Korona novosti i spoznaje
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posaoEroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
jer nemreš intelektualca ostavit na cesti, veza preko nekog rođe, pa je buknuo turizam i istom je sjekira pala u med i da nije pada jugoslavije i kamenjarsko bolesnog adezea isti bi i dalje gledao bosanske planine.
pa ste se izgubili po partijskim dernecima di vam se kima glavom i ližu jaja, to vam je postala imaginarna stvarnost, stekli ste dojam da ste po nečem' zaslužni i do smrti ćete glasat za one koji su vam to pružili.
i onda vam dođem ja koji vam jebem mater i nikak vam jasno od kud sad ja, jel tak? pa ja sam vam primjer kak izgleda stvarnost i kak vas čobanske lopove ljudi stvarno gledaju, k'o smeća koja stvarno i jeste jer
kod mene ne prolaze ta usrana sranja "mi hrvati" pa da vas to abolira od nečega. a kakva ste govna uzorno pokazuje po temama na koje se javljate po partijskoj dužnosti.
smeća.
Ma mozes si zamisliti kako ce se posramiti. Da "to" ima imalo savjesti ne bi zivjelo zivotom kojim zivi. Samo sto "to" proziva druge za kucni odgoj i naziva ih polusvijetom. Kakva ironija. :D
Guest- Guest
Eroo wrote:Organiziraj workshop, liječi ih. Ti imaš znanje za liječiti takve.epikur37 wrote:Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.
Kaj god,
Ova pošast prolazi i za nas cijepljene i vas necijepljene, malo po malo riješit ćemo se i ovoga.
Sezona polako prolazi, pa će ti svaka dodatna kuna dobro doći. :)
Taman posla :)
Sutra bih trebao u Otočac, susjed vadi krumpire i zove u pomoć...to mi je draže.
Tebi ostavljam ekipu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo wrote:Organiziraj workshop, liječi ih. Ti imaš znanje za liječiti takve.epikur37 wrote:Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.
Kaj god,
Ova pošast prolazi i za nas cijepljene i vas necijepljene, malo po malo riješit ćemo se i ovoga.
Done, ucini uslugu svome rodji pa mu skokni do ordinacije. :)
Guest- Guest
Ko god piše i odobrava onakav način pisanja a šta je drugo do polusvijet?violator wrote:ebenica wrote:pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posaoEroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
jer nemreš intelektualca ostavit na cesti, veza preko nekog rođe, pa je buknuo turizam i istom je sjekira pala u med i da nije pada jugoslavije i kamenjarsko bolesnog adezea isti bi i dalje gledao bosanske planine.
pa ste se izgubili po partijskim dernecima di vam se kima glavom i ližu jaja, to vam je postala imaginarna stvarnost, stekli ste dojam da ste po nečem' zaslužni i do smrti ćete glasat za one koji su vam to pružili.
i onda vam dođem ja koji vam jebem mater i nikak vam jasno od kud sad ja, jel tak? pa ja sam vam primjer kak izgleda stvarnost i kak vas čobanske lopove ljudi stvarno gledaju, k'o smeća koja stvarno i jeste jer
kod mene ne prolaze ta usrana sranja "mi hrvati" pa da vas to abolira od nečega. a kakva ste govna uzorno pokazuje po temama na koje se javljate po partijskoj dužnosti.
smeća.
Ma mozes si zamisliti kako ce se posramiti. Da "to" ima imalo savjesti ne bi zivjelo zivotom kojim zivi. Samo sto "to" proziva druge za kucni odgoj i naziva ih polusvijetom. Kakva ironija. :D
Ako meni ne vjeruješ, daj tekst prvom psihijatru kojeg poznaješ i provjeri njegovo stručno mišljenje.
Eroo- Posts : 78958
2016-07-22
tu sam glasna manjina al izađi u adeze majici u javnost pa ćeš se iznenadit kolika sam u stvari većina ovog društva ;)epikur37 wrote:Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.
Guest- Guest
Idiot na n-tu! FUJ!Eroo wrote:..hop...hop..hop...
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
pa naravno da se neće posramit', to mijenja kapute kako se mijenja sistem, govna uvijek plutaju. svejedno je kaj piše na partijskoj knjižici bitno da su "po zasluzi" osigurali svoje guzice.violator wrote:ebenica wrote:pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posaoEroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
smeća.
Guest- Guest
nađi neke mrtve pa drkaj.Eroo wrote:Ko god piše i odobrava onakav način pisanja a šta je drugo do polusvijet?violator wrote:ebenica wrote:pa naravno da nisi, nije ni epikur kad je pobeg'o iz bosne pa mu je ova država, na osnovu toga kaj se derao na sav glas da je hrvat, dala smještaj(neki srpski napušteni stan) i posaoEroo wrote: Da ovako nešto postoji među nama nikad nisam mogao ni u snu pomislit.
smeća.
Ako meni ne vjeruješ, daj tekst prvom psihijatru kojeg poznaješ i provjeri njegovo stručno mišljenje.
Guest- Guest
Ovi moji Sinjani vikende večer idu u Bosnu u noćni život.Hektorović wrote:
Evo malo i brojki. Matematika je, za razliku od nekih drugih, egzaktna znanost.
Prije godinu dana, točnije 18. rujna 2020., naša županija je – bez cjepiva i mogućnosti cijepljenja – i uz mjere, imala 476 aktivnih slučajeva.
Ove godine, uz procijepljenost nešto višu od sedam posto i bez ikakvih mjera, 18. rujna 2021., naša županija je imala 338 aktivnih slučajeva. 138 slučajeva manje! Na razini cijele županije, bez mjera…
Primjera radi, Kanton Sarajevo je lani u ovo vrijeme imao, uz mjere i bez cjepiva, imao 257 aktivnih slučajeva.
Ove godine, 18. rujna, s procijepljenošću od preko 27 posto i s mjerama, Kanton Sarajevo ima 1196 aktivnih slučajeva…
... a sad zatvorite oči, duboko dišite..dišite...dišite....brojite ovce od 1 do 30 i nazad.
Do sljedeće seanse...
Do sljedeće seanse...
2016-07-22
Done. Veli da ste u ozbiljnom problemu..:)violator wrote:Eroo wrote:Organiziraj workshop, liječi ih. Ti imaš znanje za liječiti takve.epikur37 wrote:Zanimljiv je isti lavež i ista slina, par najglasnijih tu.
Kaj god,
Done, ucini uslugu svome rodji pa mu skokni do ordinacije. :)
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kakve seanse?Eroo wrote:... a sad zatvorite oči, duboko dišite..dišite...dišite....brojite ovce od 1 do 30 i nazad.
Do sljedeće seanse...
prije par stranica si pisao kak ti je žena dobila neku bolest, doktor nije "znao", pa je išla na neke pretrage i nitko nije ništa "znao",
pa si se ti primio knjige i istraživanja i otkrio uzrok i bolest jer si ti nenadjebivi supermen a sad kad to isto ljudi rade na ovom forumu,
identičnu stvar, dijele i traže informacije nazivaš ih idiotima jer ne koriste matematiku i tablice. žena ti je vjerojatno mrtva pošto si joj ti sa 2+2 tražio bolest.
ali cijela ta tvoja priča je naravno izmišljena jer da nije vidio bi sam sukob logike kojom se kao "vodiš".
ali kao i svaki lažljivac zapetljaš se u svojim sranjima i misliš da to nitko neće primjetiti i kao i svako govno misliš da je život monopoly i da će
ljudi svejsno pristat da se njihove namilije mlade ili mlade ljude iz njihove okoline cijepi kako bi se zadovoljila neka "brojka" i da nitko neće pitat apsoluitno ništa.
čak i da se to dogodi i da umre ne znam koliko mladih ljudi da se zadovolji "norma" ti bi našao neko opravdanje za njihovu smrt: nije bilo na vrijeme, nije bila prava doza, nije bila 4 doza,
puhao je vjetar, izmišljeno je....jer tebi je samo "norma" bitna.
ti si umno poremećena osoba i jedina senasa ovdje je tvoja ludost i poremećenost.
Guest- Guest
da osobito u SD županiji iako se nisi slagao s tim prije mjesec, dva.
Jebite se.
Vidim kam to sve ide.
Cijepil sam se. Dvije doze odradil.
I dobil sam E-COVID potvrdu.
Pa sretan sam kak mujman kad dobi bananu.
Sve pet, popratne pojave samo libo ruka gdje me zgodna milfača piknula.
Dobro sad .... i malo svijetlim čudno u mraku ... i lulek mi je duži i deblji.
Zapraf furt u erektivnom stanju.
OK, da otklonim šumove raznih frekvencija u glavi po noći si kad spim metnem klobuček od alufolije.
Jebalo vas cjepivo.
Ak krepam, znate od čega sam krepal.
Vidim kam to sve ide.
OK, da otklonim šumove raznih frekvencija u glavi po noći si kad spim metnem klobuček od alufolije.
Jebalo vas cjepivo.
Guest- Guest
Ovdje je odstupanje 20%. Nije malo, za širenje virusa je itekako previše.
Morat ću to sam izračunat...
Morat ću to sam izračunat...
2016-07-22
Sovak wrote:Jebite se.
Vidim kam to sve ide.
Jebalo vas cjepivo.
Nisi bio tako govorio prije pola godine. Ali ajde, bit će se cijepio da možeš na party kao moj netjak...
Podatak o Reff ti je od 15.9., prestar je...ali svejedno ga idem sam izračunat.mutava baštarda wrote:da osobito u SD županiji iako se nisi slagao s tim prije mjesec, dva.
I podatak "mjese dva" ti je prestar za ovu priliku.
2016-07-22
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje