Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
tražim jel i osnivač Karl Pfizer bio židov, al nisam našlaGnječ wrote:Noor wrote:indikativno, daGnječ wrote:Noor wrote:izguglala sam da je to fake vijest...boktepitaj jel je il nijeGnječ wrote:Noor wrote:ha? kaj stvarno?Leviathan2 wrote:daj malo potkuri epijaNoor wrote:Ti živiš u oblacima, mali..i do tebe ne dopire...epikur37 wrote:Srećom anti akserska priča ima sve manje poklonika... punktovi su puni i otvaraju se novi
Odnio vrag salu
...istina
pitaj ga jel znao da su uapsili direktora fajzera, glavnog
zbog skrivanja podataka o nezeljenim ecincima cjepiva
jer su lagali o ucinkovitosti cjepiva
jer su davali mito sakom i kapom politicarima i novinskim agencijama da shute
Nema logike. Hapse ga zbog svega ovoga iznad napisanog ali i dalje fanaticki guraju cjepivo Pfizer. ???
Sigurno je jedino da je sephardi jew. Zanimljivo mi je kako na celu skoro svih korporacija bude neki zidov. Slicno kao u rvackoj na svim pozicijama moci je neki erceg bosanac turcin izbosne.
Da nije sehardi zidov ne bi ni bio CEO Pfizer korporacije. Veterinar iz Grčke postao CEO Phizera. Nije bilo boljih kandidata ili nisu imali krvna zrnca jedinog naroda kojeg je bog odabrao.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:tražim jel i osnivač Karl Pfizer bio židov, al nisam našlaGnječ wrote:Noor wrote:indikativno, daGnječ wrote:Noor wrote:izguglala sam da je to fake vijest...boktepitaj jel je il nijeGnječ wrote:Noor wrote:ha? kaj stvarno?Leviathan2 wrote:daj malo potkuri epijaNoor wrote:Ti živiš u oblacima, mali..i do tebe ne dopire...epikur37 wrote:Srećom anti akserska priča ima sve manje poklonika... punktovi su puni i otvaraju se novi
Odnio vrag salu
...istina
Nema logike. Hapse ga zbog svega ovoga iznad napisanog ali i dalje fanaticki guraju cjepivo Pfizer. ???
Sigurno je jedino da je sephardi jew. Zanimljivo mi je kako na celu skoro svih korporacija bude neki zidov. Slicno kao u rvackoj na svim pozicijama moci je neki erceg bosanac turcin izbosne.
Da nije sehardi zidov ne bi ni bio CEO Pfizer korporacije. Veterinar iz Grčke postao CEO Phizera. Nije bilo boljih kandidata ili nisu imali krvna zrnca jedinog naroda kojeg je bog odabrao.
Gledas po djevojackom prezimenu majke cije je prezime Klotz. Klotz je zidovsko prezime. Po majci je zidov a za oca nisam uspio naci.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:tražim jel i osnivač Karl Pfizer bio židov, al nisam našlaGnječ wrote:Noor wrote:indikativno, daGnječ wrote:Noor wrote:izguglala sam da je to fake vijest...boktepitaj jel je il nijeGnječ wrote:Noor wrote:ha? kaj stvarno?Leviathan2 wrote:daj malo potkuri epijaNoor wrote:Ti živiš u oblacima, mali..i do tebe ne dopire...epikur37 wrote:Srećom anti akserska priča ima sve manje poklonika... punktovi su puni i otvaraju se novi
Odnio vrag salu
...istina
Gledas po djevojackom prezimenu majke cije je prezime Klotz. Klotz je zidovsko prezime. Po majci je zidov a za oca nisam uspio naci.
da
https://dbs.anumuseum.org.il/skn/en/c6/e207046/Family_Name/KLOTZ
Naravno, moj link o Velikom resetu sa Svjetskog ekonomskog foruma niste ni kliknuli, a znate cvilit' kako se vasi nastancani clanci - ne citaju.
Guest- Guest
epikur37 wrote:U Osijeku preminuo mladi necijepljeni muškarac, dr. Berecki otkrio koje su mu bile zadnje riječi
Dok su ga pripremali za intubaciju, rasplakao se. Zadnje što je rekao bilo je: "Jebem ti onog koji me nagovorio da se ne cijepim!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-osijeku-preminuo-mladi-necijepljeni-muskarac-dr-berecki-otkrio-koje-su-mu-bile-zadnje-rijeci-15119188
Kad bi pojedini pacijenti se našli u sličnoj situaciji, a što im ne želim, sasvim drukčije bi pričali...ljude zbog nemogućnosti disanja, pulsa, povišenog tlaka, slabosti... Počne loviti nezamisliva tjeskoba, rezistentna na vlastitu volju... Virus polako, ali postepeno melje, isisava život, to čovjek osjeti, počinje osjećati očaj pri pomisli da više nikad neće vidjeti bližnje, pomirio bi se sa svime samo da ih može vidjeti, kolaps organizma se ponekad dogodi u par sati, pluća devastirana cikotinskom olujom se uvuku kao ispuhani balon. Svjesno se prisiljavaš disati. Ne ide. Pogled u ogledalo kao da gledaš nekog nepoznatog izgubljenog čovjeka, Cristian Bale u Machinistu ti pada na pamet...I sad poluinvalidan ću bacit na ruku 3/4 foruma iz pičke, na 50 metara slobodno ostaviti barem pola bazena iza sebe. Ne događa se drugima, a bome niti slabima. U cugu kontra zmorca odveslam i dalje 2km. Ne tako davno je bilo 30 km iz pičke, al nema veze...antivakseri da se napuše kurca redom. Svi.
