Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
Odjebi s ove svete teme, stoko konjušarska!
Pogotovo na sveti dan ka danas...
Kako si velik, Hajduce!
Frane gigant!
<3
Kako si velik, Hajduce!
Frane gigant!
<3
Guest- Guest
Re: Hajduk Split
isključivi krivac wrote:
Sve u svemu, najčišći i najbolji primjer demokracije u Hrvatskoj su ovi izbori. Uz sve to prvi puta u Hrvatskoj elektronsko glasovanje, što dovoljno govori o trudu, stručnosti i zalaganju volontera iz Udruge NH. Glasovanje u par minuta s fotelja, ma gdje bio u bijelom svijetu. SVAKA ČAST!!!
ne budali, idiote!
u kojoj to demokraciji postoji opcija da jedan birač ima pravo na više glasova?
sami proklamirate pravilo jedan član - jedan glas, a onda se može pročitati: " Točno u 21 sat predstavnici udruge "Naš Hajduk" objavili su rezultate prvog kruga. Izborima je ukupno pristupilo 4997 birača s ukupno 8666 glasova."
po kojoj to matematici ovaj podatak udovoljava uvjetu jedan član- jedan glas???
8666 : 4997 = 1 ???
možda po ovoj matematici:
sitting_bull-
2015-09-28
hajduk je mrtav.fridrih_niche wrote:Odjebi s ove svete teme, stoko konjušarska!
Kako si velik, Hajduce!
Frane gigant!
<3
živio naš hajduk!
sitting_bull-
2015-09-28
Čisto ću napisat mišljenje o tim izborima, pričao sam s nekim starim torcidašima, imam hajdukovaca i u obitelji. Zašto je tako mali opet odaziv na izbore. Prvo, izbor kandidata, dao sam si truda pa sam i sam pročitao prijave i životopise. Brate mili, više od pola njih da pošalju takvu prijavu za posao u bilo koju ozbiljniju tvrtku u startu bi završili u košu za smeće. Većina njih po pismima motivacije i intervjuima ničim ne daju nadu da će biti bolji od prethodnika. Drugo, prije godinu dana sam upoznao Marasovića i čovjek je doslovno rekao da je znao u što ulazi nikad se nebi prijavio. Zato i nema kvalitetnih kandidata. Zadnje, svatko ko je i malo educiran zna što je uloga nadzornog odbora u dioničkom društvu. I zato je slab odaziv. Navijačima nije rezultat samo trend i znaju da biranjem NO stvari neće krenut na bolje. NO može u budućnosti spriječiti loše poteze uprave, ali sami po sebi neće donijeti napredak u igri i rezultatu. Zato i kažem da imate samo privid demokracije jer tim izborima nemate utjecaj na ono što je primarno kod NK a to je rezultat, a to je razlog slabog odaziva Kad se utječe na npr smjenjivanje predsjednika ili trenera samo se potiču glasine da ulica vodi klub ko što se događalo ove godine.isključivi krivac wrote:I opet su izbori za NO Hajduka bitniji.PABLO ESCOBAR wrote:Cigane ovdi je pitanje zivota i smrti ili si peder ka i niche i volis mostove madisona ili si muskarac poput mene i operwa i volis Za Saku Dolaraisključivi krivac wrote:Ajde dečki smirite se, Clinta cijenim,ali danas su izbori za NO Hajduka.
Baka vata signal
Hajdučku dužnost obavljena jutro u 4 ipo nakon zadnje provjere i donesene odluke.IZBORI ZA NADZORNI ODBOR HAJDUKA: Do 11 sati 2000 članova pristupilo glasanju
Svjedoci smo da i za ove izbore kruže lančane poruke s popisima poželjnih i nepoželjnih kandidata, odnosno onih za koje bi ili ne bi trebalo glasati na sutrašnjem prvom krugu izbora za NO. Ovim putem ograđujemo se od bilo kakve veze udruge Naš Hajduk s bilo kojim od popisa koji kruži.
Apeliramo na sve članove registrirane za elektroničko glasanje, kao i na one koji će sutra doći glasati u Odjel za članstvo da prepoznaju važnost samih izbora i kako su oni koje biramo ljudi koji će sljedećih godina nadzirati rad Uprave našega Kluba te da u skladu s time izborima pristupe maksimalno ozbiljno i odgovorno odnosno da dostupne životopise, motivacijska pisma i intervjue prouče i glasuju za one za koje misle da će najbolje obavljati nadzorničku ulogu.
Pravo na provođenje izbora temelj je našega djelovanja, a njihovo provođenje najvažniji zadatak. To je osnova navijačkog modela kojega promičemo i garancija da nam politika niti itko drugi više nikada neće nametati svoju volju nego da ćemo mi biti ti koji biraju.
Izbori su odgovornost svakoga od nas. I zato svatko od nas glasanju treba pristupiti odgovorno i birati po svojoj savjesti ljude koje smatra najboljima, najkvalitetnijima i najsposobnijima za rad u Nadzornom odboru Hajduka.
NH
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
kako suci opet izvlače bijedan hajduk!
prvo nema penala za slaven, a onda im puste da zabiju gol nakon čistog zaleđa ivanovskog.
opet kao u stara dobra vremena druga tita kad hajduk nije smio ispasti iz lige.
pljuc!
prvo nema penala za slaven, a onda im puste da zabiju gol nakon čistog zaleđa ivanovskog.
opet kao u stara dobra vremena druga tita kad hajduk nije smio ispasti iz lige.
pljuc!
sitting_bull-
2015-09-28
Toga matosica je moj dida kova u zvizde.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kic kljucaj temu
2015-09-13
Fala ti Boze šta san navijač Hajduka!
I sta nisan navijač lopovskih, režimskih klubova...
<3
I sta nisan navijač lopovskih, režimskih klubova...
<3
Guest- Guest
gospon iscidak, toliko ste loši da vas ni suci ne mogu spasiti.fridrih_niche wrote:Bečki konjušaru, odjebi s ove teme!
:bball:
prihvatite činjenicu da ste sada vi dio lige za bedaka.
obzirom na to kako nemate pameti vjerojatno ništa nećete naučiti tako da vaša agonija neće prestati sama od sebe.
sitting_bull-
2015-09-28
znači, kad pišam po tebi i tvom učeniku onda vas zalijevam svetom vodicom.fridrih_niche wrote:A sad vozite i vi sa ove svete stranice...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
sad lijepo tri puta poljubiti suce:
- u lijevi guz
- u desni guz
- u sredinu između guzova
i zapaliti svijeću za poklonjeni bod.
- u lijevi guz
- u desni guz
- u sredinu između guzova