Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Mislim da je većina bacila jedan simpatični all in na titulu...sitting_bull wrote:dobili ste jednu bitku i sekta misli kako je dobila rat.
dapače, smatra kako je sve već gotovo, a u stvarnosti bi se moglo desiti da nakon što dinamo odigra ove tri utakmice do konca godine opet gutate prašinu iza dinama.
zapravo, razvidno je kako ste sretni zbog pobjede, ali bi si istovremeno vlastita muda odgrizli kad vam do ostataka mozga dopre koliko ste glupi, počevši s livajom i subašićem, tako da sad niti u toj pobjedi ne možete uživati bez zadrške.
:D
Ja iden malo opreznije, al većina ide hazarderski do kraja...
;)
Guest- Guest
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/blaz-sliskovic-o-splitskoj-euforiji-i-livaji-on-je-najbolji-igrac-hnl-a-nogometas-svjetske-klase-1149329
Lipo je kad te Baka nahvali...
<3
Lipo je kad te Baka nahvali...
<3
Guest- Guest
Kapnulo 3.5 milijuna eura od Pasalicevog transfera u Atalantu.
Londonski cigani se ciganili vise od godinu dana, ali na kraju ih stigla ruka pravnika i u Engleskoj...
Londonski cigani se ciganili vise od godinu dana, ali na kraju ih stigla ruka pravnika i u Engleskoj...
Guest- Guest
Gle, pa ako Dinamo dobije Istru u zaostaloj vi ste na tablici iza Dinama ... A čak se usuđujem reći da ako Dinamo dobije sve ove 3 utakmice do kraja sezone (Istra, Belupo, Dragovoljac) bit' će opet prvak ... Na proljeće i sa jednim samo normalnim trenerom, ništa posebno dobar ne treba biti ali mora biti vođa, Dinamo će se posložiti, jer još uvijek ima najbolji roster ... I zato mi nije jasna ta euforija koja je zavladala u Splitu nakon jedne dobivene utakmice protiv Dinama koji je trenutno u debeloj krizi u kojoj ga je Krznar ostavio i sada se plaća ceh jer je na klupi ostao predugo ... Trebao je odletjeti nakon Šerifa i sad bi to bila druga pjesma, jer Krznar je očiti primjer kako trener može napraviti veću štetu nego korist ...
Zeko-
2015-08-26
ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Messi zabio 2 daj malo o tome. Naporan si posta otkad si se okrenio Tatticarstvu. Svi znamo da je ovo labudji pijev tovara.End wrote:ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
Reci mi ko je sinoc bio bolji Modric ili Messi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidi Krznar je los trener i nije on kriv sto su nam igraci picke.Zeko wrote:Gle, pa ako Dinamo dobije Istru u zaostaloj vi ste na tablici iza Dinama ... A čak se usuđujem reći da ako Dinamo dobije sve ove 3 utakmice do kraja sezone (Istra, Belupo, Dragovoljac) bit' će opet prvak ... Na proljeće i sa jednim samo normalnim trenerom, ništa posebno dobar ne treba biti ali mora biti vođa, Dinamo će se posložiti, jer još uvijek ima najbolji roster ... I zato mi nije jasna ta euforija koja je zavladala u Splitu nakon jedne dobivene utakmice protiv Dinama koji je trenutno u debeloj krizi u kojoj ga je Krznar ostavio i sada se plaća ceh jer je na klupi ostao predugo ... Trebao je odletjeti nakon Šerifa i sad bi to bila druga pjesma, jer Krznar je očiti primjer kako trener može napraviti veću štetu nego korist ...
Ali Krznaru skidam kapu.
Mozda nije trebao ostaviti klub pred Derbi ali covik je jedan odani lik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
messi je GOAT šta se tu ima više pisati, naporan je i neka se više umirovi skupa s guardiolomFRANK wrote:Messi zabio 2 daj malo o tome. Naporan si posta otkad si se okrenio Tatticarstvu. Svi znamo da je ovo labudji pijev tovara.End wrote:ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
2015-08-25
A Bankomat sinoc briljiraEnd wrote:messi je GOAT šta se tu ima više pisati, naporan je i neka se više umirovi skupa s guardiolomFRANK wrote:Messi zabio 2 daj malo o tome. Naporan si posta otkad si se okrenio Tatticarstvu. Svi znamo da je ovo labudji pijev tovara.End wrote:ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
2015-09-13
dinamova škola
olmo za 75 milijuna u guardiole, majer na meti svih mogućih europskih giganata, a sektaški atletičar zaboravljen ko zadnje pseto trune na klupi
olmo za 75 milijuna u guardiole, majer na meti svih mogućih europskih giganata, a sektaški atletičar zaboravljen ko zadnje pseto trune na klupi
2015-08-25
Olmo znaci automatski propada kao igrac.End wrote:dinamova škola
Jer ono sto je naucio u Dinamu i Red Bullu ce iszog trenutka zaboravit kod Prevariole
2015-09-13
Hajduk živi vječno!
<3
Kako je lipo bit navijač najvećeg sportskog kolektiva Hrvatske i šire...
<3
Guest- Guest
Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Glup si ko tri mrtva kurca glupane
2015-09-13
Navijaci GNK nista ne razume, pa tako ni slavlje koje je bilo nakon pobjede u nediju.
Nije se euforija stvorila samo zato jer su dobili Dinamo, nego jer Hajduk napokon ima trenera i igrace da se bori za trofeje.
Pa dobili smo i lani GNK u Maksimiru a jedina dva covjeka koji su slavili tu pobjedu su onaj lolek i bolek na klupi kao da su LP uzeli. Mali Cuic nije niti golove slavija...
A prvenstvo je dugo, dolazi i prijelazni rok, virujem da ce se svi pokusati pojačati.
Nije se euforija stvorila samo zato jer su dobili Dinamo, nego jer Hajduk napokon ima trenera i igrace da se bori za trofeje.
Pa dobili smo i lani GNK u Maksimiru a jedina dva covjeka koji su slavili tu pobjedu su onaj lolek i bolek na klupi kao da su LP uzeli. Mali Cuic nije niti golove slavija...
A prvenstvo je dugo, dolazi i prijelazni rok, virujem da ce se svi pokusati pojačati.
Guest- Guest
Puši kurac, lopove!FRANK wrote:Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
Guest- Guest
Uskoro se dijeli nagrada glup ko kurac. Nitko nesumnja da ce Bracala obranit titulu ali sa ovim si mu se priblizija gadno. Uostalom sta reci o coviku koki je iz splita uteka u dubrovnikfridrih-niche wrote:Puši kurac, lopove!FRANK wrote:Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
2015-09-13
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/danijel-subasic-progovorio-o-snimci-koja-je-podigla-prasinu-sitne-duse-su-nas-prodale-za-200-kuna-15130249
je, sad su sitne duše, a kad su objavili bebekovu privatnu snimku onda su bili heroji.
pjevanje sebi u bradu, veli. lijepo, očigledno misli kako su njegov stav i ponašanje u redu ako javnost ne zna kakve stavove i misli ima, a ako javnost za to sazna onda će to zbog opasnosti od kazne javno deklarativno ublažiti kako bi kazna bila što manja.
"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn)".
jebi ga, jakobušić je počeo ganjati vještice nakon objave bebekove izjave.
sami ste pali, sami se ubili.
je, sad su sitne duše, a kad su objavili bebekovu privatnu snimku onda su bili heroji.
pjevanje sebi u bradu, veli. lijepo, očigledno misli kako su njegov stav i ponašanje u redu ako javnost ne zna kakve stavove i misli ima, a ako javnost za to sazna onda će to zbog opasnosti od kazne javno deklarativno ublažiti kako bi kazna bila što manja.
"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn)".
jebi ga, jakobušić je počeo ganjati vještice nakon objave bebekove izjave.
sami ste pali, sami se ubili.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa jebote nije uteka u Medugorje, nego u Dubrovnik...FRANK wrote:Uskoro se dijeli nagrada glup ko kurac. Nitko nesumnja da ce Bracala obranit titulu ali sa ovim si mu se priblizija gadno. Uostalom sta reci o coviku koki je iz splita uteka u dubrovnikfridrih-niche wrote:Puši kurac, lopove!FRANK wrote:Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
Zna niche da je u Dubrovniku manje droge, a njega ipak vataju godine...
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50