ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 24 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Eroo Sat 25 Sep - 13:48

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:... a sad zatvorite oči, duboko dišite..dišite...dišite....brojite ovce od 1 do 30 i nazad.
Do sljedeće seanse...
Korona novosti i spoznaje - Page 24 Fb_im108
Čudotvorni blagoslov Gospe Sinjske
Stožer očigledno radi dobar posao, svaka im čast.
da osobito u SD županiji iako se nisi slagao s tim prije mjesec, dva.
Podatak o Reff ti je od 15.9., prestar je...ali svejedno ga idem sam izračunat.
I podatak "mjese dva" ti je prestar za ovu priliku. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 13:52

ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posao
jer nemreš intelektualca ostavit na cesti, veza preko nekog rođe, pa je buknuo turizam i istom je sjekira pala u med i da nije pada jugoslavije i kamenjarsko bolesnog adezea isti bi i dalje gledao bosanske planine.
pa ste se izgubili po partijskim dernecima di vam se kima glavom i ližu jaja, to vam je postala imaginarna stvarnost, stekli ste dojam da ste po nečem' zaslužni i do smrti ćete glasat za one koji su vam to pružili.
i onda vam dođem ja koji vam jebem mater i nikak vam jasno od kud sad ja, jel tak? pa ja sam vam primjer kak izgleda stvarnost i kak vas čobanske lopove ljudi stvarno gledaju, k'o smeća koja stvarno i jeste jer
kod mene ne prolaze ta usrana sranja "mi hrvati" pa da vas to abolira od nečega. a kakva ste govna uzorno pokazuje po temama na koje se javljate po partijskoj dužnosti.
smeća.

Ma mozes si zamisliti kako ce se posramiti. Da "to" ima imalo savjesti ne bi zivjelo zivotom kojim zivi. Samo sto "to" proziva druge za kucni odgoj i naziva ih polusvijetom. Kakva ironija. :D
pa naravno da se neće posramit', to mijenja kapute kako se mijenja sistem, govna uvijek plutaju. svejedno je kaj piše na partijskoj knjižici bitno da su "po zasluzi" osigurali svoje guzice.

Jesu, osigurali su se... i, zamisli, svejedno zive u strahu koji ih izjeda. :)

Unatoc svemu sto su ucinili, na koje god podle nacine gradili zivot, egzistenciju, misleci da ce izbjeci udarce, nemaju kontrolu ni nad cime. :) Kakav "to" stupanj tjeskobe svakodnevno mora podnositi kad mu ta misao zaleprsa umom.

Gleda svijet, svijet gleda njega/njih i svojim neposluhom proturjeci svemu onome sto "to" zamislja da bi taj svijet trebao uciniti da "to" bude siguran. :) A "to" nije siguran. I "to" ne miruje. I "to" se moze naoko nasladjivati... Ali "to" je mali ustraseni mis i nikada nece biti nista vise od toga. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 13:53

mutava baštarda wrote:
Sovak wrote:Jebite se.

Vidim kam to sve ide.

Cijepil sam se. Dvije doze odradil.

I dobil sam E-COVID potvrdu.

Pa sretan sam kak mujman kad dobi bananu.

Sve pet, popratne pojave samo libo ruka gdje me zgodna milfača piknula.

Dobro sad .... i malo svijetlim čudno u mraku ... i lulek mi je duži i deblji.

Zapraf furt u erektivnom stanju.

OK, da otklonim šumove raznih frekvencija u glavi po noći si kad spim metnem klobuček od alufolije.

Jebalo vas cjepivo.

Ak krepam, znate od čega sam krepal.

Nisi bio tako govorio prije pola godine. Ali ajde, bit će se cijepio da možeš na party kao moj netjak...

Niti sada ne vjerujem tim cjepivima, a za party me libo racku.

Ali želim ''obavljati nekaj'', a svako malo se testirati i jebati se u mozak sve u 16 .... kurviši su posložili sve tak da te nitko ''ne mre''  prisiliti na cijepljenje, ali ak hoćeš ''ovo ili ono'' moral buš biti cijepljen ili svako malo testiran ... za svoje nofce.

Zato sam i napisal - ak bum krepal, znate od čega sam krepal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 25 Sep - 13:54

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:... a sad zatvorite oči, duboko dišite..dišite...dišite....brojite ovce od 1 do 30 i nazad.
Do sljedeće seanse...
Za cijepljene ugrožene građane koje ugrožavaju necijepljeni neugroženi neodgovorni pojedinci ( +50% stanovnika ) svaka sekunda je dragocjena pa ćemo reći da je izračun R faktora prestar. Inače nije prestar.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 14:01

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Do sljedeće seanse...
Za cijepljene ugrožene građane koje ugrožavaju necijepljeni neugroženi neodgovorni pojedinci ( +50% stanovnika ) svaka sekunda je dragocjena pa ćemo reći da je izračun R faktora prestar. Inače nije prestar.

Je, mnogo prestar..
Moj najnoviji izračun na 14 odnosno na 7 dnevnom nivou  iznosi : Reff = 0.80.
Ovo je fantastično. Gušenje virusa, što znači da se ovih dana krivulja zaokružuje prema dolje.
Ne žuri s cijepljenjem, možda neće biti potrbno, radije 2x tjedno testiranje... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 14:22

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Do sljedeće seanse...

Je, mnogo prestar..
Moj najnoviji izračun na 14 odnosno na 7 dnevnom nivou  iznosi : Reff = 0.80.
Ovo je fantastično. Gušenje virusa, što znači da se ovih dana krivulja zaokružuje prema dolje.
Ne žuri s cijepljenjem, možda neće biti potrbno, radije 2x tjedno testiranje... :D

Gušenje virusa?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 14:28

Gnječ wrote:
Gušenje virusa?
mbytje e nxehtë     :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 14:33

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Gušenje virusa?
mbytje e nxehtë     :^0

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 14:54

IQ po županijama.   :] :D

Korona novosti i spoznaje - Page 24 49
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Sep - 15:01

Eroo wrote:IQ po županijama.   :] :D

Korona novosti i spoznaje - Page 24 49

Piše završeno cijepljenje :D

Kako zavšeno cijepljenje kad slijedi treća doza boostera? :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 15:45

mutava baštarda wrote:
Hektorović wrote:

Evo malo i brojki. Matematika je, za razliku od nekih drugih, egzaktna znanost.
Prije godinu dana, točnije 18. rujna 2020., naša županija je – bez cjepiva i mogućnosti cijepljenja – i uz mjere, imala 476 aktivnih slučajeva.
Ove godine, uz procijepljenost nešto višu od sedam posto i bez ikakvih mjera, 18. rujna 2021., naša županija je imala 338 aktivnih slučajeva. 138 slučajeva manje! Na razini cijele županije, bez mjera…
Primjera radi, Kanton Sarajevo je lani u ovo vrijeme imao, uz mjere i bez cjepiva, imao 257 aktivnih slučajeva.
Ove godine, 18. rujna, s procijepljenošću od preko 27 posto i s mjerama, Kanton Sarajevo ima 1196 aktivnih slučajeva…

Ovi moji Sinjani vikende večer idu u Bosnu u noćni život.

Pa Sinj, Imotski, Makarska, čak sad i neki iz Splita, sve to ide partijat preko granice.

U Hecegovini radi sve 24/7, nikakva distanca, maske, ili ograničenja radnog vremena. A cijepljenih 10%.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 15:50

Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Hektorović wrote:
Hektorović wrote:
T. wrote:Davno je netko primijetio (mutavi?) da su svi bosanci s foruma pelcovani...
Smatram da je ovime svaka daljnja rasprava bespredmetna...

Ja nisam.

Ne zato što sam antivakser nego što smatram kako svi trebaju napraviti svoju osobnu costs-benefits analizu. Za zbilja ugroženi dio ljudi cijepivo je često razuman izbor.
Ja sam to rekao, a bilo je u vrijeme dok nisi dovodio službeni narativ u pitanje, barem na forumu.
da, trebalo je vremena da stvari sjednu na mjesto..

Pa slušam "stručnjake" u medijima, no istovremeno razmišljam svojom glavom i imam solidne kontakte.

Jedna osoba iz medicine, ne obiteljske nego baš specjalizacijske kliničke, mi je neki dan rekla kako je palo u vodu masa što se uzimalo dogmatski prošle godine, i kako se s ovim COVIDom sve mijenja svakih par mjeseci.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Noor and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 16:29

Stručno bistrenje maloga Perice... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 25 Sep - 16:32

Hektorović wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Hektorović wrote:
Hektorović wrote:
T. wrote:Davno je netko primijetio (mutavi?) da su svi bosanci s foruma pelcovani...
Smatram da je ovime svaka daljnja rasprava bespredmetna...

Ja nisam.

Ne zato što sam antivakser nego što smatram kako svi trebaju napraviti svoju osobnu costs-benefits analizu. Za zbilja ugroženi dio ljudi cijepivo je često razuman izbor.
Ja sam to rekao, a bilo je u vrijeme dok nisi dovodio službeni narativ u pitanje, barem na forumu.
da, trebalo je vremena da stvari sjednu na mjesto..

Pa slušam "stručnjake" u medijima, no istovremeno razmišljam svojom glavom i imam solidne kontakte.

Jedna osoba iz medicine, ne obiteljske nego baš specjalizacijske kliničke, mi je neki dan rekla kako je palo u vodu masa što se uzimalo dogmatski prošle godine, i kako se s ovim COVIDom sve mijenja svakih par mjeseci.

pa to cijelo vrijeme tvrdim doslovno od kada je izašlo cijepivo, nisam se nigdje izjasnio tipa "ja bih zabranio cijepivo" što ovaj luđak ero i epi pokušavaju uvaliti.. jednostavno svaka individualna osoba za sebe treba napraviti cost-benefit analizu..

koliko joj je realni rizi od korone
koliko joj je rizik od cijepiva i koliko zaštite pruža cijepivo.

onda bi u ovoj državi ispalo tipa da se 2/3 stanovnika ne treba cijepiti, 1/4 bi se trebala cijepiti, te postoji mali broj između koji bi trebali odlučiti, možda bolje ipak uzeti cijepivo.
i to je to, kakve crne mjere, onaj luđak je zagovarao australski model, wuhanski, -- kinezima nitko normalan ne vjeruje, a australski model ispao epic fail, locdowni nigdje nisu postigli ništa..

većina lockdown država je sustigla švedsku po broju mrtvih itd.. na sreću u RH još od ljeta prošle godine 80% populacije živi normalno, ove godine +95% ljudi nije držalo baš nikakve mjere.. evo ja ne nosim u trgovinama masku već dugo dugo.. u početku sam znao biti sam u cijeloj trgovini gdje je nekoliko desetaka ljudi sa maskama, i pola me blijedo gleda.. boli me kurac neću staviti brnjicu koja me neštiti, niti štiti drugoga, plus prebolio sam..

jučer stojim na kasi, nas 5 u redu.. i primjetio, svih nas 5 osoba nije imalo maske.. situacija se popravlja

2018-06-14

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 16:34

Eroo wrote:Stručno bistrenje maloga Perice... :)

Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti u velikom kliničkom centru.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 25 Sep - 16:35

Hektorović wrote:

Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti o određenom velikom kliničkom centru.
O čemu to ti? :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 16:38

AssadNaPodmornici wrote:

pa to cijelo vrijeme tvrdim doslovno od kada je izašlo cijepivo, nisam se nigdje izjasnio tipa "ja bih zabranio cijepivo" što ovaj luđak ero i epi pokušavaju uvaliti.. jednostavno svaka individualna osoba za sebe treba napraviti cost-benefit analizu..

koliko joj je realni rizi od korone
koliko joj je rizik od cijepiva i koliko zaštite pruža cijepivo.

onda bi u ovoj državi ispalo tipa da se 2/3  stanovnika ne treba cijepiti, 1/4 bi se trebala cijepiti, te postoji mali broj između koji bi trebali odlučiti, možda bolje ipak uzeti cijepivo.
i to je to, kakve crne mjere, onaj luđak je zagovarao australski model, wuhanski,   -- kinezima nitko normalan ne vjeruje, a australski model ispao epic fail, locdowni nigdje nisu postigli ništa..

većina lockdown država je sustigla švedsku po broju mrtvih itd.. na sreću u RH još od ljeta prošle godine 80% populacije živi normalno, ove godine +95% ljudi nije držalo baš nikakve mjere.. evo ja ne nosim u trgovinama masku već dugo dugo.. u početku sam znao biti sam u cijeloj trgovini gdje je nekoliko desetaka ljudi sa maskama, i pola me blijedo gleda.. boli me kurac neću staviti brnjicu koja me neštiti, niti štiti drugoga, plus prebolio sam..

jučer stojim na kasi, nas 5 u redu.. i primjetio, svih nas 5 osoba nije imalo maske.. situacija se popravlja

Upravo to.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 16:39

Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 25 Sep - 16:40

Hektorović wrote:

Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti u velikom kliničkom centru.
najveći stručnjak je ovaj luđak koji je proveo godinu dana u podrumu, isfalivao svaku moguću prognozu koju se usudio dati(neke njegove izjave tipa šveđani ubijaju starce tako da im nedaju kisik, šveđani skrivaju mrtve tako da ih pokopavaju iza bolnica, hvalio australiju, hvalio slovačku tvrdio da u bosni se drže mjera pa je pala pandemija, tvrdio(i dalje tvrdi) da 3% zaraženih umire od virusa(realna brojka je između 0.1% i 0.3% ovisno o statistici), mogao bi knjigu njegovih promašaja napisati i dalje upire i spama pirat

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 25 Sep - 16:41

Naravno čitava situacija se može izmijeniti, mogu doći neke gadne nove mutacije, no može i nestati kad ovaj četvrti val prodre tamo gdje ovi dosadašnji i nisu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 25 Sep - 16:45

Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
ove medicinske maske totalno ne štite od virusa.. čak i fauci je to izjavio odmah na početku prošle godine, i hrpa drugih..

zašto su okrenuli ploču naglo nije mi jasno.. u njemačkoj je službeno tijelo reklo da medicinske maske ne daju nikakvu zaštitu(jer su čitali istraživanja koje sam više puta linka) pa sve jedno službena politika države je bila da se nose brnjice..

ekipa govori "kada vas kirurg operira on nosi masku" - mješaju kruške i jabuke.. tada se nosi maska radi kapljica iz ustra koje mogu imati razne bakterije koje mogu pasti na otvorenu ranu i napraviti jebačku infekciju..

virus je nekoliko desetaka ili nekoliko stotina puta manji od bakterija, a tisuće puta manji od kapljica i ovaj virus se najbolje širi aerosolno.. kao dim duhana.. dakle maske tu ne igraju nikakvu ali baš nikakvu ulogu..

da li vas maske štite od mirisa dima.. nikako.. međutim što ako otvorite prozore i prozračite prostoriju? odjedanput miris dima se smanji totalno.. na isti način se najbolje štitimo od ovoga korona virusa.

to je znanost, to se najgore znalo od početka, a već rano su postojali znanstveni radovi, a ekipa i dalje upire maske.. inače nebi bilo zaraženih da maske štite.. ovako imamo situaciju da je ionako većina ljudi diljem svijeta već bila zaražena sa virusom toliko o tome koliko maske štite..

evo čitam bakića, izgleda da je R od virusa pao ispod jedinice, dakle prošli smo vrhunac ovoga vala, sada će lagano nizbrdo i onda idemo dalje..

2018-06-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics