ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 37 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest Thu 9 Dec - 19:23

Opet potpis na Brendovo izlaganje...
:D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 9 Dec - 21:09

Andreas Goldberger wrote:
FRANK wrote:
Zeko wrote:
Andreas Goldberger wrote:
fridrih-niche wrote:
Zeko wrote:
fridrih-niche wrote:Svaka kuna je dobrodošla!
<3
Istina, 
Zekane, tribas pocet igrat FM, pa ces vidit da su to normalne stvari...
To se prakticira i npr. kad osvojiš jackpot...
;)
Pusti budalu... :) 
Vidim da se ponavljaju iste lazi uz dodatak novih. 
Isplata za Pasalica je trebala biti lani, ne tek sad. Nastao je spor oko jedne stavke u ugovoru prilikom transfera u Chelsea. Navedeni iznosi također nisu tocni. 

A vidim da nam iz radionice lazi bjegunca/kriminalca i dalje pokusavaju plasirati kako je drzava oprostila porezni dug prilikom preoblikovanja sto je naravno laz. Dug je pretvoren u dionice koje su i danas u vlasništvu grada Splita po zakonu o preoblikovanju i sdd koji je pak donesen u Saboru RH. Nitko im nije branio da stavu odma sve dionice na burzu i naplate svoj dug, a isto mogu napraviti i danas jer dionice Hajduka su vrijedile te 2009, vrijede danas a vrjedit ce i za 50, 100, 1000 godina.  Basketball
Hajduk Split - Page 37 78364455_10219304303791827_2905867386622050304_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=gtDVo17pXOQAX8Vx3x5&_nc_ht=scontent.fzag1-2

Dakle, ovdje se kao dužnik kojemu je država OTPISALA dugovanja pod rednim brojem 27 nalazi imenom i prezimenom HNK Hajduk šdd Split, a iznos OTPISANOG duga je 142.672.912,68 kn ... Godinama si ovdje trabunjao kako je država otpisala dugovanja samo ona koja se odnose na Croatiu iliti Dinamo, dakle godinama si lagao ... Ovim dokumentom si ponovo po tko zna koji put popišan od glave do pete i od sada zatvori tu svoju poganu gubicu jer lažeš čim zineš ...
A zasto bi se npr. Dinamu ili Hajduku trebala oprostiti dugovanja???? 
Koji je razlog???
Sta su na kraju krajeva dinamo i hajduk u normalnom smislu malom coviku koji se svakodnevno bori za opstanak....
Naime gazdi malog kvartovskog kafica se sigurno nece oprostiti dug prema drzavi
:rofl  hahaha.
Pusti ga Ante u kurac. Pa i ti nadrogiran vidis da je pored Hajduka stavljena plava zvjezdica, a gore jasno pise da je subjektima pod plavom zvjezdicom, citiram:"Pretvaranje potrazivanja u vlasnicke udjele". Dakle, laz je da je dug opisan... 🙂 Pretvoren je u vlasnicki udio, pretvoren je u dionice. 
Od pustog lizanja cmara gazdi vise ni boje ne raspoznaje...  :rofl
Jebeš zvijezdicu i njezinu boju ... Mene zanima je li država dobila svoje novce, jer samo i isključivo u slučaju da je Hajduk to platio tada to nije otpis duga a u svim ostalim slučajevima je ... Običnom smrtniku-poreznom obvezniku država umjesto duga ne stavlja nikakve zvijezdice, već im blokira račune ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 9 Dec - 22:01

Glupkakurac wrote:
Jack Torrance wrote:
Glupkakurac wrote:Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
S Markanom samo triba popričat i objasnit mu da je on sad meta i da jedva čekaju da se negdi posklizne.
Nećemo se lagat, ne bi se sigurno plaćena pera ovoliko šiljila da je ono piva Atanasov.
Valdas je mirni fanatik, ne znan jel ga prati još neko od vas otkad je doša.
Znači imenovan, odradija par treninga, rješia Dragovoljca, idući dan već je u Šibeniku i gleda uživo našeg idućeg protivnika.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukov-trener-otisao-uzivo-pogledati-sljedeceg-protivnika/114974

Ishod na Rujevici znaš.
Onda Istra doma, idući dan u Dugopolju gleda naše na posudbi, zatim opet u Šibenik po onoj kišetini di gleda našeg idućeg protivnika.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dugopolje/116915
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pobjeda-dinama-u-ludoj-zavrsnici-na-subicevcu-sibencani-si-sami-zabili-nakon-majstorije-hajdukovca-15125954

Tu izgleda nije vidija sve već nakon kupa i Lokse šalje momčad nazad u ST a on ostaje u ZG di idući dan gleda opet lopove, ovi put protiv Rijeke.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas--najvaznije-je-da-smo-prosli-dalje-i-sada-se-mozemo-u-potpunosti-koncentrirati-na-prvenstvo/117236

Ishod na maxiruglu znaš.
Sad sidne u auto i potegne do RI, opet zbog našeg idućeg protivnika

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas-uzivo-gledao-i-utakmicu-i-u-rijeci/118083
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/detalj-koji-puno-toga-govori-trener-hajduka-potegnuo-do-rijeke-i-uzivo-gledao-protivnika-u-zadnjem-kolu-15130721

Stavljan kuću da se nakon subote opet neće vratit s ekipom već će produžit u OS i pogledat ih opet u nedilju. 
Fanatizam, profesionalnost, radna etika, predanost, studioznost...neman pojma.
Ali stari moj  :hail

Da, ali ga sad ne smimo ujebati našim standardnim nebulozama jer je za očekivati i da će mu se prije ili kasnije dododit loša serija, a onda samo čekam drvlje i kamenje... Hajduk za promjenu djeluje kompaktno, zrelo i poprilično učinkovito, ali je daleko od momčadi koja može garantirati naslov, a pogotovo duplu krunu odmah, a što se, već potencira... Srićom lik je skužija di je doša i jedna od prvih opaski mu je bila spuštanje lopte na zemlju. U njegovu stručnost i studioznost ne sumnjam, lipe nam je traume napravija s Goricom, mene je zapravo uvik najviše strah nas samih... A nek mu je sa srićom i da konačno gledamo jedno lice na klupi puno dulje od jedne polusezone jer se sad ne može reći da nemamo trenera.
Kad je dosa Valdas ja sam reka da ce sigurno biti bolji od Jensa. To njegova karijera do sad govori., uz to ima iskustvo iz HNL-a, bolji je trener i daje sebe 100 %. Covik je u Gorici, Bugarskoj i sad Splitu sam, ostavija je tamo zenu i sinove, samo posal, posal i nista drugo. 
Ima odlican start u Hajduku i zaradija je sad pristojan kredit kad dode ta losija serija. Drugačije ce se gledati nego neki trener koji se ionako slepa i vuce, a onda ne moze dobiti 4 utakmice za redom u HNL-u...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Fri 10 Dec - 0:22

Glupkakurac wrote:
Jack Torrance wrote:
Glupkakurac wrote:Pametan lik, ide javno kao gromobran ciljajući na koheziju u momčadi, ali svejedno u četiri oka bi sa svakim moga popričati da se ne vataju bezveze na baketine... Put do ikakvog rezultata je još dug, a barem stariji navijači pamte koliko puta smo zbog pretjerane euforije izgorili prije vrimena... No to nam je u mentalitetu cilog naroda tako usađeno...
S Markanom samo triba popričat i objasnit mu da je on sad meta i da jedva čekaju da se negdi posklizne.
Nećemo se lagat, ne bi se sigurno plaćena pera ovoliko šiljila da je ono piva Atanasov.
Valdas je mirni fanatik, ne znan jel ga prati još neko od vas otkad je doša.
Znači imenovan, odradija par treninga, rješia Dragovoljca, idući dan već je u Šibeniku i gleda uživo našeg idućeg protivnika.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukov-trener-otisao-uzivo-pogledati-sljedeceg-protivnika/114974

Ishod na Rujevici znaš.
Onda Istra doma, idući dan u Dugopolju gleda naše na posudbi, zatim opet u Šibenik po onoj kišetini di gleda našeg idućeg protivnika.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dugopolje/116915
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pobjeda-dinama-u-ludoj-zavrsnici-na-subicevcu-sibencani-si-sami-zabili-nakon-majstorije-hajdukovca-15125954

Tu izgleda nije vidija sve već nakon kupa i Lokse šalje momčad nazad u ST a on ostaje u ZG di idući dan gleda opet lopove, ovi put protiv Rijeke.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas--najvaznije-je-da-smo-prosli-dalje-i-sada-se-mozemo-u-potpunosti-koncentrirati-na-prvenstvo/117236

Ishod na maxiruglu znaš.
Sad sidne u auto i potegne do RI, opet zbog našeg idućeg protivnika

https://dalmatinskiportal.hr/sport/dambrauskas-uzivo-gledao-i-utakmicu-i-u-rijeci/118083
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/detalj-koji-puno-toga-govori-trener-hajduka-potegnuo-do-rijeke-i-uzivo-gledao-protivnika-u-zadnjem-kolu-15130721

Stavljan kuću da se nakon subote opet neće vratit s ekipom već će produžit u OS i pogledat ih opet u nedilju. 
Fanatizam, profesionalnost, radna etika, predanost, studioznost...neman pojma.
Ali stari moj  :hail:

Da, ali ga sad ne smimo ujebati našim standardnim nebulozama jer je za očekivati i da će mu se prije ili kasnije dododit loša serija, a onda samo čekam drvlje i kamenje... Hajduk za promjenu djeluje kompaktno, zrelo i poprilično učinkovito, ali je daleko od momčadi koja može garantirati naslov, a pogotovo duplu krunu odmah, a što se, već potencira... Srićom lik je skužija di je doša i jedna od prvih opaski mu je bila spuštanje lopte na zemlju. U njegovu stručnost i studioznost ne sumnjam, lipe nam je traume napravija s Goricom, mene je zapravo uvik najviše strah nas samih... A nek mu je sa srićom i da konačno gledamo jedno lice na klupi puno dulje od jedne polusezone jer se sad ne može reći da nemamo trenera.
poljubite lukšu u dupe zbog ovoga što radi u hajduku.
čovjek je uzeo kormilo i ne dozvoljava da se itko petlja u posao.
isto je mamić napravio u dinamu, ali je zbog toga hajduk ostao bez trofeja pa je pokrenuta medijska haranga, linč i stigmatizacija dinama, dok lukša za sada radi u miru i nitko ga ne dira.

no, dešava se ono što vam je i sam mamić govorio da vam treba - plan i kontinuitet u realizaciji (a i sam sam nebrojeno puta ukazivao na taj vaš improvizatorski ho-ruk pristup) tako da ne iznenađuje hajdukov uzlet kad su rezultati pomazili ekipu i struku.
druga je stvar iracionalna euforija kao da je posao dovršen, a nije.
za lukšu sam siguran kako neće odustati, a rezultati će krojiti atmosferu oko hajduka.

što se titule tiče, sve je isključivo na dinamu: ako uspješno prebrode krizu do kraja jeseni, na proljeće im se može staviti soli na rep.
no, to je priča koju sekta neće tako lako podnijeti.
za sada vam ostaje da uživate u jednoj dobivenoj bitci pa dok traje...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by End Sat 11 Dec - 16:58

dinamo II grubo prizemljio sektu
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 17:12

Ne gleda se VAR i ne svira se cisti penal za Hajduk u zadnjoj minuti...
Bravo, lopovi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Sat 11 Dec - 17:14

oho počelo je tovarsko kmečanje dugo je trebalo
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 17:17

fridrih-niche wrote:Ne gleda se VAR i ne svira se cisti penal za Hajduk u zadnjoj minuti...
Bravo, lopovi...
Ovo je penal i crveni... 
No eto, vidim da je svima u interesu jak Hajduk...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Sat 11 Dec - 17:29

Sve čisto, kaj serete  :rasta

https://streamable.com/0edpn1

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 11 Dec - 17:35

fridrih-niche wrote:Ne gleda se VAR i ne svira se cisti penal za Hajduk u zadnjoj minuti...
Bravo, lopovi...
da je sviran faul katića na kačavendi ne bi ni bilo te akcije, a ionako uefa kaže kako svaka ručica nije penalčić.

i još se bunite na suca koji je sve što je mogao svirao za vas.

jedino što je bilo interesantno za vidjeti je ljubo pavasović-visković uz lukšu jakobušića. đavolji odvjetnik opet u igri.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 17:39

Opet sektaši mjaukaju? Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Sat 11 Dec - 18:25

pored živoga promaje na terenu koji je trebao gledati ovu tekmu s tribine kao i mnoge nadolazeće, sektaš boysi imaju obraza spominjati arbitražu
koliko bolestan moraš biti
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 18:35

Stari, sramota bi me bilo ovu situaciju trolat, a kamoli bit ozbiljan...
I onda će te vi rec da na pošten način osvajate titule...
Hajduk zabije tri normalna, regularna gola i za sva tri se gleda VAR...
A za situaciju u zadnjoj minuti, koja može bit presudna u borbi za naslov, nema niti govora, niti pokušaja da se pogleda...
Pa ja bi da sam na vašem ništa pljunija sebi i facu...

Ka sta Amper kaže, ‘drag vam je jaki Hajduk’, lol...
Smeća lopovska...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Sat 11 Dec - 18:57

Jebiga dečki, previše ste slavili i pjevali nakon Dinama i uslikavali se okolo, umjesto da ste u fokus stavili slijedeću utakmicu koja je uvijek najbitnija ... A i titule se osvajaju pobjedama u ovakvim utakmicama, jebeš derbi ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 11 Dec - 19:00

fridrih-niche wrote:Stari, sramota bi me bilo ovu situaciju trolat, a kamoli bit ozbiljan...
I onda će te vi rec da na pošten način osvajate titule...
Hajduk zabije tri normalna, regularna gola i za sva tri se gleda VAR...
A za situaciju u zadnjoj minuti, koja može bit presudna u borbi za naslov, nema niti govora, niti pokušaja da se pogleda...
Pa ja bi da sam na vašem ništa pljunija sebi i facu...

Ka sta Amper kaže, ‘drag vam je jaki Hajduk’, lol...
Smeća lopovska...
<3
niche, vama ni pet golova koje ste zabili u kranjčevićevoj nije dosta za pobjedu.

pamtnome dosta.

situacija u zadnjoj minuti nije za penal, samo što ste vi navikli da vam se svira i ono što je i što nije pa sad mijaučete.

iskreno, najdraže mi je bilo gledati kako i livaja i svi ostali koji su bili 50 metara od duela trče sucu i traže penal. neprocjenjivo.

također, oduševila me majstorija katića.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 19:22

Situacija nije za penal?

Pa jesi li ti pogleda ovo sta je Baka stavija?
Znaci, lik nabije, doslovno nabije, rukom balun u pod...
Jel te sram, Shittinze?
Bar malo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Sat 11 Dec - 19:23

niche prespavaj, ne možeš sa gzire i tobola odma u osvajanje titula
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Sat 11 Dec - 19:23

puši kurac cile haha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 19:30

End wrote:puši kurac cile haha

<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 20:11

Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Dec - 20:12

Andreas Goldberger wrote:Ma decki, svima je u interesu jaki Hajduk...  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics