Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
han solo je oportunist.marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
ženskaroš.
i bira stranu koja pobjeđuje.
btw.
oćemo u kino?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
zakaj ne, kad dogovorim baka servis, bil je nešt bolestan
mali zajeb što je četnik u tom filmu sa zubom izdajica i negativac :)Stanojko wrote:
Covece, svi apsolutno naj-cool tipovi su sa nama! :)
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Super. Prvo Monicca sada Robi. Krenulo Srbiji. Svaka cast.
2014-04-14
mala vrši pritisak.marcellus wrote:zakaj ne, kad dogovorim baka servis, bil je nešt bolestan
realno nakon nove.
napravi outsorcing :D
Last edited by veber on Mon 28 Dec - 13:34; edited 1 time in total
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Stvarno veliki Srbin.marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
SMEĆE FASISTIČKO R..De Niro mamu mu jeba Musolini i milion članova Kapuće "NERO"dzango wrote:A ja se osećam kao Robert De Niro.
DZanogo "cigan Čedo serben fašista
"SE OSJEĆKaA kao de NIRO, NIKO ČUDO, JEBA TI ON KEVU ,
,
2014-04-18
Ja se sjecam. Drkali ste ovdje( kolege srbijanci) kao u najmanju ruku kao da ce se kosovari ispricati i vratiti u okrilje matice. Sto se desilo. Otisla Monicca, odradila pr koji je trebala i ne sjeca se vise ni s od srbije. Bilo kako bilo slavite i radujte se ako vam pase. Vama drago, meni jos draze. Jao, ono bas ssuper, bas vam zavidim, jaooooooo.
2014-04-14
a,tek zet Svajni :Dabraham wrote:Super. Prvo Monicca sada Robi. Krenulo Srbiji. Svaka cast.
2014-04-12
Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
Vjerovatno je član crnih trojki.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
De Niro je uvijek bio izvrstan glumac.
omni-
2014-04-12
Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
Last edited by omni on Mon 28 Dec - 13:45; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
You talkin' me?lobo1 wrote:SMEĆE FASISTIČKO R..De Niro mamu mu jeba Musolini i milion članova Kapuće "NERO"dzango wrote:A ja se osećam kao Robert De Niro.
DZanogo "cigan Čedo serben fašista
"SE OSJEĆKaA kao de NIRO, NIKO ČUDO, JEBA TI ON KEVU ,
,
To je ona Mara što sedi na kamen studencu i ne da pičke dušmaninu Nemcu?omni wrote:Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
Apolo Krid brat četnik? Ne mogu da verujem.jastreb wrote:Vjerovatno je član crnih trojki.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
Da, ides. Sva bolje od boljeg. Kazu da ce ove godine u Vrnjackoj Banji biti oboren rekord. Posljedica celebrity rain-a. Cestitam.maggie13 wrote:a,tek zet Svajni :Dabraham wrote:Super. Prvo Monicca sada Robi. Krenulo Srbiji. Svaka cast.
2014-04-14
eto,da ne ispadnemo zavidni i ljubomorni na celebrity susjede :Pabraham wrote:Da, ides. Sva bolje od boljeg. Kazu da ce ove godine u Vrnjackoj Banji biti oboren rekord. Posljedica celebrity rain-a. Cestitam.maggie13 wrote:a,tek zet Svajni :Dabraham wrote:Super. Prvo Monicca sada Robi. Krenulo Srbiji. Svaka cast.
2014-04-12
E da ta bas ta, jos u ono vrijeme je bila napredna i politicki korektna.dzango wrote:To je ona Mara što sedi na kamen studencu i ne da pičke dušmaninu Nemcu?omni wrote:Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
omni-
2014-04-12
dzango wrote:To je ona Mara što sedi na kamen studencu i ne da pičke dušmaninu Nemcu?omni wrote:Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
to je ona barbara bach iz Bonda, "špijun koji me ševio", i žena od Ringo Stara kasnije
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Robert de Niro kupuje Titov stan
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 6 of 7