ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by AssadNaPodmornici 25/9/2021, 16:45

Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
ove medicinske maske totalno ne štite od virusa.. čak i fauci je to izjavio odmah na početku prošle godine, i hrpa drugih..

zašto su okrenuli ploču naglo nije mi jasno.. u njemačkoj je službeno tijelo reklo da medicinske maske ne daju nikakvu zaštitu(jer su čitali istraživanja koje sam više puta linka) pa sve jedno službena politika države je bila da se nose brnjice..

ekipa govori "kada vas kirurg operira on nosi masku" - mješaju kruške i jabuke.. tada se nosi maska radi kapljica iz ustra koje mogu imati razne bakterije koje mogu pasti na otvorenu ranu i napraviti jebačku infekciju..

virus je nekoliko desetaka ili nekoliko stotina puta manji od bakterija, a tisuće puta manji od kapljica i ovaj virus se najbolje širi aerosolno.. kao dim duhana.. dakle maske tu ne igraju nikakvu ali baš nikakvu ulogu..

da li vas maske štite od mirisa dima.. nikako.. međutim što ako otvorite prozore i prozračite prostoriju? odjedanput miris dima se smanji totalno.. na isti način se najbolje štitimo od ovoga korona virusa.

to je znanost, to se najgore znalo od početka, a već rano su postojali znanstveni radovi, a ekipa i dalje upire maske.. inače nebi bilo zaraženih da maske štite.. ovako imamo situaciju da je ionako većina ljudi diljem svijeta već bila zaražena sa virusom toliko o tome koliko maske štite..

evo čitam bakića, izgleda da je R od virusa pao ispod jedinice, dakle prošli smo vrhunac ovoga vala, sada će lagano nizbrdo i onda idemo dalje..

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/9/2021, 16:47

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
Eroo wrote:Stručno bistrenje maloga Perice... :)

Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti u velikom kliničkom centru.
najveći stručnjak je ovaj luđak koji je proveo godinu dana u podrumu, isfalivao svaku moguću prognozu koju se usudio dati(neke njegove izjave tipa šveđani ubijaju starce tako da im nedaju kisik, šveđani skrivaju mrtve tako da ih pokopavaju iza bolnica, hvalio australiju, hvalio slovačku tvrdio da u bosni se drže mjera pa je pala pandemija, tvrdio(i dalje tvrdi) da 3% zaraženih umire od virusa(realna brojka je između 0.1% i 0.3% ovisno o statistici), mogao bi knjigu njegovih promašaja napisati i dalje upire i spama pirat

I velika imena u medicini i infektologiji su napravile epic failove, da ne govorimo kolike su ekonomske posljedice (Koje toliko trenutno ne osjetimo no osjeti se u zaduženju). 

Dakle lockdowni su totalna glupost i samo odlaganje neminovnog, prošle godine sa wuhanskom virusom lovkdowni niti nisu trebali a čitava drama je bila zbog Kineske procjene o tome da je ovo novi SARS, i luđačke reakcije kod njih, zatim prodora virusa u bolnice i domove za penziće po Italiji, onda Francuskoj i Britaniji.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/9/2021, 16:48

Hektorović wrote:Naravno čitava situacija se može izmijeniti, mogu doći neke gadne nove mutacije, no može i nestati kad ovaj četvrti val prodre tamo gdje ovi dosadašnji i nisu.
naravno , ne usudim se više predviđati "kraj" kao što sam radio prije i pogriješio.. delta verzija je pun kurac zaraznija nego prva alpha verzija.. na sreću nije puno smrtonosnija i na sreću preboljevanje prethodnim verzijama dobro štiti.

međutim ovo "odugovlačenje" lockdownima i forsiranje cijepivima jednostavno daje virusu "šansu" da možda mutira u opasno sranje koje bi zapravo moglo i opasno ubijati i onda ćemo zauvijek biti u lockdownima.. onda će ovi lockdowneri tipa ero, index, n1, cnn, nenad jarić, saša ceci i ostali izdrkati od sreće... uz malo sreće , ovo će proći kroz kroz zadnje segmente populacije i valjda neće mutirati u neko sranje

tako je virus španjolske gripe koji je bio 2000-5000% smrtonosniji od ovoga virusa mutira u prehladu..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/9/2021, 16:49

AssadNaPodmornici wrote:
 ove medicinske maske totalno ne štite od virusa.. čak i fauci je to izjavio odmah na početku prošle godine, i hrpa drugih..

zašto su okrenuli ploču naglo nije mi jasno.. u njemačkoj je službeno tijelo reklo da medicinske maske ne daju nikakvu zaštitu(jer su čitali istraživanja koje sam više puta linka) pa sve jedno službena politika države je bila da se nose brnjice..

ekipa govori "kada vas kirurg operira on nosi masku" - mješaju kruške i jabuke.. tada se nosi maska radi kapljica iz ustra koje mogu imati razne bakterije koje mogu pasti na otvorenu ranu i napraviti jebačku infekciju..

virus je nekoliko desetaka ili nekoliko stotina puta manji od bakterija, a tisuće puta manji od kapljica i ovaj virus se najbolje širi aerosolno.. kao dim duhana.. dakle maske tu ne igraju nikakvu ali baš nikakvu ulogu..

da li vas maske štite od mirisa dima.. nikako.. međutim što ako otvorite prozore i prozračite prostoriju? odjedanput miris dima se smanji totalno.. na isti način se najbolje štitimo od ovoga korona virusa.

to je znanost, to se najgore znalo od početka, a već rano su postojali znanstveni radovi, a ekipa i dalje upire maske.. inače nebi bilo zaraženih da maske štite.. ovako imamo situaciju da je ionako većina ljudi diljem svijeta već bila zaražena sa virusom toliko o tome koliko maske štite..

evo čitam bakića, izgleda da je R od virusa pao ispod jedinice, dakle prošli smo vrhunac ovoga vala, sada će lagano nizbrdo i onda idemo dalje..

Jasno, trubilo se o maskama a nitko nije spominjao ventilaciju.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2021, 16:49

Ja vas više nikaj ne razmem?

Kaj da se Čajnezi spominjaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/9/2021, 16:51

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti u velikom kliničkom centru.
najveći stručnjak je ovaj luđak koji je proveo godinu dana u podrumu, isfalivao svaku moguću prognozu koju se usudio dati(neke njegove izjave tipa šveđani ubijaju starce tako da im nedaju kisik, šveđani skrivaju mrtve tako da ih pokopavaju iza bolnica, hvalio australiju, hvalio slovačku tvrdio da u bosni se drže mjera pa je pala pandemija, tvrdio(i dalje tvrdi) da 3% zaraženih umire od virusa(realna brojka je između 0.1% i 0.3% ovisno o statistici), mogao bi knjigu njegovih promašaja napisati i dalje upire i spama pirat

I velika imena u medicini i infektologiji su napravile epic failove, da ne govorimo kolike su ekonomske posljedice (Koje toliko trenutno ne osjetimo no osjeti se u zaduženju). 

Dakle lockdowni su totalna glupost i samo odlaganje neminovnog, prošle godine sa wuhanskom virusom lovkdowni niti nisu trebali a čitava drama je bila zbog Kineske procjene o tome da je ovo novi SARS, i luđačke reakcije kod njih, zatim prodora virusa u bolnice i domove za penziće po Italiji, onda Francuskoj i Britaniji.
i kod nas je u Splitu provalio virus u starački dom i u jednom tjednu ubio 15ljudi..

inače osoba koja je radila u staračkom domu, kaže svake godine ,kada dođe sezona gripe, jednostavno samo bi gledao u mjesec dva kako ljudi umiru ko na traci u tim staračkim domovima , i nitko nikada se nije uzbuđivao.. oni koji bi preživjeli samo bi čekali idući dan da ih pokosi nešto drugo dok su u dubokoj starosti..

još jedna posljedica lockdowna, osim ogromne ekonomske štete, inflacije, zaduživanja , psihičkih oboljenja, jest da na zapadu i RH prosječna osoba je nabacila 10kg masnog tkiva... što će i te kako dugoročno sjebati zdravlje ljudi...

2018-06-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 25/9/2021, 16:52

Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%.  (na testiranju).
One  home made platnene su obično s*nje. Nepropustnost ispod 40%.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 25/9/2021, 17:07

Učiteljica u Sloveniji dobila otkaz jer se nije htjela testirati ili cijepiti

https://ba.n1info.com/regija/uciteljica-u-sloveniji-dobila-otkaz-jer-se-nije-htjela-testirati-ili-cijepiti/

Normalno. Sloboda izbora vlastitog statusa. Demokacija.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/9/2021, 17:13

Eroo wrote:

Cjepivo + Maske, minimalan rizik

I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/9/2021, 17:15

AssadNaPodmornici wrote:i kod nas je u Splitu provalio virus u starački dom i u jednom tjednu ubio 15ljudi..

inače osoba koja je radila u staračkom domu, kaže svake godine ,kada dođe sezona gripe, jednostavno  samo bi gledao u mjesec dva kako ljudi umiru ko na traci u tim staračkim domovima , i nitko nikada se nije uzbuđivao..  oni koji bi preživjeli samo bi čekali idući dan da ih pokosi nešto drugo dok su u dubokoj starosti..

još jedna posljedica lockdowna, osim ogromne ekonomske štete, inflacije, zaduživanja , psihičkih oboljenja, jest da na zapadu i RH prosječna osoba je nabacila 10kg masnog tkiva... što će i te kako dugoročno sjebati zdravlje ljudi...

To je to

Gledam upravo sad na HRT 2, Judo prvenstvo, dvije natjecateljske sjede zajedno u ogromnoj praznoj dvorani bez starijih i bolesnijih osoba, obije su u ranim 20tim godinama, u vrhunskoj kondiciji, i nose za deltu totalno neefikasne maske. Sve skupa nonsene.

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Slika149
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by pokerjocker 25/9/2021, 17:19

ebenica wrote:
Eroo wrote:svi vi čobani s kamenjara ste isti: ja, ja, ja, jesam ti rek'o, jesam ti rek'o, moje brojke, moje brojke....bez mene nema dinama, bez mene nema zagreba, bez mene nema hrvatske.
narativ vam je uvijek isti a najobičnija ste sebična govna, jebe se tebi jel se netko cjepio ili umro ili završio na respiratoru, tebi je bitno samo da se ti osobno istakneš kako si bio "u pravu", kako se tebe "trebalo slušat"
i pritom si spreman na sve, ovi čobani kaj su nam godinama krali lovu i svetinje, državu i gradove su bili isti kao i ti, hrpa najobičnijih čobana.
i kak bi ti krele da se s tobom razgovara? jebem ti mater odvratnu! i svim takvim čobanima koji su se u zadnjih 30 godina dotepli i raširili po hrvatskoj s tog usranog hercegovačkog kamenjara. mater vam jebem!

Ovo je nažalost potpuna istina. Poharali su Hr gore od  korone i 100 potresa. Pošast..Nažalost cjepiva za njih ne postoje.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Eroo 25/9/2021, 18:15

Hektorović wrote:
Eroo wrote:

Cjepivo + Maske, minimalan rizik

I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati  nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
gdje su morali ponovo cijepiti s booster dozama preko 3 milijuna stanovnika.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 25/9/2021, 18:16

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:svi vi čobani s kamenjara ste isti: ja, ja, ja, jesam ti rek'o, jesam ti rek'o, moje brojke, moje brojke....bez mene nema dinama, bez mene nema zagreba, bez mene nema hrvatske.
narativ vam je uvijek isti a najobičnija ste sebična govna, jebe se tebi jel se netko cjepio ili umro ili završio na respiratoru, tebi je bitno samo da se ti osobno istakneš kako si bio "u pravu", kako se tebe "trebalo slušat"
i pritom si spreman na sve, ovi čobani kaj su nam godinama krali lovu i svetinje, državu i gradove su bili isti kao i ti, hrpa najobičnijih čobana.
i kak bi ti krele da se s tobom razgovara? jebem ti mater odvratnu! i svim takvim čobanima koji su se u zadnjih 30 godina dotepli i raširili po hrvatskoj s tog usranog hercegovačkog kamenjara. mater vam jebem!

Ovo je nažalost potpuna istina. Poharali su Hr gore od  korone i 100 potresa. Pošast..Nažalost cjepiva za njih ne postoje.
Teraj se u 3pm bosanske.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2021, 18:46

Mentalni..mislis da radim djabe...he,he
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2021, 18:47

vuksadinare wrote:Mentalni..mislis da radim djabe...he,he
tj..pratim
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram 25/9/2021, 20:13

Zatisje na temi.

Bit ce da se virus povlaci:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 25/9/2021, 22:37

Noor wrote:Veber, kuvertiraj i dalje
čuj, nemam ja kaj kuvertirati.
to radi debil.

koji je zabrijao da ja pohranjujem podatke o njemu i da ga pratim. valjda iz njemačke.

činjenica je da ne zna koristiti tražilicu niti gumbić PrtSc.
a s PrtSc jednostavno spriječiš da se kasnije migolji.

pročitao sam debilane koje je pisao nakon mojih PrtSc i nigdje se nije referirao na "onda" i na "sada".

najbolje mi je kada čoban tipka da je bitna higijena!!!!
halo?

znači do jučer je bilo ok spavati s kokicam, kozama i ovcama, ruke oprati nikad, a kupanje je bilo kada je čero ovce u tor a vani padala kiša.

moje higijenske navike se nisu promijenile niti malo u odnosu na predcovid.

u njemačkoj je praksa da u javnim prostorima unutar firme koriste dezinfekcijsko sredstvo.

maske imaju funkciju da znoj ili hračak baš ne padnu na pacijenta-ono kaj je debil naveo za operacije.
ove plave maske štite doktora od smrada pacijenta kada ga otvori.

mi smo ovdje u lakirnici koja je pod nadtlakom od 1,3 bar, na mreži ispod koje teče voda, s usisom od 0,8 bar testirali znamenite ffp maske.
u roku od deset minuta mska je promijenila boju iz bijele u grau-weiss kojom se bojao helikopter taj dan.

deset minuta. i to s unutrašnje strane.

ako uzmemo u obzir da je boja oko 7 mikrona, akj onda radi virus?

čovjek se samo zamara pod maskom, ubrzan mu je dah jer treba više kisika, a samim time i povećava unos virusa u organizam.
oštećene sluznice nosa i ždrijela još dodatno pospiješuju prijemčljivost na virus.

znam da mi kreten neće odgovoriti, ali zašto lakireri ovdje kod nas pod skafanderima s dotokom čistog zraka rade samo dva sata pa imaju jedan sat pauze?
ja sam probao lakirati jedna vrata i taj skafander bi mogao nositi cijeli dan-skužiš koliko je opterećenje na pluća i cjelokupni sustav disanja.

a, safetu ćemo slijedeće godine opet pokazati slikice.

to je taj udbaški mentalitet. prekojučer tito, jučer račan, onda tuđman, danas je plenki.

(tko se sjeća njegovih debilana oko jace, sanadera? )
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 01:11

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

Pa ovo je novi SARS jebote ludi bosanac. SARS2 a ima na lageru spreman i SARS3 i 4 i 5 itd sve do SARS13.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 01:48

dijagram wrote:Zatisje na temi.

Bit ce da se virus povlaci:)

3
Guest
Guest

Back to top Go down