Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
aben wrote:Tu se složin, tribali bi. Ali, ne će.michaellcmacha wrote:Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
Da ljudi nisu fašisti u duši, ovakove pizdarije ne bi ni bile moguće. Eventualno će svjetini ponuditi ritualni otkaz alenki markotić, nekoliko dana pisanja kako je prepisivala na ispitima u srednjoj i to je to.
Nisam naša onaj smajl sa Skejom, jebi ga...ali Seig Heil...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Jebate, uvatu sanadera s rukama u vrići, i onda in triba desetljeće da ga kaznu,Glupkakurac wrote:aben wrote:Tu se složin, tribali bi. Ali, ne će.michaellcmacha wrote:Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
Da ljudi nisu fašisti u duši, ovakove pizdarije ne bi ni bile moguće. Eventualno će svjetini ponuditi ritualni otkaz alenki markotić, nekoliko dana pisanja kako je prepisivala na ispitima u srednjoj i to je to.
a zamisli da uvatu beroša, i optužu ga da nas je dvi godine dovi is maskami... Nema teorije da ih ikad dozovu na odgovornost
2014-04-16
Druge su ovo relacije, ljude nije doticao sanaderov džeparluk... Ovo su stvari gdje stotinama tisuća ljudi nekoliko činovnika, koji samo igrom slučaja odlučuju o sudbini cijele nacije, razjebava život, prisiljava na medicinski postupak koji dokazano ne štiti niti od težeg oblika razboljevanja niti od smrtnog ishoda, u isto vrijeme odriče svaku pa i najmanju odgovornost za možebitne nuspojave koje su u rasponu od vrlo rijetko (1/10000) do često (1/10). Nisu to ististe kategorije niti mogu bitiaben wrote:Jebate, uvatu sanadera s rukama u vrići, i onda in triba desetljeće da ga kaznu,Glupkakurac wrote:aben wrote:Tu se složin, tribali bi. Ali, ne će.michaellcmacha wrote:Ja ne tvrdim da hoće, nego iznosim svoj stav da odgovorni za nanošenje nemjerljive štete svom narodu, svojim građanima trebaju odgovarati... Pustimo da stvari idu svojim tijekom... Pa ćemo vidjeti kako će ovo u konačnici završiti... Treba imati na umu da ogroman broj ljudi pristaje poslušati vvlasti kako državne tako i zdravstvene, ali to ne znači da će im isti ti biti jamci ako se situacija zaliha... A vv hoće u jednom trenutkuaben wrote:Oćemo se kladiti da niko neće odgovarati za ovo?michaellcmacha wrote:Jebiga prijatelju znam ja što je rat, a znam i što je kad Vlada radi protiv svog naroda, zbog toga smo imali tisuće nepotrebnih smrti i do danas se nismo oporavili... I ta komunistička banditska Vlada nikad nije odgovarala... Ova sad, ako bude dovoljno svijesti i ustrajnosti, će morati odgovarati za ovo što radi...Glupkakurac wrote:Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
a zamisli da uvatu beroša, i optužu ga da nas je dvi godine dovi is maskami... Nema teorije da ih ikad dozovu na odgovornost
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AssadNaPodmornici likes this post
kako ne mogu? ako im je test pozitivan, moraju ostati u izolaciji, a ne šetati okolopokerjocker wrote:Noor wrote:
dakle, zasto se i vas ne testira?
jer su cjepljeni, pa ne mogu Bog zna što više poduzet. iako, postoji neka nelogičnost , priznajem. a sad tekma
da bi znali tko jest, a tko nije pozitivan, jedino test je pokazatelj
evo primjer..
Epi, jel ...iako se cijepio, virus može pokupiti i prenositi, a da toga nije svjestan, jer nema simptome
aben nije cijepljen (možda sad već i je, al nema veze) i nema simptome, ali mora se testirati. ako ne želi, ne može na posao niti će dobiti plaću, ali otkaz možda i hoće
ako Epi pokupi virus, to nitko neće znati, jer nema simptome i nije testiran, a i ponosno maše covid potvrdom i viče..mičite mi se s puta, ja sam cijepljen!! još malo i treća će!!
takav zarazan će se šepuriti po zbornici pred kolegicama, ali i po razredima i tko zna gdje sve ne i širiti virus dalje, dok nezaraženi aben sjedi doma bez posla i smišlja kako zaraditi za kruh
alo, zajebancija..pokerjocker wrote:ljubo1212 wrote:ti si isto iz bosne?pokerjocker wrote:ovog glupana ste dizali u nebesa,bio vam je zvijezda vodilja, zašto onda sada odjednom ne valja što govori?
https://www.24sata.hr/news/milanovic-u-vatikanu-imam-problem-s-tim-mahnitanjem-cijepljenje-je-cin-milosti-i-ljubavi-796827
vukojebina neka?
ajde, neka
si lud ti? o čem briješ?
kad ih pitaš takva logična pitanja, onda dobiješ vrlo brzo odgovor kako mora da si bosanac i/ili iz neke vukojebine
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
nemreju toliko puno testirati koliko lakše mogu cijepiti, i time smanjiti propulzivnost virusa, koliko ono puta?Noor wrote:kako ne mogu? ako im je test pozitivan, moraju ostati u izolaciji, a ne šetati okolopokerjocker wrote:Noor wrote:
dakle, zasto se i vas ne testira?
jer su cjepljeni, pa ne mogu Bog zna što više poduzet. iako, postoji neka nelogičnost , priznajem. a sad tekma
da bi znali tko jest, a tko nije pozitivan, jedino test je pokazatelj
evo primjer..
Epi, jel ...iako se cijepio, virus može pokupiti i prenositi, a da toga nije svjestan, jer nema simptome
aben nije cijepljen (možda sad već i je, al nema veze) i nema simptome, ali mora se testirati. ako ne želi, ne može na posao niti će dobiti plaću, ali otkaz možda i hoće
ako Epi pokupi virus, to nitko neće znati, jer nema simptome i nije testiran, a i ponosno maše covid potvrdom i viče..mičite mi se s puta, ja sam cijepljen!! još malo i treća će!!
takav zarazan će se šepuriti po zbornici pred kolegicama, ali i po razredima i tko zna gdje sve ne i širiti virus dalje, dok nezaraženi aben sjedi doma bez posla i smišlja kako zaraditi za kruh
a sve nekako mislim da onaj koji se cijepi nosi i masku, pa opet, kolko tolko smanjuje dodatno obrtanje virusa u populaciji
sad će me zanimati tko će više širiti zarazu, oni s tekme na poljudu ili ovi s prosvjeda na tuđmanovom trgu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Mi vi smo zaboravili kako je cijela Poljska vlada izginula u vrijeme koje je koincidiralo sa odbijanjem Poljske da podrži kampanju cijepljenja protiv svinjske gripe... Ali tek toliko da se zna poginuli predsjednik je bio član stranke pravo i pravda... Tko ono i danas vlada poljskom i tko se beskompromisno bori za interese Poljske i svog naroda... Da nije pravo i pravda...
2015-08-08
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
darth_vader and epikur37 like this post
ovom izjavom hvališ cjepivo, kak ti to nije jasno?Noor wrote:
2017-09-13
ljubo1212 wrote:alo, zajebancija..pokerjocker wrote:ljubo1212 wrote:ti si isto iz bosne?pokerjocker wrote:ovog glupana ste dizali u nebesa,bio vam je zvijezda vodilja, zašto onda sada odjednom ne valja što govori?
https://www.24sata.hr/news/milanovic-u-vatikanu-imam-problem-s-tim-mahnitanjem-cijepljenje-je-cin-milosti-i-ljubavi-796827
vukojebina neka?
ajde, neka
si lud ti? o čem briješ?
kad ih pitaš takva logična pitanja, onda dobiješ vrlo brzo odgovor kako mora da si bosanac i/ili iz neke vukojebine
a, ok. već sam se pobojao da si me svrstao u milanovićevog fana, a to ne bih probavio...
2017-09-13
pokerjocker wrote:ovom izjavom hvališ cjepivo, kak ti to nije jasno?Noor wrote:
Koleda aben se jamačno već cijepio... mjesec dva libertarijanskog dišpeta je isfurao pa poslije postupio racionalnoj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ne hvali cjepivo... Imaš na tisuće ljudi koji nisu cijepljeni, nemaju simptome, a nose virus i šire ga oko sebe... Takvih je tisuće i tisuće slučajeva .... A nitko ne zarezuje da u ovom trenutku imaš oko 40 000 aktivnih slučajeva od čega je 2345 osoba sa ozbiljnim simptomima i prima liječničku pomoć. Još najmanje toliko ih leži doma sa kakvom takvom ozbiljnijom simptomatikom... A ostalih 35 000 od kojih je oko 30000 necijepljenih nema nikakve simptome ili su simptomi beznačajni u periodu od 10 ili od 14 dana koliko traje aktivna fazapokerjocker wrote:ovom izjavom hvališ cjepivo, kak ti to nije jasno?Noor wrote:
2015-08-08
Noor likes this post
mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
2017-09-13
O čemu pričaš? Da nema tzv. asimptomatskih ne bi ni bilo pandemije...pokerjocker wrote:mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
T.- Posts : 17558
2014-04-14
pokerjocker wrote:ovom izjavom hvališ cjepivo, kak ti to nije jasno?Noor wrote:
po čemu? :D
ima ih i te koliko, ali i onih koji misle da ga je ulovila obična prehlada, a ne covid, jer ima jako blage simptome, koji su vrlo slični najbezazlenijim virozama, prehladama...curi nos, 1 dan fibra, popije 2-3 čaja, malo se nakrka C vitaminom i medom, uzme Coldrex, doktoru se ne javi i šiba dalje po vani ko da mu ništ nijepokerjocker wrote:mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
pokerjocker wrote:mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
2015-08-08
E jebiga obrisalo mi cijeli post... Uglavnom postoje na tisuće osoba koje su nosioci virusa a da nemaju nikakvih simptoma... I cijepljeni i necijepljeni...michaellcmacha wrote:pokerjocker wrote:mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
2015-08-08
pa jel i ministar Marić među takvima?michaellcmacha wrote:E jebiga obrisalo mi cijeli post... Uglavnom postoje na tisuće osoba koje su nosioci virusa a da nemaju nikakvih simptoma... I cijepljeni i necijepljeni...michaellcmacha wrote:pokerjocker wrote:mislio sam da ne postoji niti jedna osoba koja oboli od korone, a da nema ama baš nikakve simptome.
bio u kontaktu sa zaraženim, otišao na test iako nije imao simptome...i prc milojka - pozitivan!
Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić tijekom vikenda testirao se na koronavirus iz osobne odgovornosti s obzirom na to da je član njegove obitelji razvio simptome te utvrdio pozitivan nalaz na koronavirus.
i on je evo, bio osobno odgovoran pa je otišao....al takvih je malo, 99% njih šuti i šlajsa okolo
lijepo je vidjeti zajednistvo na prosvjedima..
okupljanje oko bitnih tema, ljudskih prava, budućnosti, životnog standarda..
mediji su nas otrovali nebitnim stvarima i novostima, lažima, a kad se malo okupimo i uspijemo uhvatiti nečeg bitnog, osjeća se duh 90ih i nekog ponosa.. a ponos je bitan za pobjedu
Ne vidim nesto ekipu profesionalaca, boraca za raznorazna ljudska prava i slobode.kic wrote:
lijepo je vidjeti zajednistvo na prosvjedima..
okupljanje oko bitnih tema, ljudskih prava, budućnosti, životnog standarda..
mediji su nas otrovali nebitnim stvarima i novostima, lažima, a kad se malo okupimo i uspijemo uhvatiti nečeg bitnog, osjeća se duh 90ih i nekog ponosa.. a ponos je bitan za pobjedu
Njih se ovo ne tice, oni su uz vlast:)
dijagram-
2015-08-09
kic likes this post
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje