Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
Fala kurcu da ovojoš neko vidi.fridrih-niche wrote:Neću Marka previše hvalit, sve je preočito...
Al stari moj, Krovinovic je nama taj ‘drugi glavni’ igrač...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
Sinoć san na kominu kumu uru vrimena objašnjava veličinu Filipa Krovinovića.
Jer njemu on nije nešto.
Dobro ga nisan potega kosiron.
Naš glavni igrač, uz bok Ćaći. Jedini u rosteru za kojeg nemamo zamjenu. Danas je pritrča više nego u ciloj karijeri i oduzea oni balun za 1-0.
Nije bezveze naš rezultatski pad započea njegovom ozljedom, a rast njegovim oporavkom
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
mi smo dinamovci uvijek bili gospoda pa nam nije teško priznati da je protivnik ovaj puta bio bolji..
čestitke sektaši, čestitke..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sve si objasnija u zadnjoj rečenici...Jack Torrance wrote:Fala kurcu da ovojoš neko vidi.fridrih-niche wrote:Neću Marka previše hvalit, sve je preočito...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
Jer njemu on nije nešto.
Naš glavni igrač, uz bok Ćaći. Jedini u rosteru za kojeg nemamo zamjenu. Danas je pritrča više nego u ciloj karijeri i oduzea oni balun za 1-0.
Nije bezveze naš rezultatski pad započea njegovom ozljedom, a rast njegovim oporavkom
Iz aviona se vidilo koliko fali kad ga nije bilo u kadru, zato i nismo pobjeđivali...
Čovik ti je sve u vezi, sve zna radit, apsolutna klasa...
Miran pod presingom, ne gubi balun, pametno odigrava...
Klasa!
<3
Guest- Guest
Iako si posta tatticar, isto si mi drag...End wrote:mi smo dinamovci uvijek bili gospoda pa nam nije teško priznati da je protivnik ovaj puta bio bolji..
Volin te, Ende!
<3
Guest- Guest
Ampere to šta je zabija se ne računa jer se igralo bez gledatelja.
Oću ovo na sjeveru
<3
Oću ovo na sjeveru
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ti ne seri nego se vraćaj doma
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ti stoj di jesi
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Ti ne seri nego se vraćaj doma
darth_vader-
2014-04-17
Srica pa imamo trenera koji je cvrsto s 2 noge na zemlji, pa ce brzo ugasiti ovo ludilo...
Dobro je reka onaj ("Vasa Svitlost) :" Najludi grad na svitu"...
Dobro je reka onaj ("Vasa Svitlost) :" Najludi grad na svitu"...
Guest- Guest
Ne triba zaboraviti ni ovu ljudinu:fridrih-niche wrote:Sve si objasnija u zadnjoj rečenici...Jack Torrance wrote:Fala kurcu da ovojoš neko vidi.fridrih-niche wrote:Neću Marka previše hvalit, sve je preočito...
Sve ti ide od njega...
Pravi mali Pirlo...
<3
Jer njemu on nije nešto.
Iz aviona se vidilo koliko fali kad ga nije bilo u kadru, zato i nismo pobjeđivali...
Čovik ti je sve u vezi, sve zna radit, apsolutna klasa...
Miran pod presingom, ne gubi balun, pametno odigrava...
Klasa!
<3
Nije na golu, ne brani, ali podršku koju daje i atmosferu koju stvara je jako bitna...
Guest- Guest
ČISTA EMOCIJA: Sakupljač lopti iz Rijeke prešao u Hajduk, na Poljudu mu je priređen doček za pamćenje
https://dalmatinskiportal.hr/sport/cista-emocija--sakupljac-lopti-iz-rijeke-presao-u-hajduk--na-poljudu-mu-je-prireden-docek-za-pamcenje-/117708
Kako je gol Jana Mlakara iz 96-e minute na Nojevici doveo kapetana kadeta riječice na Poljud.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/cista-emocija--sakupljac-lopti-iz-rijeke-presao-u-hajduk--na-poljudu-mu-je-prireden-docek-za-pamcenje-/117708
Kako je gol Jana Mlakara iz 96-e minute na Nojevici doveo kapetana kadeta riječice na Poljud.
Guest- Guest
Mali je pravi, odma je tija ići i bez ćaće i matere...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:Mali je pravi, odma je tija ići i bez ćaće i matere...
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50