Korona novosti i spoznaje
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:Podatki su ti od prije 3 tjedna, čovječe.mutava baštarda wrote:Evo i Izrael https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=GBR~HRV~ISR
Ne znam kakvi su to uspjesi ako im umire više ljudi?
Israel 3/na 9,3mio. stanovnika, a Hrvatska 40, na 4 mio stanovnika.
Prestani manipulirati ako ti ne ide.
Evo i tebi.
Kao i obično...hop...hop...hop....na nešto sasvim treće.
Šta ćemo s ovim, lepi? Ili se radi o neznanju, ili o lošem pokušaju manipulacije, odnosno laganja, nema trećeg.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Korona novosti i spoznaje
Lud nisam, Bogu hvala.Noor wrote:Eroo wrote:Samo ti nedostaju dokazi za takve izjave. Smajlićima se to ne postiže.Noor wrote:čovječe, daj se ne blamiraj daljeEroo wrote:Nisu problem samo umrli, oni najmanje. Preminule se zakopa i s njima nemaš više problema.Gnječ wrote:Studies on Covid-19 Lethality
Updated: November 2021
5) Percentage of Covid-19 deaths in care homes
In most Western countries, deaths in care homes account for 30% to 60% of all covid deaths. In Canada and some US states, care homes account for up to 80% of all covid-related deaths. In Sweden, deaths in nursing homes and nursing apartments account for 70% of all deaths.
https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/
Znaš li koliki je postotak trajnih invalida od ukupnog broja hospitaliziranih?
Lepi, de potrudi se pronaći link s tim podatcima, pa makar bio i na mađarskom.
Čestitat ću ti kad me ispraviš.
jesi pročitao tekstove koje je stavio Gnječ?
2016-07-22
Ljudi moji govorim odavno da ero nije baš tako loš...
Evo sada smo doznali na ne razumije engleski jezik...
Znači da 90% na ovim temama 'zalijepljenog' sadržaja, tekstova, videa, nema pojma o čemu se radi...
On ima podatke stožera na hrvatskom jeziku i svoje grafove jbg. ...
Nemojte ga previše oštro suditi...
Evo sada smo doznali na ne razumije engleski jezik...
Znači da 90% na ovim temama 'zalijepljenog' sadržaja, tekstova, videa, nema pojma o čemu se radi...
On ima podatke stožera na hrvatskom jeziku i svoje grafove jbg. ...
Nemojte ga previše oštro suditi...
HDZ sporo obrađuje podatke. Jesi vidio kako Izrael i UK radi brže, a mi kasnimo? Plus sve transparentno, ne triba čekati da Capak pročita.Eroo wrote:Eroo wrote:Podatki su ti od prije 3 tjedna, čovječe.mutava baštarda wrote:Evo i Izrael https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=GBR~HRV~ISR
Evo i tebi.
Šta ćemo s ovim, lepi? Ili se radi o neznanju, ili o lošem pokušaju manipulacije, odnosno laganja, nema trećeg.
Ero nemoj mi kazati da se tu radi o smrtnosti od korone. Ako je tako tebi ispada da je bolje da umre 120 ljudi, a nitko od korone ( Izrael ) nego 99, a od tih 99 njih 30 da bide zaraženo.mutava baštarda wrote:HDZ sporo obrađuje podatke. Jesi vidio kako Izrael i UK radi brže, a mi kasnimo? Plus sve transparentno, ne triba čekati da Capak pročita.Eroo wrote:Eroo wrote:Podatki su ti od prije 3 tjedna, čovječe.mutava baštarda wrote:Evo i Izrael https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=GBR~HRV~ISR
Evo i tebi.
Ako je tako, onda ti eno Ljubo pa titrajte jedan drugom jajca.
Napiši pet svojih rečenica s najbitnim što nam želiš saopćit.Gnječ wrote:
evo ti na primjer Belgija:
Jebote, ako si nastudirao tabelu onda objasni što si zaključio. S brojkama i postotcima, naravno.
PS: Očekivao bih da se više potrudiš oko HR, na primjer.
2016-07-22
ebenica wrote:tih 11x je izgleda palo na 8X...16 ministara 2 zaražena u samoizolaciji.Noor wrote:upravo to ponavljam već jako dugo...ebenica wrote:kako ti se ministar marić uklapa u te osnove matematike? koliko ima takvih među cjepljenima? da bi to znali trebali bi testirati sve cjepljene, time bi znali i koliko kovid potvrde nakon cjepljenja imaju smisla, znali bi točan broj, znali bi učinkovitost cjepiva...ali to bi bila neka znanstvena metoda. ovdje je ionako riječ o vradžbinama iza ponoći, iza 2 u noći, 51.osoba itd. a ti misliš da su to osnove matematike?Eroo wrote:Nažalost ima, ali na svu sreću imam pametnijeg posla nego pačiće podučavati osnovama matematike.T. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
njegov jedini odgovor na to je ...11x
Eroo wrote:Napiši pet svojih rečenica s najbitnim što nam želiš saopćit.Gnječ wrote:
evo ti na primjer Belgija:
Jebote, ako si nastudirao tabelu onda objasni što si zaključio. S brojkama i postotcima, naravno.
PS: Očekivao bih da se više potrudiš oko HR, na primjer.
JEBEM TI MATER TURČINE. JEL DOVOLJNA JEDNA REČENICA ILI MORAM CIJELU LITANIJU?
Guest- Guest
Izgleda da corona najžešće udara na vakcinisane hercegbosance...mutava baštarda wrote:ebenica wrote:tih 11x je izgleda palo na 8X...16 ministara 2 zaražena u samoizolaciji.Noor wrote:upravo to ponavljam već jako dugo...ebenica wrote:kako ti se ministar marić uklapa u te osnove matematike? koliko ima takvih među cjepljenima? da bi to znali trebali bi testirati sve cjepljene, time bi znali i koliko kovid potvrde nakon cjepljenja imaju smisla, znali bi točan broj, znali bi učinkovitost cjepiva...ali to bi bila neka znanstvena metoda. ovdje je ionako riječ o vradžbinama iza ponoći, iza 2 u noći, 51.osoba itd. a ti misliš da su to osnove matematike?Eroo wrote:Nažalost ima, ali na svu sreću imam pametnijeg posla nego pačiće podučavati osnovama matematike.T. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
njegov jedini odgovor na to je ...11x
A takvih je više u hrvatskoj nego u herceg bosni...
Gore nemaju cjepiva ni da se oćeš cijepit...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
lud nisi svakako, jer od luđaka do genija je tanka nit...ti si od ovog potonjeg svjetlosnim godinama dalekoEroo wrote:Lud nisam, Bogu hvala.Noor wrote:Eroo wrote:Samo ti nedostaju dokazi za takve izjave. Smajlićima se to ne postiže.Noor wrote:čovječe, daj se ne blamiraj daljeEroo wrote:Nisu problem samo umrli, oni najmanje. Preminule se zakopa i s njima nemaš više problema.Gnječ wrote:Studies on Covid-19 Lethality
Updated: November 2021
5) Percentage of Covid-19 deaths in care homes
In most Western countries, deaths in care homes account for 30% to 60% of all covid deaths. In Canada and some US states, care homes account for up to 80% of all covid-related deaths. In Sweden, deaths in nursing homes and nursing apartments account for 70% of all deaths.
https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/
Znaš li koliki je postotak trajnih invalida od ukupnog broja hospitaliziranih?
Lepi, de potrudi se pronaći link s tim podatcima, pa makar bio i na mađarskom.
Čestitat ću ti kad me ispraviš.
jesi pročitao tekstove koje je stavio Gnječ?
al si nepismen i ograničen, ispranog uma
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje