Korona novosti i spoznaje
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ispod brojki su ti mala plava slova s linkom od kud je preuzela podatke, kad ti već pičkasta boja smeta.Eroo wrote: čuli Molly s cvetićima...i sve u boji, naravno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Nešto pećinama, a nešto i cjepivu.ebenica wrote:gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
https://data.worldbank.org/indicator/EN.POP.DNST?locations=IS
Ne žive Islandci po pećinama, pobogu.
jel jasnije krele? ili ćemo baš sve, sve pripisivati cjepivu?
Ti lijepo nazad u pećinu i ne boj se.
pametan čovjek bi ipak uzeo u obzir broj stanovništava islanda i hr te gustoću naseljenosti koja je 3,09/75,8 . Budala bi i dalje lupetala svoje bez obzira što mu kažeš.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Island ima premali broj stanovništva za bilo kakvu Gaussovu analizu kad je epidemija u pitanju.pokerjocker wrote:Eroo wrote:Nešto pećinama, a nešto i cjepivu.ebenica wrote:gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
pametan čovjek bi ipak uzeo u obzir broj stanovništava islanda i hr te gustoću naseljenosti koja je 3,09/75,8 . Budala bi i dalje lupetala svoje bez obzira što mu kažeš.
Ako im pogledaš dijagrame vidiš da ništa nije podatkovnoi i točkovno međusobno povezano...
Jedino što znamo je ono šta sam naglasio, 21.4 x manje umrlih od Hrvatske.
I nisam ja potegao pitanje Islanda, ne pada mi na pamet...
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Opet onaj s Israelom, navalio ko Mutav u šarena vrata ...
Last edited by Eroo on Sat 4 Sep - 12:36; edited 1 time in total
2016-07-22
to je pojednostavljeno, ima previše varijabli o kojima se može pričati:pokerjocker wrote:Eroo wrote:Nešto pećinama, a nešto i cjepivu.ebenica wrote:gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
koje bolesti muče hrvate (srčane, plućne...)
koja je još država osim naše pustila toliki broj stranih gostiju u tako kratkom roku na svoj teritorij, 8 miliona turista ili koliko?? (svi koji su imali kontakte sa istima: sezonci, domaći turisti, domicilno stanovništvo određenog područja)...
sezone gripe u određenim djelovima svijeta...
prehrana, pretilost, dob....
najlakše je uzet dvije brojke i reć': procjepljenost. to je ta znanstvena metoda.
Guest- Guest
Pa sad, ništa ja ne kažem, nešto od navednog se treba uzeti u obzir.ebenica wrote:to je pojednostavljeno, ima previše varijabli o kojima se može pričati:pokerjocker wrote:Eroo wrote:Nešto pećinama, a nešto i cjepivu.ebenica wrote:gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
koje bolesti muče hrvate (srčane, plućne...)
koja je još država osim naše pustila toliki broj stranih gostiju u tako kratkom roku na svoj teritorij, 8 miliona turista ili koliko?? (svi koji su imali kontakte sa istima: sezonci, domaći turisti, domicilno stanovništvo određenog područja)...
sezone gripe u određenim djelovima svijeta...
prehrana, pretilost, dob....
najlakše je uzet dvije brojke i reć': procjepljenost. to je ta znanstvena metoda.
Mrtvih zbog turista ipak niste imali pretjerano mnogo, jer su vam dolazili s covid-pass.
Nego, ako je vjerovati tvojim tvrdnjama, meni ipak nije jasno zašto je u Istri 12.1x manje
zaraženih(s više protočnosti turista) nego u Splitsko-dalmatinskoj županiji i 2.3x više nego u Zagrebu?
Tu se sad otvaraju jedna druga pitanja, o kojim bi volio više slušati i manje sam pričati...
Da čujem?
2016-07-22
PS: Mislim da u HR treba razmisliti o postupnom cijepljenju s 3.dozom.
Treba početi s onima cijepljenim prije 5 do 5.5 mjeseci.
Po mojem dubokom uvjerenju Israel je napravio grešku upravo po pitanju toimeline cijepljenja. Pao je na razdoblje kad su imali same nule i teško bi uvjerili
populaciju, posebno antivaksere, o nužnosti 3. doze. Doduše, tada ni nismo znali
puno oko trajanja zaštite. Sad ipak znamo.
Treba početi s onima cijepljenim prije 5 do 5.5 mjeseci.
Po mojem dubokom uvjerenju Israel je napravio grešku upravo po pitanju toimeline cijepljenja. Pao je na razdoblje kad su imali same nule i teško bi uvjerili
populaciju, posebno antivaksere, o nužnosti 3. doze. Doduše, tada ni nismo znali
puno oko trajanja zaštite. Sad ipak znamo.
vjerojatno zato što u istri ljetuje drugačiji tip turista nego u dalmaciji, po istri se baš pretjerano ne partija.Eroo wrote:
Nego, ako je vjerovati tvojim tvrdnjama, meni ipak nije jasno zašto je u Istri 12.1x manje
zaraženih(s više protočnosti turista) nego u Splitsko-dalmatinskoj županiji
a i nema nine badrić da joj se cmolji po rukama.
Guest- Guest
U gčavnom: mutavi, yoda i ebenica su provalili šifru....
Sve je ovo prevara
Sve je ovo prevara
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mene samo čudi da Židove tamane njihovi nadređeni. Evo da Arape, to bih još i razumio...epikur37 wrote:U gčavnom: mutavi, yoda i ebenica su provalili šifru....
Sve je ovo prevara
2016-07-22
Vidiš, nisam na to ni pomislio. U Dubrovniku je slično kao u ST.ebenica wrote:vjerojatno zato što u istri ljetuje drugačiji tip turista nego u dalmaciji, po istri se baš pretjerano ne partija.Eroo wrote:
Vjerojatno i njima dolaze zatucani turisti. A, šta misliš?
2016-07-22
Eroo wrote:Mene samo čudi da Židove tamane njihovi nadređeni. Evo da Arape, to bih još i razumio...epikur37 wrote:U gčavnom: mutavi, yoda i ebenica su provalili šifru....
Sve je ovo prevara
Narode, prvo su nas trgovali kemtrailsima a sad ovo... Narode :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Išćin ban za baštorda, ko protutežu. Nek se sa i antivakcineri malo znoju...epikur37 wrote:U gčavnom: mutavi, yoda i ebenica su provalili šifru....
Sve je ovo prevara
2014-04-16
ebenica wrote:radi se i o moći, jedno bez drugoga ne ide....kad su pitali jednog od bogatijih ljudi na svijetu zašto je protiv da svi imaju isto odgovor je bio: tko bi mi onda želio čistiti bazen i kositi travu?mutava baštarda wrote:Nadam se da se samo o novcu radi. Režimi u Australiji i Novom Zelandu i cijepljenje nebeskog naroda mi stvara bojazan da je u igri nešto drugo.ebenica wrote:proizvodnja trpi, anivakseri kme kmeeeee...ne moš kupovat metke i nikad ih ne ispucat.mutava baštarda wrote:
Ok, znači, ekipa je uklonila znanstvenike, a onda su došli političari sa vjerom...
trag novca.
novac bez moći nema nikakvog smisla.
to je inače izmišljena anegdota a i glupost, jer i da svi imaju isto opet će neko čistiti bazen i kositi travu a drugi se kupat u njemu, iako je bazen zajednički. Kako reče Clint Eastwood, ljudi se dijele na one koji imaju napunjen pištolj i one koji kopaju. Na kubi su npr. svi imali isto desetljećima, plaće su svima bile iste u cent. Samo što su neki nosili rolexe i živjeli u vilama i ljetovali na jahtama, i zvali su se che guevara i fiedel castro, a drugi su kopali u konc logorima za neprijatelje režima i pedere, jer nisu imali pušku. To je sve.
Inače kad bi svi imali isto tko bi radio? Ne možeš ljude natjerat da rade i budu inovativni i kreativni ako je sigurnije ne raditi ništa a opet dobiješ isto.
ebenica wrote:vjerojatno zato što u istri ljetuje drugačiji tip turista nego u dalmaciji, po istri se baš pretjerano ne partija.Eroo wrote:
zadnji put kad sam bio u istri bilo je i brene i koječega
cajka galore
marcellus wrote:ebenica wrote:vjerojatno zato što u istri ljetuje drugačiji tip turista nego u dalmaciji, po istri se baš pretjerano ne partija.Eroo wrote:
zadnji put kad sam bio u istri bilo je i brene i koječega
cajka galore
pa nema ti toga baš ...
ovo je totalna bezvezarija... zato što je već objavljeno nebrojeno slučajeva gdje je i na takvim okupljanjima i zabavljanjima dolazilo do zaražavanja.... i s druge strane bilo je okupljanja gdje nisu svi cijepljeni ili većina nije cijepljena pa nije bilo naknadno prijava o zaraženima... Ero to što pišeš su gluposti... i da covid potvrde kurcu ne vrijede, jer su države i dalje sustavi spojenih posuda, a potvrde se ne izdaju za ruska i kineska cjepiva.... analogija bi išla u smjeru da su ta cjepiva niškoristi... iako vro vjerojatno nisu...Eroo wrote:Opet ti s tim svojim grdnim jezikom pokušavaj pojačati dojam...ebenica wrote:ako se trebaju prijavit nuspojave i svakim danom se otkrivaju nove jer su nepoznate, pogotovo one dugoročne, onda je to test bez obzira koliko muha sleti na govno.Eroo wrote:
Ne može biti da je u testnoj fazi, ako je na svijetu već bilo 5,3 miljarde "jabs" (uboda).
Samo u Hrvatskoj više od 1,7 milijuna.
Sve u brojevima i veoma priprostoj matematici, skoro pa na'prste.
Sad su najednom postale i nuspojave kao šta je pojava ugrušaka u krvi, infarkti i šta sve ne.
Nitko da nam podastre podatke o povećanju broja onih sa ugrušcima i infarktima u općoj populaciji,
pa tako i među cijepljenima.
Sve što je danas važno, i što znamo, je to, da se s cijepljenjem rapidno smanjio broj hospitaliziranih i umrlih.
U mojoj užoj i široj obitelji smo svi cijepljeni, kad bude 3. doza i to ćemo uzeti.
Upravo smo, prije tjedan dana, bili na obiteljskoj zabavi(nas 50.-ak). Ponašali smo se tako kao i uvijek, bez zadrške.
Danas je prošlo +tjedan dana i nitko zaražen. Covid-potvrde su svakako rješnje, barem u ovom trenutku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
badava objašnjavaš...vidiš da je ignorantmichaellcmacha wrote:ovo je totalna bezvezarija... zato što je već objavljeno nebrojeno slučajeva gdje je i na takvim okupljanjima i zabavljanjima dolazilo do zaražavanja.... i s druge strane bilo je okupljanja gdje nisu svi cijepljeni ili većina nije cijepljena pa nije bilo naknadno prijava o zaraženima... Ero to što pišeš su gluposti... i da covid potvrde kurcu ne vrijede, jer su države i dalje sustavi spojenih posuda, a potvrde se ne izdaju za ruska i kineska cjepiva.... analogija bi išla u smjeru da su ta cjepiva niškoristi... iako vro vjerojatno nisu...Eroo wrote:Opet ti s tim svojim grdnim jezikom pokušavaj pojačati dojam...ebenica wrote:ako se trebaju prijavit nuspojave i svakim danom se otkrivaju nove jer su nepoznate, pogotovo one dugoročne, onda je to test bez obzira koliko muha sleti na govno.Eroo wrote:
Ne može biti da je u testnoj fazi, ako je na svijetu već bilo 5,3 miljarde "jabs" (uboda).
Samo u Hrvatskoj više od 1,7 milijuna.
Sve u brojevima i veoma priprostoj matematici, skoro pa na'prste.
Sad su najednom postale i nuspojave kao šta je pojava ugrušaka u krvi, infarkti i šta sve ne.
Nitko da nam podastre podatke o povećanju broja onih sa ugrušcima i infarktima u općoj populaciji,
pa tako i među cijepljenima.
Sve što je danas važno, i što znamo, je to, da se s cijepljenjem rapidno smanjio broj hospitaliziranih i umrlih.
U mojoj užoj i široj obitelji smo svi cijepljeni, kad bude 3. doza i to ćemo uzeti.
Upravo smo, prije tjedan dana, bili na obiteljskoj zabavi(nas 50.-ak). Ponašali smo se tako kao i uvijek, bez zadrške.
Danas je prošlo +tjedan dana i nitko zaražen. Covid-potvrde su svakako rješnje, barem u ovom trenutku.
i na str. 8 si podulji post napisao..i njega je preskočio
neki dan ga pitam da objasni zašto se u kafićima stajati može samo s maskom, a sjediti možeš bez nje...i to je preskočio
tak da, badava trošiš vrijeme, nema tu koristi
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje