Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
Hahaha. Svakako...
Ukrades prvenstvo, lakse dodes do Europe i onda drugima pametujes da radis nesto umjesto njih...
Kad pomislis da ne mogu nize, kuje dodaju gas...
Ukrades prvenstvo, lakse dodes do Europe i onda drugima pametujes da radis nesto umjesto njih...
Kad pomislis da ne mogu nize, kuje dodaju gas...
Guest- Guest
Re: Hajduk Split
HNL je jak onoliko kol'ko je Dinamo jak, sve drugo su gluposti ... Lani su tu trabunjali kak' HNL nikada nije bila jača, a u stvarnosti HNL nikada nije bio slabiji jer je Dinamo bio nikad lošiji u zadnjih 20-ak godina i liga je zbog toga bila izjednačena, a ne jaka ... Jaka će biti tek onda kad se Hajduk, Osijek i Rijeka dignu na nivo jakog Dinama, a to će biti nikada ili tek onda kada Hajduk, Osijek i Rijeka budu u Europi pobjeđivali Tottenham, Arsenal, Fenerbahce, Genk, Feyenoord, igrali ravnopravne utakmice protiv Benfice, Villareala, Seville, a to će opet biti nikada ...
Zeko-
2015-08-26
To je to!Andreas Goldberger wrote:Ukrades prvenstvo, lakse dodes do Europe i onda drugima pametujes da radis nesto umjesto njih...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Jebo vas bog tulavi, pa gdje ćeš lakši put do Europe od Uniteda s malte, Dile Gori ili Tobolčara? A vama je i to pretežak put ... A mi smo do prve Eurolige stvarno došli najlakšim mogućim putem preko Ajaxa u Amsterdamu ... A do prve LP preko Celtica ... Vi ste baš oni pravi bezočni i besramni lažljivci ...fridrih_niche wrote:To je to!Andreas Goldberger wrote:Ukrades prvenstvo, lakse dodes do Europe i onda drugima pametujes da radis nesto umjesto njih...
<3
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Jebo vas bog tulavi, pa gdje ćeš lakši put do Europe od Uniteda s malte, Dile Gori ili Tobolčara? A vama je i to pretežak put ... A mi smo do prve Eurolige stvarno došli najlakšim mogućim putem preko Ajaxa u Amsterdamu ... A do prve LP preko Celtica ... Vi ste baš oni pravi bezočni i besramni lažljivci ...fridrih_niche wrote:To je to!Andreas Goldberger wrote:Ukrades prvenstvo, lakse dodes do Europe i onda drugima pametujes da radis nesto umjesto njih...
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
sve vam je dinamo olaksao i omogucio i jos uvijek ste gola kurcina od kluba
mi smo krv pisali da budemo dio europske elite, ali isplatilo se jer sad smo GIGANTI
mi smo krv pisali da budemo dio europske elite, ali isplatilo se jer sad smo GIGANTI
2015-08-25
Vi ste kurac od ovce, uvik bili i ostali...
Nikad nećete bit niti H od Hajduka...
;)
Nikad nećete bit niti H od Hajduka...
;)
2021-02-25
Endicev modus operandi je kao kod hdz-ca...
Zajebes nema koga ne, pokrades drzavu i sve ostale, napravis vile i hotele, pa se onda kasnije hvalis s time koliko placas poreza drzavi...
Zajebes nema koga ne, pokrades drzavu i sve ostale, napravis vile i hotele, pa se onda kasnije hvalis s time koliko placas poreza drzavi...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Endicev modus operandi je kao kod hdz-ca...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Andreas Goldberger wrote:Endicev modus operandi je kao kod hdz-ca...
2021-02-25
Opet?fridrih_niche wrote:Izbrisa sam opet fejs, pa ne pratim...
:D
Evo imas tu:
https://dalmatinskiportal.hr/sport/video--pogledajte-majstoriju-marka-livaje-za-vodstvo-torcidu-varos/139715
Guest- Guest
jesu mu već dodali na wikipediji trofej tog selskog turnira
lopovski propaliteti
lopovski propaliteti
2015-08-25
Opet...Andreas Goldberger wrote:Opet?fridrih_niche wrote:Izbrisa sam opet fejs, pa ne pratim...
Evo imas tu:
https://dalmatinskiportal.hr/sport/video--pogledajte-majstoriju-marka-livaje-za-vodstvo-torcidu-varos/139715
Ma pun mi ga k. ...
;)
2021-02-25
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/je-li-se-to-uopce-dogodilo-hajduk-nije-ni-objavio-da-je-porazen-od-posusja-a-navodno-su-igrali-najjaci-15225985
eto.
porazi se ne spominju i ne broje.
jednostavan način kako postići da se ovako govori o hajduku:
eto.
porazi se ne spominju i ne broje.
jednostavan način kako postići da se ovako govori o hajduku:
sitting_bull-
2015-09-28
Ma jebeš to kaj ih je Posušje natamburalo, bitno je to da je Penalivajić zabil 3 gola na Torcida kupu ...
Zeko-
2015-08-26
Jebote, pa ti ne mozes bez Hajduka...End wrote:aja cirkusa, ne mogu sektasi biti jadniji, nema sanse
Ovog vikenda nazalost ne igramo (ne nasom krivicom) tako da sacuvaj svoje prolive za sljedeci vikend...
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50