Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
i meni se čini...Glupkakurac wrote:Enda je hackiralo, uvjeren sam u to...
Ovakav moralan rasap nije normalan...
:(
Guest- Guest
Predasistencija
Pojam skovan samo za LMGM10.
Markan je onda jučer protiv seke ima učinak od gola i dvi predasistencije, mesarenju usprkos.
Protiv brata je ima gol i asistenciju.
Ne želin ni pomislit koliko bi tu predasistencija ima da nije cilu utakmicu mora nosit na leđima onog crnog magarca
Pojam skovan samo za LMGM10.
Markan je onda jučer protiv seke ima učinak od gola i dvi predasistencije, mesarenju usprkos.
Protiv brata je ima gol i asistenciju.
Ne želin ni pomislit koliko bi tu predasistencija ima da nije cilu utakmicu mora nosit na leđima onog crnog magarca
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jebote, ovaj njihov bakavelikišef garant zna kaj Livaja ima istetovirano i oko kurca ...
Zeko-
2015-08-26
sekte koja je 16 godina bez naslova?fridrih-niche wrote:Bojite se Hajduka, bojite...
Neka, neka, niste vi ni ludi...
puko si ko kokica
End- Posts : 21177
2015-08-25
Naravno da ih ima,pa nisu svi kujice osudenog kriminalca.u bijegu...fridrih-niche wrote:Evo malo i normalnih navijača Dinama...
Lipo je da ih ima još...
<3
Guest- Guest
Svi oni koji se dice Mamicem su moralni olos.
Jad i Bjeda.
Svatko tko uzdize to kopile je i sam takav.
Kopile kao i gazda mu.
Udbas picka i pobjegulja.
Nistarija i supak.
Tko god zaziva Necastivoga je sljam zadnje vrste.
Vjerovatno niti nezna tko mu je otac jer mater se jebavala za 100 maraka skime je stigla.
To je profil Mamicevih obozavatelja.
Sline penasi olos bez morala.
Jad i Bjeda.
Svatko tko uzdize to kopile je i sam takav.
Kopile kao i gazda mu.
Udbas picka i pobjegulja.
Nistarija i supak.
Tko god zaziva Necastivoga je sljam zadnje vrste.
Vjerovatno niti nezna tko mu je otac jer mater se jebavala za 100 maraka skime je stigla.
To je profil Mamicevih obozavatelja.
Sline penasi olos bez morala.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jel' to od "Lažne devetke"? Taj lik je ogromna nula od čovjeka ... Imao sam s njim polemiku na YouTube-u kad je Bjelica otišao iz Dinama, a on je plakao za njim k'o maleno pašče ... I naravno, svi su bili krivi za to osim Belka ... I opet naravno, na kraju sam imao 5 puta više lajkova od njega ...fridrih-niche wrote:Evo malo i normalnih navijača Dinama...
Lipo je da ih ima još...
<3
Zeko-
2015-08-26
Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
ka ljubo pavasović visković, recimo.fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
koliko li je taj sektaša branio...
sitting_bull-
2015-09-28
Svi su na strani dobra jer svima je u interesu jaki Hajduk...fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
u raju je lijepo, al u paklu je ekipa pusi kuracfridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Baza iz tamo 7 razreda osnovne...End wrote:u raju je lijepo, al u paklu je ekipa pusi kuracfridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Lipo je bit navijač splitskog Hajduka, bit na strani dobra...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50