ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 41 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 16/11/2021, 12:45

Noor wrote:nema Ra, pa ja moram uskočiti, ako smijem :D

pratim dražesnu prepisku i propjevat ću na lakat, ako ne napišem  :)

Brend je stvarno ok dečko i ugodan forumaš...ali, imao je vrlo neugodno iskustvo s covidom i ja u potpunosti razumijem njegovo stajalište, iako se kosi s mojim u nekim segmentima, bez obzira što sam coviod preboljela i ja
za razliku od Ere, Brend ni najmanje nije nametljiv, pogotovo ne agresivno nametljiv kao Ero...
dapače, često je samozatajan i suzdržan, osim u sitne noćne sate kad nakon dvi tri runde zna žešće raspaliti po forumu :)
i neka :D

Naspram Ere gotovo svi su samozatajni, suzdrzani i drazesni... Ali cijenim trud. Lajkic!

Nebitno je tko je kakav forumas. Ono sto je bitno jest znamo li sto je moralno ispravno i hocemo li postupiti u skladu s time... Oni koji znaju navedeno, a opet traze izlike za uzmicanje posebna su vrsta kukavica.

Svi mi mozemo pronaci razloge za uzmicanje.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2021, 12:53

Dr. LAUC POZIVA GRAĐANE NA OTPOR: ‘Izađite na prosvjede, jer mjere će biti sve srože i strože…’

'Ako želimo da se ove mjere ukinu, tiha većina koja ih ne podržava mora to jasno i glasno reći', smatra znanstvenik.

evo još jednog vulkanizera
očito se prelama, lauc ima insajderske informacije i kada on ovo kaže koji je prebolio i cijepio se dva puta onda možemo zamisliti što nam se sprema...
http://www.paraf.hr/dr-lauc-poziva-gradane-na-otpor-izadite-na-prosvjede-jer-mjere-ce-biti-sve-sroze-i-stroze/

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2021, 13:07

mutava baštarda wrote:
ebenica wrote:

ima dobar friz, sigurno ga je frizerka podučila kaj da govori u kameru...
nešto slično je donedavna nada hrvatske znanosti rekla i pozvala svakoga tko tvri suprotno na sučeljavanje... sučelio se novinar index.hr sa sigurne udaljenosti, koji je rekao da je domazet lošo pao pod utjecaj vjere.
zajebano je kad jedan znanstvenik koristi frizersku retoriku: ne znamo, nismo sigurni, treba istraživati, treba ispitivati, postoje opasnosti, ne možemo reć' 100% sigurno, treba bit oprezan, dugoročno djelovanje...
trebala bi ga bubaš nazvat' i objasnit mu da se bavi krivim poslom i da bi mu škare i češalj puno bolje ležali u rukama...15 minuta sere gluposti a može jednostavno reć': struka je jednoglasna. budala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 16/11/2021, 13:09

ebenica wrote:
vili40 wrote: pod uvjetom da ti je žena uz malo prčkanja po kosi dobila najnovije informacije iz svijeta medicine i pokoji pravni savjet kako se tužbama obogatiti.
mi antivakseri smo ti svi takvi, nakon određenog perioda na ovom svijetu skloni smo postavljati pitanja, ako nam nešto hoćeš prodat moraš bit jebeno uvjerljiv jer ako nismo sigurni nećemo to od tebe kupit pa da si 1000 puta struka...to je ono kaj budale nauče kroz život nakon kaj se tisuću puta opeku da poslije jebanja nema kajanja i da bi spriječili da nas netko jebe na suho pitamo milijardu pitanja zato što smo glupi kao i ta frizerka valjda. s druge strane pametni ne pitaju ništa, lako ih je uvjerit, samo treba doć' od struke. nema nikakvih pitanja. kad je struzka rekla da je cjepivo 95% sigurno to je bilo to, kad je rekla da je ipak na 80% to je isto bilo to, sad kad je palo na nekih 65-70 isti kurac..kai imaš pitat ako si pametan. ako nisi pametan jer ako šišaš ljude očito nisi koji se kurac uopće glasaš, jel tak?
još jednom,ne želim se svrstati ni u jednu skupinu zavađenih.Cijepio sam se svojom voljom ali nemam ništa protiv onih koji to ne žele pa sad ako su mi zbog toga dani odbrojani ko ga jebe,sam sam si kriv.Protestima se priključiti neću jer ako su se neki tek sad probudili nakon svih nedjela HDZ-a,Bandića i ostale kompanije,malo je kasno.I ne znam tko je u priču podmetnuo frizerke kad one beru par tisuća kuna na dan a od toga prijavljuju jednu petinu i to zdušno podržavam.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by T. 16/11/2021, 13:10

mutava baštarda wrote:Dr. LAUC POZIVA GRAĐANE NA OTPOR: ‘Izađite na prosvjede, jer mjere će biti sve srože i strože…’

'Ako želimo da se ove mjere ukinu, tiha većina koja ih ne podržava mora to jasno i glasno reći', smatra znanstvenik.

evo još jednog vulkanizera
očito se prelama, lauc ima insajderske informacije i kada on ovo kaže koji je prebolio i cijepio se dva puta onda možemo zamisliti što nam se sprema...
http://www.paraf.hr/dr-lauc-poziva-gradane-na-otpor-izadite-na-prosvjede-jer-mjere-ce-biti-sve-sroze-i-stroze/
faktograf.hr:
'gordan lauc neosnovano tvrdi da će mjere biti sve strože i strože...
upitom u vladi rh utvrdili smo kako to nije istina...
mjere će biti na snazi slijedeća dva tjedna...
koja su ključna da izravnamo krivulju...'
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2021, 13:11

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:
aben wrote:Haha, evo sun prošo punkt bez ikakvih papirov, srića i bog ča su komunisti nesposobni biti dosljedni fašisti
Kaže zaštitar na FINI, 'ja neću nikome branit ništa, ovo nije donio sabor, čita sam na internetu da mogu dobit 3 godine zatvora ako zabranim ljudima uć...' Korona novosti i spoznaje - Page 41 1f600

Eto ča se dogodi kad čito pravne savjete od frizerki sa interneta...

Obzirom da se vjerojatno savjetovao s vulkanizerom o epidemiji...
Moja supruga neki dun spičkala 500 kun na frizuru, boga mi moga jo nis vidi rozliku prije i posli. Ona je pak totalno nezadovoljna pošla u drugi salon da joj za dvisto kun popravu štetu. 

Obadvo puta je slušala struku koja je govorila suprotne stvori, a jedini rezultat je stopedeset dolarov manje u mojin takulinu.

jesi predo za rozvod
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2021, 13:13

vili40 wrote:
ebenica wrote:
vili40 wrote: pod uvjetom da ti je žena uz malo prčkanja po kosi dobila najnovije informacije iz svijeta medicine i pokoji pravni savjet kako se tužbama obogatiti.
mi antivakseri smo ti svi takvi, nakon određenog perioda na ovom svijetu skloni smo postavljati pitanja, ako nam nešto hoćeš prodat moraš bit jebeno uvjerljiv jer ako nismo sigurni nećemo to od tebe kupit pa da si 1000 puta struka...to je ono kaj budale nauče kroz život nakon kaj se tisuću puta opeku da poslije jebanja nema kajanja i da bi spriječili da nas netko jebe na suho pitamo milijardu pitanja zato što smo glupi kao i ta frizerka valjda. s druge strane pametni ne pitaju ništa, lako ih je uvjerit, samo treba doć' od struke. nema nikakvih pitanja. kad je struzka rekla da je cjepivo 95% sigurno to je bilo to, kad je rekla da je ipak na 80% to je isto bilo to, sad kad je palo na nekih 65-70 isti kurac..kai imaš pitat ako si pametan. ako nisi pametan jer ako šišaš ljude očito nisi koji se kurac uopće glasaš, jel tak?
još jednom,ne želim se svrstati ni u jednu skupinu zavađenih.Cijepio sam se svojom voljom ali nemam ništa protiv onih koji to ne žele pa sad ako su mi zbog toga dani odbrojani ko ga jebe,sam sam si kriv.Protestima se priključiti neću jer ako su se neki tek sad probudili nakon svih nedjela HDZ-a,Bandića i ostale kompanije,malo je kasno.I ne znam tko je u priču podmetnuo frizerke kad one beru par tisuća kuna na dan a od toga prijavljuju jednu petinu i to zdušno podržavam.
ovde se ne radi o meni i tebi, nego o svjetu kojeg ostavljamo iza sebe.

