Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
Guest- Guest
Kic, Hajdukovo je proljeće o čemu pričaš ti?
Kad se prebrodi Velika Gospa, kasnije drugima ide voda u uši...
Kad se prebrodi Velika Gospa, kasnije drugima ide voda u uši...
darth_vader-
2014-04-17
it is Ifridrih-niche wrote:Poirote, jesi li to ti?kic wrote:
dobra pobjeda
ali prvenstva se osvajaju u proljeće a ne ujesen
:D
Popusite kurac cigani tovarski...fridrih-niche wrote:Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
Najteze mi je to sto me oko moje zvalo i reklo Tata mi smo pobjedili
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato ce onaj mali disati Dinamo mater mu jeben u picku. Izbit cu mu ja bagere iz glave i slepere. Zivit ce za dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Popusite kurac cigani tovarski...fridrih-niche wrote:Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
darth_vader-
2014-04-17
Jedi govna mene je moj caca naucio da se zivi za dinamoGlupkakurac wrote:Badava se opireš...
2015-09-13
Ono kad u ciloj utakmici protrneš jedino kad vidiš Ćaću kako zabija, priskače reklame i trči na jug dok ti moliš boga da stane, da ga nešto ne prispoji pa dobije crveni zbog slavlja.
Napravili 4 faula, lakši regeneracijski trening nakon bombardiranja u kupu odrađen s pola gasa.
Ova raspala lopovska prčija je toliko jadna da ih i nije neki gušt bilo dobit.
Ćaća gol i asist, igrač za male utakmice rekli bi lopovi, a ova je za nas upravo bila takva.
Slika dana druga nedilja došašća i onaj koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa.
HŽV
Napravili 4 faula, lakši regeneracijski trening nakon bombardiranja u kupu odrađen s pola gasa.
Ćaća gol i asist, igrač za male utakmice rekli bi lopovi, a ova je za nas upravo bila takva.
Slika dana druga nedilja došašća i onaj koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa.
HŽV
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Graciela je legenda!FRANK wrote:Popusite kurac cigani tovarski...fridrih-niche wrote:Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
<3
Guest- Guest
Ovo ti je ‘Are you not entertained?!’ scena...Jack Torrance wrote:Ono kad u ciloj utakmici protrneš jedino kad vidiš Ćaću kako zabija, priskače reklame i trči na jug dok ti moliš boga da stane, da ga nešto ne prispoji pa dobije crveni zbog slavlja.
HŽV
Marko Russell Crowe Livaja...
:^O
<3
Guest- Guest
Čestitke Hajduku, igračima, stručnom stožeru, bio je bolji.
niels-
2021-04-26
Nisan tija trcat prid rudo i rec ti da ti je prognoza losa haha...niels wrote:Čestitke Hajduku, igračima, stručnom stožeru, bio je bolji.
Fala na čestitci!
<3
Guest- Guest
jebwn ti zenu a gracieli mater. I sta je najgore mater Mira provocira i kaze sine moj ti budi torcida bili su ti dida Ivan i padida Antefridrih-niche wrote:Graciela je legenda!FRANK wrote:Popusite kurac cigani tovarski...fridrih-niche wrote:Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
<3zove
2015-09-13
Mater ti je sve objasnila!FRANK wrote:jebwn ti zenu a gracieli mater. I sta je najgore mater Mira provocira i kaze sine moj ti budi torcida bili su ti dida Ivan i padida Antefridrih-niche wrote:Graciela je legenda!FRANK wrote:Popusite kurac cigani tovarski...fridrih-niche wrote:Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
<3zove
<3
Guest- Guest
Jok bato, ta scena je bila kod drugog gola :Dfridrih-niche wrote:Ovo ti je ‘Are you not entertained?!’ scena...Jack Torrance wrote:Ono kad u ciloj utakmici protrneš jedino kad vidiš Ćaću kako zabija, priskače reklame i trči na jug dok ti moliš boga da stane, da ga nešto ne prispoji pa dobije crveni zbog slavlja.
HŽV
<3
Tako ti je to kad ulica vodi klub...pa dovede Livaju.
Stari moj ako on njima zabije na Poljudu na sjevernu branku, ne gine ovo sve + skok na ogradu i trešnja dok ekipa na tribini pada u trans. Crveni ka kuća, Valdas jednostavno mora to ukalkulirat u pripremi utakmice :D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Pa zabija im je već na Poljudu, a i ova proslava gola je bila sasvim kulturna...Jack Torrance wrote:Jok bato, ta scena je bila kod drugog gola :Dfridrih-niche wrote:Ovo ti je ‘Are you not entertained?!’ scena...Jack Torrance wrote:Ono kad u ciloj utakmici protrneš jedino kad vidiš Ćaću kako zabija, priskače reklame i trči na jug dok ti moliš boga da stane, da ga nešto ne prispoji pa dobije crveni zbog slavlja.
HŽV
<3
Tako ti je to kad ulica vodi klub...pa dovede Livaju.
Stari moj ako on njima zabije na Poljudu na sjevernu branku, ne gine ovo sve + skok na ogradu i trešnja dok ekipa na tribini pada u trans. Crveni ka kuća, Valdas jednostavno mora to ukalkulirat u pripremi utakmice :D
Popravlja se...
Guest- Guest
Fala kurcu da ovojoš neko vidi.fridrih-niche wrote:Neću Marka previše hvalit, sve je preočito...
Al stari moj, Krovinovic je nama taj ‘drugi glavni’ igrač...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
Sinoć san na kominu kumu uru vrimena objašnjava veličinu Filipa Krovinovića.
Jer njemu on nije nešto.
Dobro ga nisan potega kosiron.
Naš glavni igrač, uz bok Ćaći. Jedini u rosteru za kojeg nemamo zamjenu. Danas je pritrča više nego u ciloj karijeri i oduzea oni balun za 1-0.
Nije bezveze naš rezultatski pad započea njegovom ozljedom, a rast njegovim oporavkom
2017-04-24
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50