Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
možda je samo normalan navijač hajduka (nije sektaš), ali navijač dinama nije.fridrih-niche wrote:I?
Jel Lažni navijač Dinama ili Hajduka?
:D
pogledaj instagram i youtube zapise.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
gle, tko to govori?Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam niche zasto ti sebi dopustas ulaziti u rasprave s smrdljivom kujicom.
Taj ce na kraju za laz koju sam napise uvjeravati sebe i sve oko sebe da si ti ustvari to napisao... :D:
Odjebi ga, pa nek svoje prolive baca u vitar...
hendikepirani frustrirani sektaš.
sitting_bull-
2015-09-28
tim gore po hajduk.fridrih-niche wrote:Malo smo skrenili s bitnog...
Hajduk živi vječno!
<3
zamisli cijelu vječnost bez titule...
sitting_bull-
2015-09-28
Krševan Santini (golman Lokomotive):
"Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, ne treba bježati od istine. Nisam od komentara suđenja, neka se drugi time bave, ali bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno."
I golman Lokosa pisa po kujicama...
"Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, ne treba bježati od istine. Nisam od komentara suđenja, neka se drugi time bave, ali bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno."
I golman Lokosa pisa po kujicama...
Guest- Guest
Ma daj, nećemo se pravit blesavi...
Naravno da je ric o čistom penalu...
To znaju i ovi tatticari sta trolaju...
;)
Naravno da je ric o čistom penalu...
To znaju i ovi tatticari sta trolaju...
;)
Guest- Guest
nitko ne spori da je lopta udarila cipetića u ruku, ali da je bilo namjere tu nema zbora.
kako već rekoh: kad bi se ovakve ručice svirale kao penal, bilo bi više penala nego slobodnih bacanja na košarci.
da se to slučajno desilo na tekmi dinama, nitko to ne bi spomenuo.
vidi lukša kako hajduk još nije, usprkos pobjedi u međusobnom duelu, dorastao dinamu pa nastavlja s praksom kmečanja koja je do sada dala rezultata.
nije lukša glup, ali kao i u slučaju bebek moglo bi se obiti hajduku o glavu.
vjerojatno zbog bebeka, livaje i subašića sad tolika dreka - malo kompenzacije ne bi škodilo.
kako već rekoh: kad bi se ovakve ručice svirale kao penal, bilo bi više penala nego slobodnih bacanja na košarci.
da se to slučajno desilo na tekmi dinama, nitko to ne bi spomenuo.
vidi lukša kako hajduk još nije, usprkos pobjedi u međusobnom duelu, dorastao dinamu pa nastavlja s praksom kmečanja koja je do sada dala rezultata.
nije lukša glup, ali kao i u slučaju bebek moglo bi se obiti hajduku o glavu.
vjerojatno zbog bebeka, livaje i subašića sad tolika dreka - malo kompenzacije ne bi škodilo.
sitting_bull-
2015-09-28
Da se to slučajno desilo na tekmu Dinama, naravno da to ne bi niko spominja...
Jer bi se uredno svira penal i to je to, ne bi se tribala dizat gungula oko toga, lol...
;)
Jer bi se uredno svira penal i to je to, ne bi se tribala dizat gungula oko toga, lol...
;)
Guest- Guest
To je kao da ja kažem: da slučajno dobijem na lotu, a ne igram ga...fridrih-niche wrote:Da se to slučajno desilo...
Malo vedrija tema:
Guest- Guest
svakak.fridrih-niche wrote:Da se to slučajno desilo na tekmu Dinama, naravno da to ne bi niko spominja...
;)
zato su penalići (čujem kako vam se jedan vraća) vaš specijalitet, samo kaj je zadnji (caktaš) postao pegula pa nije zabijao.
sitting_bull-
2015-09-28
samo da nije grašo dosta mi je narkomana na forumu još na radiju da ih slušam
bafalo wrote:samo da nije grašo dosta mi je narkomana na forumu još na radiju da ih slušam
darth_vader-
2014-04-17
Dobar je Grašo, od kad onu malu tambura ne triba mu droga...bafalo wrote:samo da nije grašo dosta mi je narkomana na forumu još na radiju da ih slušam
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Tambura on kurac, a ne nju...
<3
darth_vader-
2014-04-17
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50