2015-09-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by T. 16/11/2021, 13:14

mutava baštarda wrote:
vili40 wrote:
ebenica wrote:
ovde se ne radi o meni i tebi, nego o svjetu kojeg ostavljamo iza sebe.
da, zamislimo se malo...
kakav to svijet ćemo ostaviti joži manoliću i keithu richardsu ?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2021, 13:15

prckov wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:
aben wrote:Haha, evo sun prošo punkt bez ikakvih papirov, srića i bog ča su komunisti nesposobni biti dosljedni fašisti
Kaže zaštitar na FINI, 'ja neću nikome branit ništa, ovo nije donio sabor, čita sam na internetu da mogu dobit 3 godine zatvora ako zabranim ljudima uć...' Korona novosti i spoznaje - Page 41 1f600

Moja supruga neki dun spičkala 500 kun na frizuru, boga mi moga jo nis vidi rozliku prije i posli. Ona je pak totalno nezadovoljna pošla u drugi salon da joj za dvisto kun popravu štetu. 

Obadvo puta je slušala struku koja je govorila suprotne stvori, a jedini rezultat je stopedeset dolarov manje u mojin takulinu.

jesi predo za rozvod
triba platiti biljege i još sto čuda... bolje patiti, patnja jača

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2021, 13:17

1 In 1999, Anthony Fauci (Director of NIAID), in partnership with Ralph Baric and the University of North Carolina Chapel Hill constructed an “infectious, replication defective” recombinant coronavirus to infect human cells;
 2 In 2002, NIAID and UNC filed for patent protection securing the rights to the spike protein chimeric bioweapon now modified for use in the gene therapy represented to be a “vaccine”;
 3 In 2003, the Centers for Disease Control and Prevention patented the genome of the SARS coronavirus securing all commercial use of SARS;
 4 In 2013 to 2016, NIAID, UNC Chapel Hill, EcoHealthAlliance (led by Peter Daszak), and the Wuhan Institute of Virology violated 18 USC §175 enabling the construction and chimeric manipulation of a pathogen known to be lethal to humans (the S1 Spike Protein) in repeated and habitual felonious acts;
 5 In 2015, Peter Daszak stated to the National Academy of Sciences that, “…until an infectious disease crisis is very real, present, and at an emergency threshold, it is often largely ignored. To sustain the funding base beyond the crisis, he said, we need to increase public understanding of the need for MCMs such as a pan-influenza or pan-coronavirus vaccine. A key driver is the media, and the economics follow the hype. We need to use that hype to our advantage to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of process, Daszak stated.”  2016 Feb 12. 6, Developing MCMs for Coronaviruses. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK349040/;
 6 And beginning in September of 2019, NIAID, UNC Chapel Hill, the Bill and Melinda Gates Foundation and the Chinese Centers for Disease Control conspired to conduct a global operation in the release of a respiratory pathogen to force nations into developing and deploying a global vaccine program including having President Trump sign an Executive Order (Executive Order 13887) mandating the production of mRNA vaccines months before any reported SARS outbreak; and,
 7 In 2020, two companies who had never safely produced any vaccine before were selected to manufacture an untested and unsafe product to unleash on the population;

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2021, 13:20

mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:

jesi predo za rozvod

al njoj ce kosa opet norost i eto opet nonovo stopedes dolarov
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/11/2021, 13:22

prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:

jesi predo za rozvod

veliš ti dugoročna investicija... triba uzet u obzir i da će izbit po vinograda i  po maslinovog uja šta bi bilo gore od krupe u cvitu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2021, 13:26

mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:

jesi predo za rozvod

veliš ti dugoročna investicija... triba uzet u obzir i da će izbit po vinograda i  po maslinovog uja šta bi bilo gore od krupe u cvitu...

pa da
bojin se ako nesta ne poduzme bonkrotirat ce
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by pokerjocker 16/11/2021, 13:44

violator wrote:I dalje indoktrinirani, pardon, glupikakurac .. :)

Ne podrzavam ovaj tihi drzavni udar, necu im dostavljati nikakvu kovidnicu, a budu li inzistirali na njoj, upitat cu ih jesu li za kakvu tuzbicu... ;)

U smrtnom strahu od "tuzbice" Plenky se zaključao u banske dvore i čeka da njonjo smiri situaciju.

Otprilike kao i ova splitska lopata što bezveze nabraja članke ustava koje je izguglala prije tri minute. Dođe solit, a ode zasoljena.

https://www.jutarnji.hr/video/news/kamere-snimile-sukob-zbog-covid-potvrda-znaci-tako-e-pa-hvala-hrvatskoj-drzavi-15120913
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2021, 14:03

Zanimljivo je da se ljudi nisu cijepili zbog straha od virusa nego zbog straha od vlasti i represivnog aparata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2021, 14:11

pokerjocker wrote:
violator wrote:I dalje indoktrinirani, pardon, glupikakurac .. :)

Ne podrzavam ovaj tihi drzavni udar, necu im dostavljati nikakvu kovidnicu, a budu li inzistirali na njoj, upitat cu ih jesu li za kakvu tuzbicu... ;)

U smrtnom strahu od "tuzbice" Plenky se zaključao u banske dvore i čeka da njonjo smiri situaciju.

Otprilike kao i ova splitska lopata što bezveze nabraja članke ustava koje je izguglala prije tri minute. Dođe solit, a ode zasoljena.

https://www.jutarnji.hr/video/news/kamere-snimile-sukob-zbog-covid-potvrda-znaci-tako-e-pa-hvala-hrvatskoj-drzavi-15120913

Cuj, barem se trudi, ne pristaje na ucjene... Ti valjda samo gutas sto ti se servira pa se nakon dvije godine cudis da postoje asimptomatski prenositelji...:) I tko je lopata u toj prici? Mis mali slatki...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2021, 14:16

Da sam admin ovdje zabranio bi ulaz na forum svima koji su se cijepili. Ne bi rekao banirao jer to je ipak preteska rijec necemo pretjerivati...nego samo zabranio ulaz sto je isti kurac kao i ban. Pa da i oni osjete kako to izgleda zivjeti u apartheidu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2021, 14:23

Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...

Gnječ pali sve što s tigne, i svoje i tuđe...tuče neselektivno
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2021, 14:28

prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
mutava baštarda wrote:
prckov wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:

jesi predo za rozvod

pa da
bojin se ako nesta ne poduzme bonkrotirat ce

Nodun se da će natural look ponovno dojti u modu

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2021, 14:33

epikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno  vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...

Tučem selektivno tamo gdje vidim nepravdu. Ali vidim i gdje ti srljas i sto ti smatras pod neselektivno. Ja ne jebem ni lijevo ni desno ni sredinu nisam clan niti simpatizer neke politicke stranke ili udruge. Jebem majku svim kriminalcima bez obzira na boju koze rasu narodnost vjeru politicko opredjeljenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2021, 14:35

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:Od vas antivaxera mutavi je duhovit drži svoju stranu ali ne grize, noorka je plaha ali se trudi suzdržati, katkad uspješno  vioaltorka je ženski ero ali s druge strane barikade...

Tučem selektivno tamo gdje vidim nepravdu. Ali vidim i gdje ti srljas i sto ti smatras pod neselektivno. Ja ne jebem ni lijevo ni desno ni sredinu nisam clan niti simpatizer neke politicke stranke ili udruge. Jebem majku svim kriminalcima bez obzira na boju koze rasu narodnost vjeru politicko opredjeljenje.
Ma da, a tito?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top