Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Ali End postao i Modricevac.
4 jahaca apokalipse nepotkupljena
Ante Operle Tominjo i Dybala
4 jahaca apokalipse nepotkupljena
Ante Operle Tominjo i Dybala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Glup si ko tri mrtva kurca glupanefridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Kako je lipo bit navijač najvećeg sportskog kolektiva Hrvatske i šire...
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ali End postao i Modricevac.
2015-08-25
End wrote:End wrote:život je lijep kad nisi vracala i niche
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koliko je tatta uplatio.fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ali End postao i Modricevac.
End je posta kao i ono govno marcinko.
Do prike 2 godine se kleo u Tattu sad ga proklinje.
Kad kroz koju godinu prestanu stizati uplatnice
End Zeko i Bivol koji sere postanu drugi Marcinko
2015-09-13
FRANK wrote:Koliko je tatta uplatio.fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ali End postao i Modricevac.
Guest- Guest
Ma šta ti je.fridrih-niche wrote:Ala, crni Marčinko je pronasa savjest nakon desetljeća služenja Kopitaru Zla!Jack Torrance wrote:Nevolje u raju
Nekoć na braniku u izvršnom odboru, danas druker.
Potpuno rasulo u Mordoru.
Markane crni Markane šta im uradi :D
:^O
A Amra je dobra ka dobar dan...
I zato ide jedan + Tatti...
<3
Nije stari novosadski udbaš pronaša savjest nego je ljubav trajala dok je bilo para :D
Kakav igrač, taj nije lojalan nikome i minja bandire i boje ovisno ko da više. Sad ima novog gospodara, biće one zbog kojih su ono iz Mordora bili zavapili upomoć i tražili od države da ih zaštiti :D :D
Prisušilo amigo i sad se pantagane glođu među sobom oko mrvica koje su preostale.
Na kraju će uz bidnog Međugorca ostat još jedino ovi naši forumski tattičari <3
Popratit ćemo i dalje, jača bokte ova borba za prevlast u Mordoru nego ona Los Zetasa i Sinaloe u Juarezu :D
Oće to kad podzemlje vodi klub, samo da ne krenu s odrubljivanjem glava i višanjem oderanih leševa s nadvožnjaka :D
Tatti želin sve najgore ali od mene ka osvjedočenog ljubitelja (visoko)kvalitetnog milfa ima palac gori za ergelu rasnih kobila koje je zajašia
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Narcos: Međugorje...
<3
Je, je, Tatta ima plus zbog Amre i ostalih prileznica ala Mila i slične...
:D
<3
Guest- Guest
je, koliko se kužiš u neke stvari pokazuje i to što ste svojedobno moje upise krstili kao istupe tomislava svetine pa vam se onda svetin izasrao u tanjur, a "stručnjaci" koji su koristil termin svetina samo odšutili svoju dionicu.FRANK wrote:Koliko je tatta uplatio.fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ali End postao i Modricevac.
dakle, dok glumiš imotsku babu vangu uključi koji puta i mozak i isključi predrasude koje su ti baza za komentare.
da imaš imalo pameti shvatio bi kako jakobušić sad u hajduku i iz hajduka radi isto ono što je mamić radio kad je preuzeo dinamo, a razlika je samo u medijskom tretmanu jer su mamića tovarska piskarala stigmatizirala, dok lukša ima medijski mir što je i logično jer ta piskarala bi o mamiću pisala panegirike da je mamić bio u hajduku i od hajduka napravio ono što je napravio od dinama.
kroz koju godinu, kad malo dođeš pameti, možda i sam kao suprotnost marčinku i svetini i shvatiš neke procese u kojima je mamić izvukao dinamo iz financijskih nebuloza i ustrojio respektabilan europski klub.
to što svetina i marčinko danas nisu uz mamića je slična priča kao i s piskaralima koje je mamić skinuo s platne liste pa su krenuli u medijsku odmazdu.
sitting_bull-
2015-09-28
Jebes to i njegove zasluge...fridrih-niche wrote:Narcos: Međugorje...
<3
Rasirile noge za poziciju/novac...
Guest- Guest
nisu sve žene u nogometu mirta šurjak...Andreas Goldberger wrote:Jebes to i njegove zasluge...fridrih-niche wrote:Narcos: Međugorje...
<3
sitting_bull-
2015-09-28
Nisu...sitting_bull wrote:nisu sve žene u nogometu mirta šurjak...Andreas Goldberger wrote:Jebes to i njegove zasluge...fridrih-niche wrote:Narcos: Međugorje...
<3
Neke su Amra i Mila Horvat...
;)
Guest- Guest
Međutim, ta se izjava nije svidjela svima. Na nju je reagirao skijaš Filip Zubčić.
tako te uče u zatucanoj sektaškoj akademiji, samo mržnja i kompleksi...
2015-08-25
ajde valjda će ciganin konačno uspjeti dobiti nikad gori dinamo i sad već sa osjetno jačim i bogatijim klubom
2015-08-25
Nikolu je tata Josko naucija postenju. Uvik kontra lopova i kriminalaca.
Ne moze to razumiti ovaj priglupi smucar...
Ne moze to razumiti ovaj priglupi smucar...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nikolu je tata Josko naucija postenju. Uvik kontra lopova i kriminalaca.
Guest- Guest
Btw. nek se i taj Zubcic i ostala licemjerna stoka napuše kurca!
Vidija sam kako su ljudi navijali za Hajduka protiv Gzire i Tobola, lol...
;)
Vidija sam kako su ljudi navijali za Hajduka protiv Gzire i Tobola, lol...
;)
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50