Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Ali stari moj kakvog idiotizma?fridrih-niche wrote:Nek nauče nešto iz ovog idiotizma i da to vise ne rade...
Sad su u dobrom momentu, imaju se samo fokusirat na igranjenutakkica i to je to...
Energiju ne tribaju trosatna gluposti kojemu sasvim nepotrebne...
Dobili smo Dinama i idemo dalje, još je cilj daleko...
;)
20 godina, otkad im je vratilo nazad ime, to prikriženo d stoji na našoj tribini svaku utakmicu s njima.
20 godina ta se pisma piva na našoj tribini svaku utakmicu s njima.
Nikad niko rič zbog toga nije reka već su se uredno zbrajali bodovi razlike na kraju svake sezone.
Ali SAD je odjednom to sve problem.
Prika, pravi problem je šta je Božić a oni nisu odmaglili pratnji 10-15 punata ka šta su navikli, šta su se rugali sa svima i lupali one debilne emotikone a sad oni četvrti, šta su u rasulu na svim razinama, šta imaju odron od ekipe a jedini preostali trofej im opasno visi.
Ja čitan oni njihov proser šta su pustili iz kluba, pa ono je neviđena razina nemoći i očaja zbog JEDNE izgubljene utakmice di se popišalo po njima i na terenu i na tribinama.
Nemoš virovat koliko ih je zabolija ovi poraz, i umisto da se zavuku u rupu i ližu rane oni angažirali cilu svoju režimsku mašineriju, di od nedilje niko ne govori o utakmici u kojoj su izdominirani na svim razinama, već se tobože zgražaju zbog svega a zbog iste one gori pisme digli hajku na tvog rođu ka da se btj otkrilo da je kla na Ovčari '91.
Jer ključni moment je bija ono njegovo šutiranje korner zastavice nakon gola na Rujevici, tu im je svima utira straj u kosti.
Ili kako je Prle danas napisa "vrime povlačenja je prošlo, neka sad kmeče drugi."
Tako da oni ovu dvojicu heroja i sve nas skupa mogu jedino uvatit za ovo šta drži Katić
<3
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
https://hajduk.hr/vijest/u-prodaji-ulaznice-za-utakmicu-lokomotiva--hajduk/14383?fbclid=IwAR1U2InNQoqCLSBYXbL7fMlKx6J7zf5reIo3SytpwD8SR9daUqzRc84SpnM
1400 + zapad, može.
Lokosi su bili široke ruke i ka pravi domaćini nam ustupili cili stadion.
Gospoda, za razliku od brata
1400 + zapad, može.
Lokosi su bili široke ruke i ka pravi domaćini nam ustupili cili stadion.
Gospoda, za razliku od brata
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Pa u situaciji kad znaš da će te kaznit za svaku pizdariju onda ne smis davat povoda za to...
Na taj idiotizam sam mislija...
I sta sad kad mu opale par utakmica kazne?
Stari, igramo super napokon!
Triba samo nastavit gazit i ne zamarat se protivnicima, makar to bija i GNK Lopov...
Samo fokus na sebe i svoju igru...
Želim da napokon skinemo tu titulu, a za to postić ne smimo se zamarat s drugima...
5 pobjeda zaredom je perverzija, al osvojena titula bi bila ka cjelonoćna zabava sa Monicom Bellucci...
<3
Na taj idiotizam sam mislija...
I sta sad kad mu opale par utakmica kazne?
Stari, igramo super napokon!
Triba samo nastavit gazit i ne zamarat se protivnicima, makar to bija i GNK Lopov...
Samo fokus na sebe i svoju igru...
Želim da napokon skinemo tu titulu, a za to postić ne smimo se zamarat s drugima...
5 pobjeda zaredom je perverzija, al osvojena titula bi bila ka cjelonoćna zabava sa Monicom Bellucci...
