i kao kuga su, uvijek prisutni da seru....jebeni usrani otrov.violator wrote:Sovak wrote:violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
Buhuhuhu .... prava .... buhuhuhu ... slobode .... buhuhu .... da imaš imalo mozga, koliko ga zapravo nemaš shvatila bi da te ''guzice'' zaobilazim na široko, a vama revolucionarkama i revolucionarima prepuštam zabijanje vaših vlastitih glava ''u njih''.
I dok takvi kao ti histerično pokušavaju osloboditi vlastite glave iz stiska šupka vam oko vrata, na široko vas zaobiđem i nastavim svojim putem.
E sad ... dok bu tebi i sličnima to doista postalo jasno ... pogurat ćeš još ohoho puta tu svoju glavu u te guzicu.
Ali ne daj se smesti ... vrijeme radi za tebe (ma ne radi, lažem ti, ali nema veze).
Nadalje, kad ne lizes straznjice, zamisljas si unutarnje neprijatelja u pederima i tranzicima jer ti za tu borbu ne treba izlaziti van okucnice, dovoljno je kakat' iz naslonjaca. Onda si samom sebi velik i jak i jako bitan. Kad te bas huja uhvati i pozelis svoje impersonalne borbice zamijenit' odredjenim likom, svadjat ces se s lokalnim popom. :) Uh, sile od covjeka. :)
Danas sunce i ugodno vrijeme i ak si ulovil mjesto na zidiću ne vidim razlog ove histerične patetike?
Jedino ak si zakasnil.
Onda prestani hračkat po ogledalu internetski ''social justice warrioru''.
Obnazi ti svoje onim gejevima koji te vrebaju. ;)
Guest- Guest
violator wrote:niels wrote:Ne pišem na temama vezanima za COVID-19, jer je tu previše ostrašćenosti. Svi spominjete Eru, i u redu, čovjek je prirodno uporan, ali ni mnogi drugi na ovim temama nisu cvjećke.
Moje mišljenje: COVID-potvrde ne bi trebale postojati. Lockdown ne bi trebalo uvoditi. Stožer ne bi trebao postojati, uvoditi ograničenja i držati presice svaki dan. Maske bih zakonom zabranio.
Nema, bio Rimac, Radman, Modrić ili građanin/ka xy. Odrasli smo ljudi, znamo i predobro rizike, donio je svatko svoju odluku i odgovara za nju.
Nema cijepljenja, nema respiratora. Samo to pravilo trijaže, i miči mi to više iz vijestiju .
Ne moze. Onda bismo se na takav nacin mogli pomalo rjesavati svake individue/skupine koju ocijenimo teretom za drustvo... A bome ne bi, tada, ni nasi postariji gradjani dobro prosli.
Nemamo mi nikakvog upliva na to, kolegice.
Ljudi su unaprijed obaviješteni i sami se unaprijed svojevoljno diskvalificiraju. Godine, zdravlje, produktivnost…tek dolaze do izražaja u standardnim pravilima trijaže kad se jednom makne taj preduvjet da bi se uopće pristupilo trijaži.
Ukratko, violator, Sovak i ja smo kandidati za respirator, ne možemo samostalno disati.
Ja sam odlučio da se neću cijepiti, otpadam.
Violator je mlađa, zdravija, brže će se oporaviti od Sovaka. Ide prva na respirator.
niels-
2021-04-26
niels wrote:ebenica wrote:ja ne igram ruski rulet, ja sam potpuno zdrav. jel razumiješ razliku?niels wrote:ebenica wrote:jel ti radiš kardio vježbe svaki dan i trčiš 3 km?niels wrote:
Jel ti znaš što je primjer u svrhu dokazivanja?
Evo, dao sam vam za pravo: ne morate se cijepiti, ne smijete trpjeti nikakva ograničenja zbog toga. Odrasli ste ljudi.
Ali sa slobodom ide i odgovornost. Nema cijepljenja, nema respiratora.
Nema štetnog cjepiva za nepostojeću bolest, nema respiratora.
Respirator bi zabranio ali iz drugog razloga. Resirator je krivac za skoro sve smrti jer ti razdere pluca. Plus toga velike kolicine kisika su opasne po zivot i kisik ubrzava progresiju bolesti. Dakle kisik bez koga ne mozes te ustvari ubije.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
nije se čuditi.
Još samo dva tjedna,
Još samo maske
Još samo jedna doza
Još samo treća doza
Još samo kovid potvrda
...
Neće.
Bilanca ... bilanca.
Daj odjebi vise jebote nemoj nam dokazivati koliko si glup jer si vec dokazao da si panj. Jel ti stvarno mislis da se mozes docjepljivati svakih par mjeseci a da to nece imati negativne posljedice na imunitet? Znam da si glup ko kurac ali i kurcu dođe ponekad malo krvi u glavu ali tebi u gornju glavu nikako. Jebeni hrvatski papak za koju godinu češ imati AIDS pa ce te u grob poslati obicna prehlada jer ce ti zbog cijepiva imunitet biti nepovratno sjeban. To se zove AIDS.
Ima tomu vrijeme kako si ovdje skvičal da će od COVID-a pomrijeti milijarde ljudi u roku par godina jer nitko nikaj ne dela i ne donosiju se mjere.
Tada sam ti to postotkima i realnim brojkama govoril da to nije pandemija.
Kaj i danas tvrdim jer u RH imamo 0,6% oboljelih otprilike.
E sad ... da ti se badava cjepivo i CP - ti nećeš (kaj još mogu razmeti jer sam i ja pustil da neke stvari odležiju i da se raspitam kod ljudi koje znam), da ti se CP za preboljenje - ti nećeš, da ti se besplatno testiranje - ti nećeš.
Kaj hoćeš?
Da ovo prestane i da se svi skup pravimo da ne postoji?
Može. Meni nije bed uopće.
Ali kad iscure podatci o pomoru određene dobne ili ine skupine ili ak te kak Brenda i njegove frendove zakači nemoj opet skvičati.
Nek onda prirodna selekcija odradi.
Guest- Guest
ebenica wrote:naravno i imamo pravo na liječenje kao i svaki hrvatski zdravstveni obveznik...jer to pazi sad usranog šoka: plaćamo!niels wrote:
Ukoliko nema dovoljno respiratora, a vi ste informirano odlučili da multiplicirate rizik da se dovedete u situaciju da tražite respirator, pa i da kreirate generalno situaciju da se traži respirator više, onda kriterij da li plaćate ili ne, ne bi trebao biti presudan.
Pazi šoka: bebe ne plaćaju, pa imaju pravo na zdravstvenu zaštitu!
Što plaćaju studenti, umirovljenici, nezaposleni? Pa se svi liječe.
niels-
2021-04-26
kak misliš bebe ne plaćaju? plaćaju im roditelji, studentima plaćaju roditelji, nezaposlenima plaćamo mi ostali kroz solidarnost..potrošači pune proračun, nezaposleni i studenti su isto potrošači.niels wrote:
Pazi šoka: bebe ne plaćaju, pa imaju pravo na zdravstvenu zaštitu!
Što plaćaju studenti, umirovljenici, nezaposleni? Pa se svi liječe.
pazi jebenog šoka!.
Guest- Guest
Bilo kako bilo, odoh s ove teme.
Ne vidim u čemu je problem s mojim prijedlogom - odbijate da se cijepite i odbijate da zbog toga trpite bilo kakva ograničenja. I moj prijedlog vam udovoljava, dapače.
Ne vidim u čemu je problem s mojim prijedlogom - odbijate da se cijepite i odbijate da zbog toga trpite bilo kakva ograničenja. I moj prijedlog vam udovoljava, dapače.
niels-
2021-04-26
problem je u tome kaj je zdravstvo plaćeno i kad ti nekoga, moju generaciju kao prozivaš da ne zna preuzeti odgovornost, onda nekako zaboraviš da kad je nešto plaćeno postoji odgovornost da se to ispuni...niels wrote:
Ne vidim u čemu je problem s mojim prijedlogom -
kod tebe su stvari uvijek jednodimenzionalne jer na iste potrošiš ravno 5 sekundi razmišljanja...ovim sam te čak i poštedio jer je za očekivati da netko tko razmisli o nečemu barem 5 minuta neće donijeti zaključke koje ti donosiš...pa ćemo to pripisati lijenosti a ne gluposti.
Guest- Guest
niels wrote:Bilo kako bilo, odoh s ove teme.
Ja sam ti rekao da pristajem da neću ići u bolnicu ako se zarazim i pitao te misliš li da ako svi pristanu na to da će sve ovo završiti.
Odgovor nisam dobio.
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje