'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1
'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3098849/pola-sam-srbin-pola-hrvat-hocu-da-se-preselim-iz-amerike-u-srbiju-ali-me-ovo-brine-ispovest-mladica-koja-je-izazvala-lavinu-komentara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
u nanu li vam vasu..pa dokle seze vasa propagandisticka fantazija i izmisljotine... ..pa u ovaj naruceni pamflet ne bi povjerovao ni kronicni naivac...pazi malo lik bolje govori nego sto pise..tu je odmah sve palo u vodu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
vuksadinare wrote:u nanu li vam vasu..pa dokle seze vasa propagandisticka fantazija i izmisljotine... ..pa u ovaj naruceni pamflet ne bi povjerovao ni kronicni naivac...pazi malo lik bolje govori nego sto pise..tu je odmah sve palo u vodu..
Lik trola...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Mama je tata a tata je mama
» Mama,tata,ja sam gay!
» SRBIN I HRVAT UBILI POLICAJCA U ITALIJI
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Mama je tata a tata je mama
» Mama,tata,ja sam gay!
» SRBIN I HRVAT UBILI POLICAJCA U ITALIJI
Page 1 of 1