<3
Guest- Guest
sektaški idiotizam, jack, koji ispliva svaki put kad pobijedite neku tekmi - ovu zasluženo za razliku od drugih kad su vas sreća i suci spašavali.Jack Torrance wrote:Ali stari moj kakvog idiotizma?fridrih-niche wrote:Nek nauče nešto iz ovog idiotizma i da to vise ne rade...
Sad su u dobrom momentu, imaju se samo fokusirat na igranjenutakkica i to je to...
Energiju ne tribaju trosatna gluposti kojemu sasvim nepotrebne...
Dobili smo Dinama i idemo dalje, još je cilj daleko...
;)
20 godina, otkad im je vratilo nazad ime, to prikriženo d stoji na našoj tribini svaku utakmicu s njima.
20 godina ta se pisma piva na našoj tribini svaku utakmicu s njima.
Nikad niko rič zbog toga nije reka već su se uredno zbrajali bodovi razlike na kraju svake sezone.
Ali SAD je odjednom to sve problem.
Prika, pravi problem je šta je Božić a oni nisu odmaglili pratnji 10-15 punata ka šta su navikli, šta su se rugali sa svima i lupali one debilne emotikone a sad oni četvrti, šta su u rasulu na svim razinama, šta imaju odron od ekipe a jedini preostali trofej im opasno visi.
Ja čitan oni njihov proser šta su pustili iz kluba, pa ono je neviđena razina nemoći i očaja zbog JEDNE izgubljene utakmice di se popišalo po njima i na terenu i na tribinama.
Nemoš virovat koliko ih je zabolija ovi poraz, i umisto da se zavuku u rupu i ližu rane oni angažirali cilu svoju režimsku mašineriju, di od nedilje niko ne govori o utakmici u kojoj su izdominirani na svim razinama, već se tobože zgražaju zbog svega a zbog iste one gori pisme digli hajku na tvog rođu ka da se btj otkrilo da je kla na Ovčari '91.
Jer ključni moment je bija ono njegovo šutiranje korner zastavice nakon gola na Rujevici, tu im je svima utira straj u kosti.
Ili kako je Prle danas napisa "vrime povlačenja je prošlo, neka sad kmeče drugi."
Tako da oni ovu dvojicu heroja i sve nas skupa mogu jedino uvatit za ovo šta drži Katić
je, problem je jer sekta pokušava staviti hajduk iznad pravila koja vrijede za druge.
dakle, kakav kriterij kod bebekove audio-snimke, takav i za livaju i subašića iz video spota.
također: hajduk je dobio jedinu do sada odigranu tekmu u prvenstvu, tri se još trebaju odigrati. dakle, figurativno, rat je tek počeo, a sekta i neki igrači su poletjeli i slave nekontrolirano. niche kuži problem, ti, amper i još neki ne kućite krivog kurca i pravite od livaje heroja zbog nečega što je u današnje vrijeme žestoko kažnjivo.
što, ako kazna bude samo novčana pa se recimo bebek požali uefa-i na kriterije određivanja kazne?
ili to isto napravi dinamo, rijeka, ili neki drugi klub?
budi siguran kako uefa neće imati razumijevanja koje ti očekuješ od hns-a.
livaja/subašić su napravili glupost i ako imaju pameti posuti će se pepelom i moliti se za čim manju kaznu.
druga je stvar što od objave te snimke livaja i subašić su kod mene pali kao sportaši i ljudi - kako će sad u repki očekivati respect i družiti se sa igračima dinama, uvalili su i dalića u problem.
razumio bih takvu euforiju da je u pitanju osvajanje titule i da se kroz proslavu oslobađaju dugogodišnje frustracije, ali nakon jedne jedine pobjede kontra dinama u sezoni - to ne razumijem.
kako god, do kraja prvenstva i hajduk ima još 19, a dinamo još 20 utakmica i onda ćemo vidjeti tko je pokojnik, a tko pobjednik.
sitting_bull-
2015-09-28
Mislim da neće imat neki poseban problem u reprezentaciji...
