ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Robert de Niro: Osećam se kao Srbin

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Robert de Niro: Osećam se kao Srbin - Page 4 Empty Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin

Post by veber Mon 28 Dec - 7:42

A sto se tice takvih izjava, nebitno.
Prosjecni amerikanac ne zna gdje je europa, a kamolu hrvatska ili srbija. Da je izjavio kako su mu hrvati mili svi bi se uzjebali kao dzango sada.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Robert de Niro: Osećam se kao Srbin - Page 4 Empty Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin

Post by jastreb Mon 28 Dec - 7:42

veber wrote:Meni su indijanci oduvijek isli na kurac.
A gledaj od 80-tih u Holivudu su negativci uglavnom Vijetnamci,Rusi, Meksikanci i Latinosi općenito,Talijani ,Japanci ,te ponekad i kakav fanatik koji maše mačem i Kuranom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 28 Dec - 7:44

veber wrote:A sto se tice takvih izjava, nebitno.
Prosjecni amerikanac ne zna gdje je europa, a kamolu hrvatska ili srbija. Da je izjavio kako su mu hrvati mili svi bi se uzjebali kao dzango sada.

De Niro nije prosječni Amerikanac,već svjetski čovjek,a usput i Talijan i katolik.

Talijani imaju ondje jaku povezanost sa europskom tradicijom i dobro su upoznati sa događajima u staroj postojbini.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 28 Dec - 7:48

jastreb wrote:Bilo kako bilo u svijetu Srbi danas imaju više simpatizera nego mi.

A,ono što Kaja kaže kako ih Holivud prikazuje kao negativce (mada ja to nisam primijetio,osim za vrijeme rata u BIH) to im te simpatije može samo povećati.

Uostalom u tim filmovima su i indijanci bili negativci,pa smo ih opet više simpatizirali nego npr.vojnike generala Custera.
ako gledaš trash filmove u svakom trećem su Srbi i/ili Rusi...neki dna pogledao neku debilanu, Srbi naravno bad guys...ozbiljna kinematografija im se ne bavi, kao ni Hrvatima, ni ostalim rasama čija postojbina ne prelazi veličinu najmanjeg saveznog okruga
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by veber Mon 28 Dec - 7:50

Yul briner je izjavio da je tito najbolji drzavnik na svijetu.
Za start i vjesnik.
Kasnije sve yu novine prenjela.
Van yugo nitko nije ni cuo.

Tako i ova izjava.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 28 Dec - 7:54

n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:Bilo kako bilo u svijetu Srbi danas imaju više simpatizera nego mi.

A,ono što Kaja kaže kako ih Holivud prikazuje kao negativce (mada ja to nisam primijetio,osim za vrijeme rata u BIH) to im te simpatije može samo povećati.

Uostalom u tim filmovima su i indijanci bili negativci,pa smo ih opet više simpatizirali nego npr.vojnike generala Custera.
ako gledaš trash filmove u svakom trećem su Srbi i/ili Rusi...neki dna pogledao neku debilanu, Srbi naravno bad guys...ozbiljna kinematografija im se ne bavi, kao ni Hrvatima, ni ostalim rasama čija postojbina ne prelazi veličinu najmanjeg saveznog okruga
Dobro u tim trash filmovima to i ne liči na Srbe i nema veze sa njima.

I ja sam gledao par filmova gdje su Srbi bad guys,a jednog sam posebno zapamtio po tome što su svi "Srbi" bili nekakvi plavušani,a predvodio ih je,čini mi se Dolph Lundgren. Nosili su nekakva obilježja kakva sa Srbima nemaju veze,i pričali su rumunjski.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 28 Dec - 7:57

veber wrote:Yul briner je izjavio da je tito najbolji drzavnik na svijetu.
Za start i vjesnik.
Kasnije sve yu novine prenjela.
Van yugo nitko nije ni cuo.

Tako i ova izjava.
A čuj.  Jedini koji su snimali filmove u kojima je Tito negativac,jesu Hrvati i Srbi.

Amerikanci nisu.

Doduše Talijani su pred jedno 15-tak godina snimili film "Srce u jami" gdje su partizani Hrvati i Slovenci prikazani kao divljaci,a glavnu ulogu igrao je Bjelogrlić Srbin.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Dec - 8:04

Odmah ti moze bit jasno po ovoj recenici da ga je neki ili neki srbi propagandno obradjivali...'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod..'....dakle nista lakse zakljucit da su ga obradjivali oni cija je politika ' srbi svi i svuda'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 28 Dec - 8:07

vuksadinare wrote: .'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod 
Nije ti jasno???

Pa i da jesu isti narod opet postoji vrlo važna osnova zbog čega bi ratovali.

Pa tu su dvije slične i jedna skroz različita vjera.

Stotinama gfodina ratovali su međusobno Nijemci katolici i luteranci.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 28 Dec - 8:17

jastreb wrote:
vuksadinare wrote: .'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod 
Nije ti jasno???

Pa i da jesu isti narod opet postoji vrlo važna osnova zbog čega bi ratovali.

Pa tu su dvije slične i jedna skroz različita vjera.

Stotinama gfodina ratovali su međusobno Nijemci katolici i luteranci.
potpuno nebitna i naivna misao, što ratuju isti narod...em što nisu isti, em što se oko toga ne iščuđava garant kad je u pitanju Civil War

bezveze sve u svemu
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Dec - 8:22

A to ovako obradjivanje ide..uhvatili de nira u kolo...red pecenoga...red muckalice...red paprike...pa red rakije pa red vina ili pive...pa ciganski orkestar....a de niro 'auuuu alaj ste vi srbi pravi mnogo gostoljubivi,zajebanti'...neki ravnogorac....'Tako je brate de niro..mi srbi smo ti mnogo dobar narod...da nismo takvi sad ti ne bi ovde tamanio peceno prasence i pio mucenicu,zato brate de niro mi i jesmo najvece belosvetske zrtve,svi nas genocidisu jer smo bre mnogo dobar narod'....supijani i prezderani de niro pusi propagandu i dize casu...'da,vi srbi najvece zrtve,tamanise vas ustase,balije moji ameri i zato ja biti srbin i to najveci,ziveli'.....ravnogorac...'eto brate de niro sta je mnogo tesko priznat da imas srpske korene i reci srbi svi i svuda'....drugi ravnogorac trka laktom drugog podsmjehujuci se...'he,he djole sta sam ti reko nakon prasenceta na srpski i mucenice i indijanac postaje srbin'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 28 Dec - 8:26

možda se Robert intenzivno družio sa brijunskim filmejkerom Radetom, to je ta neka spika

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Dec - 8:33

n_razbojnik wrote:možda se Robert intenzivno družio sa brijunskim filmejkerom Radetom, to je ta neka spika
vrlo lako moguce...za razliku od hrvatkog srpski lobi u americi je jaci u zabavnoj industriji...ima dosta recimo producenata,filmskih radnika srpskih korijena...ako gledas odjavne spice americkih filmova..nije rijetkost vidjeti na njima srpsko ime i prezime...pa shodno tome nije cudno da su neki srbi uhvatili de nira u svoje kolo a on jos voli zavirit u casicu i zabaviti se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko Mon 28 Dec - 9:00

Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...

Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...) rendeer

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Dec - 9:34

Robert de Niro: Osećam se kao Srbin - Page 4 Robert-De-Niro_1378583i

Loži protiv "bombardovanja" nakon deceniju i po.... :)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Mon 28 Dec - 9:37

Bolje ikad nego nikad... :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Dec - 9:43

Čiča, on samo glumi...znaš ti to dobro. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Mon 28 Dec - 10:13

Stagod...zvuci dobro :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by dzango Mon 28 Dec - 10:20

vuksadinare wrote:A to ovako obradjivanje ide..uhvatili de nira u kolo...red pecenoga...red muckalice...red paprike...pa red rakije pa red vina ili pive...pa ciganski orkestar....a de niro 'auuuu alaj ste vi srbi pravi mnogo gostoljubivi,zajebanti'...neki ravnogorac....'Tako je brate de niro..mi srbi smo ti mnogo dobar narod...da nismo takvi sad ti ne bi ovde tamanio peceno prasence i pio mucenicu,zato brate de niro mi i jesmo najvece belosvetske zrtve,svi nas genocidisu jer smo bre mnogo dobar narod'....supijani i prezderani de niro pusi propagandu i dize casu...'da,vi srbi najvece zrtve,tamanise vas ustase,balije moji ameri i zato ja biti srbin i to najveci,ziveli'.....ravnogorac...'eto brate de niro sta je mnogo tesko priznat da imas srpske korene i reci srbi svi i svuda'....drugi ravnogorac trka laktom drugog podsmjehujuci se...'he,he djole sta sam ti reko nakon prasenceta na srpski i mucenice i indijanac postaje srbin'
Stvar je u tome što je to sa gostoprmstvom odrađeno još dok je De Niro bio nepoznat i dok je bio niko i ništa. Još je ostao bez para, prenoćišta i prevoza u sred Srbije na ulici.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic Mon 28 Dec - 10:22

dzango wrote:Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra. 
al ga pretjeraste xaxa.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 28 Dec - 10:30

Stanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...

Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...) rendeer
Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics