Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Glupkakurac wrote:Puše si ispod stola... Aupičkumaterinu, skoro sam vizualizira. Kic, jeba te ovaj gej forum...
Guest- Guest
Ne znam o cem pricas, kojoj tablici? Taj spomenuti mi je zbog osobne moralne higijene na bloku, pa sam tebe pitao?niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
O čem se radi, daj mi reci kolega niels?
Kolega amper, nemam ja što elaborirati, ali dajte objasnite forumašima/poreznim obveznicima/kreditnim dužnicima tablicu koju je Zeko postao.
Sto je sekta sad kriva, zbog gospodarske situacije ili je problem to sto je Studenac poklonio dionice?
Guest- Guest
Dobro je, zasad nas je samo za jedan penal pokralo...
Mislija sam da će bit i gore...
Al kako Hajduk gazi, čudo jedno!
<3
Mislija sam da će bit i gore...
Al kako Hajduk gazi, čudo jedno!
<3
Guest- Guest
Livaja je klasa i to nije od jucer. No ova pobjedu je po meni pobjeda zadnje linije.
S druge strane kod oba gola je Elez dugom loptom izbacija njihovu i onda je nastupila genijalnost Livaje.
5 pobjeda u nizu, bravo za Valdasa. Prije odlaska u Bugarsku covik je u 2 tjedna nokautira Osijek i Hajduk. 8 komada, s Goricom. To nije slucajno.
S druge strane kod oba gola je Elez dugom loptom izbacija njihovu i onda je nastupila genijalnost Livaje.
5 pobjeda u nizu, bravo za Valdasa. Prije odlaska u Bugarsku covik je u 2 tjedna nokautira Osijek i Hajduk. 8 komada, s Goricom. To nije slucajno.
Guest- Guest
Tovari cestitam
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neću Marka previše hvalit, sve je preočito...
Al stari moj, Krovinovic je nama taj ‘drugi glavni’ igrač...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
I Elez ima dugi balun zna prste polizat...
Ovo mu nije prvi put da savršeno šalje balun...
I još nešto o Dinamu, tj. Petkoviću...
Crnija sam ga i blatija, al ima ono nešto...
Ima vic u igri, potez, a s tim se rodiš...
Šteta sta nema volje ni pluća da pokaže nešto vise...
;)
Al stari moj, Krovinovic je nama taj ‘drugi glavni’ igrač...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
I Elez ima dugi balun zna prste polizat...
Ovo mu nije prvi put da savršeno šalje balun...
I još nešto o Dinamu, tj. Petkoviću...
Crnija sam ga i blatija, al ima ono nešto...
Ima vic u igri, potez, a s tim se rodiš...
Šteta sta nema volje ni pluća da pokaže nešto vise...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Fala, kostarikanski tovare...FRANK wrote:Tovari cestitam
<3
darth_vader-
2014-04-17
Ma Ante sad slavi sa Contrerasom, znam ja njega...Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Fala, kostarikanski tovare...FRANK wrote:Tovari cestitam
<3
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ma Ante sad slavi sa Contrerasom, znam ja njega...Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Fala, kostarikanski tovare...FRANK wrote:Tovari cestitam
<3
<3
darth_vader-
2014-04-17
Poirote, jesi li to ti?kic wrote:
dobra pobjeda
ali prvenstva se osvajaju u proljeće a ne ujesen
:D
Guest- Guest
Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Ma Ante sad slavi sa Contrerasom, znam ja njega...Glupkakurac wrote:fridrih-niche wrote:Fala, kostarikanski tovare...FRANK wrote:Tovari cestitam
<3
<3
Guest- Guest
Dalmacija mu je u žilama...Glupkakurac wrote:Ne sumnjam u to. Krv nije voda... :)
<3
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50