Korona novosti i spoznaje
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Biti će problem kada ukinu pandemiju, a situacija u zemljama koje nisu procjepljene bude ista ili bolja, nego u onim koje su nafilovali svoje stanovnike da će uskoro početi svjetliti u mraku .T. wrote:To je općepoznato u ravnozemljaškim krugovima...Noor wrote:"Sve će to trajati do 30. prosinca, kad službeno završava pandemijska kriza."
https://vijesti.hrt.hr/eu/nela-srsen-o-covid-mjerama-u-italiji-2973377
odakle joj taj podatak?
Ameri izbacuju pcr test i uvode novi...
Corona rapidno nestaje, gripa se pojavljuje...
Što će ujedno biti 'dokaz' kako je pelcovanje učinkovito...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Noor wrote:inače, Nelica sere o nuznosti cijepljenja, a kad su je pitali jel se cijepila, rekla je da jos nije stigla
Čeka ona special edition bočicu za čunke.
Noor likes this post
ošlo u sektumutava baštarda wrote:Ero je duboko religiozan, pusti čovjeka. Uskoro će dobiti treći sakrament pa je u molitvenom crtanju dijagrama.Noor wrote:Eroo wrote:Ako "mi" tako kažeš, tko sam ja da ne povjerujem. Doduše, unas toga nema, a tko zna možda bude u dalekoj budućnosti...Noor wrote:miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
U jednom od najnepristojnijih primjera cenzurirajuće diktature velikih tehnoloških korporacija, Facebook je isključio oca čiji je sin umro od upale srca izazvane cjepivom. Ernest Ramirez dao je intervju Alexu Jonesu iz Infowarsa i opisao smrt svog sina pet dana nakon cijepljenja Modernom. A kad je pokušao objaviti govor koji je održao u Austinu u Teksasu, Facebook ga je blokirao jer “nije slijedio standarde naše zajednice o dezinformacijama”. Mladići su 14 puta podložniji upali srca nakon cijepljenja, no to nije spriječilo vlade SAD-a i Velike Britanije odobravanje injekcije za djecu od 12 do 15 godina.
kaze čak i EMA, al pojasni ti njima da je to antivakserska propaganda i laz
Za godinu dana će biti tko nas bre zavadi.Noor wrote:ošlo u sektumutava baštarda wrote:Ero je duboko religiozan, pusti čovjeka. Uskoro će dobiti treći sakrament pa je u molitvenom crtanju dijagrama.Noor wrote:Eroo wrote:Ako "mi" tako kažeš, tko sam ja da ne povjerujem. Doduše, unas toga nema, a tko zna možda bude u dalekoj budućnosti...Noor wrote:miokarditis, koji dovodi i do zatajenja srca, je moguca komplikacija nakon cijepljenja Spikevaxom, pitaj ako ne znasEroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
U jednom od najnepristojnijih primjera cenzurirajuće diktature velikih tehnoloških korporacija, Facebook je isključio oca čiji je sin umro od upale srca izazvane cjepivom. Ernest Ramirez dao je intervju Alexu Jonesu iz Infowarsa i opisao smrt svog sina pet dana nakon cijepljenja Modernom. A kad je pokušao objaviti govor koji je održao u Austinu u Teksasu, Facebook ga je blokirao jer “nije slijedio standarde naše zajednice o dezinformacijama”. Mladići su 14 puta podložniji upali srca nakon cijepljenja, no to nije spriječilo vlade SAD-a i Velike Britanije odobravanje injekcije za djecu od 12 do 15 godina.
kaze čak i EMA, al pojasni ti njima da je to antivakserska propaganda i laz
Noor likes this post
Točno to, skoro svi osobno znaju nekoga tko je imao problema zbog cjepiva i skoro svi koje znaš znaju nekoga.AssadNaPodmornici wrote:naravno ovo su slučaji ljudi koje baš znam osobno.. a svakoga koga znam , svi isto tako znaju po 2-3 slučaja od cijepiva..
Incidencija je, gledano po kriterijima medicinske ispravnosti lijeka, jako jako velika.
Bit ću sada malo zločest (ali samo malo).
Noor se pred koji mjesec dosta smijuljila tu po forumu na Kayine "šaljive" komentare mojih upisa na ovim korona-temama.
Vidim da Noor sada glasno ukazuje na problematičnost cjepiva i na autoimune poremećaje koje cjepivo uzrokuje.
Lijepo sam nakon Bakhdijevih video-intervjua pisao da cjepivo evidentno može zrokovati umjetnu autoimunu bolest gdje tijelo napada vlastita tkiva. Ne zato jer sam stručnjak, nego zato što sam poslušao što priča stručnjak koji je sveučilišni profesor.
Inače, ovaj Ero je mutikaša samo takav.
Mrtav ladan dođe ovdje i tvrdi kategorički da je incidencija GBS-a ista kao i u "predpandemijskoj" populaciji.
Lakoća s kojom plasira takve tvrdnje je zapanjujuća. Nevjerojatno!
Tako je tvrdio da je virus kao gripa i da se sam od sebe mijenja isto kao i virus gripe i da je to sve isto. Potpuno netočno, ukazivao sam na to..
Pa je tvrdio da su SARS i MERS iskorijenjeni cijepljenjem. Suludo netočna tvrdnja, također sam adresirao...
Pa je tvrdio da su sva cjepiva u prošlosti bila sigurna pa kako da sad ovo nije. Ne znam što reći na ovo, također sam adresirao ...
Ne čudi me veberovo vađenje erinih "kuvertiranja" i sličnih pizdarija koje je spamao tu po forumu.
Sada pak tvrdi da su ovo što stavljate lažne vijesti u koje ne treba vjerovati. Ono, jebote...
Slovoslagar-
2021-04-25
Noor likes this post
Ugovor Albanije s Pfizerom:
https://gogo.al/wp-content/uploads/2021/01/LEXO-KONTRATEN-E-PLOTE.pdf
Malo proučite pa ćemo lako raspraviti kroz koji sat ili dan.
Evo recimo točka 8 djeluje zanimljivo.
https://gogo.al/wp-content/uploads/2021/01/LEXO-KONTRATEN-E-PLOTE.pdf
Malo proučite pa ćemo lako raspraviti kroz koji sat ili dan.
Evo recimo točka 8 djeluje zanimljivo.
Slovoslagar-
2021-04-25
Slovoslagar wrote:
Ono, jebote...
Jesili to sam smislio ili je to mišljenje od "mi"? Ono, baš, jebote...samo tako blesava.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Sam sam smislio.Eroo wrote:Slovoslagar wrote:
Ono, jebote...
Jesili to sam smislio ili je to mišljenje od "mi"? Ono, baš, jebote...samo tako blesava.
Nego, jel te imalo sramota po n-ti puta blefirati s tim tvojim "činjeničnim" tvrdnjama?
Slovoslagar-
2021-04-25
Ima jedna stara slovenska izreka: Nobena juha se ne poje t'ko vroča kot se skuha.
Ne treba žuriti, samo treba strpljivo sačekati da se ohladi na primjerenu temperaturu...
Ne treba žuriti, samo treba strpljivo sačekati da se ohladi na primjerenu temperaturu...
Eroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
smij se i dalje pederčino smrdljiva ušljiva.
Guest- Guest
ona će se ugurat u 10% ovih koji ne moraju bit, cjepivo je za kmetove za 90%, 90 % je cilj.Noor wrote:inače, Nelica sere o nuznosti cijepljenja, a kad su je pitali jel se cijepila, rekla je da jos nije stigla
Guest- Guest
ebenica wrote:Eroo wrote:Smiješno mi je kad u takve priče "mi" povjerujete.Noor wrote:smijesna ti je smrt necijeg djeteta?!Eroo wrote:Bravo Ernest, bravo Alex, neka si ti njima rekao...mutava baštarda wrote:CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
smij se i dalje pederčino smrdljiva ušljiva.
Srči pesak, kmetu balkanski.
2016-07-22
2015-09-14
@Slovoslagar
istina, ja se na neke kayine komentare cesto nasmijem, jer je u stanju materiju do bola pojednostaviti i pogoditi srž i pri tome biti duhovita :)
ako je u pitanju bio njen odgovor na neki tvoj komentar, iako priznajem da se ne sjecam, nije se odnosilo na tvoj komentar, nego ovo sto ti kazem.
tvoja su razmisljanja gotovo u svakom postu podudarna s mojima i zao mi je ako sam ti na bilo koji nacin dala povoda da mislis da te ismijavam.
sto se tice cijepljenja, nikad ga ni ovdje ni u RL nisam zagovarala, jer sam od pocetka, zbog prebrzog sklepavanja cjepiva, bila vrlo skepticna i pustala, bez ishitrenih izjava, da se stvar razvija, kako bih mogla donijeti konacan stav o tome, jer inace nisam antivakser.
priznajem, ispocetka sam zadirkivala yodu i bastardu, al na racun obaveznog nosenja maski i svih ostalih mjera protiv kojih su oni bili od kako je ova panika pocela i jer su bili pobornici svedskog modela
ali, to je ionako bilo prije nego su dosla cjepiva.
istina, ja se na neke kayine komentare cesto nasmijem, jer je u stanju materiju do bola pojednostaviti i pogoditi srž i pri tome biti duhovita :)
ako je u pitanju bio njen odgovor na neki tvoj komentar, iako priznajem da se ne sjecam, nije se odnosilo na tvoj komentar, nego ovo sto ti kazem.
tvoja su razmisljanja gotovo u svakom postu podudarna s mojima i zao mi je ako sam ti na bilo koji nacin dala povoda da mislis da te ismijavam.
sto se tice cijepljenja, nikad ga ni ovdje ni u RL nisam zagovarala, jer sam od pocetka, zbog prebrzog sklepavanja cjepiva, bila vrlo skepticna i pustala, bez ishitrenih izjava, da se stvar razvija, kako bih mogla donijeti konacan stav o tome, jer inace nisam antivakser.
priznajem, ispocetka sam zadirkivala yodu i bastardu, al na racun obaveznog nosenja maski i svih ostalih mjera protiv kojih su oni bili od kako je ova panika pocela i jer su bili pobornici svedskog modela
Ma jednostavno ljudi ispočetka nisu odvajali vrijeme za dovoditi u pitanje službeni narativ. Tko je istražio vidio je da smrdi.Noor wrote:@Slovoslagar
Najveći smrad dolazio je od brige političara za zdravstveno stanje korisnika mirovinskih fondova.
Noor likes this post
2015-09-14
Uttar Pradesh koristi Ivermecitin, riješili se koronemutava baštarda wrote:
Zapad u mračnom srednjem vijeku spaljuje vještice
Pa dobro, ne smije se koristiti zabranjene medikamente.
Samo odobrene i one koje se lijepo reklamiraju.
dijagram-
2015-08-09
2015-09-14
dijagram wrote:Pa dobro, ne smije se koristiti zabranjene medikamente.
Zabranjeni su samo za koronu jer nisu sigurni. Za bilo šta drugo može :)
A pazi ovo
Slovoslagar wrote:Sam sam smislio.Eroo wrote:Slovoslagar wrote:
Ono, jebote...
Nego, jel te imalo sramota po n-ti puta blefirati s tim tvojim "činjeničnim" tvrdnjama?
Ništa moje, sve samo službeno objavljeni podatci sa Worldometer i Our World in Data.
Za tebe i još neke su to izmišljotine i laž svecke zavjere, koja namjerava uništit ovu civilizaciju.
Ja ne vjerujem memovima, pošalicama i kojekakvim snimcima, kojekakvih sličnih mišljenja kao što je tvoje.
Imam isključivo svoje mišljenje, koje formiram isključivo na temelju službenih podataka.
Nije lako imati svoje mišljenje, jer je za njega potreban intelektualni napor.
Puno je lakše služit se tuđim, pa čak i nedokazanim pojedinačnim slučajevima, pa to posložiti
u svoje misaono puzzle.
Samo ti nastavi istim tempom, ne smeta meni ničije mišljenje, pa tako ni tvoje.
2016-07-22
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje