Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Medju imotskim dinamovcima ima te hrvatske casti koja se nikad nije slagala sa terorom kojega provodi Navijac crvene zvezde ljubitelj jugoslavije osoba koja se nudila da na zrinjevcu kupi stan staroj kurvi krvavog marsala. Ali to tebi objasnjavati je nemoguce.sitting_bull wrote:na žalost, i među imotskim dinamovcima ima natruha sektaškog mentalnog sklopa...FRANK wrote:Ma end je mala beba .
Cim se dogodi prvi neki simbolicni uspjeh la farsije
Ili pedri zabije realu
Endic ce zaboravit dinamo i prodati ga kao i ono govno sto se krije u medjugorku
Jer jugoslavencina i hrvatina nisu istog porijekla.
Jugoslaven zali za Beogradom dok se imotski hrvati dici zagrebom kao glavnim gradom.
Jugoslaven zali za zlocinackim sinom yusipovicem hrvat zali za Blagom Zadrom.
U tome je razlika imotskog dinamovca i zagrebackog roba i poslusnika kojemu je Mamic Otac Sin Duh sveti.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dok ga nije bilo rivalstvo je postojalo a nikad ovakva mrznja.
Jos uvik vjerujem da se duboko krije tajna da je upravo NECASTIVI Z.M duhovni otac teroristicke org. Zvane SEKTA.
a sve je to djelo UDBE...
Kojoj pripada i bivol koji sere.
Mada ce izbacivati pjenu na usta raznim uvredama da to nije istina jer verbalno nasilje je najcesci cin samoobrane kada se talog ljudski dovede pred zid.
Kao sto je i ranjena zvijer najopasnika kad ju se stjera u zamku.
Jel tako skojevacki udbasu.
Jos uvik vjerujem da se duboko krije tajna da je upravo NECASTIVI Z.M duhovni otac teroristicke org. Zvane SEKTA.
a sve je to djelo UDBE...
Kojoj pripada i bivol koji sere.
Mada ce izbacivati pjenu na usta raznim uvredama da to nije istina jer verbalno nasilje je najcesci cin samoobrane kada se talog ljudski dovede pred zid.
Kao sto je i ranjena zvijer najopasnika kad ju se stjera u zamku.
Jel tako skojevacki udbasu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:Pusti budalu... :)fridrih-niche wrote:Zekane, tribas pocet igrat FM, pa ces vidit da su to normalne stvari...Zeko wrote:Istina,fridrih-niche wrote:Svaka kuna je dobrodošla!
<3
To se prakticira i npr. kad osvojiš jackpot...
;)
Vidim da se ponavljaju iste lazi uz dodatak novih.
Isplata za Pasalica je trebala biti lani, ne tek sad. Nastao je spor oko jedne stavke u ugovoru prilikom transfera u Chelsea. Navedeni iznosi također nisu tocni.
A vidim da nam iz radionice lazi bjegunca/kriminalca i dalje pokusavaju plasirati kako je drzava oprostila porezni dug prilikom preoblikovanja sto je naravno laz. Dug je pretvoren u dionice koje su i danas u vlasništvu grada Splita po zakonu o preoblikovanju i sdd koji je pak donesen u Saboru RH. Nitko im nije branio da stavu odma sve dionice na burzu i naplate svoj dug, a isto mogu napraviti i danas jer dionice Hajduka su vrijedile te 2009, vrijede danas a vrjedit ce i za 50, 100, 1000 godina.
Dakle, ovdje se kao dužnik kojemu je država OTPISALA dugovanja pod rednim brojem 27 nalazi imenom i prezimenom HNK Hajduk šdd Split, a iznos OTPISANOG duga je 142.672.912,68 kn ... Godinama si ovdje trabunjao kako je država otpisala dugovanja samo ona koja se odnose na Croatiu iliti Dinamo, dakle godinama si lagao ... Ovim dokumentom si ponovo po tko zna koji put popišan od glave do pete i od sada zatvori tu svoju poganu gubicu jer lažeš čim zineš ...
Zeko-
2015-08-26
Boze kad nisam nadrogiran govorin kao moj slavni imocanin Vlado Gotovac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Glupkakurac wrote:Od kad im se End priključio u tabor, počeo je neminovan pad Mordora... To je taj luzerski mentalitet iz Barce, nema što drugo biti... : )
Guest- Guest
A zasto bi se npr. Dinamu ili Hajduku trebala oprostiti dugovanja????Zeko wrote:Andreas Goldberger wrote:Pusti budalu... :)fridrih-niche wrote:Zekane, tribas pocet igrat FM, pa ces vidit da su to normalne stvari...Zeko wrote:Istina,fridrih-niche wrote:Svaka kuna je dobrodošla!
<3
;)
Isplata za Pasalica je trebala biti lani, ne tek sad. Nastao je spor oko jedne stavke u ugovoru prilikom transfera u Chelsea. Navedeni iznosi također nisu tocni.
A vidim da nam iz radionice lazi bjegunca/kriminalca i dalje pokusavaju plasirati kako je drzava oprostila porezni dug prilikom preoblikovanja sto je naravno laz. Dug je pretvoren u dionice koje su i danas u vlasništvu grada Splita po zakonu o preoblikovanju i sdd koji je pak donesen u Saboru RH. Nitko im nije branio da stavu odma sve dionice na burzu i naplate svoj dug, a isto mogu napraviti i danas jer dionice Hajduka su vrijedile te 2009, vrijede danas a vrjedit ce i za 50, 100, 1000 godina.
Dakle, ovdje se kao dužnik kojemu je država OTPISALA dugovanja pod rednim brojem 27 nalazi imenom i prezimenom HNK Hajduk šdd Split, a iznos OTPISANOG duga je 142.672.912,68 kn ... Godinama si ovdje trabunjao kako je država otpisala dugovanja samo ona koja se odnose na Croatiu iliti Dinamo, dakle godinama si lagao ... Ovim dokumentom si ponovo po tko zna koji put popišan od glave do pete i od sada zatvori tu svoju poganu gubicu jer lažeš čim zineš ...
Koji je razlog???
Sta su na kraju krajeva dinamo i hajduk u normalnom smislu malom coviku koji se svakodnevno bori za opstanak....
Naime gazdi malog kvartovskog kafica se sigurno nece oprostiti dug prema drzavi
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Nikolu je tata Josko naucija postenju. Uvik kontra lopova i kriminalaca.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kakve veze ima dinamo sa croatijom.
Naime zar se skupina jugoudbasa nije izborila da vratimo staro komunisticko ime i da izbrisemo ono hrvatsko Croatia
Naime zar se skupina jugoudbasa nije izborila da vratimo staro komunisticko ime i da izbrisemo ono hrvatsko Croatia
2015-09-13
oho sektasi i kostarikanski tatticar udruzili snage, imate li srama pitanje je za milijun eura
hvala bogu moj obraz je cist ko suza
dinamova plava krv tece mojim zilama
nastavite...
hvala bogu moj obraz je cist ko suza
dinamova plava krv tece mojim zilama
nastavite...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jel ti viruješ da san ja mora potražit ko je jebeni Filip Zubčić.fridrih-niche wrote:Btw. nek se i taj Zubcic i ostala licemjerna stoka napuše kurca!
Vidija sam kako su ljudi navijali za Hajduka protiv Gzire i Tobola, lol...
;)
Ja mislija neko i nešto kad ide odgovarat Niksiju kad ono neki purger šta sanjka po Sljemenu.
Četiri dana je prošlo a pajceki i dalje skviče.
Koliko još do očaja?
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
hahaha.FRANK wrote:A zasto bi se npr. Dinamu ili Hajduku trebala oprostiti dugovanja????Zeko wrote:Andreas Goldberger wrote:Pusti budalu... :)fridrih-niche wrote:Zekane, tribas pocet igrat FM, pa ces vidit da su to normalne stvari...Zeko wrote:Istina,fridrih-niche wrote:Svaka kuna je dobrodošla!
<3
;)
Koji je razlog???
Sta su na kraju krajeva dinamo i hajduk u normalnom smislu malom coviku koji se svakodnevno bori za opstanak....
Naime gazdi malog kvartovskog kafica se sigurno nece oprostiti dug prema drzavi
Pusti ga Ante u kurac. Pa i ti nadrogiran vidis da je pored Hajduka stavljena plava zvjezdica, a gore jasno pise da je subjektima pod plavom zvjezdicom, citiram:"Pretvaranje potrazivanja u vlasnicke udjele". Dakle, laz je da je dug opisan... Pretvoren je u vlasnicki udio, pretvoren je u dionice.
Od pustog lizanja cmara gazdi vise ni boje ne raspoznaje...
Guest- Guest
"Mislim da je klub objavio priopćenje u vezi toga, stoga nisam siguran moram li komentirati nešto o tome. Ali idemo pogledati to na ovaj način. Odemo u Rijeku, pobijedimo i nastane euforija. Pobijedimo Istru, nastane euforija. Pobijedimo Lokomotivu, nastane euforija. A onda odemo u Zagreb, pobijedimo Dinamo i onda se postavljaju pitanja čemu euforija i zašto se pjevaju takve pjesme. Ja sam također pjevao s navijačima, a nisam ni razumio što pjevam. Tek sam sutradan čitao što se piše i pokušao saznati što se događa. Trebamo li stoga svi biti kažnjeni? Ja nikoga ne mrzim, u mom domu je sama riječ „mržnja” zabranjena, ali sve je to dio nogometne kulture i zanosa u trenutku. Tako da, ako ćete kazniti Marka i Danijela, možete kazniti i sve nas."
Heroj i ljudina!
Pivali smo, pivat ćemo i nećemo stat sve dok na Lovrincu odozdo ne budemo gledali travu!
Valdase povedi nas!
#jasamtakođerpjevao
Heroj i ljudina!
Pivali smo, pivat ćemo i nećemo stat sve dok na Lovrincu odozdo ne budemo gledali travu!
Valdase povedi nas!
#jasamtakođerpjevao
2017-04-24
Falili su ovakvi momenti...
Sad je i tatticarima jasno da bez Hajduka, jakog Hajduka, ovaj korumpirani HNL nema smisla...
Hajduk je sve!
Hajduk je emocija!
A emocije su zajebane...
Sad je i tatticarima jasno da bez Hajduka, jakog Hajduka, ovaj korumpirani HNL nema smisla...
Hajduk je sve!
Hajduk je emocija!
A emocije su zajebane...
Guest- Guest
Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
darth_vader-
2014-04-17
Nije njima to jasno niti ce ikad biti...fridrih-niche wrote:Falili su ovakvi momenti...
Hajduk je sve!
Hajduk je emocija!
A emocije su zajebane...
A svo vrime pricaju "mi zelimo jakog Hajduka, bolje da imamo konkurenciju" a sad kad si samo pokaza naznake tog jakog Hajduka digli se na sve 4 i vrse hajku vec danima... Od toga da triba igrace suspendirati do lazljivih napada na sam klub... Bili i ostali jadnici...
Guest- Guest
Potpis...Glupkakurac wrote:Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
(Y)
Dobar je nas Valdano, neka i dalje ovako pametno vodi trupe...
Nagrada onda mora doc...
<3
Guest- Guest
Od svih floskula, ta ‘želimo jakog Hajduka’, mi je najodvratnija...Andreas Goldberger wrote:Nije njima to jasno niti ce ikad biti...fridrih-niche wrote:Falili su ovakvi momenti...
Hajduk je sve!
Hajduk je emocija!
A emocije su zajebane...
A svo vrime pricaju "mi zelimo jakog Hajduka, bolje da imamo konkurenciju" a sad kad si samo pokaza naznake tog jakog Hajduka digli se na sve 4 i vrse hajku vec danima... Od toga da triba igrace suspendirati do lazljivih napada na sam klub... Bili i ostali jadnici...
Gadljivo me pogađa i povraća mi se od nje kad čujem purgere kad ju spominju...
;)
Guest- Guest
S Markanom samo triba popričat i objasnit mu da je on sad meta i da jedva čekaju da se negdi posklizne.Glupkakurac wrote:Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
Nećemo se lagat, ne bi se sigurno plaćena pera ovoliko šiljila da je ono piva Atanasov.
Valdas je mirni fanatik, ne znan jel ga prati još neko od vas otkad je doša.
Znači imenovan, odradija par treninga, rješia Dragovoljca, idući dan već je u Šibeniku i gleda uživo našeg idućeg protivnika.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukov-trener-otisao-uzivo-pogledati-sljedeceg-protivnika/114974
Ishod na Rujevici znaš.
Onda Istra doma, idući dan u Dugopolju gleda naše na posudbi, zatim opet u Šibenik po onoj kišetini di gleda našeg idućeg protivnika.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dugopolje/116915
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pobjeda-dinama-u-ludoj-zavrsnici-na-subicevcu-sibencani-si-sami-zabili-nakon-majstorije-hajdukovca-15125954
Tu izgleda nije vidija sve već nakon kupa i Lokse šalje momčad nazad u ST a on ostaje u ZG di idući dan gleda opet lopove, ovi put protiv Rijeke.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas--najvaznije-je-da-smo-prosli-dalje-i-sada-se-mozemo-u-potpunosti-koncentrirati-na-prvenstvo/117236
Ishod na maxiruglu znaš.
Sad sidne u auto i potegne do RI, opet zbog našeg idućeg protivnika
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas-uzivo-gledao-i-utakmicu-i-u-rijeci/118083
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/detalj-koji-puno-toga-govori-trener-hajduka-potegnuo-do-rijeke-i-uzivo-gledao-protivnika-u-zadnjem-kolu-15130721
Stavljan kuću da se nakon subote opet neće vratit s ekipom već će produžit u OS i pogledat ih opet u nedilju.
Fanatizam, profesionalnost, radna etika, predanost, studioznost...neman pojma.
Ali stari moj
2017-04-24
Jack Torrance wrote:S Markanom samo triba popričat i objasnit mu da je on sad meta i da jedva čekaju da se negdi posklizne.Glupkakurac wrote:Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
Nećemo se lagat, ne bi se sigurno plaćena pera ovoliko šiljila da je ono piva Atanasov.
Valdas je mirni fanatik, ne znan jel ga prati još neko od vas otkad je doša.
Znači imenovan, odradija par treninga, rješia Dragovoljca, idući dan već je u Šibeniku i gleda uživo našeg idućeg protivnika.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukov-trener-otisao-uzivo-pogledati-sljedeceg-protivnika/114974
Ishod na Rujevici znaš.
Onda Istra doma, idući dan u Dugopolju gleda naše na posudbi, zatim opet u Šibenik po onoj kišetini di gleda našeg idućeg protivnika.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dugopolje/116915
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pobjeda-dinama-u-ludoj-zavrsnici-na-subicevcu-sibencani-si-sami-zabili-nakon-majstorije-hajdukovca-15125954
Tu izgleda nije vidija sve već nakon kupa i Lokse šalje momčad nazad u ST a on ostaje u ZG di idući dan gleda opet lopove, ovi put protiv Rijeke.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas--najvaznije-je-da-smo-prosli-dalje-i-sada-se-mozemo-u-potpunosti-koncentrirati-na-prvenstvo/117236
Ishod na maxiruglu znaš.
Sad sidne u auto i potegne do RI, opet zbog našeg idućeg protivnika
https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas-uzivo-gledao-i-utakmicu-i-u-rijeci/118083
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/detalj-koji-puno-toga-govori-trener-hajduka-potegnuo-do-rijeke-i-uzivo-gledao-protivnika-u-zadnjem-kolu-15130721
Stavljan kuću da se nakon subote opet neće vratit s ekipom već će produžit u OS i pogledat ih opet u nedilju.
Fanatizam, profesionalnost, radna etika, predanost, studioznost...neman pojma.
Ali stari moj
Da, ali ga sad ne smimo ujebati našim standardnim nebulozama jer je za očekivati i da će mu se prije ili kasnije dododit loša serija, a onda samo čekam drvlje i kamenje... Hajduk za promjenu djeluje kompaktno, zrelo i poprilično učinkovito, ali je daleko od momčadi koja može garantirati naslov, a pogotovo duplu krunu odmah, a što se, već potencira... Srićom lik je skužija di je doša i jedna od prvih opaski mu je bila spuštanje lopte na zemlju. U njegovu stručnost i studioznost ne sumnjam, lipe nam je traume napravija s Goricom, mene je zapravo uvik najviše strah nas samih... A nek mu je sa srićom i da konačno gledamo jedno lice na klupi puno dulje od jedne polusezone jer se sad ne može reći da nemamo trenera.
darth_vader-
2014-04-17
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50