Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvamaStanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...)
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
Ovo je točno rekao.dzango wrote:
Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eno i Pape na srpskoj strani i neće da priznaju Kosovo. De Nira su pokupili sa ulice i ugostili kada je bio niko i ništa.vuksadinare wrote:Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvamaStanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...)
Ma taj papa je pravoslavac (Vuk sa Dinare,prosinac 2015.Ex iskon forum)dzango wrote:Eno i Pape na srpskoj strani i neće da priznaju Kosovo. De Nira su pokupili sa ulice i ugostili kada je bio niko i ništa.vuksadinare wrote:Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvamaStanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
2014-04-22
Jao što ove Srbe pizdarije vesele...pa zar su toliko u kurcu? Ovo mi pari kao kad naši novinari izmaltretiraju neku stranu pjevačku, glumačku ili sportsku zvijezdu da rekne nešto na hrvatskom jer misle da raja automatski svršava u gaće od sreće kad netko preznojavajući se iščaši jezik i rasklima bar dva zuba pokušavajući savladati par riječi njima potpuno egzotičnog jezika...
Last edited by jasambrend on 28/12/2015, 10:50; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
To je ono kada su bivši komunisti veći katolici od Pape.jastreb wrote:Ma taj papa je pravoslavac (Vuk sa Dinare,prosinac 2015.Ex iskon forum)dzango wrote:Eno i Pape na srpskoj strani i neće da priznaju Kosovo. De Nira su pokupili sa ulice i ugostili kada je bio niko i ništa.vuksadinare wrote:Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvamaStanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
Naterali De Nira da ćerku nozove Drina. Jadan De Niro.jasambrend wrote:Jao što ove Srbe pizdarije vesele...pa zar su toliko u kurcu? Ovo mi pari kao kad naši novinari izmaltretiraju neku stranu pjevačku, glumačku ili sportsku zvijezdu da rekne nešto na hrvatskom jer misle da raja automatski svršava u gaće od sreće kad netko preznojavajući se iščaši jezik i rasklima bar dva zuba pokušavajući savladati par riječi njima potpuno egzotičnog jezika...
Ime Drina on nije kćerki dao po toj staroj hrvatskoj rijeci,već da kada se uda i promijeni prezime da joj ime zvuči kao De Niro.dzango wrote:Naterali De Nira da ćerku nozove Drina. Jadan De Niro.jasambrend wrote:Jao što ove Srbe pizdarije vesele...pa zar su toliko u kurcu? Ovo mi pari kao kad naši novinari izmaltretiraju neku stranu pjevačku, glumačku ili sportsku zvijezdu da rekne nešto na hrvatskom jer misle da raja automatski svršava u gaće od sreće kad netko preznojavajući se iščaši jezik i rasklima bar dva zuba pokušavajući savladati par riječi njima potpuno egzotičnog jezika...
2014-04-22
Sad neki ga srbin ugostio kad je bio klosar i sad srbi mucenici...suplja prica...pokazat mu one slike iz vukovara,bjeljine,petrinje,prijedora...pa da vidim sto bi onda rwkao kad bi vidio one smrdljive,bradate horde sa crnim zastavama na kojoj je mrtvacka glava...kad vidi sutiranje mrtvih,poklane,mrtve na ulicama,srusene gradovi...
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
dzango wrote:Evo Crvenkasti se oseća kao Hrvat pa ja ne kažem da je upoznao nekog Hrvoja koji ga je zaludeo.
šta ti znaš o njegovim bivšim ljubavima.
marcellus- Posts : 45996
2014-04-16
dzango wrote:Naterali De Nira da ćerku nozove Drina. Jadan De Niro.jasambrend wrote:Jao što ove Srbe pizdarije vesele...pa zar su toliko u kurcu? Ovo mi pari kao kad naši novinari izmaltretiraju neku stranu pjevačku, glumačku ili sportsku zvijezdu da rekne nešto na hrvatskom jer misle da raja automatski svršava u gaće od sreće kad netko preznojavajući se iščaši jezik i rasklima bar dva zuba pokušavajući savladati par riječi njima potpuno egzotičnog jezika...
Srbija do Drine. A s druge strane Hrvatska. Može.
2014-04-16
vuksadinare wrote:Sad neki ga srbin ugostio kad je bio klosar i sad srbi mucenici...suplja prica...pokazat mu one slike iz vukovara,bjeljine,petrinje,prijedora...pa da vidim sto bi onda rwkao kad bi vidio one smrdljive,bradate horde sa crnim zastavama na kojoj je mrtvacka glava...kad vidi sutiranje mrtvih,poklane,mrtve na ulicama,srusene gradovi...
Verovatno bi rekao da ste patetični. Znači sad menjaš priču. Ne goste ga više zbog koristi već onako, iz čovekoljublja.
Last edited by dzango on 28/12/2015, 11:37; edited 1 time in total
Može. Kada Hrvatska bude pokrajina unutar Srbije.marcellus wrote:dzango wrote:Naterali De Nira da ćerku nozove Drina. Jadan De Niro.jasambrend wrote:Jao što ove Srbe pizdarije vesele...pa zar su toliko u kurcu? Ovo mi pari kao kad naši novinari izmaltretiraju neku stranu pjevačku, glumačku ili sportsku zvijezdu da rekne nešto na hrvatskom jer misle da raja automatski svršava u gaće od sreće kad netko preznojavajući se iščaši jezik i rasklima bar dva zuba pokušavajući savladati par riječi njima potpuno egzotičnog jezika...
Srbija do Drine. A s druge strane Hrvatska. Može.
Za koga je oni Đo Peši? Jel on ustaša ili partizan?
marcellus wrote:dzango wrote:Evo Crvenkasti se oseća kao Hrvat pa ja ne kažem da je upoznao nekog Hrvoja koji ga je zaludeo.
Rekao sam ti već sto puta, zaboravi me, ja sam prošlost.
crvenkasti-
2014-04-17
Prva ljubav zaborava nema.crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Evo Crvenkasti se oseća kao Hrvat pa ja ne kažem da je upoznao nekog Hrvoja koji ga je zaludeo.
Rekao sam ti već sto puta, zaboravi me, ja sam prošlost.
udba wrote:Za koga je oni Đo Peši? Jel on ustaša ili partizan?
Zubo iz Bonda, Richard Kiel, je u jednom filmu glumio četnika... on je isto mislim bio za Srbe.
2014-04-16
A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
inače pogledo sam kako izgleda ta njegova kćer... ne bi baš išao na Drinu...
Covece, svi apsolutno naj-cool tipovi su sa nama! :)marcellus wrote:udba wrote:Za koga je oni Đo Peši? Jel on ustaša ili partizan?
Zubo iz Bonda, Richard Kiel, je u jednom filmu glumio četnika... on je isto mislim bio za Srbe.
han solo je oportunist.marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
ženskaroš.
i bira stranu koja pobjeđuje.
btw.
oćemo u kino?
2014-12-30
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Robert de Niro kupuje Titov stan
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 5 of 7