Sve je to ipak folklor derbija, emocije te ponesu jbg...
Nema tu zle krvi...
Al će ga Zg i Ri publika uzet na zub, vjerojatno zauvik...
Ka sta ja pamtin prasca Štroka i njegovu kapu Rome ili Šokotinu ‘uvik kontra Splita’ majicu...
Je, pretjeralo se, kaznit će ga (ne znam ni sam kako) i to je to, idemo dalje...
Jer ipak se sad pretjeriva i s druge strane te se radi slon od muhe...
Mene jedino zanima da nastave sa dobrim igrama...
A ako se Marka kazni i ne može igrat, onda ćemo teško dolazit do pobjeda...
;)
Sve je to ipak folklor derbija, emocije te ponesu jbg...
Nema tu zle krvi...
Al će ga Zg i Ri publika uzet na zub, vjerojatno zauvik...
Ka sta ja pamtin prasca Štroka i njegovu kapu Rome ili Šokotinu ‘uvik kontra Splita’ majicu...
Je, pretjeralo se, kaznit će ga (ne znam ni sam kako) i to je to, idemo dalje...
Jer ipak se sad pretjeriva i s druge strane te se radi slon od muhe...
Mene jedino zanima da nastave sa dobrim igrama...
A ako se Marka kazni i ne može igrat, onda ćemo teško dolazit do pobjeda...
;)
Guest- Guest
Ljudi, ne zamarajte se budalama i mijaukavcima.
Uzivajmo o Hajduku, Nasem Hajduku. U nediju je u prvoj postavi istrcalo 5 igraca iz Akademije Hajduka (bilo bi i 6 da je Vukovic bija 100 %). S pravim trenerom smo dosli igrati, ne se braniti, napadati. Dosli smo nadigrati protivnika i pobijediti, sto smo i napravili. Triba samo nastaviti ovako bez obzira na neku losiju utakmicu, biti ce i toga.
Uzivajmo o Hajduku, Nasem Hajduku. U nediju je u prvoj postavi istrcalo 5 igraca iz Akademije Hajduka (bilo bi i 6 da je Vukovic bija 100 %). S pravim trenerom smo dosli igrati, ne se braniti, napadati. Dosli smo nadigrati protivnika i pobijediti, sto smo i napravili. Triba samo nastaviti ovako bez obzira na neku losiju utakmicu, biti ce i toga.
Guest- Guest
Čitajući ovaj proser bakevelikogšefa sve tražim po internetu kako neki igrač Dinama pjeva "mrzim te hajduče, srpsko ime to" ... Nevjerojatno je kol'ko taj baka-debil mrzi sve što ima i najmanju dodirnu točku sa Zagrebom, a najgore je kaj takvih ima u Splitu i okolici preko 90% ...
Zeko-
2015-08-26
iako ne volim pobjegulju bjelicu, bio je u pravu što se tiče bebeka i općenito izjava na terenu i uz teren, ali na hajdukov zahtjev bebek je kažnjen i sad je teško reći puj pike - ne važi ovo, ili ono.
posebice je zajebano jer je zbog privatne konverzacije bebek kažnjen čime mu je definitivno sjeban kraj sudačke karijere.
senzibilnost je dignuta na maksimum na inicijativu hajduka i to će biti problem obzirom na sadašnju inicijativu iz dinama kojom se traži postupanje kao i u bebekovom slučaju.
u svakom slučaju sasvim nepotrebno su i livaja i subašić išli podilaziti dijelu sektaša, jer im obzirom na njihovo nogometno znanje i umijeće to uopće ne treba. samo su se naložile strasti i antagonizmi.
citirati ću jednu izreku iz socijalizma:
neotuđivo je pravo svakog čovjeka, radnika i samoupravljača da bude blesav.
posebice je zajebano jer je zbog privatne konverzacije bebek kažnjen čime mu je definitivno sjeban kraj sudačke karijere.
senzibilnost je dignuta na maksimum na inicijativu hajduka i to će biti problem obzirom na sadašnju inicijativu iz dinama kojom se traži postupanje kao i u bebekovom slučaju.
u svakom slučaju sasvim nepotrebno su i livaja i subašić išli podilaziti dijelu sektaša, jer im obzirom na njihovo nogometno znanje i umijeće to uopće ne treba. samo su se naložile strasti i antagonizmi.
citirati ću jednu izreku iz socijalizma:
neotuđivo je pravo svakog čovjeka, radnika i samoupravljača da bude blesav.
sitting_bull-
2015-09-28
Ovo je toliko jadno ovolika mrznja ovoliki jal. Sta sve ovo treba ovako biti.
Cestitam SDP I HDZ...
Cestitam SDP I HDZ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niče, pusti sad 5 pobjeda, realno to je ništa i svi smo svjesni toga.
Pričamo o idiotizmu.
Ono šta je on napravija na Rujevici kad je nokautira onog noja je čisti idiotizam, ja bi mu prvi za to da crveni i još za žuntu stisnija par utakmica.
Ovo je stari goli kurac, napuvano van svih proporcija jer se radi o Livaji.
Mali Stanko s Pujanki je napravija po meni puno goru stvar kad je u onoj pismici viša po vrbama u šugavoj Rijeci znaš već koga pa je dobija 5000 kn jer je za tako nešto u njihovom disciplinskom pravilniku zapriječena isključivo takva (novčana) kazna.
Pusti Bebeka, bidni Ivan nas pokrade na desetke puta i na kraju jadan padne zbog mijaukanja, u sklopu velikog proklamiranog peglanja i zatopljavanja odnosa sa Splitom i Hajdukom, vjerojatno po nalogu središnjice.
Tako da ne plaši se, imaš gori oni amperov "nemoj da se šta desi Livaji" video pa pogledaj još jednom.
Niko ne dira Ćaću :D
Pričamo o idiotizmu.
Ono šta je on napravija na Rujevici kad je nokautira onog noja je čisti idiotizam, ja bi mu prvi za to da crveni i još za žuntu stisnija par utakmica.
Ovo je stari goli kurac, napuvano van svih proporcija jer se radi o Livaji.
Mali Stanko s Pujanki je napravija po meni puno goru stvar kad je u onoj pismici viša po vrbama u šugavoj Rijeci znaš već koga pa je dobija 5000 kn jer je za tako nešto u njihovom disciplinskom pravilniku zapriječena isključivo takva (novčana) kazna.
Pusti Bebeka, bidni Ivan nas pokrade na desetke puta i na kraju jadan padne zbog mijaukanja, u sklopu velikog proklamiranog peglanja i zatopljavanja odnosa sa Splitom i Hajdukom, vjerojatno po nalogu središnjice.
Tako da ne plaši se, imaš gori oni amperov "nemoj da se šta desi Livaji" video pa pogledaj još jednom.
Niko ne dira Ćaću :D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Puši kurac mes ke un lopove :DEnd wrote:svakome normalnome je jasno da je sektaška stoka pokazala svu raskoš svoje zatucanosti i primitivizmakic wrote:
e al iskreno, koji kompleksi kad nemaš ideju za transparent već prekrižiš: d, i napišeš: mrzin dinamo
djetinjasto bez inspiracije
takvo neorginalno i zadrto pozivanje na mržnju je ispod svake razine, a kad ih stigne ruka BBB-a opet će biti kmečanje 0-24.
Sekta je dobro vidila kako je ova lopovska stoka išla podapet nogu Sahitiju kad mali trča priskočit reklame i proslavit gol.
Sekta sve vraća
<3
2017-04-24
Muči bogati, jebeš derbi bez repova :DFRANK wrote:Ovo je toliko jadno ovolika mrznja ovoliki jal. Sta sve ovo treba ovako biti.
Cestitam SDP I HDZ...
2017-04-24
ha ha ha!Jack Torrance wrote:Muči bogati, jebeš derbi bez repova :DFRANK wrote:Ovo je toliko jadno ovolika mrznja ovoliki jal. Sta sve ovo treba ovako biti.
Cestitam SDP I HDZ...
sektaš u elementu.
kaj bi bilo da je situacija obrnuta i da je ivanušec pjevao "jebi se splite"?
nije isključeno da na kraju prvenstva ta pjesma postane glavni purgerski hit.
strpimo se još 200 dana pa će se znati kako će završiti ovo livajino prerano kukurikanje.
sitting_bull-
2015-09-28
Falili su ovakvi derbiji, moran priznat...
Svega je bilo...
Liga bez Hajduka jednostavno nema smisla...
<3
Al ono stopavanje prsima i lob priko izgubljenog Livakovica, čudo!
Svega je bilo...
<3
Guest- Guest
Potez genijalca.fridrih-niche wrote:Falili su ovakvi derbiji, moran priznat...
Svega je bilo...
<3
A siti se sta sam ti ja za rodu govorija prije cca godinu, godinu nesto. Da ce covik i igrac postati kad se vrati u Hajduk...
Guest- Guest
Meni je najviše ža sta nisan trenira veliki balun...
Bija bi veća klasa nego Markan...
<3
Bija bi veća klasa nego Markan...
<3
Guest- Guest
Kako je ono bilo.
Krene Livaja u napad a ja, Moharrami, Theophile, Šutalo i Štefulj sami u obrani.
U potpisu Dominik Livaković, izgubljeni golman repkitze
https://fb.watch/9LzbdU8sp9/
Baršunasti dodir, kako reče oni zagorski polutovar
Krene Livaja u napad a ja, Moharrami, Theophile, Šutalo i Štefulj sami u obrani.
U potpisu Dominik Livaković, izgubljeni golman repkitze
https://fb.watch/9LzbdU8sp9/
Baršunasti dodir, kako reče oni zagorski polutovar
2017-04-24
Nevolje u raju
Nekoć na braniku u izvršnom odboru, danas druker.
Potpuno rasulo u Mordoru.
Markane crni Markane šta im uradi :D
2017-04-24
dobili ste jednu bitku i sekta misli kako je dobila rat.
dapače, smatra kako je sve već gotovo, a u stvarnosti bi se moglo desiti da nakon što dinamo odigra ove tri utakmice do konca godine opet gutate prašinu iza dinama.
zapravo, razvidno je kako ste sretni zbog pobjede, ali bi si istovremeno vlastita muda odgrizli kad vam do ostataka mozga dopre koliko ste glupi, počevši s livajom i subašićem, tako da sad niti u toj pobjedi ne možete uživati bez zadrške.
dapače, smatra kako je sve već gotovo, a u stvarnosti bi se moglo desiti da nakon što dinamo odigra ove tri utakmice do konca godine opet gutate prašinu iza dinama.
zapravo, razvidno je kako ste sretni zbog pobjede, ali bi si istovremeno vlastita muda odgrizli kad vam do ostataka mozga dopre koliko ste glupi, počevši s livajom i subašićem, tako da sad niti u toj pobjedi ne možete uživati bez zadrške.
sitting_bull-
2015-09-28
Ala, crni Marčinko je pronasa savjest nakon desetljeća služenja Kopitaru Zla!Jack Torrance wrote:Nevolje u raju
:^O
A Amra je dobra ka dobar dan...
I zato ide jedan + Tatti...
<3
Guest- Guest
Mislim da je većina bacila jedan simpatični all in na titulu...sitting_bull wrote:dobili ste jednu bitku i sekta misli kako je dobila rat.
:D
Ja iden malo opreznije, al većina ide hazarderski do kraja...
;)
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50