Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
Znači, i Partizanu je uzor bila Barca.
Andreas Goldberger wrote:Nema Vrbanovica ni bjegunca (valjda vise nema utjecaj u HNS-u) da dovedu svoju zastitarsku tvrtku, tako da bi trebao biti samo zeleni travnjak i nista vise...Giorgio wrote:mene zanima koji simbol ce nas docekati na travnjaku u nedjelju ?
Koliko ce biti visoka trava ili ce se rukom morati mjeriti kao kukuruz ?
Guest- Guest
Šavi je rekao da vrsni tehnicari (poput nas) moraju igrati na minimalnoj visini trave ...steta sto nije bila Ultra
Guest- Guest
Onaj sta drži dres mu je kum...
Ovaj iznad njega je redikul s kojim sam se skoro potuka na malom
balunu...
A Markan je legenda...
:D
Ovaj iznad njega je redikul s kojim sam se skoro potuka na malom
balunu...
A Markan je legenda...
Guest- Guest
Samo da se javin onome šta ga zajebavaju da je zbog ljubavi Rivu zaminija Stradunom a Marjan Srđem.
Ko ih jebe amigo
<3
Ko ih jebe amigo
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Nemoj me jebat kad ja taman putujem za Split da si ti u Dubrovniku...
A prasac jedan!
A prasac jedan!
Guest- Guest
oho
skoro je palo lagano sektasko pusenje pimpeka na zidiću
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sve je to dobro, Ende...End wrote:oho
sve bi da da mogu bit uz more u nekom lipom gradu, a ne pit gemišt u svom selu
<3
Guest- Guest
mogu kad hocu imam kucu na moru picko sektaska
pola zagorec pola dalmos
pola zagorec pola dalmos
End- Posts : 21177
2015-08-25
A šta ću se javljat :)fridrih-niche wrote:Sta se nisi javija?
Lagana šetnja zidinama...
<3
Ona moja se uspizdila da se ja vucan svugdi po svitu a da nju nigdi ne vodin.
Da bi ona tila jedan romantic getaway.
Romantic getaway :D
O jeben ti gospu sinjsku i solinsku i Gloriji i Cosmopolitanu i svim onim grupama di jedna drugoj pune glave.
A taman neki dan Merc javia da se uskoro bliži vrime servisa. Pa san ga odvea doli u Jollyja i ostavija, s njom đirava cili dan po gradu, skupija ga pri kraju radnog vrimena i evo me nazad doma :D
Samo ljubav
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Sektaško pušenje na zidiću nikad neće bit lopovsko pušenje ispod stola!End wrote:oho
#nećenikada
2017-04-24
Zna sanEnd wrote:mogu kad hocu imam kucu na moru picko sektaska
pola zagorec pola dalmos
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Zna sanEnd wrote:mogu kad hocu imam kucu na moru picko sektaska
pola zagorec pola dalmos
Guest- Guest
A isto si zna di je odvest na kavu u Dubrovnik...Jack Torrance wrote:A šta ću se javljat :)fridrih-niche wrote:Sta se nisi javija?
Lagana šetnja zidinama...
<3
Ona moja se uspizdila da se ja vucan svugdi po svitu a da nju nigdi ne vodin.
Da bi ona tila jedan romantic getaway.
Romantic getaway :D
O jeben ti gospu sinjsku i solinsku i Gloriji i Cosmopolitanu i svim onim grupama di jedna drugoj pune glave.
A taman neki dan Merc javia da se uskoro bliži vrime servisa. Pa san ga odvea doli u Jollyja i ostavija, s njom đirava cili dan po gradu, skupija ga pri kraju radnog vrimena i evo me nazad doma :D
Samo ljubav
<3
Neka si je malo odvea...
Tako i meni moja zazuga haha...
Jbg, tako to ide...
Samo ljubav!
<3
Guest- Guest
Koje picketine ovi tovari.da meni zena kaze ka baki otresa bi je da bi joj zubi ispali.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Zna sanEnd wrote:mogu kad hocu imam kucu na moru picko sektaska
pola zagorec pola dalmos
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Koje picketine ovi tovari.da meni zena kaze ka baki otresa bi je da bi joj zubi ispali.
Svakako, svakako... : )
darth_vader-
2014-04-17
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50