Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
A sto se tice takvih izjava, nebitno.
Prosjecni amerikanac ne zna gdje je europa, a kamolu hrvatska ili srbija. Da je izjavio kako su mu hrvati mili svi bi se uzjebali kao dzango sada.
Prosjecni amerikanac ne zna gdje je europa, a kamolu hrvatska ili srbija. Da je izjavio kako su mu hrvati mili svi bi se uzjebali kao dzango sada.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A gledaj od 80-tih u Holivudu su negativci uglavnom Vijetnamci,Rusi, Meksikanci i Latinosi općenito,Talijani ,Japanci ,te ponekad i kakav fanatik koji maše mačem i Kuranom.veber wrote:Meni su indijanci oduvijek isli na kurac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
De Niro nije prosječni Amerikanac,već svjetski čovjek,a usput i Talijan i katolik.veber wrote:A sto se tice takvih izjava, nebitno.
Talijani imaju ondje jaku povezanost sa europskom tradicijom i dobro su upoznati sa događajima u staroj postojbini.
2014-04-22
ako gledaš trash filmove u svakom trećem su Srbi i/ili Rusi...neki dna pogledao neku debilanu, Srbi naravno bad guys...ozbiljna kinematografija im se ne bavi, kao ni Hrvatima, ni ostalim rasama čija postojbina ne prelazi veličinu najmanjeg saveznog okrugajastreb wrote:Bilo kako bilo u svijetu Srbi danas imaju više simpatizera nego mi.
A,ono što Kaja kaže kako ih Holivud prikazuje kao negativce (mada ja to nisam primijetio,osim za vrijeme rata u BIH) to im te simpatije može samo povećati.
Uostalom u tim filmovima su i indijanci bili negativci,pa smo ih opet više simpatizirali nego npr.vojnike generala Custera.
n_razbojnik-
2014-04-15
Yul briner je izjavio da je tito najbolji drzavnik na svijetu.
Za start i vjesnik.
Kasnije sve yu novine prenjela.
Van yugo nitko nije ni cuo.
Tako i ova izjava.
Za start i vjesnik.
Tako i ova izjava.
2014-12-30
Dobro u tim trash filmovima to i ne liči na Srbe i nema veze sa njima.n_razbojnik wrote:ako gledaš trash filmove u svakom trećem su Srbi i/ili Rusi...neki dna pogledao neku debilanu, Srbi naravno bad guys...ozbiljna kinematografija im se ne bavi, kao ni Hrvatima, ni ostalim rasama čija postojbina ne prelazi veličinu najmanjeg saveznog okrugajastreb wrote:Bilo kako bilo u svijetu Srbi danas imaju više simpatizera nego mi.
A,ono što Kaja kaže kako ih Holivud prikazuje kao negativce (mada ja to nisam primijetio,osim za vrijeme rata u BIH) to im te simpatije može samo povećati.
Uostalom u tim filmovima su i indijanci bili negativci,pa smo ih opet više simpatizirali nego npr.vojnike generala Custera.
I ja sam gledao par filmova gdje su Srbi bad guys,a jednog sam posebno zapamtio po tome što su svi "Srbi" bili nekakvi plavušani,a predvodio ih je,čini mi se Dolph Lundgren. Nosili su nekakva obilježja kakva sa Srbima nemaju veze,i pričali su rumunjski.
2014-04-22
A čuj. Jedini koji su snimali filmove u kojima je Tito negativac,jesu Hrvati i Srbi.veber wrote:Yul briner je izjavio da je tito najbolji drzavnik na svijetu.
Za start i vjesnik.
Tako i ova izjava.
Amerikanci nisu.
Doduše Talijani su pred jedno 15-tak godina snimili film "Srce u jami" gdje su partizani Hrvati i Slovenci prikazani kao divljaci,a glavnu ulogu igrao je Bjelogrlić Srbin.
2014-04-22
Odmah ti moze bit jasno po ovoj recenici da ga je neki ili neki srbi propagandno obradjivali...'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod..'....dakle nista lakse zakljucit da su ga obradjivali oni cija je politika ' srbi svi i svuda'
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
Nije ti jasno???vuksadinare wrote: .'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod
Pa i da jesu isti narod opet postoji vrlo važna osnova zbog čega bi ratovali.
Pa tu su dvije slične i jedna skroz različita vjera.
Stotinama gfodina ratovali su međusobno Nijemci katolici i luteranci.
2014-04-22
potpuno nebitna i naivna misao, što ratuju isti narod...em što nisu isti, em što se oko toga ne iščuđava garant kad je u pitanju Civil Warjastreb wrote:Nije ti jasno???vuksadinare wrote: .'nije mi jasno zasto su hrvati,muslimani i srbi ratovali kad je to istovjetan narod
Pa i da jesu isti narod opet postoji vrlo važna osnova zbog čega bi ratovali.
Pa tu su dvije slične i jedna skroz različita vjera.
Stotinama gfodina ratovali su međusobno Nijemci katolici i luteranci.
bezveze sve u svemu
n_razbojnik-
2014-04-15
A to ovako obradjivanje ide..uhvatili de nira u kolo...red pecenoga...red muckalice...red paprike...pa red rakije pa red vina ili pive...pa ciganski orkestar....a de niro 'auuuu alaj ste vi srbi pravi mnogo gostoljubivi,zajebanti'...neki ravnogorac....'Tako je brate de niro..mi srbi smo ti mnogo dobar narod...da nismo takvi sad ti ne bi ovde tamanio peceno prasence i pio mucenicu,zato brate de niro mi i jesmo najvece belosvetske zrtve,svi nas genocidisu jer smo bre mnogo dobar narod'....supijani i prezderani de niro pusi propagandu i dize casu...'da,vi srbi najvece zrtve,tamanise vas ustase,balije moji ameri i zato ja biti srbin i to najveci,ziveli'.....ravnogorac...'eto brate de niro sta je mnogo tesko priznat da imas srpske korene i reci srbi svi i svuda'....drugi ravnogorac trka laktom drugog podsmjehujuci se...'he,he djole sta sam ti reko nakon prasenceta na srpski i mucenice i indijanac postaje srbin'
2015-09-08
možda se Robert intenzivno družio sa brijunskim filmejkerom Radetom, to je ta neka spika
2014-04-15
vrlo lako moguce...za razliku od hrvatkog srpski lobi u americi je jaci u zabavnoj industriji...ima dosta recimo producenata,filmskih radnika srpskih korijena...ako gledas odjavne spice americkih filmova..nije rijetkost vidjeti na njima srpsko ime i prezime...pa shodno tome nije cudno da su neki srbi uhvatili de nira u svoje kolo a on jos voli zavirit u casicu i zabaviti sen_razbojnik wrote:možda se Robert intenzivno družio sa brijunskim filmejkerom Radetom, to je ta neka spika
2015-09-08
Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...)
Nego zanimljivo je da sto je covek inteligentniji i veci umetnik, to vise naginje ka srbima (Orson Vels, Dzon Ford, Bob Dilan, De Niro...apsolutni vrh u svojim bransama), i obrnuto (Andjelina "globalist whore" Dzoli...)
Loži protiv "bombardovanja" nakon deceniju i po.... :)))
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Stvar je u tome što je to sa gostoprmstvom odrađeno još dok je De Niro bio nepoznat i dok je bio niko i ništa. Još je ostao bez para, prenoćišta i prevoza u sred Srbije na ulici.vuksadinare wrote:A to ovako obradjivanje ide..uhvatili de nira u kolo...red pecenoga...red muckalice...red paprike...pa red rakije pa red vina ili pive...pa ciganski orkestar....a de niro 'auuuu alaj ste vi srbi pravi mnogo gostoljubivi,zajebanti'...neki ravnogorac....'Tako je brate de niro..mi srbi smo ti mnogo dobar narod...da nismo takvi sad ti ne bi ovde tamanio peceno prasence i pio mucenicu,zato brate de niro mi i jesmo najvece belosvetske zrtve,svi nas genocidisu jer smo bre mnogo dobar narod'....supijani i prezderani de niro pusi propagandu i dize casu...'da,vi srbi najvece zrtve,tamanise vas ustase,balije moji ameri i zato ja biti srbin i to najveci,ziveli'.....ravnogorac...'eto brate de niro sta je mnogo tesko priznat da imas srpske korene i reci srbi svi i svuda'....drugi ravnogorac trka laktom drugog podsmjehujuci se...'he,he djole sta sam ti reko nakon prasenceta na srpski i mucenice i indijanac postaje srbin'
al ga pretjeraste xaxa.dzango wrote:Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.
Jooj cica ne seri...svi znamo da ste dobri manipulatori,da znate obrlatit ljude u svoju korist...a to je uobicajno gostoljubivost,pun stol makar i zadnje bilo ako ce posluzit svrsi...jebote ono nadjete alkose i one sklone uzivancijama...pa taj ce za dobru zajebanciju,zderacinu i pijancevanje rec i da je tuljan,da je borac protiv kurtza paltza ako ce se i on okoristit..sve koje si pobrojao skloni su bili ili jesu alkoholu,zderacini,kurvamaStanojko wrote:Buahahahahahaahahha... Jebote, kako je naivan ovaj De Niro... Navukose ga srbi...
2015-09-08
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Robert de Niro kupuje Titov stan
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 4 of 7