darth_vader-
2014-04-17
ja sam kliknuo, pročitao. nemam komentar zato i nisam komentirao. na neke stvari nemam riječi.violator wrote:Naravno, moj link o Velikom resetu sa Svjetskog ekonomskog foruma niste ni kliknuli, a znate cvilit' kako se vasi nastancani clanci - ne citaju.
Guest- Guest
mislim da je totalno nevažno tko je židov a tko nije, ovakve stvari bi već mogle bit bitne. fact checker će se sigurno bacit na pfizer s obzirom na ovakvu prošlost i checkirat ih u 3 poteza ..
https://www.theguardian.com/business/2010/dec/09/wikileaks-cables-pfizer-nigeria
https://www.theguardian.com/business/2010/dec/09/wikileaks-cables-pfizer-nigeria
Guest- Guest
koji jebeni kurac ti hoćeš? ja sam bio na operaciji sa 20 godina, oporavak mi je bio jebeno težak, višemjesečni, oporavio sam se i što sad? jel trebam dijeliti to svoje iskustvo sa svima? radit kulturu žrtve od sebe samoga? jesi se oporavio? jesi se cijepio da ti se to više ne dogodi? pa odjebi na neku temu anonimne žrtve i dijelite svoja iskustva... koji kurac hoćeš od nas? da se cijepimo? pa odjebi u 3 pizde materine više.jasambrend wrote:epikur37 wrote:U Osijeku preminuo mladi necijepljeni muškarac, dr. Berecki otkrio koje su mu bile zadnje riječi
Dok su ga pripremali za intubaciju, rasplakao se. Zadnje što je rekao bilo je: "Jebem ti onog koji me nagovorio da se ne cijepim!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-osijeku-preminuo-mladi-necijepljeni-muskarac-dr-berecki-otkrio-koje-su-mu-bile-zadnje-rijeci-15119188
Kad bi pojedini pacijenti se našli u sličnoj situaciji, a što im ne želim, sasvim drukčije bi pričali...ljude zbog nemogućnosti disanja, pulsa, povišenog tlaka, slabosti... Počne loviti nezamisliva tjeskoba, rezistentna na vlastitu volju... Virus polako, ali postepeno melje, isisava život, to čovjek osjeti, počinje osjećati očaj pri pomisli da više nikad neće vidjeti bližnje, pomirio bi se sa svime samo da ih može vidjeti, kolaps organizma se ponekad dogodi u par sati, pluća devastirana cikotinskom olujom se uvuku kao ispuhani balon. Svjesno se prisiljavaš disati. Ne ide. Pogled u ogledalo kao da gledaš nekog nepoznatog izgubljenog čovjeka, Cristian Bale u Machinistu ti pada na pamet...I sad poluinvalidan ću bacit na ruku 3/4 foruma iz pičke, na 50 metara slobodno ostaviti barem pola bazena iza sebe. Ne događa se drugima, a bome niti slabima. U cugu kontra zmorca odveslam i dalje 2km. Ne tako davno je bilo 30 km iz pičke, al nema veze...antivakseri da se napuše kurca redom. Svi.
Guest- Guest
jasambrend wrote:epikur37 wrote:U Osijeku preminuo mladi necijepljeni muškarac, dr. Berecki otkrio koje su mu bile zadnje riječi
Gledala sam svakodnevno vlastitog oca kako se bori za dah. Ali ne zbog virusa.
Slobodno se napusi kurca sad tako pametan nakon prethodnog prenemaganja o otrovu u cjepivima i nepravodobnom javljanju vlastitoj lijecnici nakon koliko ono dana temperature!?
Guest- Guest
violator wrote:Naravno, moj link o Velikom resetu sa Svjetskog ekonomskog foruma niste ni kliknuli, a znate cvilit' kako se vasi nastancani clanci - ne citaju.
Jesam. Ja sam procitao pa sam isao citati sto o velikom resetu kazu fact checkeri koji uvjeravaju da ono sto pise nije ono sto pise.
Guest- Guest
Strasno je kako neki ljude pate od fobije proganjanja,no,necu u to ulaziti.veber wrote:je, strava i užas.Hartmann wrote:Najdalje je u propagandi ZA gensku terapiju(netko ce reci i vakcinu) otisla savezna republika Njemacka.Da ekstremno skratim,prisjetimo se Goebelsove slavne izreke...
"Ako je laz dovoljno velika i ponovi se puno puta,vremenom ce postati istina.."
Danasnji propagandisti su nadmasili Goebelsa za x na n-tu toliko visestruko,da se goebels okrece u grobu.
baš sam neki dan objavio fotke s jednog događaja gdje su ljudi disciplinirani i drže razmak. čak i mala djeca nose maske.
daj svetoje ne bulazni. cijepio si se i sada mudruješ.
u njemačkoj se najmanje cijepilo medicinara.
sve manje ljudi se želi cijepiti, dosegnuli su broj od 67% s prvom dozom, a od treće svi živi bježe.
i ne mrljaj jer jednako kao i ti živim i radim u njemačkoj.
za razliku od tebe inžinjera u audiju za prešom ja sam u održavanju u Airbusu-vojni dio.
tko mi je kriv kada nisam inžinjer ko ti.
jel još razbucavaš turčine u pet ujutro kada kao menadžer ide S-bahnom u kontrolu pogona da vidiš jel su svi krenuli raditi od 6.
i kako ru(j)ka pimpač se već naviknuo na žuljeve, menadžerske?
Ja nisam cjepljen,a moja zena se cjepila,i nakon druge doze,zdravlje joj je nepovratno unisteno..Posto radim posao,gdje me nitko ne moze ucijeniti da se cijepim,necu se niti cjepiti.Gdje ti kolega radis i gdje zivis,nije moje podrucje interesiranja,pa tako necu niti komentirati.Usput,ako se vec postavljas iznad drugih,onda to cini i na podrucju bontona.
ebenica wrote:mislim da je totalno nevažno tko je židov a tko nije, ovakve stvari bi već mogle bit bitne. fact checker će se sigurno bacit na pfizer s obzirom na ovakvu prošlost i checkirat ih u 3 poteza ..
jasno da nije bitno, no za primjetiti je da ih je puno na vodećim pozicijama diljem svijeta
jel to što imaju nos za lovu ili je to urbani mit, ne znam :)
kliknula sam link...ogavni su, ne znam što reći drugo :(
nudim 1000 kn onome tko me uspije zaraziti koronom. ne zajebavam se. pokusavam se zadnjih 10 dana , non stop se druzim sa zarazenima meni nista
jasambrend wrote:epikur37 wrote:U Osijeku preminuo mladi necijepljeni muškarac, dr. Berecki otkrio koje su mu bile zadnje riječi
Napusi se kurca ti. Mogao si cekati jos 15 dana za otic kod doktora i pit paracetamole.
Guest- Guest
Utješno je što za 100 godina ništa od ovoga neće biti bitno...
Par obicnih medikamenata i bez recepta pus nesto za osnazivanje imuniteta,i ne treba nista drugo
Ionako smo svi već bili mrtvi...
I nije bilo ništa strašno...
Ni ne sjećamo se kako je biti mrtav...
I nije bilo ništa strašno...
Ni ne sjećamo se kako je biti mrtav...
kic wrote:
Austrija uvodi karantenu za necijepljene
koji jebeni k?!?!?!
Humans are complex creatures with a variety of needs. They are not a suitable pet for most dragons, but for the right dragons who have time, patience, and proper resources, these animals can make absolutely incredible pets.
Guest- Guest
violator wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:U Osijeku preminuo mladi necijepljeni muškarac, dr. Berecki otkrio koje su mu bile zadnje riječi
Gledala sam svakodnevno vlastitog oca kako se bori za dah. Ali ne zbog virusa.
Slobodno se napusi kurca sad tako pametan nakon prethodnog prenemaganja o otrovu u cjepivima i nepravodobnom javljanju vlastitoj lijecnici nakon koliko ono dana temperature!?
Nisam bitan ja uopće i da, javio sam se na vrijeme, dobio uputnicu odmah, prvi termin testiranja je bio za 4 dana zbog usrane turističke sezone. Dalje je bio vikend i nada da će sve proći spontano jer je to "malo jača prehlada". Nije bila. Problem je u tome što će uskoro 100 ljudi dnevno umirati, a ekipa jebivjetara brije o usranim ljudskim pravima, problem je nositi maske, testirati se... Briju na pravo na virus(jebi si mater Hase, retardiranu i Nino i Bulj i ostali slobodomisleći jebivjetri) ... Na kraju, ispada da zaslužujemo šugavi kradeze, neka nam ih još dvista godina barem. Zvuče ka zrnce razuma u svemu, jebali mater svoju pokvarenu svejedno, ali tako je... Žao mi je zbog tvog oca, iskreno. Želio samo dočarati djelić onoga što proživljavaju ljudi s težim simptomima, a dojučer zdravi koji su mogli biku rogove iščupati... Neka idu u pizdu materinu i Lauc i Bakić i svi slični hohštapleri s dopisnim doktorarima iz Doboja...pun mi je kurac više slušanja paušalnih, a šatro matematičkih predikcija.
Last edited by jasambrend on Thu 11 Nov - 20:01; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Imam kolegu, isto nema sanse da se zarazi. Oko njega smo vecina prebolili koronu on nas grlio htio i ljubiti da dobije koronu nema sanseAssadNaPodmornici wrote:nudim 1000 kn onome tko me uspije zaraziti koronom. ne zajebavam se. pokusavam se zadnjih 10 dana , non stop se druzim sa zarazenima meni nista
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje