Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Ono kad prije utakmice prddd, prdneš u latu:
a onda poslin iste doživiš živčani slom pa ti i maska padne:
Navijač Hajduka, Vedro iz Splita. Izravno s ženinog profila.
Pitanje je samo, a di je:
a onda poslin iste doživiš živčani slom pa ti i maska padne:
Navijač Hajduka, Vedro iz Splita. Izravno s ženinog profila.
Pitanje je samo, a di je:
Guest- Guest
End wrote:lako biti frajer dok imas sudacku masineriju iza svojih leđa
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:End wrote:lako biti frajer dok imas sudacku masineriju iza svojih leđa
Guest- Guest
Nekome redikul, nekome mudonja i vođa na terenu.Giorgio wrote:Jack Torrance wrote:Pa reka san da je triba dobit crveni :DGiorgio wrote:A sad se necete zaliti na suđenje haha a triba je biti iskljucen ^^
Zuti nije dobija zbog pozdrava armadi vec zbog nabijanja korner zastavice ..a moga je i tu vec dva zuta popiti :D
Nije normalno kako se on ponaša večeras, ka da je samo čeka koga će pribit od njih.
Ako si primjetia i poništeni gol je slavija ispod njihove tribine <3
Jesu li ga provocirali za vrime zagrijavanja ili ima neke nerješene stvari s njima iz prijašnjih utakmica...đava će ga znat.
Al je mudonja i to veliki
Pa nije bilo neke extra reakcije nakon prvog gola jer je i on ubra da je bio u zaleđu
Nije on mudonja, samo redikul ^^D
Doduše oni uličarski đir vođe ali u nas ionako ulica vodi klub pa nas boli kurac :D
Znači 85. minuta, on zabija penal za 2-2 i odma trči po balun u branku i nosi ga na centar.
Bivša 10-ka, kapetan i mentalna sirotinja bi se slomija pod pritiskom i falija ga, a ako bi ga i zabija prvi bi svojim primjerom povuka ostatak ekipe golmanu u krilu i branija x i di bi ga mi na kraju podojili u zadnjoj sekundi za 3-2 na "uvijek teškom i neugodnom gostovanju" kako bi išla izjava na kraju utakmice nakon one o skupljanju glava i izvlačenju pouka
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Isti suparnici na Poljudu prije koliko ono, 4-5 godina.Andreas Goldberger wrote:Svasta, sad se prica o Livaji (cija reakcija sigurno nije nicim izazvana) , umisto da se pise o divljastvu i katastrofalnoj ogranizaciji utakmice u Rijeci. Vrijedanje, uletavanje na teren, napad na stozer Hajduka, napad na lozu Hajduka. A i nije im prvi puta, to im je postala tradicija.
Vidim da nema bas osude za to, niti po medijima...
Oni naš uletija na teren sa onom hvataljkom za bengalke, nije nikog naganja, napa ni taka iako je Zebec biža od njega po 16-ercu. Skupila ga pandurija na kraju.
Bilo je dvi utakmice i 80 iljada.
Pa da vidimo, baš me zanima.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
fridrih-niche wrote:bafalo wrote:kic wrote:Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ničeov rođo se rukuje s boljim igračem od sebe u hnl-u
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:bafalo wrote:kic wrote:Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ničeov rođo se rukuje s boljim igračem od sebe u hnl-u
Guest- Guest
Ma kaznit ce na kraju nas, a ne riječke picke...
:D
Di je Nowitzki?
Baš bi rado sluša njegov komentar...
:p
Di je Nowitzki?
Guest- Guest
"Marko, jebem ti mater u pičku Marko!"fridrih-niche wrote:Klasika...Andreas Goldberger wrote:Svasta, sad se prica o Livaji (cija reakcija sigurno nije nicim izazvana) , umisto da se pise o divljastvu i katastrofalnoj ogranizaciji utakmice u Rijeci. Vrijedanje, uletavanje na teren, napad na stozer Hajduka, napad na lozu Hajduka. A i nije im prvi puta, to im je postala tradicija.
Vidim da nema bas osude za to, niti po medijima...
Mi smo divljaci, a oni su kulturna gospoda...
;)
Samoprozvana europska prijestolnica kulture :D
Sve te priče o tolerantnoj, multikulti, mitteleuropejskoj Rijeci padaju u vodu kad u goste dođe stoljetni splitski gigant, tu padnu maske i pokažu svoje pravo lice :)
https://streamable.com/608pdv
Ako neko zna ime ovog njihovog šta je gurnija Ćaću i tija se tuć s Kalom neka napiše.
Šteta šta i njega nije izravnalo ka šnicle za u toć pa da majstori s mora kompletiraju KO hattrick tu večer
2017-04-24
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Boze dragi ovaj livaja bi mi bio drag da nije nicheov rođak
2017-04-24
fridrih-niche wrote:End wrote:u svakom slučaju čestitke sekti na još jednoj krađi
2017-04-24
Emocije su zajebane a dica ih nikad ne znaju sakritfridrih-niche wrote:Al kako nam malo za sricu triba...
Hajduk je sve!
<3
https://streamable.com/5w0qnm
2017-04-24
Koja to? :DGiorgio wrote:Btw larko krivaja je odigrao utakmicu sezone ...agresija, tehnika, drskost ...nasilje ...
U cemu je tajna ...zasto je odlucio biti over the top u svim segmentima ?
I onda se sjetih uvodne emisije na arena sportu ..pa bivsa mu tamo bila ,mora se iskazati
Nemoj se sramit zalipit link od profila da je malo vižitamo
<3
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:End wrote:lako biti frajer dok imas sudacku masineriju iza svojih leđa
2017-04-24
A di će bit?fridrih-niche wrote:Di je Nowitzki?
Na klemama, di i ostali nojevi :D
Treća zaredom na Nojevici.
Prvo Caki u zadnjoj sekundi za 0-1.
Onda u drugoj Lovre u zadnjoj sekundi skida penal Franku za 0-1.
Sad Mlakar u zadnjoj sekundi za 2-3.
Lipa akuža :D
Ne znan kad smo ih ovako ubili u pojam, di god dođeš cili net pršti od njihovih frustracija i kompleksa.
Oće to kad ti po grada navija za Hajduk a ti živiš u denialu
2017-04-24
Hrvatska Diletta...Jack Torrance wrote:Koja to? :DGiorgio wrote:Btw larko krivaja je odigrao utakmicu sezone ...agresija, tehnika, drskost ...nasilje ...
U cemu je tajna ...zasto je odlucio biti over the top u svim segmentima ?
I onda se sjetih uvodne emisije na arena sportu ..pa bivsa mu tamo bila ,mora se iskazati
Nemoj se sramit zalipit link od profila da je malo vižitamo
<3
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50