Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ebenica kaže da mali zeleni letaju iznad nas, možda oni nešto mute, , majku im svemirsku...Zovite Ray-a, možda on nešto više zna.mutava baštarda wrote:Nadam se da se samo o novcu radi. Režimi u Australiji i Novom Zelandu i cijepljenje nebeskog naroda mi stvara bojazan da je u igri nešto drugo.ebenica wrote:proizvodnja trpi, anivakseri kme kmeeeee...ne moš kupovat metke i nikad ih ne ispucat.mutava baštarda wrote:
Ok, znači, ekipa je uklonila znanstvenike, a onda su došli političari sa vjerom...
trag novca.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Dobro, zam što oni misle, a što ti misliš?ebenica wrote:https://www.bbc.com/news/business-58196477Eroo wrote:Epidemiološko stanje u Kini nakon masovnog cijepljenja i docjepljivanja....
Žive ponovno na isti kako su živjeli prije epidemije.
13.8...
BBC itako sam ponekad kontaktiram, s njima ovdje ne mogu ići u raspravu, jer nisu prisutni.
2016-07-22
na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
https://data.worldbank.org/indicator/EN.POP.DNST?locations=IS
Guest- Guest
ne kažem ja, kaže američka vojska, službeno, da nešto leti a ne znamo što je.Eroo wrote:Ebenica kaže da mali zeleni letaju iznad nasmutava baštarda wrote:Nadam se da se samo o novcu radi. Režimi u Australiji i Novom Zelandu i cijepljenje nebeskog naroda mi stvara bojazan da je u igri nešto drugo.ebenica wrote:proizvodnja trpi, anivakseri kme kmeeeee...ne moš kupovat metke i nikad ih ne ispucat.mutava baštarda wrote:
Ok, znači, ekipa je uklonila znanstvenike, a onda su došli političari sa vjerom...
trag novca.
Guest- Guest
Jedna luka manje-više, tada drugi rade.ebenica wrote:zarazi se jedan radnik i zatvore cijelu luku...žive kao da ništa nije bilo, hvala cjepivu.Eroo wrote:Smrtnost u procjepljenoj Kini na 1 milijun stanovnika : 3/1M st.
Smrtnost u Hrvatskoj 2,050/1M st..
Ili u apsolutnim brojkama:
U procjepljenoj Kini, s 1,5 milijardi stanovnika je od COVID-19 umrlo ukupno 4,366
a u Hrvatskoj 8,355.
GDP im raste stopom 30%, tako kažu...
Nego, reci nam nešto o smrtnosti, uglavnom je o tome bila riječ u komentaru.
2016-07-22
Onda smo najebali...ebenica wrote:ne kažem ja, kaže američka vojska, službeno, da nešto leti a ne znamo što je.Eroo wrote:Ebenica kaže da mali zeleni letaju iznad nasmutava baštarda wrote:Nadam se da se samo o novcu radi. Režimi u Australiji i Novom Zelandu i cijepljenje nebeskog naroda mi stvara bojazan da je u igri nešto drugo.ebenica wrote:proizvodnja trpi, anivakseri kme kmeeeee...ne moš kupovat metke i nikad ih ne ispucat.mutava baštarda wrote:
trag novca.
2016-07-22
Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
Ne žive Islandci po pećinama, pobogu.
2016-07-22
ne, nije bilo o tome riječ, riječ je bila o tome kako radi procjepljenosti žive kao da ništa nije bilo.Eroo wrote:Jedna luka manje-više, tada drugi rade.ebenica wrote:zarazi se jedan radnik i zatvore cijelu luku...žive kao da ništa nije bilo, hvala cjepivu.Eroo wrote:Smrtnost u procjepljenoj Kini na 1 milijun stanovnika : 3/1M st.
Smrtnost u Hrvatskoj 2,050/1M st..
Ili u apsolutnim brojkama:
U procjepljenoj Kini, s 1,5 milijardi stanovnika je od COVID-19 umrlo ukupno 4,366
a u Hrvatskoj 8,355.
GDP im raste stopom 30%, tako kažu...
Nego, reci nam nešto o smrtnosti, uglavnom je o tome bila riječ u komentaru.
Guest- Guest
gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
jel jasnije krele? ili ćemo baš sve, sve pripisivati cjepivu?
Guest- Guest
Nešto pećinama, a nešto i cjepivu.ebenica wrote:gustoća naseljenosti=virus koji se širi kontaktima. islan vs. hrvatska.Eroo wrote:Nego.ebenica wrote:na koji se ono način virus prenosi? socijalnim kontaktima jel?Eroo wrote:Na procijepljenom Islandu je umrlo(96/1M st.) 21.4x manje ljudi nego u Hrvatskoj.mutava baštarda wrote:i Island ( nedavno procjepljen)
jel jasnije krele? ili ćemo baš sve, sve pripisivati cjepivu?
Ti lijepo nazad u pećinu i ne boj se.
2016-07-22
Činjenica je da danas svuda u svijetu umire više ljudi nego prošle godine kada nije bilo cijepiva.ebenica wrote:radi se i o moći, jedno bez drugoga ne ide....kad su pitali jednog od bogatijih ljudi na svijetu zašto je protiv da svi imaju isto odgovor je bio: tko bi mi onda želio čistiti bazen i kositi travu?mutava baštarda wrote:Nadam se da se samo o novcu radi. Režimi u Australiji i Novom Zelandu i cijepljenje nebeskog naroda mi stvara bojazan da je u igri nešto drugo.ebenica wrote:proizvodnja trpi, anivakseri kme kmeeeee...ne moš kupovat metke i nikad ih ne ispucat.mutava baštarda wrote:
trag novca.
novac bez moći nema nikakvog smisla.
Činjenica je i da su ljudi koji vode borbu protiv virusa u SADu( a to je model za cijeli svijet ) imali urede u wuhanu.
Nije činjenica da je virus pobjegao, to je pretpostavka.
Ako je izgledno da je tako, a mnogi znanstvenici se slažu. Dekan Marušić je zbog takvih izjava bio cenzuriran, zašto ti ljudi nisu u Guantanamu?
michaellcmacha likes this post
pa barem se ti pozivaš na znanost, daj nam onda sve moguće dijelove jednadžbe, općenito zdravstveno stanje neke nacije (povijest bolesti koje su ih mučile ili nisu prije korone), gustoću naseljenosti, raspon temperature po godišnjim dobima, sezone kad imaju problem sa gripom (najsličnija bolest), poroci iste (alkohol, duhan, droge)... sve ono kaj ima utjecaj na oboljevanje neke populacije...daj nam znanstvene metode, ne ova sranja cjepivo cjepivo cjepivo cjepivo.
Guest- Guest
ako se za koju godinu slučajno pokaže da je cjepivo bilo štetnije nego korisnije misliš da će se ero ispričati? da će beroš ić' u zatvor?mutava baštarda wrote:zašto ti ljudi nisu u Guantanamu?
da će bilo tko odgovarati za to? neće se dogodit ništa.
sve koje je ero do sada zastupao po forumu su se pokazali kao teška smeća i lopovi, čovjek jednostavno zna odabrati.
Guest- Guest
ebenica wrote:ako se za koju godinu slučajno pokaže da je cjepivo bilo štetnije nego korisnije misliš da će se ero ispričati? da će beroš ić' u zatvor?mutava baštarda wrote:zašto ti ljudi nisu u Guantanamu?
da će bilo tko odgovarati za to? neće se dogodit ništa.
sve koje je ero do sada zastupao po forumu su se pokazali kao teška smeća i lopovi, čovjek jednostavno zna odabrati.
2016-07-22
Šta mene pitaš, pitaj Molly.Mene ovo već zabavlja, čuli Molly s cvetićima...i sve u boji, naravno.
2016-07-22
2016-07-22
ona nije tu, a ti si stručnjak za testirane lijekove, koga da onda pitam?Eroo wrote:Šta mene pitaš, pitaj Molly.Mene ovo već zabavlja, čuli Molly s cvetićima...i sve u boji, naravno.
Guest- Guest
ispod brojki su ti mala plava slova s linkom od kud je preuzela podatke, kad ti već pičkasta boja smeta.Eroo wrote: čuli Molly s cvetićima...i sve u boji, naravno.
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje