Korona novosti i spoznaje
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
– HALMED je naša agencija za lijekove koja na svojim stranicama redovito objavljuje sve nuspojave. Da to itko prati, valjda bi se prestalo pričati o nuspojavama. Ja se čudim istoj struci koja nije jedinstvena. Osupnuta sam činjenicom da struka nije jedinstvena, voljela bi da se prestane s tim jer struka je jedinstvena. Ne bih dopuštala da se kaže da struka nije jedinstvena, ali pojedinci zbunjuju ljude jer nisu educirani i nisu informirani, za mene to nisu stručnjaci – kazala je Bubaš.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/bubas-vjerojatnije-je-da-cete-osvojiti-jackpot-nego-imati-tesku-nuspojavu-cjepiva-1538024 - www.vecernji.hr
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma dobro gle, svi smo svjesni da cjepivo povlači za sobom i neke blage nuspojave, ali bitno je da nas 100% štiti od teških oblika oboljenja i od smrtnih ishoda....
2015-08-08
Dobro, možda ne 100% , ali tu negdje oko 60-65% ....michaellcmacha wrote:Ma dobro gle, svi smo svjesni da cjepivo povlači za sobom i neke blage nuspojave, ali bitno je da nas 100% štiti od teških oblika oboljenja i od smrtnih ishoda....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ljubo1212 wrote:ti si isto iz bosne?pokerjocker wrote:ovog glupana ste dizali u nebesa,bio vam je zvijezda vodilja, zašto onda sada odjednom ne valja što govori?
https://www.24sata.hr/news/milanovic-u-vatikanu-imam-problem-s-tim-mahnitanjem-cijepljenje-je-cin-milosti-i-ljubavi-796827
vukojebina neka?
ajde, neka
si lud ti? o čem briješ?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
2014-04-16
Napreduješ, nije faktograf. To je gospođa izjavila na Otvorenom u emisiji u kojoj sam prvi put vidio čelnike sindikata u mišijim rupama.ljubo1212 wrote:uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
– HALMED je naša agencija za lijekove koja na svojim stranicama redovito objavljuje sve nuspojave. Da to itko prati, valjda bi se prestalo pričati o nuspojavama. Ja se čudim istoj struci koja nije jedinstvena. Osupnuta sam činjenicom da struka nije jedinstvena, voljela bi da se prestane s tim jer struka je jedinstvena. Ne bih dopuštala da se kaže da struka nije jedinstvena, ali pojedinci zbunjuju ljude jer nisu educirani i nisu informirani, za mene to nisu stručnjaci – kazala je Bubaš.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/bubas-vjerojatnije-je-da-cete-osvojiti-jackpot-nego-imati-tesku-nuspojavu-cjepiva-1538024 - www.vecernji.hr
Goebbels je dominirao emisijom.
aben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
Za kojo? Pandemiju? Hoće. Gates. A šišmiš je već parti ća.
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Napreduješ, nije faktograf. To je gospođa izjavila na Otvorenom u emisiji u kojoj sam prvi put vidio čelnike sindikata u mišijim rupama.ljubo1212 wrote:uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
Doživija sam erektilni milokliz...ako more Debo zbog Dalićke...
darth_vader-
2014-04-17
ljubo1212 wrote:uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
A ti lepi jarane ne bi provjerio na stranici HALMEDa da li ova tvoja ljubimica laže ili govori istinu. Ti ne bi fakt čekiro to što je ona izjavila?
Hajde lepi pronađi ti nama i stavi ovdie link na stranicu HALMEDa gdje su objavljeni podaci o nuspojavama za covid vakcine.
Evo ti navilak sijena i zdjelu zobi dajem kao nagradu ako nađeš to što gospoDŽa priča na stranici HALMED.
Guest- Guest
Pogledaj Otvoreno... Vidiš tko nas vodi kroz ova vremena.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Napreduješ, nije faktograf. To je gospođa izjavila na Otvorenom u emisiji u kojoj sam prvi put vidio čelnike sindikata u mišijim rupama.ljubo1212 wrote:uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
Gospođa ne da može statirati, nego može biti glavna negativna u bilo kojem filmu.
uskoro ćemo svima njima doma dolaziti.. budu srali u gaće od straha.. pa ćemo vidjeti da li su i dalje zainteresirani da budu faš
AssadNaPodmornici wrote:uskoro ćemo svima njima doma dolaziti.. budu srali u gaće od straha.. pa ćemo vidjeti da li su i dalje zainteresirani da budu faš
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:uskoro ćemo svima njima doma dolaziti.. budu srali u gaće od straha.. pa ćemo vidjeti da li su i dalje zainteresirani da budu faš
Iskreno ... po ovom vremenu sad biti vani i stajati .... navučem još neku jebenu prehladu.
Kaj je vama??
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Pogledaj Otvoreno... Vidiš tko nas vodi kroz ova vremena.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Napreduješ, nije faktograf. To je gospođa izjavila na Otvorenom u emisiji u kojoj sam prvi put vidio čelnike sindikata u mišijim rupama.ljubo1212 wrote:uopće ne, iako bi tebi tako odgovaralo
Gospođa ne da može statirati, nego može biti glavna negativna u bilo kojem filmu.
Gledao
darth_vader-
2014-04-17
Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
2015-08-08
Zasto tuka Bubaš ne da podatke koliko se cijepljenih do sada zarazilo, a koliko onih koji su vec jednom preboljeli?
Za ove druge se Capak izlajao...cca 1900.
To je podatak koji ne drži vodu ovoj njihovoj agendiNoor wrote:Zasto tuka Bubaš ne da podatke koliko se cijepljenih do sada zarazilo, a koliko onih koji su vec jednom preboljeli?
2015-08-08
Covid pozitivni nalazi cijepljenih im agendu pomalo sjebavaju....michaellcmacha wrote:To je podatak koji ne drži vodu ovoj njihovoj agendiNoor wrote:Zasto tuka Bubaš ne da podatke koliko se cijepljenih do sada zarazilo, a koliko onih koji su vec jednom preboljeli?
Nek da podatke.
Od danas covid potvrde za preboljenje vaze isto 1g, umjesto dosadasnjih 6mj...
Jel moguce da im dolazi iz guzice u glavu ono sto tvrdi Primorac?!
Jel moguce da im dolazi iz guzice u glavu ono sto tvrdi Primorac?!
Tu se složin, tribali bi. Ali, ne će.michaellcmacha wrote:Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
Da ljudi nisu fašisti u duši, ovakove pizdarije ne bi ni bile moguće. Eventualno će svjetini ponuditi ritualni otkaz alenki markotić, nekoliko dana pisanja kako je prepisivala na ispitima u srednjoj i to je to.
2014-04-16
aben wrote:Tu se složin, tribali bi. Ali, ne će.michaellcmacha wrote:Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
Da ljudi nisu fašisti u duši, ovakove pizdarije ne bi ni bile moguće. Eventualno će svjetini ponuditi ritualni otkaz alenki markotić, nekoliko dana pisanja kako je prepisivala na ispitima u srednjoj i to je to.
Nisam naša onaj smajl sa Skejom, jebi ga...ali Seig Heil...
darth_vader-
2014-04-17
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje