Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
dzango wrote:To je ona Mara što sedi na kamen studencu i ne da pičke dušmaninu Nemcu?omni wrote:Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
to je ona barbara bach iz Bonda, "špijun koji me ševio", i žena od Ringo Stara kasnije
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
prerušeni nacist, arijevac. Kvarca se i farba kosu da ga ne skuže.
2014-04-16
abraham wrote:Ja se sjecam. Drkali ste ovdje( kolege srbijanci) kao u najmanju ruku kao da ce se kosovari ispricati i vratiti u okrilje matice. Sto se desilo. Otisla Monicca, odradila pr koji je trebala i ne sjeca se vise ni s od srbije. Bilo kako bilo slavite i radujte se ako vam pase. Vama drago, meni jos draze. Jao, ono bas ssuper, bas vam zavidim, jaooooooo.
pusti, jebo kosovo, daj moniku.
2014-04-16
monika, monika, monika....marcellus wrote:
...nije to usna harmonika....fućfućfuć
2014-12-30
Ovaj prvi sa desna mi je poznat.marcellus wrote:dzango wrote:To je ona Mara što sedi na kamen studencu i ne da pičke dušmaninu Nemcu?omni wrote:Predstavnik nesvrstanih, on taba onu omladinku Maru iza, njojzi se vole golemo.dzango wrote:Šta je onaj čamuga iz Rokija, što stoji u pozadini? Partizan ili četnik?marcellus wrote:A ovaj do njega je Han Solo iz onih pobunjenika... kako su se zvali, oni što su ratovali protiv galaktičkog carstva, nisu ni četnici ni ustaše ni partizani
to je ona barbara bach iz Bonda, "špijun koji me ševio", i žena od Ringo Stara kasnije
Meni je žena dala slobodno ako uspem da navatam Moniku. Ali Kusta nije zvao kad je ova bila na Mokroj Gori.marcellus wrote:abraham wrote:Ja se sjecam. Drkali ste ovdje( kolege srbijanci) kao u najmanju ruku kao da ce se kosovari ispricati i vratiti u okrilje matice. Sto se desilo. Otisla Monicca, odradila pr koji je trebala i ne sjeca se vise ni s od srbije. Bilo kako bilo slavite i radujte se ako vam pase. Vama drago, meni jos draze. Jao, ono bas ssuper, bas vam zavidim, jaooooooo.
pa naravno da se "osecas", mamicu ti arapsku jebem.pa juzna "italija" je 100% ispala iz arapskih muda.a serbi su turski potomci.i eto ti zajednickog "osecaja".mali,crni,cigancici.i jedni i i drugi neradnici,sitni lopovcici i prevaranti...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
dzango wrote:Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
De Niro je rekao da bi želeo da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.
" DOBRICA ĆOSIĆ " - glavni režiser !! -JEBOTE ; koje BUDALETINE - nasljednici Miloševića i dalje PERU mozgove neupućenih-nedoškolovanih-zadojenih - ovima nema poboljšanja zdravstvenog stanja _ u KURCU su totalno već " VJEKOVIMA " i nažalost OPORAVAK se ne vidi u budućih par stotina godina !!
Guest- Guest
Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
Guest- Guest
Gde ovaj čemerni iskopa temu?tre911 wrote:Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
dzango wrote:Gde ovaj čemerni iskopa temu?tre911 wrote:Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
Ja, kad mi je teško, onda sam još veći Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Domoljubni?crvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ovaj čemerni iskopa temu?tre911 wrote:Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
Ja, kad mi je teško, onda sam još veći Hrvat.
tebi je poznato kako je to, ti glumiš srbina svaki dan a de niro samo ponekad :Ddzango wrote:Gde ovaj čemerni iskopa temu?tre911 wrote:Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
Guest- Guest
Lako je bit Hrvat kad si Hrvat inače. Aj ti budi kad si Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako je tek tebi da kriješ istog, samo da mi je znati.tre911 wrote:tebi je poznato kako je to, ti glumiš srbina svaki dan a de niro samo ponekad :Ddzango wrote:Gde ovaj čemerni iskopa temu?tre911 wrote:Osjeća se kao srbin??zar je u takvom stanju da mora posegnuti i za ovakvim usporedbama da bi pokazao koliko mu je teško :(
Pitaj Žiku.crvenkasti wrote:Lako je bit Hrvat kad si Hrvat inače. Aj ti budi kad si Srbin.
Svatko od nas se nekad osjeća kao Srbin.
Ja se tako osjećam u trenucima strašnog pijanstva i groznog mamurluka.
Ja se tako osjećam u trenucima strašnog pijanstva i groznog mamurluka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E, -jebiga ;
Dzango ; koliko GRADI je bila RAKA ??
Dzango ; koliko GRADI je bila RAKA ??
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Robert de Niro kupuje Titov stan
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 7 of 7