ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 33 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 8/12/2021, 06:52

sitting_bull wrote:dobili ste jednu bitku i sekta misli kako je dobila rat.

dapače, smatra kako je sve već gotovo, a u stvarnosti bi se moglo desiti da nakon što dinamo odigra ove tri utakmice do konca godine opet gutate prašinu iza dinama.

zapravo, razvidno je kako ste sretni zbog pobjede, ali bi si istovremeno vlastita muda odgrizli kad vam do ostataka mozga dopre koliko ste glupi, počevši s livajom i subašićem, tako da sad niti u toj pobjedi ne možete uživati bez zadrške.
Mislim da je većina bacila jedan simpatični all in na titulu...
:D

Ja iden malo opreznije, al većina ide hazarderski do kraja...
;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 09:31

https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/blaz-sliskovic-o-splitskoj-euforiji-i-livaji-on-je-najbolji-igrac-hnl-a-nogometas-svjetske-klase-1149329

Lipo je kad te Baka nahvali...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 10:44

Kapnulo 3.5 milijuna eura od Pasalicevog transfera u Atalantu.
Londonski cigani se ciganili vise od godinu dana, ali na kraju ih stigla ruka pravnika i u Engleskoj...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 11:30

Svaka kuna je dobrodošla!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 8/12/2021, 12:17

Gle, pa ako Dinamo dobije Istru u zaostaloj vi ste na tablici iza Dinama ... A čak se usuđujem reći da ako Dinamo dobije sve ove 3 utakmice do kraja sezone (Istra, Belupo, Dragovoljac) bit' će opet prvak ... Na proljeće i sa jednim samo normalnim trenerom, ništa posebno dobar ne treba biti ali mora biti vođa, Dinamo će se posložiti, jer još uvijek ima najbolji roster ... I zato mi nije jasna ta euforija koja je zavladala u Splitu nakon jedne dobivene utakmice protiv Dinama koji je trenutno u debeloj krizi u kojoj ga je Krznar ostavio i sada se plaća ceh jer je na klupi ostao predugo ... Trebao je odletjeti nakon Šerifa i sad bi to bila druga pjesma, jer Krznar je očiti primjer kako trener može napraviti veću štetu nego korist ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 8/12/2021, 12:31

ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 12:40

End wrote:ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
Messi zabio 2 daj malo o tome. Naporan si posta otkad si se okrenio Tatticarstvu. Svi znamo da je ovo labudji pijev tovara. 
Reci mi  ko je sinoc bio bolji Modric ili Messi

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 12:42

Zeko wrote:Gle, pa ako Dinamo dobije Istru u zaostaloj vi ste na tablici iza Dinama ... A čak se usuđujem reći da ako Dinamo dobije sve ove 3 utakmice do kraja sezone (Istra, Belupo, Dragovoljac) bit' će opet prvak ... Na proljeće i sa jednim samo normalnim trenerom, ništa posebno dobar ne treba biti ali mora biti vođa, Dinamo će se posložiti, jer još uvijek ima najbolji roster ... I zato mi nije jasna ta euforija koja je zavladala u Splitu nakon jedne dobivene utakmice protiv Dinama koji je trenutno u debeloj krizi u kojoj ga je Krznar ostavio i sada se plaća ceh jer je na klupi ostao predugo ... Trebao je odletjeti nakon Šerifa i sad bi to bila druga pjesma, jer Krznar je očiti primjer kako trener može napraviti veću štetu nego korist ...
Vidi Krznar je los trener i nije on kriv sto su nam igraci picke.
Ali Krznaru skidam kapu. 
Mozda nije trebao ostaviti klub pred Derbi ali covik je jedan odani lik

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 8/12/2021, 12:49

FRANK wrote:
End wrote:ma sektaške tovarčine se uzjapurile na kraju će biti sretni ako budu 4.
Messi zabio 2 daj malo o tome. Naporan si posta otkad si se okrenio Tatticarstvu. Svi znamo da je ovo labudji pijev tovara. 
messi je GOAT šta se tu ima više pisati, naporan je i neka se više umirovi skupa s guardiolom
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 12:50

End wrote:
FRANK wrote:
messi je GOAT šta se tu ima više pisati, naporan je i neka se više umirovi skupa s guardiolom
A Bankomat sinoc briljira

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 8/12/2021, 12:54

dinamova škola
olmo za 75 milijuna u guardiole, majer na meti svih mogućih europskih giganata, a sektaški atletičar zaboravljen ko zadnje pseto trune na klupi
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 8/12/2021, 12:55

život je lijep kad si dinamovac
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 13:07

End wrote:dinamova škola
olmo za 75 milijuna u guardiole, majer na meti svih mogućih europskih giganata, a sektaški atletičar zaboravljen ko zadnje pseto trune na klupi
Olmo znaci automatski propada kao igrac. 
Jer ono sto je naucio u Dinamu i Red Bullu ce iszog trenutka zaboravit kod Prevariole

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 13:15

Hajduk živi vječno!
<3

Kako je lipo bit navijač najvećeg sportskog kolektiva Hrvatske i šire...
:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 13:28

fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3

Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.
Glup si ko tri mrtva kurca glupane

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 13:29

Navijaci GNK nista ne razume, pa tako ni slavlje koje je bilo nakon pobjede u nediju. 
Nije se euforija stvorila samo zato jer su dobili Dinamo, nego jer Hajduk napokon ima trenera i igrace da se bori za trofeje. 
Pa dobili smo i lani GNK u Maksimiru a jedina dva covjeka koji su slavili tu pobjedu su onaj lolek i bolek na klupi kao da su LP uzeli. Mali Cuic nije niti golove slavija...
A prvenstvo je dugo, dolazi i prijelazni rok, virujem da ce se svi pokusati pojačati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 13:34

FRANK wrote:
<3

Cekaj zar hajduk nije samo nogometni klub. I otkad su to jadran posk jugoplastika postali kolektiv hajduka.
Puši kurac, lopove!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/12/2021, 13:39

fridrih-niche wrote:
FRANK wrote:
<3

Puši kurac, lopove!
<3
Uskoro se dijeli nagrada glup ko kurac. Nitko nesumnja da ce Bracala obranit titulu ali sa ovim si mu se priblizija gadno. Uostalom sta reci o coviku koki je iz splita uteka u dubrovnik

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sitting_bull 8/12/2021, 13:44

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/danijel-subasic-progovorio-o-snimci-koja-je-podigla-prasinu-sitne-duse-su-nas-prodale-za-200-kuna-15130249

je, sad su sitne duše, a kad su objavili bebekovu privatnu snimku onda su bili heroji.

pjevanje sebi u bradu, veli. lijepo, očigledno misli kako su njegov stav i ponašanje u redu ako javnost ne zna kakve stavove i misli ima, a ako javnost za to sazna onda će to zbog opasnosti od kazne javno deklarativno ublažiti kako bi kazna bila što manja.

"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn)".

jebi ga, jakobušić je počeo ganjati vještice nakon objave bebekove izjave.
sami ste pali, sami se ubili.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 13:46

FRANK wrote:
fridrih-niche wrote:
FRANK wrote:
<3

Puši kurac, lopove!
<3
Uskoro se dijeli nagrada glup ko kurac. Nitko nesumnja da ce Bracala obranit titulu ali sa ovim si mu se priblizija gadno. Uostalom sta reci o coviku koki je iz splita uteka u dubrovnik
Pa jebote nije uteka u Medugorje, nego u Dubrovnik...  ;)
Zna niche da je u Dubrovniku manje droge, a njega ipak vataju godine...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2021, 13:56

Ala, Contreras mu je uvalija lošu robu...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics